0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

طیب نیا حرف هایی زد که نباید می زد

رئیس سابق اتاق بازرگانی ایران در یادداشتی تلگرامی درباره دلایل حذف طیب نیا از کابینه پیشنهادی برای دولت دوازدهم نوشت: تنها ایراد طیب‌نیا شاید کم‌تجربگی‌اش در تنظیم برخی مناسبات بود، شاید حرف‌هایی را زد که نباید می‌زد. شاید دست به قلم‌هایش به موقع نبود و شاید هم از دید بزرگان، کم «هماهنگ» بود.به گزارش فارس، محسن جلال پور رئیس سابق اتاق ایران در واکنش به حضور نیافتن علی طیب نیا در کابینه دولت دوازدهم به عنوان وزیر اقتصاد در کانال تلگرامی خود با اشاره به تورم بالا، رشد منفی، خزانه خالی، بازارهای بی ثبات و انتظارات زیاد در ابتدای فعالیت دولت یازدهم نوشت: رفته‌ رفته وزیر دانشگاهی بر اوضاع مسلط شد. در ستاد اقتصادی دولت، حرف‌های زیادی برای گفتن داشت. در وزارتخانه هم جز یکی دو انتصاب اشتباه، خطایی مرتکب نشد. در سیاست‌گذاری، معقول و منطقی نشان داد جز این‌ که برای امضای برخی مصوبات، وسواس نشان داد.جلال پور در ادامه مطلب خود نوشت: تنها ایراد طیب نیا شاید کم تجربگی‌اش در تنظیم برخی مناسبات بود. شاید حرف‌هایی را زد که نباید می‌زد. شاید دست به قلم‌هایش به موقع نبود و شاید هم از دید بزرگان، کم «هماهنگ» بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 22 مرداد 1396  9:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دادگاه متهمان کانال‌های تلگرامی امروز برگزار می‌شود

دادگاه متهمان کانال‌های تلگرامی امروزبرگزار می‌شود

دادگاه متهمان کانال‌های تلگرامی امروز برگزار می‌شود

ایسنا - وکیل‌ مدافع دو نفر از متهمان پرونده مدیران کانال‌های تلگرامی از برگزاری نخستین جلسه رسیدگی به این پرونده در امروز (یک شنبه) خبر داد. سیدعلی مجتهدزاده گفت: جلسه رسیدگی در شعبه 15 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی و به مدت سه روز برگزار می شود.وی افزود: اتهامات مطروحه به موکلانم فاقد وجاهت قانونی است، ولی در هر صورت تصمیم‌گیرنده اصلی ریاست دادگاه است و امیدواریم ریاست دادگاه استدلال ها و دفاعیات ما را در نظر بگیرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 22 مرداد 1396  9:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کویت خبر شکایت از ایران در سازمان ملل را تکذیب کرد

ایسنا - روزنامه الجریده نوشت: یک منبع مسئول در وزارت خارجه کویت خبر شکایت کویت از ایران در سازمان ملل به دلیل ورود نیروهای سپاه به آب‌های کویت و بازجویی یک شهروند کویتی را تکذیب کرد.براساس این گزارش ، به تازگی روزنامه الانباء کویت مدعی شده بود که قایق های سپاه ایران وارد آب های کویت شده است و در نزدیکی یکی از سکوهای نفتی کویت، یک قایق کویتی را متوقف و از یک سرباز ایرانی شهروند کویتی تحقیق و بازجویی کرده است.

یک شنبه 22 مرداد 1396  9:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺امیر حاتمی وزیر پیشنهادی دفاع دولت دوازدهم:برای تقویت بنیه دفاعی کشور به کسی نگاه نمی کنیم/تقویت برنامه موشکی کشور تداوم می یابد/ پاد

یک شنبه 22 مرداد 1396  8:44 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺درپی درگیری تظاهرکنندگان راستگرا و مخالفان در ایالت ویرجینیای آمریکا، فرماندار این ایالت وضعیت فوق العاده اعلام کرد/انتخاب

یک شنبه 22 مرداد 1396  8:46 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻آذری جهرمی گزینه پیشنهادی وزارت ارتباطات:

🔹 لزومی بر فیلتر تلگرام وجود ندارد

🔹 فیلتر توییتر تصمیم و سیاست کلان نظام است/عصر ایران

یک شنبه 22 مرداد 1396  8:46 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻آزادی یکی از متهمان پرونده مدیران کانال‌های تلگرامی با ارائه وثیقه

🔹مدیر کانال تلگرامی و سایت اصلاحات نیوز، یکی از متهمان پرونده مدیران کانال های تلگرامی شامگاه شنبه با تودیع وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی از زندان آزاد شد/ ایلنا

یک شنبه 22 مرداد 1396  8:47 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در غرب کربلا

🔹یک عامل انتحاری با خودروی بمب‌گذاری شده خود را در غرب استان کربلا منفجر کرد.

🔹پس از وقوع این انفجار انتحاری، درگیری شدید بین عناصر مسلح و نیروهای امنیتی در نزدیکی محل حادثه رخ داده است/تسنیم

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻«مسعود کرباسیان» وزیر پیشنهادی  اقتصاد:

🔹 سونامی بیکاری پیش رو داریم

🔹علی طیب‌نیا به عنوان مشاور ارشد در کنارم همکاری می‌کند/عصر ایران

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻مسموم شدن 20 شهروند دزفولی با گازی با منشاء مجهول

🔹متصاعد شدن گاز كه منشا آن مجهول مي باشد در اطراف پل سوم دزفول موجب بروز مشكل تنفسي براي 20 شهروند دزفولی شده است.

🔹اين حادثه هم اكنون در محدوده ميدان مادر تا پل سوم اين شهر رخ داده است. گفته مي شود افراد مسموم به بيمارستان دزفول منتقل شده اند/ ایرنا

یک شنبه 22 مرداد 1396  8:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺در پی تشدید تنش ها و افزایش جدال لفظی میان کره شمالی و آمریکا، بوریس جانسون وزیر خارجه انگلیس خواستار تلاش برای حل دیپلماتیک این مساله شد/ انتخاب

یک شنبه 22 مرداد 1396  8:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻تنديس على معلم براى اصغر فرهادى

🔹نخستین جایزه اهدایی، تندیس "علی معلم" مجسمه‌ای مزین به طرح فیروزه و نام علی معلم بود که امسال برای نخستین بار به یک چهره برجسته ایرانی اعطا شد. اصغر فرهادی برنده امسال این جایزه شد. در غیاب او، ساره بیات به نمایندگی از وی، تندیس را تحویل گرفت/خبر آنلاین

یک شنبه 22 مرداد 1396  8:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻جوايز بخش مستند و تلويزيون جشن حافظ

🔹جایزه بهترین فیلم مستند به «دیپلماسی شکست ناپذیر آقای نادری» ساخته بهتاش صناعی‌ها و مریم مقدم اهدا شد.

🔹جايزه بهترین فیلمنامه تلویزیونی به سروش صحت و ایمان صفایی برای سریال «لیسانسه‌ها» رسيد.

🔹جایزه بهترین بازیگر زن کمدی تلویزیونی به سیما تیرانداز برای سریال پادری اهدا شد

🔹تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد کمدی تلویزیونی به هوتن شکیبا برای بازی در سریال «لیسانسه‌ها» تعلق گرفت.

🔹تندیس حافظ بهترین بازیگر زن درام تلویزیون به ساره بیات برای سریال «عاشقانه‌ها» اهدا شد.

🔹جایزه بهترین بازیگر مرد درام تلویزیونی به هومن سیدی برای سریال «عاشقانه» تعلق گرفت.

🔹تندیس حافظ بهترین کارگردان تلویزیون اهدا شد به منوچهر هادی برای «عاشقانه».

🔹تنديس بهترين مجموعه تلويزيونى به رضا جودى براى تهيه كنندگى سريال ليسانسه ها اهدا شد/ سینما

یک شنبه 22 مرداد 1396  8:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻تنديس بهترين چهره تلويزيونى براى احسان عليخانى | انگار مديرى با من قهر است چون به برنامه اش نرفتم!

علیخانی پس از دریافت جایزه گفت:

🔹بین نامزدها دو رفیق دارم به اسم رامبد جوان و عادل فردوسی پور. آقای مدیری هم که کارش درست است، اما انگار با من قهر است که چرا به برنامه‌اش نرفته‌ام. نکته آخر، اولین تصویری که پخش شد متعلق به او بود. هرکدام از ما تلقی خاصی از شجاعت داریم. چند روزی است که عکسی دست به دست می‌شود. نگاه کردن به چشمان «محسن حججی» خیلی سخت است. دوست دارم این جایزه را تقدیم کنم به خانواده او.»/خبر آنلاین

یک شنبه 22 مرداد 1396  8:50 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻مسمومیت ۳۰ نفر در دزفول بر اثر استنشاق گاز کلر

سخنگوی سازمان اورژانس کشور:
🔹بر اثر نشت گاز کلر در حوالی میدان رودبند دزفول و مسمومیت تعدادی از شهروندان دزفولی ۷ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.

🔹تا کنون ۳۰ نفر توسط نیروهای اورژانس به بیمارستان بزرگ دزفول(دکتر گنجویان) منتقل شده‌اند.

🔹حال عمومی مسمومین رضایت بخش گزارش شده است/فارس

یک شنبه 22 مرداد 1396  8:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها