0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

♦️ نحوه پرداخت قسطی جرایم تخلفات رانندگی اعلام شد

🔹با مراجعه به سایت راهور، اطلاعاتی را که لازم است ثبت کرده و  وارد سابقه تخلفات خودرو شده و سیستم به صورت هوشمند، برای هر ردیف تخلف، شناسه قبض و پرداخت تعریف می‌کند.

🔹هر شهروند می تواند با وارد کردن شناسه قبض از طریق خودپرداز و یا درگاه های عابربانک ها، جریمه را به صورت جداگانه و موردی پرداخت کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 21 مرداد 1396  8:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔴قتل در قلیان‌سرا

♦️عده‌ای جوان، که برای کشیدن قلیان به یک قلیان‌سرای غیرمجاز در منطقۀ مهدی‌آباد مشهد رفته بودند، پس از خروج از این مکان، با یکدیگر درگیر شدند و یک جوان ۲۲ساله با ضربۀ یک شیء برنده به گردنش جان باخت.

🔻سه متهم در ارتباط با این نزاع دسته‌جمعی دستگیر شده‌اند و دو نفر از متهمان، با معرفی دیگر متهم این پرونده، که جوانی ۱۸ساله و تبعۀ خارجی است، او را عامل این جنایت معرفی کردند.

🔺قاضی میرزایی در حالی شخصاً بازجویی از متهم ۱۸ساله را انجام می‌دهد که این متهم مدعی است او این جنایت را مرتکب نشده است.

🔺قاضی ویژۀ قتل دادسرای عمومی و انقلاب مشهد گفت: «تا رسیدن نتیجۀ پزشکی قانونی دربارۀ علت مرگ، تحقیقات از متهمان ادامه دارد.»

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 21 مرداد 1396  8:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دانش‌آموزان تهرانی مقام سوم مسابقات جهانی روبوکاپ را کسب کردند

دانش‌آموزان دختر تهرانی مقام سوم مسابقات جهانی روبوکاپ ۲۰۱۷ ناگویای ژاپن را به خود اختصاص دادند.به گزارش فارس، دانش‌آموزان منطقه چهار تهران که به عنوان نماینده ایران در مسابقات جهانی روبوکاپ ژاپن در لیگ امدادگر مجازی شرکت کردند، رتبه سوم جهان را به خود اختصاص دادند.اعضای این تیم متشکل از پانته‌آ شامیرزایی، نیکی صدیقی، صبا کدخدازاده و نیکا موسوی صبح دیروز وارد کشور شدند و مورد استقبال دکتر ولایتی و جمعی از مقامات بلند پایه کشوری قرار گرفتند.

یک شنبه 22 مرداد 1396  8:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روایت زنگنه از انعقاد قرارداد۳۰ دکل با یک نفر با توصیه احمدی‌نژاد

روایت زنگنه از انعقاد قرارداد۳۰ دکل با یک نفر با توصیه احمدی‌نژاد

وزیر نفت پیشنهادی دولت دوازدهم، جزئیات انعقاد قرارداد ۳۰ دکل نفتی در دولت دهم را تشریح کرد. بیژن نامدار زنگنه در گفت وگو با خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به پرونده دکل‌های نفتی در دولت نهم و دهم،  گفت: قرارداد 30 دکل شامل 20 دکل خشکی و 10 دکل دریایی در یک شب با ترک تشریفات مناقصه منعقد شد که پرونده مفصلی درباره این دکل‌ها  تشکیل شده است تا خسارت و میزان ضرر و زیان این پرونده مشخص شود. عضو کابینه دولت یازدهم، در ادامه با بیان این که دکل گمشده یک پرونده جداگانه دارد، افزود: انعقاد قرارداد تمامی این دکل‌ها  توسط یک فرد انجام شده است که این فرد سه کار انجام داده است، اول این که یک میلیارد دلار قرارداد خرید لوله از خارج از کشور منعقد کرده، دوم این که 30 دکل نفتی خریداری کرده و سوم؛ پرونده دکل نفتی گمشده را منعقد کرده که در هر سه اقدام تخلف رخ داده است. وزیر نفت دولت یازدهم و پیشنهادی کابینه دوازدهم، در پایان، با بیان این که این فرد با سفارش احمدی نژاد برخی اقدامات را انجام داده که سوابق آن موجود است، تصریح کرد: دفتر احمدی نژاد به صورت مکتوب دستور داده که این اقدامات توسط این فرد انجام شود.

یک شنبه 22 مرداد 1396  8:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سرهنگ خوش محمدی در بمباران جنگنده‌های آمریکایی در مرز عراق و سوریه به شهادت رسید

سرهنگ خوش محمدی در بمباران جنگنده‌های آمریکایی در مرز عراق و سوریه به شهادت رسید

سه تن ازرزمندگان مدافع حرم به خیل همرزمان شهیدشان پیوستند. به گزارش میزان، مصطفی خوش محمدی از گرگان و سجاد باوی  از خوزستان، در دفاع از حریم اهل بیت (ع)، اسلام حقیقی و تامین امنیت ملی کشورمان، به دست تروریست‌ها در سوریه به شهادت رسیدند.مسئول روابط عمومی سپاه نینوای گلستان،  درگفت وگو با مهر اظهار کرد: سرهنگ مصطفی خوش محمدی پاسدار بازنشسته تیپ ۴۵ جواد الائمه در بمباران جنگنده‌های آمریکایی در مرز عراق و سوریه به شهادت رسید.همچنین به گزارش تسنیم، شهید جان‌محمد علی‌پور فرزند دیگری ازخطه خون‌رنگ استان خوزستان در دفاع از حرم نورانی عقیله بنی‌ها شم حضرت زینب‌کبری(س) به فیض شهادت نائل آمد.شهید علی‌پور مدت طولانی برای دفاع از حرم بی بی زینب‌کبری(س) در سوریه حضور داشت.افزون براین مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهید «عاشور محمدی» از مقابل مسجد صاحب‌الزمان(عج) گل تپه ورامین برگزار شد. شهید «عاشور محمدی» از شهدای مدافع حرم آل ا... و تیپ همیشه سرافراز فاطمیون و از مهاجران افغان و با ۳۷ سال سن دارای همسر و سه فرزند بود که چند روز پیش در درگیری با تروریست‌های تکفیری در کشور سوریه به فیض شهادت نائل آمد .

یک شنبه 22 مرداد 1396  8:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ترامپ ونزوئلا را هم به اقدام نظامی تهدید کرد

رئیس جمهور آمریکا گفت: گزینه نظامی علیه ونزوئلا هم خارج از تصور نیست.تکرار استفاده از گزینه نظامی در سخنان چند روز اخیر ترامپ با نگرانی مقام‌های سابق آمریکا روبه رو شده است و بسیاری از لحن "جنگ‌طلبانه" ترامپ انتقاد کرده‌اند.با این حال، تازه ترین نظرسنجی موسسه راسموسن حاکی است: یک هفته پس از تشدید تنش بین آمریکا و کره شمالی، میزان محبوبیت ترامپ به 45 درصد رسیده و نسبت به نظرسنجی هفته گذشته شش درصد رشد داشته است.

یک شنبه 22 مرداد 1396  9:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مسجد جامعی: برای وحدت اصلاح طلبان نامزد ریاست شورا نمی شوم

مهر - مسجدجامعی در توئیتی اعلام کرد به محسن هاشمی گفتم دوره چهارم شورا برای وحدت اصلاح طلبان نامزد ریاست می شدم و امروز به همین دلیل تمایلی به نامزدی ندارم.دراین باره خلیل آبادی منتخب شورای پنجم با بیان این که با انصراف مسجد جامعی شانس محسن هاشمی برای ریاست شورا بیشتر شده است،افزود: گزینه های رئیس شورای شهر احتمالا چهارشنبه  بررسی می شود. گفتنی است هم اکنون الویری ریاست سنی شورای شهر پنجم را برعهده دارد.

یک شنبه 22 مرداد 1396  9:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

3 شکایت دولت از یک نماینده

3 شکایت دولت از یک نماینده

3 شکایت دولت از یک نماینده

فارس - ابطحی نماینده خمینی‌شهر درمجلس، درباره  ۳ شکایت دولت از خودش گفت: یک شکایت درباره نقش آقای روحانی در شورای عالی امنیت ملی در قبال صدور حکم حصر برای سران فتنه 88 است.دیگری ناظر به این جمله‌ بود که چرا سران فتنه در حصر از بیشترین امکانات رفاهی برخوردارند وسوم نقل قولم  از آقای نهاوندیان مبنی بر این که دلار به هفت هزار تومان خواهد رسید، نیز موجب شکایت دولت از بنده شده است .

یک شنبه 22 مرداد 1396  9:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خبر خوش برای مشاوران بدون لیسانس در دولت

خبر خوش برای مشاوران بدون لیسانس در دولت

بر اساس ابلاغیه جدید یک نهاد مسئول به تعدادی از سازمان ها و ادارات دولتی، با اشاره به ابهامات این دستگاه ها مبنی بر شرط دارا بودن مدرک تحصیلی برای اخذ مشاوره از اشخاص، اعلام شده با توجه به این که بر اساس قانون اجرای سیاست ‌های کلی اصل ۴۴ ، برخی سازمان ها مجاز هستند از خدمات فنی و تخصصی کارشناسان و اشخاص حقیقی و حقوقی استفاده کنند، با عنایت به این که استفاده از خدمات فنی و تخصصی منحصر به داشتن مدرک کارشناسی نیست، لذا اشخاص مربوط باید مدارک لازم برای داشتن صلاحیت فنی و تخصصی را داشته باشند.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مجوز ویژه دولت به استان ها برای تامین نیروهای شرکتی

مجوز ویژه دولت به استان ها برای تامین نیروهای شرکتی

در حالی که بر اساس بخشنامه اواخر سال 1392 دولت، تاکید شده بود قراردادهای منعقده با شرکت ها جهت سامان دهی نیروهای شرکتی از طریق فراخوان عمومی منعقد و در صورت عدم مراجعه متقاضیان واجد شرایط، ترک تشریفات مناقصه با رعایت قانون برگزاری مناقصات و صرفا تایید معاونت وقت توسعه مدیریت رئیس جمهور امکان پذیر است، بر اساس تصمیم جدید دولت، اعلام شده در راستای آسان سازی فرایند تامین خدمات مورد نیاز دستگاه های دولتی، اختیار تایید این مناقصه ها به استان ها واگذار شد.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حبیبی: فعلا مستقل وارد انتخابات ۹۸ می‌شویم

حبیبی: فعلا مستقل وارد انتخابات ۹۸ می‌شویم

ایسنا - محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه با بیان این که فعلا مستقل وارد انتخابات ۹۸ می‌شویم گفت: اگر موتلفه اسلامی می‌خواهد برای انتخابات سال ۱۳۹۸ تاثیرگذار باشد، باید به تعداد کل نمایندگان مجلس کاندیدای شناخته شده معرفی کند.

یک شنبه 22 مرداد 1396  9:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزارت کشور: ۱۵۱ پست مدیریتی وزارت در اختیار زنان است

وزارت کشور: ۱۵۱ پست مدیریتی وزارت در اختیار زنان است

فارس - پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور در اطلاعیه ای درباره حضور زنان دراین وزارتخانه اعلام کرد :در ستاد وزارت کشور و استانداری ها تعداد ۱۵۱ پست سازمانی شامل معاون استاندار، مشاور وزیر، فرماندار و... به کارکنان زن واگذار شده است.

یک شنبه 22 مرداد 1396  9:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ وزیر پیشنهادی دادگستری به شایعات مربوط به اهل تصوف بودن

پاسخ وزیر پیشنهادی دادگستری به شایعات مربوط به اهل تصوف بودن
 پاسخ وزیر پیشنهادی دادگستری به شایعات مربوط به اهل تصوف بودن

به گزارش خانه ملت، علیرضا آوایی وزیر پیشنهادی وزارت دادگستری که به فراکسیون مستقلین ولایی رفته بود، در بخشی از تشریح برنامه های خود گفت: تاکید و تشریک مساعی نسبت به تحقق اهداف مشترک مانند حقوق شهروندی، ارتقای شاخص های حقوق بشر باید مدنظر قرار گیرد به طوری که پس از 40 سال از پیروزی انقلاب باید نگاه جدی به این مباحث کرد تا بتوان پیشرفت قابل توجهی را به دست آورد. وی همچنین در خصوص سوالی مبنی بر ارتباطش با اهل تصوف گفت: تاکنون چون در معرض چنین پست هایی قرار نداشتم چنین مسائلی نیز تاکنون مطرح نشده است اما طی چند روز گذشته که به عنوان وزیر پیشنهادی مطرح شده ام از رسانه ها متوجه شدم که درویش هستم.

یک شنبه 22 مرداد 1396  9:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ظریف: حوزه همسایگان و دیپلماسی اقتصادی از مهم ترین اولویت های وزارت امور خارجه است

محمدجواد ظریف وزیر پیشنهادی امور خارجه در جلسه فراکسیون امید، حوزه همسایگان و دیپلماسی اقتصادی را از مهم ترین اولویت های وزارت امور خارجه دانست  و افزود: تا پیش از این هیچ سهمیه ای در معادلات بین المللی درباره سوریه نداشتیم اما اکنون ما تعیین کننده برگزاری جلسات و اعضایی که می توانند در این جلسات حاضر شوند هستیم.

یک شنبه 22 مرداد 1396  9:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توضیحات علوی درباره اولویت های وزارت اطلاعات در دولت دوازدهم

به گزارش خانه ملت، سید محمود علوی وزیر پیشنهادی اطلاعات هم  در حاشیه نشست فراکسیون امید مجلس با وی گفت: وزارت اطلاعات در دولت جدید، برای جامعه خود و نیروهای درون نظام و شهروندان آسایش، آرامش، امنیت و تعبیه بسترهای رشد اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، رسانه ای، علمی، انرژی و تربیتی را در اولویت کار قرار خواهد داد.

یک شنبه 22 مرداد 1396  9:05 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها