0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

💢 زنان و دختران رانده شده از خانه با 123 تماس بگیرند

⭕️ معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی : زنان و دختران رانده شده از خانه می توانند با شماره تلفن های اورژانس اجتماعی 123 یا صدای مشاور 1480 تماس بگیرند تا در خانه های امن اسکان داده شوند

⭕️ در خانه امن، خدمات روانشناختی، مددکاری اجتماعی،  بهداشتی و پزشکی و خدمات حقوقی ارائه می شود

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:11 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ کوثر، مهراقتصاد و ثامن تجمیع می‌شوند

🔹 سیف در برنامه نگاه یک: موسسه ثامن از نظر بانک مرکزی مشکلی ندارد و در حال تصمیم گیری برای تجمیع آن با موسسه کوثر هستیم.

🔹 بانک مهر اقتصاد هم مشکلی ندارد و در حال تجمیع است.

🔹ثامن و مهراقتصاد از نظر مدیریت منابع و دارایی ها وضعیت مطلوبی دارند.

🔹صف دریافت وام ازدواج آخر شهریور از بین می رود

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:12 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رژیم صهیونیستی دفاتر شبکه الجزیره قطر را می‌بندد

رژیم صهیونیستی اعلام کرد که قصد دارد دفاتر شبکه الجزیره قطررا در بیت‌المقدس تعطیل کند. تعطیلی الجزیره، یکی از شروط چهار کشور تحریم‌کننده قطر بوده است. همزمان اسرائیل نیز با متهم کردن قطر و الجزیره به حمایت از حماس و مقاومت فلسطین، از فشار به دوحه حمایت کرده است.وزارت ارتباطات اسرائیل همچنین در بیانیه‌ای گفته است که خواهان لغو مجوز کار روزنامه‌نگارانی خواهد شد که برای این شبکه کار می‌کنند.

دوشنبه 16 مرداد 1396  8:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مک کین: تردیدها درباره پیروزی ترامپ در انتخابات 2020 زیادشده است

سناتور جمهوری خواه معتقد است که نامزدهای این حزب در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری آمریکا به علت مشاهده نقطه ضعف در این رئیس‌جمهور خواستار شرکت در دور بعدی انتخابات هستند.مک کین به نیویورک تایمز گفت: آن ها در رئیس‌جمهور نقطه ضعف می‌بینند. دقت کنید. این معامله خوبی نیست که درگیر آن شده‌ایم.این نقطه ضعف، تردیدها را درمورد پیروزی ترامپ در انتخابات 2020 زیادکرده است، به ویژه آن که برخی از چهره‌های مشهور و مهم جمهوری خواه اقدامات اولیه را برای حضور در انتخابات آغاز کرده‌اند.

دوشنبه 16 مرداد 1396  8:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آزادی پایگاه داعش در حومه حمص

ارتش سوریه شهر السخنه، آخرین پایگاه داعش در حومه شرقی حمص را تحت کنترل خود درآورد. منطقه السخنه حدود ۷۰ کیلومتر با پالمیرا (تدمر) فاصله دارد. این منطقه در شمال شرق شهر پالمیرا واقع است و اهمیت سه بعدی دارد. از یک طرف دروازه ورود به دو استان دیر الزور و رقه و کلید ورود به دو استان است و از طرف دیگر منطقه‌ای غنی از منابع گازی است.

دوشنبه 16 مرداد 1396  8:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توقیف املاک خانواده شریف در لندن

املاک چندین میلیون پوندی خانواده نخست وزیر برکنارشده پاکستان در لندن هنگام تحقیقات درباره فساد مالی آن ها، توقیف می‌شود. تیم مشترک تحقیقاتی در پاکستان مشخص کرده که نواز شریف تعدادی شرکت در لندن تاسیس کرده است. بازرسان می‌گویند که این دارایی‌ها از طریق راه‌های "غیررسمی و غیرعادی" به دست آمده است و حسن شریف به نیابت از خانواده اش در لندن این شرکت‌ها را تاسیس و اموال را اداره می‌کند.

دوشنبه 16 مرداد 1396  9:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واکنش حماس به اظهارات محمود عباس

واکنش حماس به اظهارات محمود عباس

خراسان - جنبش حماس در واکنش به اظهارات تند رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین علیه این جنبش با بیان این که اظهارات تند و تیز علیه گروه های ملی به مثابه سنگ اندازی در مسیر تحقق آشتی ملی است، اعلام کردکه این اظهارات نشانه هماهنگی تنگاتنگ میان رام ا... و رژیم صهیونیستی است. محمود عباس پیشتر ضمن بیان برخی ادعاها علیه حماس، نوار غزه را به اعمال تحریم تهدید کرده بود.

دوشنبه 16 مرداد 1396  9:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انهدام یک تیم تروریستی در شمالغرب کشور

مهر - سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران اعلام کرد: یک تیم تروریستی ضد انقلاب که با هدف خرابکاری و اقدامات تروریستی قصد ورود به کشور را داشت، توسط رزمندگان نیروی زمینی سپاه در منطقه مرزی آذربایجان غربی منهدم شد. وی افزود: رزمندگان نیروی زمینی سپاه در این درگیری ۲ تن از اشرار مسلح را به هلاکت رساندند. پاکپور تاکید کرد: در این عملیات همچنین ۴ تن از اشرار مسلح زخمی و مقادیری مهمات، تجهیزات و جنگ افزار نظامی به دست آمد.

دوشنبه 16 مرداد 1396  9:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حمید بقایی با قرار کفالت آزاد شد

حمید بقایی با قرار کفالت آزاد شدحمید بقایی با قرار کفالت آزاد شد

ایلنا - حمید بقایی معاون اجرایی دولت دهم به دلیل اظهاراتی که پس از آزادی از زندان داشت پیش از ظهر روز گذشته  دردادسرای عمومی انقلاب تهران حاضر شد و طبق نظر بازپرس پرونده برای او قرار کفالت صادر شد که پس از معرفی کفیل  آزاد شد.

دوشنبه 16 مرداد 1396  9:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توئیت‌های نامفهوم مقام اماراتی درباره ایران و قطر به فارسی

توئیت‌های نامفهوم مقام اماراتی درباره ایران و قطر به فارسیتوئیت‌های نامفهوم مقام اماراتی درباره ایران و قطر به فارسی

تسنیم - ضاحی خلفان، جانشین رئیس پلیس «دبی»، در توئیتر با استفاده از سرویس ترجمه گوگل، تلاش کرد با پیام های نامفهومی از نزدیکی روابط تهران و دوحه انتقاد کند. وی نوشت: «آیا با من صحبت نمی هر انسان را از قطر، اما در زبان فارسی!»

دوشنبه 16 مرداد 1396  9:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آخرین وضعیت سرباز ربوده‌ شده حادثه میرجاوه

آخرین وضعیت سرباز ربوده‌ شده حادثه میرجاوهآخرین وضعیت سرباز ربوده‌ شده حادثه میرجاوه

میزان - مجید آقابابایی مدیرکل امور مرزی وزارت کشور گفت: در کمیته امنیتی ایران و پاکستان که در شهریور ماه با مسئولیت وزارت کشور برگزار خواهد شد، یکی از موضوعات مورد بحث، وضعیت «سعید براتی»  سرباز مفقود شده در حادثه میرجاوه خواهد بود.

دوشنبه 16 مرداد 1396  9:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ضرب الاجل کابینه برای ایجاد شبکه حمل و نقل اضطراری

ضرب الاجل کابینه برای ایجاد شبکه حمل و نقل اضطراری

خراسان - بر اساس پیشنهاد وزیر کشور و موافقت کابینه، با توجه به اهمیت مدیریت بحران در شهرهای کوچک و بزرگ کشور، شهرداری های مناطق هدف موظف هستند نسبت به پیش بینی شبکه حمل و نقل اضطراری در کلانشهرها برای شرایط بحرانی با اولویت شهرهای خطرپذیر (به تشخیص سازمان مدیریت بحران کشور) اقدام کرده و یک طرح نیز برای شهرهای بالای 100 هزار نفر جمعیت، طی یک سال آینده تهیه شود.

دوشنبه 16 مرداد 1396  9:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حق الزحمه نیم میلیونی برای ماموریت روزانه یک هیئت دولتی

حق الزحمه نیم میلیونی برای ماموریت روزانه یک هیئت دولتی

خراسان - بر اساس درخواست رسمی یک مسئول اقتصادی کابینه که هم اکنون در نوبت ابلاغ توسط دولت قرار گرفته، مقرر شده با تغییر هزینه های دریافتی توسط هیئت حمایت صنعتی و جلوگیری از تعطیلی کارخانه ‌های کشور، درصورتی که اعضای این هیئت جهت نظارت در امور کارخانه ‌ای، اعزام یک یا چند نفر از اعضاء خود را ضروری بدانند هزینه هر روز اقامت آنها 500 هزار تومان تعیین و تامین وسیله مسافرت یا پرداخت هزینه آن نیز با تأیید هیئت صورت خواهد گرفت.

دوشنبه 16 مرداد 1396  9:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توضیحات فرمانده قرارگاه ثارا... درباره جزئیات امنیت مراسم تحلیف

توضیحات فرمانده قرارگاه ثارا... درباره جزئیات امنیت مراسم تحلیف

جانشین قرارگاه امنیتی ثارا... با اشاره به ماموریت ستادکل نیروهای مسلح به این قرارگاه برای تامین امنیت مراسم تحلیف حجت‌الاسلام حسن روحانی، گفت: به محض این که میهمانان خارجی از 91 کشور وارد تهران شدند، تحت پوشش امنیتی نیروی انتظامی و اطلاعات سپاه قرار گرفتند. به گزارش تسنیم سردار کوثری افزود: نیروی انتظامی، بسیج، وزارت اطلاعات، ارتش و سپاه در تامین امنیت مراسم تحلیف نقش خود را به درستی انجام دادند. در برخی موارد ارتش موظف شد که پوشش پدافندی مسیرهای منتهی به مراسم تحلیف را به عهده داشته باشد؛ نیروی هوایی ارتش و نیروی هوافضای سپاه نیز ماموریت داشتند که مسیرهای منتهی به مجلس و ورود میهمانان خارجی را تحت پوشش قرار دهند؛ بعد از پایان مراسم تحلیف نیز، میهمانان را در امنیت کامل بدرقه کردیم. وی تأکید کرد: هیچ اقدام و تهدید امنیتی علیه مراسم تحلیف نداشتیم.

دوشنبه 16 مرداد 1396  9:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کاهش ساعت اداری خوزستان تا پایان هفته

خراسان - اداره کل مدیریت بحران خوزستان اعلام کرد با توجه به پیش بینی هواشناسی در خصوص دمای 50 درجه و بالاتر در استان در روزهای پیش رو و لزوم صرفه جویی در مصرف برق  بدین وسیله به اطلاع می رساند زمان اتمام کار بانک ها، ادارات، مراکز آموزشی، شرکت ها و دستگاه های اجرایی به جز مراکز عملیاتی، درمانی، آتش نشانی، امدادی و بیمارستان ها از روز دوشنبه (16) تا روز چهارشنبه(18مرداد) ساعت 13 است.

دوشنبه 16 مرداد 1396  9:12 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها