0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔻تلفن‌های بدهکار تا سقف ۲۰ و ۳۰ هزار تومان قطع نمی‌شود

🔹 شرکت مخابرات:طبق مقررات اگر در ۲ دوره صورت حساب خط اعتباری ثابت به ۲۰ هزار تومان و دائمی به ۳۰ هزار تومان رسید خط باید قطع شود اما مخابرات خط را قطع نمی‌کند و به مشترک اطلاع می‌دهد که سقف صورتحساب رسیده است/منبع:عصر ایران

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:01 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻بسته شدن مقطعی جاده هراز

🔹جاده هراز روزهای دوشنبه و سه شنبه این هفته مقطعی بسته است.

🔹رییس پلیس راه مازندران گفت: برای عملیات راهداری و لق گیری در کیلومتر 85 جاده هراز منطقه پیچ ابتهاج، این جاده ساعت 6 صبح تا 18 روزهای دوشنبه و سه شنبه بسته می شود.

🔹سرهنگ قدمی از رانندگان خواست؛ با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در این مدت از جاده های جایگزین کندوان و سوادکوه و بومی های منطقه نیز از جاده رینه تردد کنند/صداوسیما

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:01 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻۴ کشته و ۱۲ زخمی در تیراندازی پادگان کهریزک

🔹یک سرباز اهل سیستان وبلوچستان با اسلحه به سوی هم خدمتی های خود حمله ور شده و یک سرگرد و ۲ سرباز را با ضرب گلوله از پای درآورد و ۱۲ تن دیگر را نیز زخمی کرده است.

🔹پس از این حادثه نیروها به سرعت وارد عمل شده و طی این درگیری سرباز مسلح را با شلیک گلوله هدف قرار دادند که وی بر اثر جراحات وارده جان خود را از دست داد/مهر

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:02 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻فرنگی کاران جوان ایران برای نخستین بار قهرمان جهان شدند

🔹تیم کشتی فرنگی جوانان ایران پیش از برگزاری دیدارهای فینال و رده بندی چهار وزن دوم رقابت های قهرمانی جوانان جهان در فنلاند، قهرمان زودهنگام این مسابقات شدند/ایرنا

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻تیراندازی در روستای کمب

🔹در درگیری طایفه ای روستای کمب در جنوب سیستان و بلوچستان یک نفر کشته و یک نفر زخمی شد/صداوسیما

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻تعیین تکلیف مجوز حمل سلاح / 3 گروه مجوز حمل سلاح می‌گیرند

رئیس مرکز انتظام ناجا:

🔹سه گروه "بسیجیانی که زیر نظر سپاه آموزش دقیق و کامل دیده‌اند"، نظامیان بازنشسته که در دوران خدمت حق حمل سلاح داشتند و بعضی از "کارکنانی که در شیفت فراغت در این موسسات اشتغال دارند؛ می‌توانند از این مجوز استفاده کنند.

🔹البته همه این گروه‌ها باید زیر نظر پلیس پیشگیری آموزش‌های لازم را بار دیگر گذرانده و شرایط جسمی، روانی و سلامت لازم برای تحویل سلاح در آنها بررسی شود.

🔹این تجهیزات برای برخی از شهروندان دارای مشاغل و شرایط خاص از طریق مرکز انتظام قابل دسترس بوده و آنها می‌توانند در صورت دارا بودن شرایط لازم و همچنین داشتن صلاحیت‌های روانی و جسمانی از این لوازم بهره‌برداری کنند/تابناک

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:03 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻انهدام تیم تروریستی اشرار مسلح در منطقه شمالغرب کشور

فرمانده نیروی زمینی سپاه:  

🔹تیم تروریستی ضد انقلاب که با هدف خرابکاری و اقدامات تروریستی قصد ورود به کشور را داشتند، توسط رزمندگان نیروی زمینی سپاه در منطقه مرزی آذربایجان غربی  منهدم شد.

🔹رزمندگان نیروی زمینی سپاه در این درگیری با اقدام به موقع ۲ تن از اشرار مسلح را به هلاکت رساندند.

🔹در این عملیات همچنین ۴ تن از اشرار مسلح زخمی و مقادیری مهمات، تجهیزات و جنگ افزار نظامی به دست آمد/فارس

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:04 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻امشب، آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون ارشد علوم پزشکی

🔹امشب آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی است و داوطلبان می‌توانند تا ساعت ۲۴ امشب- ۱۵ مرداد ماه- نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند/عصرایران

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:04 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔴 شنا در سد خاکی بخش کدکن تربت حیدریه دو جوان را به کام مرگ کشاند.

🔴 روابط عمومی مرکز حوادث و فوریت های پزشکی تربت حیدریه اعلام کرد؛

🔴 طی تماس تلفنی با مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵تربت حیدریه مبنی بر غرق شدن دو فرد در سد خاکی روستای برس، بخش کدکن بلافاصله پرسنل اورژانس کدکن به محل اعزام شدند.

🔴 در این حادثه دو جوان ۳۵و۲۶ساله که برای شنا به این استخر خاکی رفته بودند متاسفانه غرق شده و جان خود را از دست دادند.

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:05 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔴 تمدید خرید اینترنتی کتاب‌های درسی

🔸دانش‌آموزان پایه‌های دوم تا ششم ابتدایی و دوره پیش دانشگاهی‌که به هر دلیلی موفق به ثبت نام در سامانه فروش کتب درسی نشده‌اند، می‌توانند تا ۳۰ مرداد با مراجعه به سامانه www.irtextbook.com نسبت به خرید اینترنتی کتاب‌های درسی خود اقدام کنند.

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:06 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🚨🚨واژگونی مرگبار ۲ موتور سیکلت در شهرستان سبزوار

🔴 واژگونی دو دستگاه موتورسیکلت در شهرستان سبزوار راکبان موتور سیکلت ها را به کام مرگ کشاند.

واژگونی و سقوط  از روی پل موتورسیکلت در کیلومتر ۵۵ محور سبزوار -  نیشابور راکب ۵۷ ساله  آنرا به کام مرگ کشاند

در حادثه دیگری نیز  واژگونی موتورسیکلت و برخورد آن با جدول حاشیه خیابان سبب جان باختن راکب 36  ساله  شد

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:07 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

💢 تیراندازی در اطاقور جان یک نفر را گرفت

⭕️پیش از ظهر امروز مرد میانسالی در اطاقور لنگرود توسط فردی کشته شد.

🔺پلیس و مراجع قضایی در حال بررسی علت این حادثه هستند.

🔺برخی افراد ، اختلافات محلی را دلیل این اقدام اعلام کردند.

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:08 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

✳️طرح توزیع مواد مخدر دولتی تصویب شد

✳️  نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس: اجرای طرح از ۶ ماه آینده

✳️ محمد کاظمی:  آیین‌نامه اجرایی این تبصره با پیشنهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر و تایید رئیس قوه قضائیه حداکثر ظرف شش ماه تهیه و قابل اجرا خواهد بود.

✳️ محمد کاظمی : این طرح تصویب شده است و بر اساس آیین‌نامه آن که در دست بررسی است، قابل اجرا خواهد بود.

✳️ نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی : بنابراین دولت موظف شده‌است، مواد مخدر مورد نیاز را در مراکز خاص و با شیوه‌های مطالعه‌شده در اختیار افراد قرار دهد، البته این کار نیز باید براساس آیین‌نامه صورت گیرد./ایلنا

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:08 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔴 هشدار سازمان سنجش نسبت به کلاهبرداری موسسات انتخاب رشته

خدایی،رییس سازمان سنجش:

🔹داوطلبانی که در آزمون سراسری 96 ثبت نام نکرده‌اند یا در جلسه آزمون غایب بودند می‌توانند دررشته‌های بدون آزمون ثبت نام کنند تا پذیرش آنها در این رشته‌ها بر اساس سوابق تحصیلی صورت گیرد.

🔹راهنمای انتخاب رشته مجازی آزمون سراسری از چهارشنبه 18 مرداد روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور فعال می‌شود

🔹سازمان سنجش تحت هیچ عنوانی با هیچ موسسه‌ای انتخاب رشته ای همکاری نمی‌کند و همکاران این سازمان حق هیچگونه همکاری با این موسسات را ندارند.

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:09 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

💢کاهش نرخ سود تسهیلات مسکن بافت فرسوده

📌محمدسعید ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی از تصویب تسهیلات با نرخ سود ۱۲ درصدی برای مالکان و ساکنان بافت‌های فرسوده خبر داد.

🔶بانک مسکن ، قرار است تسهیلات نوسازی را با نرخ ۱۲ درصد به مالکان و ساکنان بافت‌های فرسوده با سقف ۳۰ - ۴۰ - ۵۰ میلیون تومان پرداخت کند.

🔶بانک مسکن با حذف بروکراسی از طریق سامانه به راحتی تسهیلات را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند و مردم می‌توانند در زمان کوتاهتری تسهیلات دریافت کنند.

🔶 هم اکنون بانک‌های عامل اعم از مسکن و سایر دستگاه‌ها، تسهیلات را با سود ۱۸ درصدی واگذار می‌کنند.

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها