0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

شهرداری ماهشهر به رگبار بسته شد

🔹شهرداری شهر چمران واقع در شهرستان ماهشهر خوزستان امروز مورد حمله مسلحانه دو موتور سوار قرار گرفت.
🔹به گفته شاهدان عینی این حادثه، راکبان موتورسیکلت دو نفر بودند که با صورت پوشیده و از سمت بازارچه قدیم شهر و با اسلحه کلاشینکف اقدام به تیراندازی به سوی شهرداری چمران کردند.
🔹در این حادثه تیرهای شلیک شده به ساختمان شهرداری اصابت کرد و به هیچ کس آسیبی وارد نشد.
🔹عاملان این حادثه بلافاصله پس از تیراندازی از محل گریختند.

شنبه 14 مرداد 1396  11:08 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی: سهم صنعت از هدفمندی یارانه‌ها پرداخت نشد

معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی خواستار تخصیص سهم بخش صنعت از هدفمندی یارانه‌ها شد و اظهار کرد که علی رغم آنچه که در بودجه تعریف شده بود سهم این بخش از هدفمندی تخصیص پیدا نکرد.غلامرضا سلیمانی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: دولت به دلیل کمبود منابع نتوانست سهم بخش صنعت از هدفمندی یارانه‌ها را بپردازد و همین مسئله باعث شد تا بخش تولید نیز با کمبود منابع مواجه شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مک گورک: همچنان ۲۰۰۰ داعشی در رقه حضور دارند

مک گورک:همچنان ۲۰۰۰ داعشی در رقه حضور دارند

مک گورک: همچنان ۲۰۰۰ داعشی در رقه حضور دارند

برت مک‌گورک، فرستاده ویژه آمریکا در «اتلاف ضد داعش» گفت: تخمین زده می‌شود حدود 2000 تروریست داعشی که همچنان در شهر رقه سوریه حضور دارند برای بقای خود در برابر حملات شبه‌نظامیان تحت حمایت آمریکا، می‌جنگند. مک‌گورک گفت که «امروز، داعش در رقه کوچه به کوچه می‌جنگد ... و برای بقای خود می‌جنگد». حمله به رقه با آخرین مراحل عملیات آزادسازی شهر موصل عراق همزمان شد، جایی که شبه‌نظامیان این گروه تروریستی ماه گذشته شکست خوردند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اذعان آمریکا به کشته شدن 624 غیرنظامی در سوریه و عراق

ائتلاف آمریکایی به اصطلاح" ضد داعش" در ارزیابی جدیدی اعلام کردکه از زمان آغاز حملاتش علیه این گروه در سال 2014 در عراق و سوریه، 624 غیرنظامی به "صورت غیرعمد" در این حملات کشته شده‌انداما نیویورک تایمز، معتقد است که شمار حقیقی قربانیان غیرنظامی، بین هزار و300  تا هزار و 400  نفر است.دیروز نیز منابع امنیتی سوریه از کشته شدن ۴۳ نفر از غیر نظامیان سوری در بمباران فسفری مناطق مسکونی شهر «الرقه» توسط ائتلاف آمریکایی خبر دادند.

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

درخواست اپوزیسیون اسرائیل برای برگزاری انتخابات زودهنگام

به دنبال گزارش‌هایی درباره پرونده‌های فساد نتانیاهو، حزب اپوزیسیون "اردوگاه صهیونیستی" خواهان انحلال فوری دولت و برگزاری انتخابات زودهنگام شد. پلیس رژیم صهیونیستی تاکید کرد که تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد نتانیاهو به احتمال قوی در فساد، کلاهبرداری و خیانت در امانت دست داشته است. پلیس همچنین به مدت دو ساعت از ساره نتانیاهو،همسر نخست وزیر این رژیم، به اتهام استفاده از اموال عمومی برای امور شخصی بازجویی کرده بود.

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شلیک  موشک های «اروگان» و «زلزال۲» به جنوب عربستان

یگان موشکی یمن دو فروند موشک «اروگان» و یک فروند «زلزال۲» و چندین فروند موشک «کاتیوشا» را به محل استقرار نظامیان سعودی در منطقه عسیر در جنوب عربستان شلیک کرد. همزمان،نیروهای ارتش یمن و کمیته‌های مردمی وابسته به انصارا... سلسله حملات فرسایشی را طی هفته‌های گذشته در شرق صنعا انجام دادند؛ به طوری که عناصر مسلح وابسته به دولت مستعفی یمن و حزب اخوانی الاصلاح از این نبرد خسته و مجبور به عقب نشینی شدند.

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

لایحه تشکیل سازمان صنایع دریایی نیروهای مسلح در مجلس بررسی می شود

تسنیم - نمایندگان مجلس لایحه 6 ماده ای  تشکیل سازمان صنایع دریایی نیروهای مسلح را در هفته جاری بررسی خواهند کرد؛ این لایحه، گامی مهم برای هدفمندترکردن طراحی ادوات نظامی در حوزه دریاست. طبق این لایحه، وزارت دفاع پیشنهاد داده که یک سازمان فرانهادی تحت عنوان "سازمان صنایع دریایی نیروهای مسلح" تشکیل شود تا قابلیت‌های بازدارندگی کشور افزایش یافته و نیازهای دفاعی نیروهای مسلح  برطرف شود.

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستور کابینه برای لغو تصمیم ساختمانی روحانی

دستور کابینه برای لغو تصمیم ساختمانی روحانی 

در حالی که بر اساس مجوز بهمن ماه سال 1394 حجت الاسلام روحانی رییس جمهور، قرار بود یکی از ساختمان های متعلق به نهاد ریاست جمهوری به مساحت 5500 متر مربع در شمال تهران، به فروش رسیده و وجوه حاصل به حساب درآمد عمومی کشور واریز شود، طبق مصوبه روزهای اخیر هیئت دولت، با لغو مجوز فوق، مقرر شده این ساختمان به سازمان برنامه و بودجه کشور واگذار و سند آن جهت نگهداری در خزانه، به وزارت اقتصاد ارسال شود.

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مجوز ویژه به یک وزیر برای خرید 50 شاسی بلند سوزوکی

مجوز ویژه به یک وزیر برای خرید 50 شاسی بلند سوزوکی

بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به یکی از وزرای اقتصادی کابینه، با اشاره به درخواست چند روز پیش این عضو هیئت دولت برای خرید 50 دستگاه خودروی شاسی بلند سوزوکی ویتارا برای یکی از زیرمجموعه های خود، از موافقت با این درخواست خبر داده و افزوده است که خودرو های مذکور از محدودیت های درج شده در ضوابط اجرایی بودجه سال 1396 نیز مستثنی خواهند بود.

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

درخواست معاون وزیر خارجه انگلیس برای آزادی یک محکوم امنیتی

درخواست معاون وزیر خارجه انگلیس برای آزادی یک محکوم امنیتیدرخواست معاون وزیر خارجه انگلیس برای آزادی یک محکوم امنیتی 

تسنیم - رسانه‌های انگلیس ادعا کردند «آلیستر برت»، معاون وزیر خارجه انگلیس درحاشیه مراسم تحلیف برای درخواست آزادی زاغری راتکلیف، شهروند ایرانی-انگلیسی که محکوم امنیتی است استفاده خواهد کرد.

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توئیت رئیس فراکسیون امید درباره مشروطه خواهی و اصلاح طلبی

توئیت رئیس فراکسیون امید درباره مشروطه خواهی و اصلاح طلبیتوئیت رئیس فراکسیون امید درباره مشروطه خواهی و اصلاح طلبی

ایسنا - عارف رئیس فراکسیون امید به‌مناسبت سالگرد امضای مشروطه نوشت: مشروطه تغییر مناسبات قدرت در دوران جدید بود و اصلاحات هم در چارچوب قانون به دنبال این تغییر است، البته با همراهی مردم.

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سفیر ایران در کویت دادن گذرنامه‌ به متهمان باند العبدلی را تکذیب کرد

سفیر ایران در کویت دادن گذرنامه‌ به متهمان باند العبدلی را تکذیب کردسفیر ایران  در کویت دادن گذرنامه‌  به متهمان باند العبدلی را تکذیب کرد

ایسنا - عنایتی سفیر ایران در کویت گفت: اخبار مرتبط با باند العبدلی و پنهان شدن آنها در سفارت ایران یا استفاده آنان از گذرنامه‌های ایرانی برای خروج از کویت را نفی می‌کنیم و این اخبار غیرصحیح و خلاف منطق هستند.

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سید حسن نصرا...: پیروزی در عرسال به دلیل کمک سخاوتمندانه ایران بود

سید حسن نصرا...: پیروزی در عرسال به دلیل کمک سخاوتمندانه ایران بودسید حسن نصرا...: پیروزی در عرسال به دلیل کمک سخاوتمندانه ایران بود

باشگاه خبرنگاران - سید حسن نصرا... دبیرکل حزب ا... لبنان به مناسبت پایان عملیات پیروزمندانه مقاومت علیه تروریست های جبهه النصره در عرسال گفت: پیروزی ما در عرسال به دلیل کمک سخاوتمندانه ایران بود.

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مهرعلیزاده: برای شهرداری با بعضی از اعضای شورا صحبت‌‌هایی کرده‌ام

مهرعلیزاده: برای شهرداری با بعضی از اعضای شورا صحبت‌‌هایی کرده‌اممهرعلیزاده:برای شهرداری با بعضی از اعضای شورا صحبت‌‌هایی کرده‌ام

ایلنا - مهرعلیزاده، از چهره‌های سیاسی اصلاح‌‌طلب درباره کاندیداتوری اش برای شهرداری تهران گفت: با بعضی از اعضای محترم شورا صحبت‌‌هایی کرده‌ایم، حالا باید ببینیم چه پیش می‌آید. 

یک شنبه 15 مرداد 1396  8:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ادامه طرح سلامت دهان و دندان دانش آموزان دبستانی تا دوره متوسطه

رئیس شورای سلامت دهان وزارت بهداشت از ادامه طرح سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی تا دوره متوسطه خبر داد و گفت: با انجام این طرح در سال 1400 در دهان دانش آموزانی که تحت پوشش آن قرار گرفتند، تنها یک دندان پوسیده وجود خواهد داشت. به گزارش ایسنا عسگری افزود: طبق تفاهم‌نامه‌ای که با آموزش و پرورش منعقد شده، این حرکت تا سال 1400 باید ادامه داشته باشد.

یک شنبه 15 مرداد 1396  9:07 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها