0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔺نماینده روسیه در سازمان ملل : موشک ماهواره بر ایرانی سیمرغ در تعارض با برجام نیست/ تحریم های تازه آمریکا علیه ایران، روسیه و کره شمالی بی معنی است/ جماران

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 14 مرداد 1396  7:28 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻وزارت خارجه آمریکا منتشرکرد: الزامات جدید برای ایرانیانی که خواستار ورود به آمریکا هستند

🔹دولت ترامپ روز پنج شنبه برای دائمی کردن پرسش از افرادی که خواستار ورود به آمریکا هستند اقدام کرده که در راستای آن سوالاتی در مورد زندگی اجتماعی،‌ شرح زندگی نامه و سابقه سفرهای انجام شده مطرح می‌شود.

🔹این طرح از ماه می اجرایی شد و در آن از مسافرانی که وارد آمریکا شده اند، در مورد ۵ سال گذشته زندگی افراد، آدرس پست الکترونیکی، شماره تلفن و شرح ۱۵ سال اخیر زندگی خود از جمله، ‌آدرس ها، شغل و سوابق سفر سوالاتی در قالب یک فرم پرسشنامه مطرح می شد.

🔹مجوز این طرح ابتدا توسط دفتر مدیریت و بودجه آمریکا برای یک دوره ۶ ماهه به طور اورژانسی صادر شده بود که اجازه می‌دهد به جای دوره ۳ ساله معمول برای یک دوره شش ماهه اجرایی شود.

🔹وزارت خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که به دنبال آن است تا این طرح برای سه سال آینده اجرایی شود.

🔹در این اعلامیه آمده است که هدف این پرسشنامه ها ارزیابی موضوعات مربوط به تروریسم و امنیت ملی درخواست کنندگان ویزا است./ ایسنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 14 مرداد 1396  7:29 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻آغاز به کار دوره پنجم شوراهای شهر و روستا از 12 شهریور

علی اصغر یوسف‌نژاد

🔹طبق قانون تشکیلات وظایف و انتخابات شوراهای  زمان آغاز به کارشوراها 12 شهریور پیش بینی شده بود. اما مجلس اخیرا اصلاحیه در این قانون داشت که شروع به کار شوراها 14 مرداد مصوب شد.

🔹با توجه به این که قانون عطف به ماسبق نمی‌شود و اصلاحیه قانون شوراها نیز مراحل نهایی خود را طی می‌کند به نظر می‌رسد عملا شروع به کار 14 مرداد نخواهد بود و قانون قبلی که زمان آغاز به کار را 12 شهریور پیش‌بینی کرده اجرا شود./ایسنا

شنبه 14 مرداد 1396  7:30 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻آیت‌الله مکارم شیرازی :

🔹دولتمردان نسبت به محاسبه دقت کنند تا مشکلات بیکاری، تولید و غیره پیش نیاید.

🔹مشکل تولید باید برطرف شود تا اقتصاد مقاومتی شکل بگیرد، وقتی بانک‌ها سود 30 درصد می‌گیرند و درآمد یک کارخانه 10 درصد است، پیداست که ورشکسته می‌شود.

🔹حاشیه مشهد، حاشیه امنی برای تکفیری‌ها نیست و امروز عوامل نفوذی از این منطقه در حال دور شدن هستند و چهره منطقه تغییر می‌یابد/باشگاه خبرنگاران

شنبه 14 مرداد 1396  7:30 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹بیش از ۹۰ تبعه ایرانی و یمنی از وزارت امور خارجه آمریکا به دلیل تعلل در صدور ویزا برای مهاجرت قانونی به این کشور به دادگاه واشنگتن شکایت کردند/yjc

شنبه 14 مرداد 1396  7:32 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹اسکای‌نیوز :معاون وزیر خارجه انگلیس که برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور ایران به تهران سفر کرده، در دیدار با مقام‌های ایرانی درخواست آزادی «نازنین زاغری» را مطرح خواهد کرد/ آخرین خبر

شنبه 14 مرداد 1396  7:32 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻گرما باز هم ساعات اداری خوزستانی ها را تغییر داد

🔹مدیریت بحران خوزستان: به دلیل افرایش دما و به منظور صرفه جویی در مصرف انرژی پایان ساعت کاری ادارات؛ سازمانها و بانکها در خوزستان 14 و 15 مردادماه ساعت 13 خواهد بود/ دانشجو

شنبه 14 مرداد 1396  7:33 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹دو زمین لرزه ۳.۱ و ۳.۴ ریشتری بامداد امروز به ترتیب در جیرفت و فاریاب واقع در جنوب استان کرمان رخ داد/عصرایران

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹رییس مجلس بلاروس در بدو ورود به ایران برای حضور در مراسم تحلیف روحانی: باید تحریمهای جدید آمریکا علیه روسیه و ایران را طی مذاکرات دو و چند جانبه و از طریق کانالهای دیپلماتیک حل و فصل کنیم/ ایرنا

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با همتای فرانسوی خود پیرامون راههای افزایش همکاری برای حل بحرانهای عراق و سوریه و همچنین «مقابله با نفوذ ایران» با یکدیگر گفتگو کردند/ مهر

شنبه 14 مرداد 1396  7:34 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻بازتاب خارجی حواشی بوجود امده درباره بازی حاج‌صفی و شجاعی مقابل مکابی

🔹سایت رادیو ورزش یونان: در حالی که وزارت امورخارجه رژیم صهیونیستی از حضور ملی‌پوشان ایرانی تیم پانیونیوس در بازی برابر مکابی در چارچوب لیگ اروپا قدردانی کرده است فدراسیون فوتبال ایران خواهان عذرخواهی مسعود شجاعی و احسان حاج‌صفی شد.

🔹شجاعی و حاج‌صفی به خاطر فشار ایجاد شده از سوی باشگاه پانیونیوس پذیرفتند تا در بازی برگشت برابر مکابی به میدان بروند/ خبرورزشی

شنبه 14 مرداد 1396  7:35 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻 تمجید سایت انگلیسی HITC از قوچان نژاد

🔹رضا قوچان نژاد فصل قبل توانست درخشش خیره کننده ای در لیگ برتر داشته باشد.

🔹به نظر می رسید رضا قوچان نژاد بهتریتن گزینه برای وست برومویچ برای حضور در لیگ برتر باشد.

🔹او توانسته است با زدن ۲۲ گل در ۳۷ دیدار در فصل گذشته ارزش های خود را اثبات کند و نشان دهد مهاجم خطرناکی است/خبر ورزشی

شنبه 14 مرداد 1396  7:35 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻فردا؛ اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری ۹۶

🔹نتایج اولیه آزمون سراسری ۱۳۹۶ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ساعت ۱۸ فردا اعلام می‌شود.

🔹نتایج اولیه داوطلبان به صورت کارنامه تنظیم شده است.

🔹این کارنامه از طریق سایت اینترنتی به نشانی www.sanjesh.org منتشر می‌شود/دانشجو

شنبه 14 مرداد 1396  7:36 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻آلودگی هوای سیستان به 5 برابر حدمجاز رسید

🔹رئیس گروه پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان:

🔹وزش باد همراه با گرد و غبار میزان غلظت ذرات معلق در هوای شهرستان های شمالی استان (زابل، هیرمند، زهک، نیمروز و هامون) را در شبانه روز گذشته به حدود پنج برابر حد مجاز رساند/تابناک

شنبه 14 مرداد 1396  7:37 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 ظریف در دیدار موگرینی: دولت جديد آمريكا بدنبال آن است که نگذارد ايران از منافع #برجام استفاده کند و اين نقض متن برجام به شمار می رود

🔹 ترامپ تلاش می كند به هزينه ايران برجام را از بين ببرد و لازم است اروپا در اين خصوص هوشيار باشد

🔹 آزمايش های موشكی ایران و پرتاب ماهواره علمی سیمرغ با قطعنامه ٢٢٣١ مغایرت ندارد

🔹 بيانيه اخير سه کشور اروپایی كه مشتركا با آمريكا صادر شد حركتی در مسير اشتباه بود

🔹 موگرينی: جامعه بين الملل در خصوص اجرای برجام، با ايران منافع مشترک دارد

🔹 اتحاديه اروپا قاطعانه از برجام حمايت می كند و اين موضع مشترک تمام كشورهای اروپايی است

🔹 تلاش داريم تا آمريكا را هم در برجام كنار خود داشته باشيم

🔹طرفين همچنین در خصوص موضوعات منطقه ای، سوريه و روند مذاكرات آستانه، تحولات در خليج فارس، اوضاع در يمن و تاكيد بر لزوم رسيدگی به وضعيت اسفبار مردم اين كشور، بحرين، عراق، و مقابله با تروريسم تكفيری داعش نيز گفتگو و تبادل نظر كردند/ منبع:ایرنا

شنبه 14 مرداد 1396  7:37 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها