0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

رئیس خانه صنعت: مالیات بر سپرده های میلیاردی تعلق گیرد

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران پیشنهاد داد که به سپرده های میلیاردی و ارقام بالا مالیات تعلق گیرد.به گزارش خراسان، عبدالوهاب سهل آبادی دیروز درنشست خبری افزود:نرخ سود تسهیلات بانکی نزدیک 40درصد است و درچنین شرایطی بعید است که بخش تولید بتواند تولیدی صادرات گرا و با ارزش افزوده داشته باشد.وی درپاسخ به خراسان درباره این که پیشنهاد شما برای کاهش نرخ سود بانکی چیست به گونه ای که شبیه کاهش دستوری در دولت نهم و دهم نگردد که تبعاتی به بار آورد، گفت: پیشنهاد ما آن است که حداقل به سپرده های با ارقام بالا و میلیاردی مالیات تعلق گیرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 8 مرداد 1396  10:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بانک ها تصمیمی برای تغییر نرخ سود ندارند

تسنیم - دبیرکل کانون بانک‌های خصوصی درباره برنامه بانک‌ها برای تغییر نرخ سود بانکی گفت: اصلاً بانک‌ها به‌دنبال آن نیستند که برای تغییر نرخ سود جلسه‌ای داشته باشند و این تصمیم با شورای پول و اعتبار است. وی در عین حال افزود: قصد بانک‌ها هم اکنون عدم تغییر و مداخله در نرخ سود بانکی است. جمشیدی در پاسخ به این سؤال که "این‌بار به‌خلاف تجربه یکی دو سال گذشته بانک‌ها خودشان پیش‌قدم در تغییر نرخ سود نخواهند شد؟" گفت: دفعات قبل هم بانک‌ها به‌درخواست بانک مرکزی نظرات خود را اعلام می‌کردند که البته از بین تمام نظرها فقط به نرخ سود 15درصدی توجه شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 8 مرداد 1396  10:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سایپا گرانی پراید، تیبا و تندر۹۰ را ابلاغ کرد

شرکت خودروسازی سایپا پیرو اخذ مجوز شورای رقابت برای گرانی برخی محصولات این شرکت با ارسال نامه‌ای به نمایندگی‌های فروش، خواستار اعمال افزایش قیمت‌ها شد که شامل کلیه خودروهای امانی و دعوتنامه ارسال شده هم می‌شود.به گزارش خبرگزاری تسنیم، پیش از این تقی‌زاده معاون بازاریابی و فروش سایپا گفته بود: با توجه به مجوز افزایش قیمت خودروها از سوی شورای رقابت که در تیرماه امسال اعلام شده است، محصولات گروه سایپا نیز مشمول این مجوز و افزایش قیمت خواهند بود. بر اساس این مجوز، خودروهای پراید و تیبا حداکثر تا 1.5 درصد و تندر 90 تا 2.5 درصد مجاز به افزایش قیمت هستند.

یک شنبه 8 مرداد 1396  10:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تولید 60 درصد برق کشور توسط نیروگاه های بخش خصوصی

تولید 60درصد برق کشور توسط نیروگاه های بخش خصوصی

تولید 60 درصد برق کشور توسط نیروگاه های بخش خصوصی

وزیر نیرو با بیان این که الان حدود  60درصد برق تولیدی کشور را نیروگاه های بخش خصوصی تولید می کند ، خاطرنشان کرد : این درصد در سال‌های آینده بیشتر هم خواهد شد.به گزارش خراسان، حمید چیت‌چیان در نشست مشترک اعضای شورای ملی گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و استانداران و روسای اتاق‌های بازرگانی استان‌های سراسر کشور خاطرنشان کرد: کسانی که بخواهند زیر ۷ مگاوات برق تولید کنند، می‌توانند مجوزشان را در‌‌ همان استان بگیرند ، زیر ۲۵ مگاوات از شرکت برق منطقه‌ای و بالای ۲۵ مگاوات نیز باید از وزارتخانه مجوز دریافت کنند.

یک شنبه 8 مرداد 1396  10:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رسانه آمریکایی: تهران کار خودش را خوب بلد است

رسانه آمریکایی: تهران کار خودش را خوب بلد است

جام نیوز/ واشنگتن اگزمینر نوشت: توسعه فناوری ساخت و پرتاب موشک‌های بالستیک قاره‌پیما، دقیقا دلیل ارسال ماهواره به فضا توسط ایران است. تهران می‌داند که اگر می‌خواهد به قدرت واقعی تولید موشک بالستیک قاره‌پیما دست پیدا کند، اول باید ریزه‌کاری‌ها و پیچیدگی‌های هرکدام از مراحل مختلف طراحی و تولید را فرا بگیرد. پرتاب ماهواره مؤثرترین روش برای یادگیری است.

یک شنبه 8 مرداد 1396  1:45 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیام کتبی لاریجانی به رئیس مجلس عمان

پیام کتبی لاریجانی به رئیس مجلس عمان

تسنیم/ رئیس کمیسیون امنیت‌ملی با سفر به مسقط قرار است پیام کتبی رئیس مجلس را به همتای عمانی وی تقدیم کند. علاالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی شب گذشته(شنبه 7مرداد) برای دیدار با شیخ خالد بن هلال المعولی رئیس مجلس شورای سلطنت عمان وارد مسقط شد. وی مورد استقبال بن احمد بن راشد الشامسی نایب رئیس مجلس عمان و حجت الاسلام نوری شاهرودی سفیر کشور مان در مسقط قرار گرفت. رییس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی قرار است در این سفر پیام کتبی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی را تقدیم همتای عمانی وی کند.

یک شنبه 8 مرداد 1396  1:46 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مولاوردی: در دولت دوازدهم حضور دارم

مولاوردی: در دولت دوازدهم حضور دارم

تسنیم/ معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در کابینه آینده حضور دارم. شهیندخت مولاوردی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده امروز(یکشنبه 8 مرداد) در حاشیه نشست شورای اجتماعی کشور در پاسخ به سؤالی درباره احتمال حضورش در کابینه دولت دوازدهم، گفت: تلاش ما، حضور خانم‌ها در کابینه آینده است. وی افزود: صحبت‌هایی با من شده است، اما حضورم به عنوان معاون در حوزه زنان نخواهد بود، ولی در کابینه هستم، البته تصمیم نهایی را رئیس‌جمهور خواهند گرفت.

یک شنبه 8 مرداد 1396  1:51 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توزیع بسته‌های غذایی به همت جوانان ایرانی در «مسجد الاقصی»

تسنیم - همزمان با برگزاری جشن شکست محاصره مسجدالاقصی در بیت المقدس بسته‌های غذایی و شیرینی به همت جمعی از جوانان ایرانی در بین صدها نفر از فلسطینیان که در دو هفته گذشته برای دفاع از قبله اول مسلمانان در مقابل مسجدالاقصی متحصن شده بودند، توزیع شد. روی این بسته‌های غذایی  جمله‌ای از رهبر معظم انقلاب درباره آزادی فلسطین از جمله «تقدیر خداوند این است که فلسطین آزاد خواهد شد» و نیز شعار «القدس لنا» نوشته شده بود.

دوشنبه 9 مرداد 1396  7:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نفرت از ترامپ، عامل طلاق مدیر جدید ارتباطات کاخ سفید!

« اسکاراموچی» اخیرا در حالی به سمت مدیر ارتباطات کاخ سفید منصوب شده که همسر او «دیدری بال» 38 ساله با دو فرزند، درخواست جدایی از اسکاراموچی را مطرح کرده است.بال اعلام کرده از این که «دونالد ترامپ» تمام دل مشغولی همسرش «اسکاراموچی» شده، خسته است.به نوشته «ایندیپندنت» همسر اسکاراموچی از طرفداران ترامپ نبوده و در سال 2015 ، مبلغی معادل 5 هزار و 400 دلار به کمپین «کاتلین رایس» از دموکرات های مخالف ترامپ اختصاص داده است.

دوشنبه 9 مرداد 1396  7:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

متوقف شدن نام‌نویسی حج برای شهروندان قطری

متوقف شدن نام‌نویسی حج برای شهروندان قطری

خراسان - وزارت اوقاف قطر در سایه بحران با کشورهای حاشیه خلیج فارس، از جمله عربستان سعودی، ثبت نام برای حج امسال را متوقف کرد. شبکه الجزیره قطر دیروز نوشته بود که باید مدیریت کنگره حج از دست آل‌سعود خارج شود و تحت نظارت بین‌المللی قرار گیرد.همزمان وزیر خارجه عربستان بعد از نشست چهار جانبه منامه اعلام کرد که درخواست قطر در مورد نظارت بین‌المللی بر مراسم حج، اعلان جنگ علیه عربستان است.

دوشنبه 9 مرداد 1396  7:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سفر مقتدی صدر به عربستان سعودی پس از 11 سال

سفرمقتدی صدر به عربستان سعودی پس از 11سال

خراسان - مقتدی صدر ، رئیس جریان صدربه دعوت مقامات سعودی پس از 11سال  راهی عربستان شد و در فرودگاه جده، «ثامرالسبهان»، سفیر اخراجی عربستان در عراق از وی استقبال کرد. به نظر می رسد ریاض در شرایط کنونی به دنبال تغییر رویه در روابط خود با بغداد و جریان های شیعی عراقی است . گمانه های متفاوتی نیز درباره انگیزه مقتدی صدر از سفر به ریاض مطرح شده است که برخی آن را در راستای نزدیکی به عربستان تلقی می کنند.

دوشنبه 9 مرداد 1396  7:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعتراض آمریکا به پیشنهاد تعدیل ۷۰۰ دیپلماتش توسط مسکو

اعتراض آمریکا به پیشنهاد تعدیل ۷۰۰ دیپلماتش توسط مسکو

خراسان - واشنگتن درباره پیشنهاد کاهش تعداد دیپلمات های آمریکایی در روسیه، به مسکو اعتراض کرد.سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ضمن اعلام این مطلب گفت که تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا در این مورد با لاوروف گفت وگو کرده است.دومقام روسی پیشنهاد داده بودند که ایالات متحده 700 نفر از کارکنان نمایندگی‌های خود را در روسیه تعدیل کند. هم اکنون حدود 1200 نفر شامل دیپلمات‌ها و کارکنان محلی در نمایندگی‌های آمریکایی در روسیه مشغول به کار هستند.

دوشنبه 9 مرداد 1396  7:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

سرلشکر باقری: مرزبانان پاکستان برای تامین امنیت در مرز ایران مستقر شدند

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

ایرنا - سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در جریان بازدید از کشفیات نیروی انتظامی در سیستان و بلوچستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت:  واحدهایی از ارتش پاکستان به مرز آمده‌اند تا در 2 سوی مرز مرزبانان ایران و پاکستان دست در دست هم مسئولیت خود را انجام دهند و امنیت مناسب‌تری برای مرز ایجاد شود. وی افزود: با تلاش های نیروهای امنیتی، سپاه پاسداران ، نیروی انتظامی، مرزبانی و نیروهای اطلاعاتی امنیت قابل قبول و خوبی در سیستان و بلوچستان برقرار است.

دوشنبه 9 مرداد 1396  8:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ضرب الاجل 8 ساعته دولت برای ماموریت بشر دوستانه کارمندان

ضرب الاجل  8 ساعته دولت برای ماموریت بشردوستانه کارمندان

بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به همه اعضای کابینه، به آنها تاکید شده است در صورت نیاز به حضور داوطلبان و امدادگران شاغل در نهادها و سازمانهای دولتی به شرکت در عملیات های امدادی و بشردوستانه، کارکنان امدادگر موظفند نسبت به معرفی خود به جمعیت هلال احمر اقدام کنند و مسئولان دولتی نیز در صورت موافقت، باید حداکثر ظرف 8 ساعت نسبت به صدور حکم ماموریت برای این افراد اقدام کنند؛ هرچند که این ماموریت بدون پرداخت حق ماموریت است.

دوشنبه 9 مرداد 1396  8:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ذره بین دولت روی کارنامه سبز مدیران

ذره بین دولت روی کارنامه سبز مدیران

بر اساس نامه یک مقام مسئول به تعدادی از ادارات و سازمان های دولتی، از آنها خواسته شده با توجه به اینکه طبق مصوبات سال های گذشته کابینه و ضوابط اجرایی قانون بودجه سال 1396، دستگاه های اجرایی تا یک درصد از اعتبارات مندرج در قانون را به منظور استقرار سیستم مدیریت سبز هزینه می کنند، نسبت به گزارش اقدامات صورت گرفته در این زمینه در حوزه هایی چون بهینه ‌سازی مصرف انواع حامل‌ های انرژی و آب، کاهش مصرف کاغذ و کاهش تولید پسماند را تدوین و ارسال کنند.

دوشنبه 9 مرداد 1396  8:03 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها