0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

جاده مرگ بجنورد - گلستان هر 3 روز یک قربانی

جاده مرگ بجنورد-گلستان هر 3 روز یک قربانی

محور بجنورد- گلستان موسوم به جاده مرگ که از یک ماه گذشته تاکنون به طور میانگین هر 3 روز یک قربانی می‌گیرد، جمعه شب یک راننده پراید را به کام مرگ برد. به گزارش خبرنگار ما در حادثه واژگونی خودروی پراید در محدوده حادثه خیز آرمادلوی محور بجنورد-گلستان راننده خودرو در دم جان سپرد تا تعداد قربانیان این محور در 33 روز گذشته به 11 نفر برسد. ناقوس مرگ هر چند این روزها دوباره در حادثه خیزترین محور جاده‌ای خراسان شمالی به گوش می‌رسد اما غلتک‌های راه سازی هنوز در باند دوم آن برای ادامه پروژه 4 بانده کردن این محور 140 کیلومتری به حرکت در نیامده اند. 12 کیلومتر از این پروژه ماه‌ها ست که آماده آسفالت ریزی و بهره برداری است اما به دلیل نبود اعتبار، پیمانکاران توان خرید آسفالت را ندارند. با توجه به حادثه خیز بودن خراسان شمالی در صورت تزریق نشدن هر چه سریعتر اعتبار، آسفالت ریزی قسمت‌های آماده شده به سال آینده موکول خواهد شد. به گفته یکی از پیمانکاران این جاده سال گذشته نیز  در مهرماه آسفالت ریزی در بخش‌هایی از این پروژه انجام شد که به دلیل نزدیک بودن به فصل سرما جاده از کیفیت لازم برخوردار نشد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 8 مرداد 1396  9:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زندانی شدن دختر رئیس جمهور سابق ازبکستان به اتهام " پولشویی"

زندانی شدن دختر رئیس جمهورسابق ازبکستان به اتهام " پولشویی"

زندانی شدن دختر رئیس جمهور سابق ازبکستان به اتهام " پولشویی"

دادستانی کل ازبکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که گلناره کریمووا، دختر بزرگ اسلام کریموف، رئیس جمهور فقید این کشور به اتهام ارتکاب جرایمی چون پولشویی و تقلب گسترده به زندان افتاده است.به گفته دادستانی، این زن از اعضای یک گروه تبهکاری سازمان یافته بوده که کنترل دارایی‌های بیش از 3 / 1 میلیارد دلار را در 12 کشور دارد که از آن جمله می‌توان به املاکی در لندن به ارزش 9 / 22 میلیون پوند و هتل‌هایی در دبی به ارزش 4 / 64 میلیون دلار اشاره کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 8 مرداد 1396  9:20 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

هشدار اروپا درباره تصاحب شرکت های زیرساختی توسط چین

رئیس کمیسیون اروپا در حال برنامه‌ریزی برای متوقف کردن تصاحب شرکت‌های زیرساختی اروپایی توسط شرکت‌های چینی است.برای مثال سال گذشته، شرکت آلمانی کوکا، که کار آن تولید روبات است، به شرکت میدئا که یک شرکت چینی است فروخته شد. این شرکت ماشین لباس‌شویی و پلوپز تولید می‌کند. سیاست پکن در قالب برنامه «ساخت چین ۲۰۲۵» با هدف به دست آوردن تکنولوژی تدوین شده است تا در مقابل شرکت‌های غربی به این کشور برتری دهد.

یک شنبه 8 مرداد 1396  9:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اخبار تأییدنشده از ترور «حکمتیار» به دست محافظانش در کابل

برخی از گزارش‌ها حاکی است که گلبدین حکمتیاررئیس حزب اسلامی در مقر این حزب در شهر کابل از سوی یکی از محافظان خود هدف گلوله قرار گرفته است و هم اکنون در کما به سر می‌برد. تا کنون هیچ منبع رسمی این اخبار را تایید نکرده است.همزمان، مایک پنس معاون رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگو با رئیس‌جمهور افغانستان بر حمایت دولت ترامپ از حکومت اشرف غنی تاکید کرد. این درحالی است که حملات طالبان تشدید شده است.

یک شنبه 8 مرداد 1396  9:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خشونت در لندن در اعتراض به کشته شدن  جوان سیاه پوست

در پی کشته شدن یک جوان  سیاهپوست در بازداشت پلیس لندن، معترضان منطقه‌ای در شرق این شهر را مسدود کردند و با پلیس ضد شورش درگیر شدند. فیلم‌های ویدئویی منتشر شده نشان می‌دهد که افسران مسلح به سپر و باتوم موانع را در هم شکستند و برخی از معترضان در حالی که دیگران با مواد آتش‌زا با آن ها درگیر بودند، از محل می‌گریختند. پلیس بریتانیا با اقلیت‌های نژادی و به ویژه سیاهپوستان، برخوردی تبعیض آمیز دارد.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کاخ سفید: معادن افغانستان به امنیت ملی آمریکا گره خورده است

سباستین گورکا معاون دستیار دونالد ترامپ با تایید گزارش روزنامه «نیویورک تایمز» مبنی بر علاقه مندی ترامپ به استخراج معادن افغانستان، گفت: در عصر کنونی نمی توان بحث اقتصاد را از امنیت ملی جدا کرد. از سوی دیگر،  ترامپ با توئیتی توهین آمیز به هم حزبی های خود در کنگره نوشت :" اگر جمهوری‌خواهان همین الان حد نصاب لازم برای تصویب طرح‌ها را درمجلس به 51 رای تغییرندهند ، درسنا هرگز پیروز نمی‌شوند. آنها شبیه احمق‌ها هستند و وقت تلف می‌کنند ".

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر مشاور در امور خارجی فرانسه به تهران سفر می کند

وزیر مشاور درامورخارجی فرانسه به تهران سفر می کند

وزیر مشاور در امور خارجی فرانسه به تهران سفر می کند

خراسان - رسانه ها در حالی روز گذشته ازسفر وزیر خارجه فرانسه به تهران خبر دادند که یک مقام آگاه به خراسان گفت: ژان باتیست لوموئَن وزیر مشاور درامورخارجی فرانسه به ایران سفر خواهد کرد.این مقام آگاه توضیح داد :لودریان قصد دارد ریاست جمهوری حسن روحانی را به او تبریک بگوید. قاسمی سخنگوی وزارت خارجه نیز دراین باره گفت: سفر وزیر خارجه فرانسه در دستور کار دو کشور قرار دارد ولی هنوز تاریخ نهایی این سفر مشخص نشده است.

یک شنبه 8 مرداد 1396  9:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعترافات تلخ مسئولان دولتی درباره احیای مخازن نفتی

اعترافات تلخ مسئولان دولتی درباره احیای مخازن نفتی

بر اساس گزارش جدید یک نهاد مسئول در کابینه که به مدیران ارشد اجرایی کشور ابلاغ شده، با تشریح چالش ها و تنگناهای بخش انرژی کشور، اعلام شده است علاوه بر بالا بودن شدت انرژی و پایین بودن بهره وری این بخش در کشورمان، ضریب «بازیافت مخازن نفتی» ایران پایین بوده و طرح های ازدیاد برداشت نیز به طور کامل اجرا نشده که یکی از علل مهم آن، تحقق نیافتن کامل اهداف برنامه تزریق گاز به مخازن نفتی در سال های اخیر به دلیل کمبود گاز و افزایش مصرف آن است.

یک شنبه 8 مرداد 1396  9:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستور 2 هزار میلیاردی کابینه برای خرید بالگرد

دستور 2 هزار میلیاردی کابینه برای خرید بالگرد

بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به وزارت اقتصاد، مقرر شده با توجه به اختیارات ناشی از تبصره 13 قانون بودجه امسال، مبلغ 2 هزار میلیارد ریال از محل منابع قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران، به منظور پیشگیری و آمادگی برای مقابله با سوانح، حوادث و بحران ها در حوزه خرید و تامین بالگرد هزینه خواهد شد و جمعیت هلال احمر باید گزارش عملکرد خود در این بخش را هر 3 ماه یک بار به دولت ارائه کند.

یک شنبه 8 مرداد 1396  9:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

منتظری: بسیاری از مردم از نحوه برخورد در دستگاه‌های مختلف راضی نیستند

منتظری: بسیاری از مردم از نحوه برخورد در دستگاه‌های مختلف راضی نیستندمنتظری: بسیاری از مردم از نحوه برخورد در دستگاه‌های مختلف راضی نیستند

ایسنا - حجت‌الاسلام منتظری دادستان کل کشور حفظ کرامت ارباب رجوع را ،ضروری دانست و گفت: متاسفانه بسیاری از مراجعه کنندگان از نحوه برخورد در برخی از دستگاه‌ها اعم از دولتی، قضایی و نهادهایی مانند شوراها و شهرداری‌ها راضی نیستند.

یک شنبه 8 مرداد 1396  9:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عراق ۱۸ زندانی ایرانی به کشورمان تحویل می‌دهد

عراق ۱۸ زندانی ایرانی به کشورمان تحویل می‌دهدعراق ۱۸ زندانی ایرانی به کشورمان تحویل می‌دهد

ایسنا - زهیری، معاون وزیر دادگستری عراق در دیدار با مسجدی، سفیر ایران در عراق اعلام کرد : عراق ۱۸ متهم ایرانی را به ایران تحویل خواهد داد تا بقیه دوره محکومیت خود را در زندان‌های ایران سپری کنند.این اقدام در راستای تفاهمنامه استرداد محکومان بین ۲ کشور انجام می شود.

یک شنبه 8 مرداد 1396  9:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رایزنی آمریکا و عمان برای آزادی سیامک و باقر نمازی

رایزنی آمریکا و عمان برای آزادی سیامک و باقر نمازی رایزنی آمریکا و عمان برای آزادی سیامک و باقر نمازی

ایسنا - المانیتور مدعی شد:منابع آگاه می‌گویند دولت ترامپ در حالی به دنبال پیدا کردن بهانه‌ای برای اعلام عدم پایبندی ایران به برجام است که با مقامات عمانی و سازمان ملل برای آزادسازی سیامک و باقر نمازی رایزنی کرده است.

یک شنبه 8 مرداد 1396  9:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دعوت لاریجانی از رئیس مجلس ملی فلسطین برای سفر به ایران

دعوت لاریجانی از رئیس مجلس ملی فلسطین برای سفر به ایراندعوت لاریجانی از رئیس مجلس ملی فلسطین برای سفر به ایران

خانه ملت - مجتبی فردوسی‌پور سفیر ایران در امان، در دیدار با رئیس مجلس ملی فلسطین ضمن ابلاغ پیام دعوت علی لاریجانی به وی جهت سفر به تهران، درباره آخرین تحولات مسجدالاقصی با این مقام فلسطینی دیدار کرد.

یک شنبه 8 مرداد 1396  9:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آزادی 3 نفر از ادمین های تلگرامی پس از تودیع وثیقه

آزادی 3 نفر از ادمین های تلگرامی پس از تودیع وثیقه

وکیل مدیران کانال‌های تلگرامی اصلاح‌طلب از صدور قرار وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی برای متهمان این پرونده خبر داد و گفت: سه نفر از این افراد با تودیع وثیقه از زندان آزاد شدند.علی مجتهدزاده در گفت‌وگو باایلنا در رابطه با آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده مدیران کانال‌های تلگرامی اصلاح‌طلب گفت: با تصمیم دادگاه برای هرشش نفر از ادمین‌های کانال‌های تلگرامی قرار وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی صادر شد که آقایان باقری، نقدی و جمشیدی با تودیع وثیقه آزاد شدند. نیما کشوری هم فردا (امروز) با تودیع وثیقه آزاد می‌شود. وکیل ادمین‌ کانال‌های تلگرامی اصلاح‌‌طلب گفت: آقای سبحان جعفری تاحالا نتوانسته وثیقه مورد نظررا تامین کند و ان شاء ا...بتواند این میزان وثیقه را تودیع کند وآزاد شود ویا اینکه با نظر دادگاه تخفیف داده شود که این فرد هم آزاد شود. این وکیل دادگستری افزود: از متهم دیگر این پرونده خبری ندارم. البته این قدم مثبتی است که در رسیدگی این پرونده صورت گرفته است. انشاءا... ادامه پرونده هم به همین منوال و عادلانه صورت بگیرد.براساس این گزارش  در اسفند  ماه سال گذشته تعدادی از مدیران کانال‌های تلگرامی دستگیر شده بودند. 

یک شنبه 8 مرداد 1396  9:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

صالحی: تاکنون صحبتی با من درباره دولت آینده نشده است

صالحی: تاکنون صحبتی با من درباره دولت آینده نشده استصالحی: تاکنون صحبتی با من درباره دولت آینده نشده است

علی اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی نیز در گفت و گو با همشهری درباره احتمال حضورش در دولت بعد گفت: نمی دانم، تا‌کنون (زمان مصاحبه) صحبتی با من درباره دولت آینده نشده است، هرچه قسمت باشد، من تسلیم مشیت الهی و تصمیم بزرگان هستم، اگر تشخیص دادند ادامه دهیم به خدمت ادامه می‌دهیم اگر تشخیص دادند فرد دیگری بیاید اهلا و سهلا.

یک شنبه 8 مرداد 1396  9:31 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها