0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

طرح الزام دولت به پیگیری دریافت غرامت از آمریکا با 201 امضا در مجلس

طرح الزام دولت به پیگیری دریافت غرامت از آمریکا با 201 امضا در مجلس

طرح الزام دولت به پیگیری دریافت غرامت از آمریکا با 201 امضا در مجلسفارس - ابراهیم کارخانه‌ای از امضای ۲۰۱ نماینده بر طرح الزام دولت به پیگیری جبران خسارات ناشی از اقدامات و جنایات آمریکا علیه ایران و اتباع ایرانی خبر داد. به گفته نماینده همدان ، این طرح تقدیم هیئت رئیسه شده و هفته جاری بررسی می شود. براساس این طرح دولت موظف است خسارت‌های ناشی از کودتای 28 مرداد ، کودتای نوژه، جنگ تحمیلی وکلیه خسارات مادی و معنوی ناشی ازسایر اقدامات یا وقایعی را که با حمایت یا نقش‌آفرینی ایالات متحده روی داده یا در آینده روی خواهد داد،استیفا کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  11:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بلومبرگ: دولت مرکل، با وجود عصبانیت اسرائیل آماده دعوت از روحانی است

بلومبرگ: دولت مرکل، با وجود عصبانیت اسرائیل آماده دعوت از روحانی است

بلومبرگ: دولت مرکل، با وجود عصبانیت اسرائیل آماده دعوت از روحانی استفارس - صدر اعظم آلمان آماده است رئیس جمهوری ایران را با وجود عصبانیت احتمالی اسرائیل به برلین دعوت کند. به گفته این منابع آگاه که با بلومبرگ گفت و گو کرده اند، دولت این کشور به دلیل مخالفت های برخی از اعضای حزب مرکل تاکنون از انجام این کار خودداری کرده است. مخالفان می گویند دعوت از روحانی ممکن است به رژیم اسرائیل، پیام اشتباه بفرستد. آلمان در حال انجام بررسی های لازم برای دعوت از روحانی است، اگرچه هنوز تاریخی تعیین نشده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  11:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رئیس جدید کل بیمه مرکزی منصوب شد

عبدالناصر همتی، مدیرعامل بانک ملی با موافقت  هیات وزیران رئیس کل بیمه مرکزی شد.به گزارش تسنیم، بعد از افشای فیش های حقوقی چندده میلیونی مدیران بیمه مرکزی و استعفای محمد ابراهیم امین، رئیس کل این شرکت وزیر امور اقتصادی و دارایی گزینه پیشنهادی خود برای ریاست جدید بیمه مرکزی را به هیات دولت معرفی کرد.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  8:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هشدار جلالی پیرامون برنامه مشکوک عربستان در انتخاباتِ سال آینده

میزان - سردار جلالی، رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور با تأکید بر لزوم کنترل و مدیریت شبکه های اجتماعی گفت: مشخص شده در حوادث آتی خصوصا انتخابات 96 دشمن از جمله عربستانی‌ها سرمایه گذاری کرده، ظرفیت‌های سایبری و مجازی را به کارگیری کنند به نوعی که ظرفیت‌های فضای سیاسی اجتماعی داخلی کشوررا پایش کرده از هر حادثه کوچکی بتوانند حادثه‌ای بزرگ تولید کنند.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  8:22 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نعمتی: برخی با نفوذ در دولت سابق شهرهای ۱۲ هزار نفری به وجود آوردند

نعمتی: برخی با نفوذ در دولت سابق شهرهای ۱۲ هزار نفری به وجود آوردند
نعمتی: برخی با نفوذ در دولت سابق شهرهای ۱۲ هزار نفری به وجود آوردند

خانه ملت – نعمتی نماینده مجلس با اشاره به تهیه لایحه تقسیمات کشوری در دولت ، گفت: برخی با نفوذ در دولت سابق شهرهای 12 هزار نفری به وجود آوردند.تهیه این  لایحه باید به دور از سیاسی کاری باشد.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  8:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نظر عراقچی درباره بازگشایی سفارت کانادا در تهران

نظر عراقچی درباره بازگشایی سفارت کانادا در تهران 

نظر عراقچی درباره بازگشایی سفارت کانادا در تهران ایرنا - عراقچی معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه در خصوص بازگشایی سفارت کانادا در تهران گفت: با کانادایی‌ها یک دور گفت و گو کردیم. وی افزود: در گفتار کانادایی‌ها تغییراتی دیدیم اما این تغییرات باید درعمل هم باشد.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  8:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حبیبی : چرا دولت دستاوردهای برجام را نمی‌گوید

حبیبی : چرا دولت دستاوردهای برجام را نمی‌گوید

حبیبی : چرا دولت دستاوردهای برجام را نمی‌گویدایرنا - حبیبی دبیر کل حزب موتلفه گفت:قبل از برجام و بعد از آن از مواهب آن سخن گفته می‌شود اما هیچ فهرستی از دستاوردهای آن بیان نمی‌شود تا مردم امیدوار شوند. چرا دولت دستاوردهای مورد ادعا را نمی‌گوید.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  8:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امضای تفاهم نامه با سرمایه گذاران خارجی برای ساخت 13000 تخت بیمارستانی

ایسنا - مشاور وزیر بهداشت در امور اقتصادی از امضای تفاهم‌نامه‌هایی میان ایران و سرمایه‌گذاران خارجی در زمینه ساخت 13 هزار تخت بیمارستانی در همایش فرصت‌های بین‌المللی سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه سلامت خبر داد.دکتر دانش جعفری گفت: وزارت بهداشت برای سال 95 برنامه‌ریزی کرده بود که حدود 19 هزار و 500 تخت بیمارستانی با استفاده از منابع خارجی ایجاد شود.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  8:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیدا شدن سر خوک در برابر دفتر آنگلا مرکل

خراسان : کله یک خوک با نوشته‌های توهین‌آمیز مقابل دفتر حزب صدراعظم آلمان در شهر اشترالزوند در شمال این کشور پیدا شد. در ماه‌های اخیر چندین حادثه بیگانه‌هراسی مشابه در آلمان رخ داده است و فعالان ضد مهاجرتی از خوک برای ابراز انزجار علیه مهاجران و سیاست‌های مهاجرتی دولت آلمان استفاده کرده‌اند. براساس تازه‌ترین نظرسنجی، حدود دوسوم آلمانی‌ها خواستار برکناری مرکل در انتخابات آتی هستند.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  8:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

معاون اول صندوق بین المللی پول به ایران آمد

معاون اول مدیر عامل صندوق بین المللی پول در راس هیئتی از کارشناسان و متخصصان این نهاد وارد تهران شد. به گزارش مهر، هیئت اعزامی صندوق بین المللی پول به ریاست «لیپتون» معاون اول این صندوق، در اقامت خود در تهران با برخی مقام های دولت دیدار و گفتگو خواهد کرد. لیپتون همچنین در بانک مرکزی با موضوع «ایران در مسیر دستیابی به جایگاه مناسب خود در اقتصاد جهانی» در جمع اقتصاددانان سخنرانی می کند.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  9:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فانی : در مدارس متوسطه پایتخت به معلم مرد نیاز داریم

فارس - وزیر آموزش و پرورش از ورود 18 هزار معلم جدید به مدارس از مهر امسال خبر داد و گفت: شهر تهران در مقطع متوسطه نیروی مرد نیاز دارد زیرا 81 درصد معلمان تهران خانم‌ هستند و این در حالی است که 51 درصد دانش‌آموزان پایتخت پسر هستند.فانی همچنین گفت: شرط منتقل شدن فرهنگیان عدم نیاز مبدأ و نیاز مقصد است که این موضوع به عنوان یک قاعده از قبل بوده است.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  9:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مذاکره ایران با روسیه برای خرید تجهیزات جدید نظامی

تسنیم- امیر دریادار غلامرضا بیغم جانشین فرمانده نیروی دریایی گفت: وزرای دفاع دو کشور ایران و روسیه درباره خریدتجهیزات نظامی  صحبت‌هایی کرده‌اند اما ما به عنوان نیروی دریایی در حد اینکه نیازهای‌مان را معرفی کنیم، نیازها را مطرح کردیم تا طرف روسی مدنظر داشته باشد و در بحث‌هایی که جدی‌تر در بین وزرای دفاع انجام می‌شود، بتوانند دنبال کنند که ظاهرا انجام هم شده است.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  9:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سهم مردم از اقتصاد به ۱۸ درصد کاهش یافته است

تسنیم - رئیس اتاق اصناف ایران با اشاره به تسلط گسترده دولت بر اقتصاد گفت: تسلط دولت بر مدیریت ۸۲ درصد اقتصاد کشور سبب کاهش سهم مردم تا ۱۸ درصد شده است. به گفته فاضلی، انتقال سهم 82 درصدی دولت به مردم یک نیاز اساسی است. وی افزود: در تدوین اقتصاد مقاومتی نگاه رهبر انقلاب به مردمی شدن اقتصاد است که این اتفاق با کمک دولت و مجلس محقق می‌شود و برای آن باید فعالیت بیشتری کرد.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  10:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بندر و ویزای یک ساله عمان برای تجار ایران

تسنیم - سفیر عمان در تهران گفت: برای نخستین بار در نظر داریم یکی از بنادر خود را در اختیار ایرانی‌ها قرار دهیم ضمن اینکه به زودی از پکیج ویزایی برای ایرانی‌ها پرده‌برداری خواهیم کرد.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  10:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قرارداد فیات و ایران خودرو بدون رسانه ای شدن نهایی شد

قرارداد فیات و ایران خودرو بدون رسانه ای شدن نهایی شد  

قرارداد فیات و ایران خودرو بدون رسانه ای شدن نهایی شد  اقتصاد نیوز -  رئیس اتاق ایران و ایتالیا از نهایی شدن قرارداد فیات با ایران‌خودرو خبر داد و گفت: ملاحظات دو شرکت اجازه نداده تا مذاکرات فعلا رسانه‌ای شود.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  10:25 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها