0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

تردد نفتکش های ایرانی در بنادر جهان آزاد شد

مدیر عامل شرکت ملی نفتکش با بیان اینکه مشکلات مربوط به بیمه نفتکش های ایرانی به طور کامل رفع شده است، گفت: با توجه به اخذ گواهی نامه های معتبر رده بندی بین المللی و نیز رفع کامل تحریم های بیمه ای، محدودیتی برای تردد نفتکش ها در بنادر دنیا وجود ندارد.صفایی در گفت وگو با ایرنا  افزود: بر این اساس، دیگر برای نفتکش هایی که مالکیت ایرانی دارند و نیز نفتکش هایی که وارد بنادر ایران می‌شوند، هیچ مشکل بیمه ای وجود نخواهد داشت.مدیرعامل شرکت ملی نفتکش با بیان اینکه از این پس، نفتکش های ایرانی می توانند به مقصد اروپا بارگیری کنند، ادامه داد: در حال طی روند اخذ بیمه و مذاکره با شرکت های بیمه ای هستیم که با دستیابی به توافق درباره بهترین قیمت و شرایط، قراردادهای بیمه ای را امضا خواهیم کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 25 اردیبهشت 1395  8:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

معاون رئیس جمهور: گواهی عدم سوء پیشینه کیفری در برخی مشاغل حذف می شود

معاون رئیس جمهور:گواهی عدم سوء پیشینه کیفری در برخی مشاغل حذف می شود

معاون رئیس جمهور: گواهی عدم سوء پیشینه کیفری در برخی مشاغل حذف می شودمهر – انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور از بررسی طرحی خبر داد که در صورت تصویب، گواهی عدم سوء پیشینه و سابقه کیفری در برخی از مشاغل حذف می شود. وی افزود: مجمع تشخیص مصلحت نظام در بندی از سیاست های کلی این موضوع را در دستور کار خود قرارداده و اخیرا هم جلسه ای در دفتر وزیردادگستری با حضور نیروی انتظامی، معاونین قوه قضاییه و دادستانی تشکیل شد و جمع بندی جلسه این شد که ما اصلاحیه ای برای آیین نامه دولت و قوه قضاییه ارسال کنیم .

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 25 اردیبهشت 1395  8:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دیدار فائزه هاشمی با عضو ارشد فرقه بهائیت

دیدار فائزه هاشمی با عضو ارشد فرقه بهائیت

دیدار فائزه هاشمی با عضو ارشد فرقه بهائیت تسنیم نوشت: «تصویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است که نشان می‌دهد فائزه هاشمی به دیدار فریبا کمال آبادی، یک عضو ارشد بهائیان در ایران رفته است.» 
«فریبا کمال آبادی»  به تازگی بعد از 8 سال زندان به مرخصی آمده است.در بخشی از تصویر منتشر شده از این دیدار، عکسی بر روی دیوار از عباس افندی فرزند ارشد بنیانگذار بهائیت دیده می‌شود.
پیش از این فائزه هاشمی در مصاحبه‌ای با روزنامه فیگارو ضمن بیان خاطرات خود با بهائیان در زندان، آن‌ها را انسان‌های بزرگی دانسته بود. یکی از مقرهای اصلی بهائیان در حال حاضر در فلسطین اشغالی است و این فرقه به شدت از سوی رژیم صهیونیستی حمایت می‌شود.

شنبه 25 اردیبهشت 1395  8:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حدادعادل: مستنداتم را از دخالت برخی دولتی‌ها در انتخابات ارائه خواهم کرد

حدادعادل: مستنداتم را از دخالت برخی دولتی‌ها در انتخابات ارائه خواهم کرد

حدادعادل: مستنداتم را از دخالت برخی دولتی‌ها در انتخابات ارائه خواهم کردایسنا - غلامعلی حدادعادل رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس درواکنش به اظهار نظر‌های اخیر وزیرکشور ومسئولان ستاد انتخابات در مورد ارائه مستندات وی در خصوص دخالت دولتی‌ها در انتخابات گفت که شواهد و نمونه‌هایی را تقدیم وزیر کشور خواهد کرد. وی گفت: من نگفته بودم در انتخابات تقلب شده است،‌ بلکه گفته بودم برخی مسئولان دولتی در روند انتخابات دخالت کرده و امکاناتی را در اختیار یک نامزد خاص قرار می‌دهند. شواهد و نمونه‌هایی نیز دارم که تقدیم وزیر کشور خواهم کرد.

شنبه 25 اردیبهشت 1395  8:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افزایش مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با حقوق خرداد پرداخت می شود

ایرنا - محمدحسن زد معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: میزان افزایش حقوق بازنشستگان بر اساس مصوبه هیئت دولت خواهد بود و همان گونه که پیش از این مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرده بود به طورقطع میزان افزایش حقوق این افراد بیش از نرخ تورم تعیین می‌شود.منابع مالی مورد نیاز برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین شده است و با ابلاغ میزان افزایش حقوق از سوی دولت، افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اجرایی می ‌شود.

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  8:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پانتا: ترامپ دیوانه آمریکا را به دهه 80 می برد

وزیر دفاع اسبق آمریکا گفت: دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوری خواه برای ریاست جمهوری آمریکا مواضع دیوانه واری دارد که ما را به دهه 80 قرن گذشته بازمی گرداند. لئون پانتا افزود:ترامپ از انزوای آمریکا و توزیع بمب ها در ژاپن و کره جنوبی صحبت می کند. چالش واقعی آمریکا در تامین یک رهبری بین المللی واقعی خواهد بود و تفاوت بین هیلاری کلینتون و ترامپ در همین جاست.

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  8:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نگرانی از روابط بوکو حرام و داعش

نگرانی از روابط بوکو حرام و داعش

نگرانی از روابط بوکو حرام و داعششورای امنیت سازمان ملل متحد از روابط رو به گسترش گروه های تروریستی بوکو حرام و داعش بایکدیگر ابراز نگرانی کرده است. بوکو حرام سال پیش با داعش اعلام بیعت کرد. گزارش هایی مبنی بر پیوستن نیرو های بوکو حرام به داعش در لیبی وجود دارد. درگیری میان بوکوحرام و نیرو های دولتی در شمال شرقی نیجریه که کشور همسایه چاد را هم تحت تاثیر قرار داده، منجر به مرگ 17 هزار نفر شده است.

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  8:15 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سفر 13  روزه کری به آسیا و اروپا

سفر  13  روزه کری به آسیا و اروپا

سفر 13  روزه کری به آسیا و اروپا

جان کری، وزیرخارجه آمریکا به منظور گفت وگو درباره مسائل منطقه ای و دوجانبه، لیبی و سوریه، درگیری های قره باغ، نشست سران ناتو و روابط با کشور های آسیا - اقیانوسیه از 14 تا 26 می (25 اردیبهشت تا 6 خرداد) به چند کشور از جمله عربستان، اتریش، بلژیک، میانمار و ویتنام سفر می کند. کری امروز نیز به جده سفر می کند تا با مقام های دولت عربستان مذاکره کند.

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  8:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تودیع و معارفه رئیس صدا و سیما فردا انجام می شود

ایسنا - داوود نعمتی انارکی، مدیرکل روابط عمومی صداوسیما از برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان صدا‌و‌سیما در روز دوشنبه (فردا) ساعت 10 صبح خبرداد. این مراسم با حضور اهالی رسانه همراه خواهد بود. محمد سرافراز 18 ماه پس از این که سکان ریاست سازمان صداوسیما را بر عهده گرفت، استعفا کرد و رهبر انقلاب با پذیرش این استعفا، دکتر عبدالعلی علی‌عسگری را به سمت ریاست رسانه ملی منصوب کردند.

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  8:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:اخبار کوتاه

المانیتور: رأی دیوان عالی آمریکا روحانی را در موضع انفعال قرار داد
پاسخ به:اخبار کوتاه

فارس- المانیتور نوشت: رأی دیوان عالی آمریکا برای برداشت  دو میلیارد دلاری از محل دارایی‌های مصادره شده ایران به بهانه پرداخت غرامت به قربانیان انفجار بیروت دولت حسن روحانی را در موضع انفعال قرار داده است.

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  8:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ضرورت ایجاب کند جلسات وحدت اصول گرایی آغاز می شود

ضرورت ایجاب کند جلسات وحدت اصول گرایی آغاز می شود

ضرورت ایجاب کند جلسات وحدت اصول گرایی آغاز می شودفارس - آیت‌ا... موحدی کرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با بیان این که جلسات ائتلاف اصول گرایی تمام نشده است، اظهار کرد: برای انتخابات ریاست‌جمهوری زمان زیادی مانده  اما زمانی که ضرورت پیدا کند، جلسات(وحدت اصول گرایی) آغاز خواهد شد.

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  8:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ارائه طرحی برای تحریم ایران به بهانه حملات سایبری در آمریکا

ارائه طرحی برای تحریم ایران به بهانه حملات سایبری  در آمریکا

ارائه طرحی برای تحریم ایران به بهانه حملات سایبری  در آمریکافارس - «جان راتکلیف»، قانون گذار جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا طرحی با عنوان «قانون تحریم سایبری ایران، 2016» را که در آن خواستار تحریم‌ ایران به بهانه حملات سایبری ادعایی است به کمیته‌های متبوع این مجلس ارائه کرد.

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  8:34 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شورای نگهبان صحت انتخابات در 2 حوزه ایلام و دهلران را تایید کرد

شورای نگهبان صحت انتخابات در 2 حوزه ایلام و دهلران را تایید کرد

شورای نگهبان صحت انتخابات در 2 حوزه ایلام و دهلران را تایید کردایرنا - امیدی رئیس هیات نظارت و بازرسی برانتخابات ایلام گفت: شورای نگهبان پس از بررسی این موارد و شکایت رسیده انتخابات از  دو حوزه ایلام و دهلران،  نتایج  انتخابات  این دو حوزه را تایید کرد. پیشتر نیز نتیجه انتخابات 40حوزه دیگر در دور دوم تأیید شده بود.

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  8:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ظریف ماه آینده به فنلاند می رود

ظریف ماه آینده به فنلاند می رود

ظریف ماه آینده به فنلاند می رودمهر - هری کمراینن سفیر کشور فنلاند در ایران با اشاره به سفر وزیر خارجه ایران به این کشور، گفت: دکتر ظریف  در ماه می در فنلاند سخنرانی خواهد داشت و شرکت های تجاری همراه ایشان از فنلاند دیدار می کنند.

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  8:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ضرورت خروج راه های روستایی از بن بست

خراسان - یکی از اساسی ترین اقداماتی که باید در بخش راه های روستایی انجام شود، خارج کردن آن ها از بن بست است که به ویژه راز و جرگلان محرومترین شهرستان در این زمینه است و خارج کردن آن از بن بست دستور وزیر راه و شهرسازی نیز بوده است.دکتر «قاسم جعفری» نماینده خراسان شمالی در مجلس گفت: هر چه امکانات در روستاها بیشتر تقویت شود، به جمعیت مولد اضافه خواهد شد.

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  8:36 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها