0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔻توقیف کشتی صیادی سعودی در آب های بوشهر

🔹روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر: نیروهای منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران روز گذشته یک فروند شناور صیادی متعلق به کشور عربستان را حوالی جزیره فارسی در آبهای این استان توقیف کردند

🔹 در این شناور صیادی پنج تبعه هندی حضور داشتند که برای صید وارد آبهای مرزی جمهوری اسلامی ایران شده بودند/منبع:ایرنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:01 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 پزشکان و جهادگران مجموعه جهاد اجتماعی زندگی خوب با حضور در منطقه کلاک در حاشیه شهر کرج، خدمات رایگان پزشکی، مشاوره، مددکاری و ... به ساکنین حاشیه استان البرز ارائه کردند /منبع:مهر

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:02 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻ایران به افغان‌ها ویزای کار می‌دهد

🔹سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در هرات افغانستان اعلام کرد که این کنسولگری صدور روادید کار در ایران را برای اتباع افغان آغاز کرده است/ ایرنا

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:02 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🚨 فوری/ احتمال لغو اعزام حجاج ایرانی به عربستان

🔹محمد ابراهیم رضایی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: اعزام حجاج درصورت عدم صدور ویزای تیم دیپلماتیک ایران به عربستان منتفی می شود

🔹عربستان هنوز به هیات ۱۰ نفره دیپلماتیک ایران ویزا نداده است/صرفا جهت اطلاع

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:03 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻دریچه‌های سد دز برای جستجوی گردشگران مفقود بسته شد

🔹معاون عمرانی فرماندار دزفول:با هماهنگی با مسئولان سد دز به منظور کاهش دبی آب در رودخانه و تسهیل عملیات جستجوی سه مفقود حادثه دز، به صورت موقت و برای مدت کوتاه سد دز بسته شد/منبع:ایسنا

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:03 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻اضافه کاری بیش از حد، عامل خودکشی کارگر استادیوم توکیو ۲۰۲۰

🔹کارگر ۲۳ ساله استادیوم  المپیک حدود ۲۰۰ ساعت اضافه در این استادیوم کار  می‌کرد. جسد او در ماه آوریل در استادیوم پیدا شد. او در نامه‌ای اعلام کرده بود که از نظر فیزیکی و روحی دیگر توان ندارد.

🔹خانواده‌ این کارگر درخواست غرامت کرده‌اند و اعلام کرده‌اند که دلیل مرگ فرزند آنها اضافه کاری بیش از حد بوده است/منبع:مشرق

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:04 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺کره 13 درصد گران شد

🔹قیمت کره همزمان با گران فروشی لبنیات در سطح خرده فروشی،افزایش یافته طوریکه قیمت هر کره ۵۰ گرمی یک برند معروف از ۱۵۰۰ تومان به ۱۷۰۰ تومان رسیده است/نسیم

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:04 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻لس آنجلس تایمز خطاب به ترامپ: با توافق هسته‌ای ایران بازی نکن

روزنامه لس‌آنجلس تایمز در گزارشی نوشت:‌

🔹زمان آن رسیده تا ترامپ از بازی "حمایت آمریکا از برجام" دست بکشد. تا زمانی که ایران به برجام پایبند بماند، آمریکا نیز باید تعهدات خود در این‌باره را اجرایی کند/ایسنا

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:05 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻 سه تن از مدیران ارشد سازمان مالیاتی کشور بازداشت شدند.

🔹گفته می‌شود این سه مدیر ارشد سازمان مالیاتی به اتهام رشوه چند میلیاردی بازداشت شده و در حال حاضر یک نفر از آنها با قرار وثیقه آزاد است./مهر

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:05 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻کشف جسد دانشجوی مشهدی در سد قوچان

دادستان قوچان:

🔹جسد دانشجوی جوان ۲۱ ساله مشهدی که در قوچان مشغول تحصیل بود پس از یک هفته توسط نگهبانان در سد تبارک آباد قوچان کشف شد.

🔹جسد این جوان، که دانشجوی پرستاری بوده، برای بررسی و کشف علت مرگ و تحقیقات تکمیلی به پزشکی قانونی مشهد انتقال خواهد یافت.

🔹با بررسی‌ های انجام‌ شده امکان قتل این جوان بسیار ضعیف است/دانا

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:06 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻تخم مرغ شانه‌ای ۱۵۰۰ تومان گران شد

ناصر نبی‌پور رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار:

🔹 در حال حاضر هر کیلو تخم‌مرغ با نرخ ۵ هزار تومان معادل شانه‌ای ۱۱ هزار و دانه‌ای ۳۴۰ تومان درب مرغداری به فروش می‌رسد.

🔹 با توجه به فصل گرما، تلفات مرغ و معدوم سازی مقدار قابل توجهی مرغ در پی شیوع آنفولانزا و عدم جایگزینی در واحدهای مرغداری، نرخ هر کیلو تخم‌مرغ طی روزهای اخیر هزار و ۵۰۰ تومانی افزایش یافت/تابناک

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:06 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، به دلیل حضور نیافتن ۳ بازیکن تیم استقلال در اردو و مسابقات تیم ملی امید، دستور موقت محرومیت این ۳ بازیکن یعنی امید نورافکن، سید مجید حسینی و مهدی قائدی را صادر کرد/ باشگاه خبرنگاران

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:07 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻رئیس سازمان حج و زیارت: ٢٠ هزار روادید برای زائران خانه خدا صادر شده است.

🔹روند صدور روادید حج برای عوامل کاروان ها، هتل ها، ستادی و حجاج از 22 تیرماه آغاز شده و بخوبی پیش می رود.

🔹در دیدار روز سه شنبه گذشته با وزیر حج عربستان خواستار تسریع در صدور ویزای هیات کنسولی شد.

🔹روز گذشته نخستین گروه از خادمان حجاج در بخش های مسکن، تدارکات و تغذیه برای مهیا سازی هتل ها و آشپزخانه عازم مدینه منوره شدند/ایرنا

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:07 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻توضیحات وزیربهداشت درباره انتخابات نظام پزشکی

سید حسن هاشمی در برنامه نگاه یک:

🔹کارهای جدید به خصوص وقتی با تکنولوژی ترکیب شود با ریسک همراه است.

🔹از مدت‌ها پیش تلاش شد که انتخابات الکترونیک برگزار شود تا مشارکت بالاتر رود.

🔹هیئت نظارت بر انتخابات نیز بعد از بررسی مراحل، این نوع انتخابات را تایید کرده بودند مشروط بر این‌که ریسک نشود و روش دستی نیز انجام شود.

🔹از قبل گفته شده بود که انتخابات الکترونیک است و اگر مشکلی به وجود بیاید به صورت دستی هم انجام خواهد شد.

🔹دلایل این اتفاق را اگر لازم باشد خود هیئت نظارت اعلام می‌کند، اما خلاصه آن این است که هیئت نظارت ترجیح داد برای صیانت از آرا، انتخابات به روش قبل انجام شود؛ هرچند ممکن بود با کاهش مشارکت همراه باشد.

🔹رشد ۲۶ درصدی از نظر مشارکت اتفاق افتاد، اما اگر الکترونیک بود حتما بیشتر از این مشارکت اتفاق می‌افتاد.

🔹مطمئن هستم این سازمان بسیار مهم از نظر سلامت مردم در دوره آتی می‌تواند منشا اثرات بسیار خوبی برای ارتقای جایگاه جامعه پزشکی و حفظ حقوق مردم و کمک به دولت در انجام ماموریت‌های خود باشد/ فارس

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:08 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻حمله موشکی نیروهای یمنی به پالایشگاه‌های نفت عربستان

🔹 یگان موشکی نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن یک موشک دور برد به سمت پالایشگاه‌های نفت عربستان در استان ینبع شلیک کردند/باشگاه خبرنگاران

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها