0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

طیب نیا : مراحل آزادسازی اصل سهام عدالت در حال انجام است

طیب نیا : مراحل آزادسازی اصل سهام عدالت در حال انجام است

علی طیب نیا وزیر اقتصاد و دارایی در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به توزیع سود سال 95 سهام عدالت ، اظهار داشت: سود سهام عدالت متعلق به حدود 50میلیون سهامدار است که بعد از برگزاری مجامع شرکت ها توزیع می شود ضمن این که مراحل آزادسازی اصل سهام هم در حال انجام است و به زودی  افراد می توانند آزادانه معامله اصل سهام را هم داشته باشند. وزیر اقتصاد گفت: ساختار بودجه دولت دارای اشکالاتی است که حتما باید اصلاحات اساسی در آن صورت گیرد. چالش‌های جدی دیگری در اقتصاد داریم که مقابله با آن ها نیازمند یک برنامه و تیم اقتصادی منسجم است که آقای رئیس جمهور بر اساس برنامه‌ای که برای 4 سال آینده کشور ترسیم کردند در حال فراهم کردن یک تیم منسجم و هماهنگ هستند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 31 تیر 1396  12:27 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

یارانه‌های نقدی در دولت دوازدهم حذف می‌‌شود؟

تسنیم - وزیر امور اقتصاد در پاسخ به این سوال که با توجه به پیروزی گفتمان حجت الاسلام حسن روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری آیا دولت برنامه‌ای برای حذف یارانه‌ها در دوره دوازدهم خواهد داشت یا خیر؟ گفت:‌ یارانه‌ها حذف نخواهد شد.  وی در عین حال تاکید کرد که پرداخت یارانه‌ها هدفمند می‌شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 31 تیر 1396  12:28 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرغ 8 هزار تومانی گران نیست!

ایسنا - محمد یوسفی رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی اظهار کرد: افزایش قیمت گوشت مرغ کیلویی ۷۰۰۰ تا بیش از 8هزار و 500تومان نشان دهنده گرانی گوشت مرغ نیست بلکه در شرایطی که جوجه یک روزه قطعه ای 2هزار و 500 تومان به مرغداران تحویل داده می‌شود قیمت گوشت مرغ نیز باید کیلویی ۸۰۰۰ تا 8هزار و 500تومان باشد تا آنکه مرغداران زیان نکنند.

شنبه 31 تیر 1396  12:29 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کسری ۶۸۰ هزار مسکن روستایی در ایران

ایسنا - مدیرکل مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: طبق آخرین سرشماری نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ بیش از  ۶ میلیون و ۵۵ هزار خانوار و ۵ میلیون و ۳۷۱ هزار واحد مسکونی در روستاهای کشور داریم که آمار، کسری ۶۸۰ هزار واحد مسکونی روستایی را نشان می‌دهد.

شنبه 31 تیر 1396  12:35 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رشد 67 درصدی صادرات فولاد خام ایران

ایرنا - انجمن تولید کنندگان فولاد ایران اعلام کرد: میزان صادرات فولاد خام ایران در سه ماهه نخست امسال به یک میلیون و 675 هزار تن رسید که نسبت به یک میلیون و 16 هزار تن در دوره مشابه پارسال افزایش 67 درصدی را نشان می دهد.

شنبه 31 تیر 1396  12:36 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

صادرات پوست گوسفند ۲۴۰ میلیاردی شد

میزان - براساس آمار گمرک در سال ۹۵، بیش از ۲۲ هزار و ۱۵۵ تن پوست بره و گوسفند به کشور‌های مختلف جهان از جمله ایتالیا صادر شده است. ارزش ریالی این میزان صادرات، بیش از 240 میلیارد و ۴۰۶ میلیون و ۷۵ هزار و ۳۶ تومان در آمار گمرک به ثبت رسیده است.

شنبه 31 تیر 1396  12:36 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امام جمعه کرمان: دلیل استعفایم کهولت سن است

امام جمعه کرمان: دلیل استعفایم کهولت سن است

تسنیم - آیت‌ا... سید‌یحیی جعفری در خطبه‌های نماز جمعه کرمان با بیان این که هیچ اجباری در استعفای بنده نبوده است گفت: همه انسان‌ها روزی به مرحله کهولت سن و بازنشستگی می‌رسند و بنده هم از این موضوع مستثنی نبوده و دلیل استعفایم نیز کهولت سن است. وی تأکید کرد: در مدت 37 سالی که در سمت امام جمعه کرمان بودم مطیع امر امام راحل بودم و بعد از حضرت امام خمینی‌(ره) نیز مطیع امام خامنه‌ای بوده و هستم. پیش از این سید هادی جعفری فرزند امام جمعه مستعفی کرمان در گفت و گو با ایلنا گفته بود این استعفا تحت برخی فشار‌ها بوده است.

شنبه 31 تیر 1396  12:39 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سردار حاجی زاده: چند سال پیش هم علیه تکفیری‌ها عملیات موشکی کردیم

سردار حاجی زاده: چند سال پیش هم علیه تکفیری‌ها عملیات موشکی کردیم

فارس - فرمانده نیروی هوافضای سپاه در یادواره شهدای شرق تهران گفت: 5-4 سال پیش هم علیه گروه تکفیری عملیاتی انجام دادیم و عکس آن را نشان مقام معظم رهبری دادیم، گفتند چرا سرجنگی ضعیف است و همین‌طور در مسئله جنگ الکترونیک، تعداد موشک‌ها، برد و... توصیه‌هایی داشتند. همچنین فرمودند اگر تعرض کردند باید آن ها را بزنید که ما هم تبعیت کردیم. سردار حاجی‌زاده با اشاره به عملیات اخیر موشکی علیه تروریست ها نیز گفت: این عملیات کوچکی بود و اگر می‌دانستیم ملت ایران خوشحال می‌شوند به جای 6 موشک 60 موشک می‌زدیم.

شنبه 31 تیر 1396  12:39 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واشنگتن: مسئولان سفارت سوئیس چهار بار با آمریکایی زندانی در ایران ملاقات کرده‌اند

واشنگتن:مسئولان سفارت سوئیس چهار بار با آمریکایی زندانی در ایران ملاقات کرده‌اند

فارس - «هیثر نوئرت» سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا گفت: ایران به مسئولان سفارت سوئیس در تهران اجازه داده با یک تبعه آمریکا که به جرم جاسوسی به زندان افتاده، دیدار کنند. وی افزود: «آقای شیو وانگ شهروند ایالات متحده است. ما در این باره بسیار نگران هستیم و همچنان این مسئله را دنبال می‌کنیم.» سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا ادامه داد: « ما به طور دایم برای دسترسی کنسولی به وی تلاش کرده‌ایم و [مسئولان سفارت] سوئیس تاکنون چهار بار با وی ملاقات کرده‌اند.» او همچنین گفت بر خلاف برخی گزارش‌ها، این فرد دو تابعیتی نبوده و صرفا آمریکایی است و تابعیت چینی ندارد.

شنبه 31 تیر 1396  12:41 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔻بانک مرکزی شرایط جدید صدور دسته چک را اعلام کرد

🔹بانک مرکزی با اعلام شرایط جدید ارائه دسته چک، اعلام کرد، تحویل دسته چک به مشتری دارای سابقه چک برگشتی، بدهی غیر جاری و یا مشمولین موضوع ماده ۷ قانون صدور چک، ممنوع است.

🔹تحویل دسته چک جدید منوط به بازگشت حداقل ۸۰ درصد از برگه های آخرین دسته چک مشتری، اعم از صادر شده یا ابطال شده، به بانک خواهد بود /منبع:جماران

یک شنبه 1 مرداد 1396  10:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹نسل پنجم اینترنت (۵G ) ایرانسل با حضور وزیر ارتباطات رونمایی شد/مهر

یک شنبه 1 مرداد 1396  10:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹 موفقیت مراجع نظام با طرح توزیع مواد مخدر دولتی

🔹سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس از موافقت تمامی مراجع تصمیم‌گیرنده با پیشنهاد توزیع موادمخدر دولتی با هدف انقطاع رابطه معتادان و قاچاق‌چیان خبر داد و گفت: طرح توزیع مواد مخدر دولتی مشابه آن‌چه پیش از انقلاب انجام می‌شد.

🔹حجت‌الاسلام نوروزی با اشاره به آخرین تصمیمات درباره نحوه اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد: بنابر مصوبه کمیسیون در آخرین جلسه، درباره کسانی که هم‌اکنون به‌خاطر جرائم مواد مخدر مقرر کردیم اگر جرمشان حمل، توزیع یا نگهداری تریاک تا زیر ۱۰۰ کیلوگرم بود، یا همین جرائم را درمورد تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی تا مقدار کمتر از ۲ کیلوگرم یا حمل و نگهداری آن تا زیر ۵ کیلوگرم باشد، درصورتی که سوءپیشینه موثر نداشته باشند، اعدامشان به حبس درجه یک تبدیل می‌شود./منبع:ایلنا

یک شنبه 1 مرداد 1396  10:50 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺روزنامه صهیونیستی هاآرتص فاش کرد که وزیر خارجه امارات و نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل، در سال 2012 دیداری مخفیانه درباره مسائل ایران داشته اند/ایرنا

یک شنبه 1 مرداد 1396  10:50 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺کاوه رضایی و آندرانیک تیموریان در نامه‌ای به AFC از استقلال شکایت کردند و خواستار جلوگیری از حضور این تیم در فصل آینده لیگ قهرمانان شدند/مهر

یک شنبه 1 مرداد 1396  10:51 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻کاهش ساعت اداری خوزستان در هفته آینده

🔹سرپرست اداره کل مدیریت بحران خوزستان:
با توجه به اعلام اداره کل هواشناسی خوزستان مبنی بر وقوع دمای بالای 50 درجه در بیشتر نقاط استان از ابتدا تا پایان هفته آینده و همچنین تقاضای مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان مبنی بر بالا بودن میزان مصرف برق، از سوی ستاد مدیریت بحران خوزستان زمان اتمام کار کلیه بانک‌ها، ادارات، سازمان‌ها، شرکت‌ها، مراکز آموزشی و دستگاه‌های اجرایی استان (بجز مراکز عملیاتی، خدماتی، امدادی، بهداشتی و درمانی، بیمارستان‌ها و مراکز آتش‌نشانی) در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه (31 تیرماه تا 4 مردادماه) ساعت 13 اعلام شده است/ایسنا

یک شنبه 1 مرداد 1396  10:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها