0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

توافق با یک بانک آلمانی برای تامین منابع مالی خرید ایرباس

مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه قرارداد خرید 118 فروند ایرباس و 20 فروند ای.تی.آر-72 نهایی شده و تا پایان سال 2016 میلادی هشت فروند تحویل گرفته می شود، از توافق اولیه با یک بانک آلمانی برای تامین مالی خرید این هواپیماها خبر داد.فرهاد پرورش روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق جدول برنامه ریزی، در سال 2017 نیز شرکت هما 14 فروند از ایرباس و ای.تی.آر تحویل می گیرد. وی گفت: «ایران ایر» تلاش می کند با رفع موانع تامین مالی خرید این هواپیماها در سال جاری میلادی، پنج فروند از ایرباس و سه فروند ای.تی.آر-72 را تحویل بگیرد. مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران افزود: با تلاش های انجام شده، اکنون با یک بانک آلمانی برای تامین مالی خرید 118 فروند ایرباس و 20 فروند ای.تی.آر توافق اولیه انجام شده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  11:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

منتظر تصمیم دولت برای ایجاد عسلویه آب و برق هستیم

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) با بیان اینکه منتظر تصمیم دولت برای ایجاد عسلویه آب و برق هستیم، گفت: اگر اراده قوه مجریه بر ایجاد چنین سازماندهی و تولید همزمان آب و برق بود، آنگاه اقدام به انجام مطالعات جامع در این زمینه می کنیم.سردار عبادا... عبدالهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) در گفت‌وگو با تسنیم، اظهار داشت: ایجاد هاب تولید همزمان آب و برق پیشنهادی بود که از سوی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) به دولت ارائه شد و هنوز منتظر تصمیم دولت برای ایجاد عسلویه آب و برق هستیم.وی افزود: این توانمندی در قرارگاه وجود دارد که با هماهنگی کامل با مجموعه وزارت نیرو بتوانیم علاوه بر افزایش ظرفیت تولید برق، با نصب تجهیزات آب شیرین کن و استفاده از حرارت واحدهای نیروگاهی اقدام به شیرین سازی آب دریا کنیم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  11:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

صفارهرندی :برجام 2 مقدمه راه ‌انداختن جنگ آسان علیه ایران است

صفارهرندی :برجام 2 مقدمه راه ‌انداختن جنگ آسان علیه ایران است

صفارهرندی :برجام 2 مقدمه راه ‌انداختن جنگ آسان علیه ایران استفارس - عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: طبق گفته آقای سیف نه‌ تنها برجام هیچ دستاوردی نداشته است بلکه دو میلیارد دلار هم از پول‌های ما از سوی آمریکا غارت شده است.صفار هرندی گفت: آمریکایی‌ها در برجام 2 توقع دارند که ایران خود را خلع‌سلاح کند تا یک جنگ آسان علیه ایران آغاز کنند.وی ادامه داد: در برجام 3 نیز فرض غربی‌ها این است که چون ایران دارای یک عمق استراتژیک در منطقه است ، نمی‌توان با آن سرشاخ شد، پس باید هزینه‌های این درگیری پایین بیاید.

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  11:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کاردار کویت به وزارت خارجه احضار شد

کاردار کویت به وزارت خارجه احضار شد

کاردار کویت به وزارت خارجه احضار شدمهر - متعاقب برگزاری نشست چند تن از عناصر ضد انقلاب مرتبط با بیگانگان در کویت، کاردار این کشور به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید کشورمان به وی ابلاغ شد. بر اساس این گزارش در این دیدار مقام وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به این که میزبانی چنین گردهمایی در آن کشور مصداق بارز نقض اصول شناخته شده بین المللی و مغایر با حسن هم جواری است از کاردار کویت خواست اعتراض کشورمان را به دولت متبوع خود منتقل کند.

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  11:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شهرام جزایری :احمدی نژاد به عرصه ریاست جمهوری باز نمی گردد

شهرام جزایری :احمدی نژاد به عرصه ریاست جمهوری باز نمی گردد

شهرام جزایری :احمدی نژاد به عرصه ریاست جمهوری باز نمی گرددایسنا - شهرام جزایری درباره آینده  فعالیت های احمدی نژاد گفت:«خیالتان را راحت کنم که احمدی نژاد به عرصه ریاست جمهوری باز نمی گردد. من با ایشان هیچ کل کلی ندارم و ایشان در آن مصاحبه کذایی علیه من موضع گیری کردند.» او همچنین درباره پیشنهاد پرداخت یارانه 250 هزار تومانی از سوی احمدی نژاد گفته:«اطرافیان دولت احمدی نژاد بر اساس رویکرد عوام پسندانه شان اعلام کرده اند که به هر نفر به صورت مستقیم 250 هزار تومان یارانه پرداخت خواهند کرد.»

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  11:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هلاکت سرکرده داعش در استان الانبار عراق

فرمانده  ارشد گروه تروریستی داعش در استان الانبار عراق در بمباران هوایی نیرو های ائتلاف کشته شده است. پنتاگون اعلام کرده که ابو وهیب از اعضای سابق القاعده در عراق بوده و در ویدئو هایی که داعش درحال سربریدن گروگان هایش منتشر کرده، حضور داشته است.همزمان شایعاتی مبنی بر هلاکت ابوبکر البغدادی سرکرده داعش نیز منتشر شده بود که تایید نشد.

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  7:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

درخواست فراوان یگان های مختلف ارتش برای اعزام به مناطق لازم

درخواست فراوان یگان های مختلف ارتش برای اعزام به مناطق لازم

درخواست فراوان یگان های مختلف ارتش برای اعزام به مناطق لازمفارس – امیرسرتیپ سید عبدالرحیم موسوی جانشین فرمانده کل ارتش گفت: یکی از چالش‌های ما در یگان‌های مختلف ارتش، فشار آحاد کارکنان ارتش برای اعزام به مناطق لازم است. این طالب اقدام بودن، نهایت روحیه ایثارگری است.این چیزی نیست که به سادگی ایجاد شده باشد و حاصل چندین سال تربیت و آموزش قرآن و نمازمحوری است. وی اشاره ای به آن چه آن را «مناطق لازم» نامید، نکرد.

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  7:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رئیس نمایشگاه کتاب: استقبال مردم غافلگیرمان کرد

مهر - رئیس بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: جمعیت استقبال کننده از نمایشگاه کتاب امسال مجموعه مدیریتی نمایشگاه را غافلگیر کرده است چرا که پیش بینی 30 درصد کاهش جمعیت را داشته اند.سیدعباس صالحی افزود: بازدید از نمایشگاه امسال فوق تصور بود. بازدید فعلی مردم تبدیل به یکی از نقاط توفیق نمایشگاه شد.

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  7:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کاهش 8 برابری سطح زیر کشت هندوانه برای صرفه جویی در مصرف آب

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در سال گذشته توانستیم 8000 هکتار سطح زیر کشت محصول هندوانه را به هزار هکتار کاهش دهیم که با این اقدام نه تنها قیمت این محصول افزایش نیافت بلکه در مصرف آب نیز صرفه جویی قابل توجهی شد. به گزارش ایسنا، محمود حجتی در جمع کشاورزان شهرستان زرند گفت: باید بپذیریم که اقلیم کشور خشک است و با چند میلیمتر تغییر در بارش باران اقلیم خشک ایران تغییر پیدا نخواهد کرد.

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  8:20 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نام نویسی کلاس‌ اولی‌ها از اول خرداد آغاز می شود

نام نویسی کلاس‌ اولی‌ها از اول خرداد آغاز می شود

نام نویسی کلاس‌ اولی‌ها از اول خرداد آغاز می شود

خبرگزاری صدا و سیما - معاون مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش گفت: نام نویسی  کلاس اولی‌ها از اول خرداد و سایر پایه‌های تحصیلی پس از پایان امتحانات آغاز می‌شود. پاپایی با اعلام اینکه نام نویسی نهایی کلاس اولی‌ها منوط به ارائه شناسنامه سلامت است، گفت: نام نویسی دانش‌آموزان و نوآموزان مدارس دولتی و غیردولتی و مراکز پیش‌دبستانی فقط درسامانه نام نویسی الکترونیکی دانش آموزان انجام می‌شود.

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  8:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعلام ورشکستگی راهی برای فرار بدهکاران بانکی

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: متأسفانه امروز قبح ورشکستگی شکسته شده و به راهی برای فرار از پرداخت بدهی تبدیل شده است. جهانگیری با بیان اینکه گزارش‌ها نشان می‌دهد مطالبات غیرجاری بانک ها کاهش چشمگیری داشته است، اظهارداشت: گزارش بانک مرکزی درباره اعلام ورشکستگی برخی از بدهکاران کلان بانکی نشان می‌دهد این افراد تلاش می‌کنند با این روش از پرداخت بدهی های خود سرباز زنند.

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  8:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تغییری در سیاست نفتی عربستان دیده نمی‌شود

دویچه وله - به گفته کارشناسان اقتصادی، خالد الفالح، وزیر جدید نفت عربستان قادر به تغییر در سیاست‌های نفتی این کشور نیست. به‌رغم کاهش بهای نفت در بازارهای جهانی، عربستان سعودی همچنان به تولید و صدور بالای نفت ادامه خواهد داد.

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  9:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حساب هیچ تاجر رسمی ایرانی در چین مسدود نشده است

حساب هیچ تاجر رسمی ایرانی در چین مسدود نشده است

حساب هیچ تاجر رسمی ایرانی در چین مسدود نشده استتجارت نیوز - نایب رییس اتاق بازرگانی ایران و چین اعلام کرد:حساب هیچ تاجر رسمی ایرانی در چین مسدود نشده و اخبار منتشره در این خصوص کذب محض است.

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  9:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعطای وام ۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۸ درصد به کشاورزان

تسنیم - معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به افزایش ۲۵ برابری اعتبارات تعاونی های روستایی گفت: بر اساس قانون اعتبار اسناد عادی، وام ۵ تا ۵۰ میلیون تومانی با کارمزد هشت درصدی به اعضای تعاونی‌هایی که عضو شرکت‌های تعاونی تولید باشند پرداخت می‌شود.

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  9:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واردات بنزین به سطح قبل از سهمیه بندی برگشت

واردات بنزین به سطح قبل از سهمیه بندی برگشت

واردات بنزین به سطح قبل از سهمیه بندی برگشتمهر - باثبت رکورد جدید واردات روزانه بنزین به ۱۲میلیون لیتر در سال‌جاری، حجم واردات بنزین درحالی به قبل از سهمیه‌بندی بازگشته که وزارت نفت طرح جدید تهاتر «نفت بابنزین» را با خارجی‌ها کلید زده است.

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  9:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها