0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

دانشگاه شریف: تجدید تحریم ها را پیگیری می کنیم

دانشگاه شریف: تجدید تحریم ها را پیگیری می کنیم

دانشگاه شریف: تجدید تحریم ها را پیگیری می کنیمتسنیم  - پس از آن که دادخواهی دانشگاه شریف علیه تحریم غیرقانونی اتحادیه اروپا توسط دادگاه لوکزامبورگ رد و این دانشگاه به پرداخت هزینه محکوم شد، دانشگاه صنعتی شریف در بیانیه ای اعلام کرد: تحریم این دانشگاه هیچ ارتباطی با برجام نداشته و با توجه به این که هنوز رای قطعی از سوی دادگاه مربوطه به دانشگاه ابلاغ نشده، بی شک دانشگاه در صورت ابلاغ رای و تجدید تحریم ها از طریق مراجع مربوط پیگیر حق و حقوق قانونی خود خواهد بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 20 اردیبهشت 1395  11:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نامه نمایندگان کنگره آمریکا به بوئینگ شوی سیاسی بود

تسنیم - دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با اشاره به تداوم مذاکره ایرلاین‌های داخلی با بوئینگ، گفت: نامه شماری از نمایندگان کنگره آمریکا به بوئینگ مبنی بر عدم همکاری با ایران یک شوی سیاسی و تبلیغاتی بود. اسعدی سامانی افزود: مذاکره شرکت‌های هواپیمایی با شرکت‌های هواپیماسازی از جمله بوئینگ ادامه دارد و نامه اخیر چند نماینده کنگره آمریکا به بوئینگ هیچ تاثیری در روند مذاکرات نداشته است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  9:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کامرون: خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تیری در تاریکی است

خراسان - حدود 6 هفته مانده به برگزاری همه پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، دیوید کامرون، نخست وزیر این کشور درباره این همه پرسی گفت: «انزوا هیچ وقت به نفع این کشور نبوده است. هر وقت که ما به اروپا پشت کردیم، دیر یا زود از این تصمیم پشیمان شدیم. اگر بمانیم، می دانیم که چه چیزی نصیبمان می شود، اما خروج ما از اتحادیه اروپا، تیری در تاریکی است.»

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  9:38 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عراقچی: نتایج کارگروه پیگیری حکم 2 میلیاردی اطلاع رسانی خواهد شد

ایسنا - رئیس ستاد پیگیری اجرای برجام از برگزاری جلسات کارگروه لغو تحریم‌ها خبر داد. عراقچی درباره پرونده بررسی دو میلیارد دلار اموال مصادره شده ایران از سوی آمریکاهم گفت: پیگیری‌های حقوقی در حال انجام است، کارگروه ویژه‌ای را رئیس جمهور تعیین کرده‌اند که در این زمینه اطلاع رسانی خواهند کرد. وی در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون این اقدامات نتیجه نیز داده یا خیر، افزود: آقای ظریف جزو این کارگروه هستند ولی من در این باره اطلاعی ندارم.

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  9:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نامه دانشجویان بورسیه به رئیس‌ جمهور

تسنیم - مجمع دانشجویان و دانش‌آموختگان بورسیه در نامه‌ای به رئیس‌جمهور با اشاره به برخی نکات درباره آموزش زبان انگلیسی، تاکید کردند: مجموعه‌ای از مشاوران کج‌اندیش و بدسلیقه اطلاعات و مشاوره‌های اشتباهی را به مقامات ارشد دولتی منتقل می‌کنند.

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  9:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واعظ ‌موسوی: نمازهای جمعه بیش از حد سیاسی شده است

ایلنا - آیت ا... سیدمحمد واعظ موسوی استاد خارج فقه حوزه علمیه قم، با اشاره به ضرورت حضور مردم در نمازجمعه، پایین آمدن سطح ائمه جمعه و بیش از حد سیاسی شدن نمازهای جمعه را بخشی از دلایل کاهش حضور مردم در نمازهای جمعه می‌داند.

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  9:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتخابات هیئت رئیسه مجلس دهم 8خرداد برگزارمی شود

انتخابات هیئت رئیسه مجلس دهم 8خرداد برگزارمی شود

انتخابات هیئت رئیسه مجلس دهم 8خرداد برگزارمی شودتسنیم - مصری سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: انتخابات هیئت رئیسه سنی مجلس دهم شورای اسلامی 8 خرداد و همزمان با شروع کار مجلس انجام می‌شود و گزینه‌های ریاست مجلس دهم نیز لاریجانی و عارف هستند.

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  9:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کریم مجتهدی: مملکتی که کتاب ندارد آینده ندارد

کریم مجتهدی استاد فلسفه با تاکید بر این که تجلیل از کتاب، تجلیل از کتاب خوان است گفت: استقبال مردم از نمایشگاه کتاب مهم است. مملکتی که کتاب ندارد، آینده نخواهد داشت.به گزارش ایبنا،  وی دربازدید ازنمایشگاه کتاب گفت : ارزش دادن به کتاب و دسترسی های جوانان به کتابخانه های عمومی و کتاب در کشور از اهمیت بسیاری برخوردار است. .

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  10:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شهرداد روحانی رهبر میهمان ارکستر سمفونیک تهران شد

بنیاد فرهنگی و هنری رودکی طی حکمی شهرداد روحانی را به عنوان رهبر میهمان ارکستر سمفونیک تهران منصوب کرد.به گزارش مهر، عصر یکشنبه در جلسه شورای هنری ارکسترها بحث شورایی شدن پست مدیریت هنری ارکسترها از جمله ارکستر ملی و ارکستر سمفونیک تهران با اعتراض فرهاد فخرالدینی و علی رهبری روبه رو شد و جلسه را ترک کردند.با توجه به این که علی رهبری اعلام کرد دیگر به عنوان رهبر ارکستر سمفونیک تهران حضور نخواهد داشت.

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  10:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

معاون وزیر صنعت: 200 شورلت ثبت سفارش شد اما وارد نشد

معاون وزیر صنعت با تاکید بر اینکه هیچ شورلتی به کشور وارد نشده، گفت: بر اساس دستور وزیر صنعت واردات و ثبت سفارش این خودرو ممنوع شده است. ولی ا... افخمی راد رئیس سازمان توسعه تجارت در گفتگو با میزان، بااشاره به ممنوعیت واردات خودروهای شورلت از آمریکا گفت: 200 دستگاه خودرو شورلت ثبت سفارش شده که هیچ  کدام از آنها به کشور وارد نشده است.

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  10:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افزایش قیمت داروهای ایرانی و خارجی امسال یک رقمی است

ایرنا - رئیس سازمان غذا و دارو گفت: داروهای وارداتی امسال گران نمی شود، بلکه حدود 5 درصد ارزان می شود، افزایش قیمت داروهای تولید داخل نیز در حد نرخ تورم خواهد بود؛ بنابراین سرجمع افزایش قیمت کل داروها در سال 95 یک رقمی است. دیناروند افزود: داروهای تولید داخل ژنریک هستند و برای حمایت از تولید داخل در مورد این داروها کاهش قیمت نداریم اما سقف افزایش قیمت آن ها بیش از نرخ تورم نیست.

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  10:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عمان جایگزین امارات در روابط تجاری با ایران می شود

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران و عمان با بیان اینکه عمان جایگزین امارات در روابط تجاری ایران با سایر کشورها می‌شود، گفت: هزینه حمل و نقل و تجارت از طریق این کشور در مقایسه با امارات کمتر است و بنادر این کشور فاصله‌ کمتری با ایران دارند. به گفته آزادمرد عمان آمادگی صادرات محصولات ایران به تمام کشورها را دارد.

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  11:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کاهش قیمت شیر خام با وجود گرانی لبنیات

ایسنا - به گفته رییس اتحادیه دامداران، قیمت لبنیات طی سال گذشته و به بهانه‌های مختلف افزایش یافته است اما نرخ خرید شیر خام از سوی صنایع لبنی کاهش پیدا کرده و کسی پاسخگوی زیان دامداران نیست.

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  11:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

صادرات سوخت هواپیما ۵ برابر شد

صادرات سوخت هواپیما ۵ برابر شد

صادرات سوخت هواپیما ۵ برابر شدمهر - مدیر صادرات و واردات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران درباره آخرین وضعیت صادرات انواع فرآورده‌های نفتی ایران، گفت: سال گذشته صادرات گازوئیل از جهشی ۳۲۷ درصدی در مقایسه با سال ۱۳۹۳ برخوردارشد. وی همچنین با اشاره به افزایش پنج برابری صادرات بنزین و سوخت هواپیمای ایران در سال ۹۴، بیان کرد: حجم صادرات سوخت هواپیما از سه هزار تن به ۱۵ هزار تن در سال ۹۴ افزایش یافته است.

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  11:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نرخ مالیات اصناف در سال 94 افزایش نیافته است

نایب رئیس اتاق اصناف تهران در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما با اشاره به توافق اصناف با سازمان امور مالیاتی گفت:‌ مالیات عملکرد اصناف در سال 94 بر خلاف روند گذشته افزایش نیافته و مانند سال 1393 است.ابراهیم درستی با اشاره به ارائه برگه های قطعی واحدهایی که همزمان با اظهارنامه مالیاتی، کل مبلغ مالیات را هم پرداخت می‌کنند، اظهار داشت: یک ماه پس از پرداخت مالیات، برگه های قطعی صادر می شود. درستی، نمونه گیری را سبب ایجاد فساد مالیاتی دانست و گفت:‌ در قانون نمونه گیری وجود ندارد و در توافق جدید، این بند نیز در بخش مالیات اصناف حذف شد.به گفته وی در سال های گذشته بخش اصناف به علت رکود بازار هر گونه افزایش مالیات را از مردم دریافت می کردند که این روند نیز با توافق اخیر متوقف می شود.

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  11:20 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها