0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

رتبه اعتباری کشورهای عربی خلیج فارس کاهش یافت

موسسه معتبر اعتبارسنجی مودیز، رتبه اعتباری کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس را کاهش داد. به‌ گزارش اقتصادنیوز، به‌نقل از شبکه سی‌ان‌بی‌سی، مودیز روز جمعه چشم‌انداز رتبه اعتباری عربستان‌سعودی را کاهش داد  و رتبه اعتباری بحرین را متاثر از کاهش قیمت نفت خام و سایر مشکلات مالی، به سطح «بنجل» تنزل داد. موسسه معتبر مودیز، بعد از کاهش رتبه عربستان، اعلام کرد: بررسی می‌کند تا ببیند آیا تلاش‌های ریاض در جهت افزایش درآمدهای غیر نفتی و تنوع بخشیدن به اقتصاد خود، جواب داده یا خیر؟ موسسه مودیز همچنین رتبه اعتباری امارات متحده، کویت و قطر را نیز با هدف کاهش رتبه اعتباری آنها مورد بازبینی مجدد قرار داد. این سه کشور به دلیل داشتن ذخایر مالی قابل توجه، نسبت به جمعیت اندک خود، توانایی بیشتری برای گذر از دوران بحران نفتی دارند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 17 اسفند 1394  8:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بی بی سی: اولین محموله نفتی پساتحریمی ایران به اروپا رسید

شبکه بی بی سی از ورود اولین محموله نفتی ایران به اتحادیه اروپا بعد از رفع تحریم‌ها خبر داد. به گزارش بی بی سی، این محموله شامل یک میلیون بشکه نفت خام است که از طرف شرکت نفت اسپانیایی سپسا برای پالایشگاهش در جبل الطارق خریداری شده است. نفتکش دیگری هم با دو میلیون بشکه نفت خام ایران که شرکت توتال فرانسه خریده در راه اروپاست. این دو محموله به علاوه محموله سومی متعلق به شرکت لوک اویل روسیه اواسط ماه میلادی گذشته از بندر خارک ایران بارگیری شدند.خبرنگار اعزامی این خبرگزاری  به جبل الطارق می گوید که تخلیه اولین محموله نفت ایران در اروپا از نظر نمادین مهم است چون پایان عملی تحریم ها و آغاز فصل تازه روابط ایران و اتحادیه اروپا در حوزه انرژی را رقم می زند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 17 اسفند 1394  8:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جریمه مشترکان پرمصرف آب تهرانی‌ حذف شد

فارس- مدیرعامل آبفای کشور با بیان اینکه جریمه مشترکان پرمصرف آب به دلیل فضای انتخاباتی رد شد، گفت: هنوز پیشنهادی برای افزایش قیمت آب از سوی وزارت نیرو ارائه نشده، اما رفتار با مشترکان آب یکسان نخواهد بود.

دوشنبه 17 اسفند 1394  8:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مشارکت نفتی ایران و چین در عراق

مهر- مدیرعامل شرکت ملی حفاری با اشاره به مذاکرات با یک شرکت چینی برای اجرای مشترک پروژه‌ای نفتی در عراق از کویت به عنوان بازار جدید صادرات خدمات فنی و مهندسی صنعت حفاری نفت کشور نام برد.

دوشنبه 17 اسفند 1394  8:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

احضار فاطمه هاشمی به شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه

احضار فاطمه هاشمی به شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه

احضار فاطمه هاشمی به شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانهتسنیم - وکیل مدافع فاطمه هاشمی رفسنجانی می‌گوید: موکلش به شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شده است.سید محمود علیزاده‌طباطبایی در پاسخ به این که فاطمه هاشمی از احضار به دادسرا خبر داده و گفته وکیلش پیگیر ماجراست، گفت: به شعبه دادسرا مراجعه کردم اما چون سرشان شلوغ بود گفتند هفته دیگر مراجعه کنم. وی با بیان این که امروز (دوشنبه) به دادسرا مراجعه خواهد کرد، گفت: موکلش به شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شده است اما علت احضار هنوز مشخص نیست.

دوشنبه 17 اسفند 1394  9:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آمریکا یک شرکت بزرگ چینی را به دلیل معامله با مخابرات ایران تحریم می‌کند

فارس- آمریکا یک شرکت بزرگ ارتباطی چین را به دلیل معامله با مخابرات ایران تحریم می‌کند.شرکت زد.تی.ای که به فروش غیرقانونی محصولات آمریکایی به مخابرات ایران متهم شده، احتمالا از روز سه‌شنبه در فهرست تحریم‌های وزارت بازرگانی آمریکا قرار می‌گیرد.بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز ،محدودیت‌ هایی که واشنگتن قصد دارد علیه شرکت «زد.تی.ای» (ZTE) اعمال کند، خرید اجناس آمریکایی از سوی این شرکت را دشوار می‌کند، چراکه از این پس تحویل هر قطعه ساخت آمریکا به این شرکت، باید با مجوز دولت آمریکا انجام شود.

دوشنبه 17 اسفند 1394  9:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خاتمی: برخی منتظر اعتراض اصول گرایان بودند

خاتمی: برخی منتظر اعتراض اصول گرایان بودندخاتمی: برخی منتظر اعتراض اصول گرایان بودند

میزان - حجت الاسلام  والمسلمین خاتمی گفت: خواست اصحاب فتنه وتوقع آن ها این بود که اصول گرایان بعد از انتخابات مقابل استانداری‌ها و فرمانداری‌ها تجمع و اعتراض کنند تا فتنه 88 را ماله‌کشی کنند!

سه شنبه 18 اسفند 1394  8:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سلامی: جنگ اطلاعاتی جدی‌ترین جنگ در دوره جدید است

سلامی: جنگ اطلاعاتی جدی‌ترین جنگ در دوره جدید استسلامی: جنگ اطلاعاتی جدی‌ترین جنگ در دوره جدید است

خبرگزاری صداوسیما - سردار سلامی جانشین فرمانده کل سپاه نیروهای اطلاعاتی را چشمان نافذ و بیدار انقلاب دانست و گفت: عرصه جنگ اطلاعاتی زنده‌ترین،  مخفی‌ترین و مؤثرترین عرصه جنگ در دوره جدید است.

سه شنبه 18 اسفند 1394  8:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اولتیماتوم بودجه ای مجلس به دولت

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 95 از تهیه طرح دو دوازدهم بودجه با قید دو فوریت خبر داد و گفت: اگر لایحه چنددوازدهم دولت تا امروز سه شنبه به مجلس ارائه نشود، این طرح در دستور کار صحن علنی قرار خواهد گرفت. محمدرضا پورابراهیمی در مصاحبه اختصاصی با صدا و سیما، افزود: صحبتی که رییس مجلس شورای اسلامی با هیئت رییسه کمیسیون تلفیق بودجه 95 داشت این بود که قرار است دولت به زودی لایحه چنددوازدهمی ارائه کند. وی تصریح کرد: از آنجا که تا پایان سال چند روز دیگر باقی نمانده است، با فرض این احتمال که دولت به هر دلیلی لایحه چنددوازدهم بودجه را ارائه نکند و کشور با مشکل مواجه ‌شود، طرح دو دوازدهم بودجه برای ماه های فروردین و اردیبهشت سال 1395 را آماده کردیم. پورابراهیمی گفت: این طرح اجازه دریافت ها و پرداخت ها را برای 2 ماه ابتدایی سال آینده به دولت یازدهم می دهد.

سه شنبه 18 اسفند 1394  10:38 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 95 از تهیه طرح دو دوازدهم بودجه با قید دو فوریت خبر داد و گفت: اگر لایحه چنددوازدهم دولت تا امروز سه شنبه به مجلس ارائه نشود، این طرح در دستور کار صحن علنی قرار خواهد گرفت. محمدرضا پورابراهیمی در مصاحبه اختصاصی با صدا و سیما، افزود: صحبتی که رییس مجلس شورای اسلامی با هیئت رییسه کمیسیون تلفیق بودجه 95 داشت این بود که قرار است دولت به زودی لایحه چنددوازدهمی ارائه کند. وی تصریح کرد: از آنجا که تا پایان سال چند روز دیگر باقی نمانده است، با فرض این احتمال که دولت به هر دلیلی لایحه چنددوازدهم بودجه را ارائه نکند و کشور با مشکل مواجه ‌شود، طرح دو دوازدهم بودجه برای ماه های فروردین و اردیبهشت سال 1395 را آماده کردیم. پورابراهیمی گفت: این طرح اجازه دریافت ها و پرداخت ها را برای 2 ماه ابتدایی سال آینده به دولت یازدهم می دهد.

سه شنبه 18 اسفند 1394  11:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حذف یارانه 500 هزار نفر فاقد کارت ملی

معاون رفاه اجتماعی وزارت کار، از حذف 500 هزار نفر از افرادی که برای دریافت کارت ملی خود اقدام نکردند، طی بهمن و اسفندماه سال جاری خبر داد و گفت: تصمیم دولت برای پرداخت یارانه طبق روال گذشته در سال آینده خواهد بود. ضمن این که حذف یارانه افراد ثروتمند در سال آینده هم منوط به مصوبات نمایندگان در مجلس شورای اسلامی است. به گزارش اقتصاد آنلاین، میدری هم چنین از توزیع 11 میلیون بسته امنیت غذایی به نیازمندان تا پایان سال خبر داد و گفت: این کار برای دولت 150 میلیارد تومان هزینه خواهد داشت. وی با بیان این که در حوزه حمایت اجتماعی، کمتر از 2 میلیون نفر در ایران دچار فقر خوراکی هستند، افزود: توزیع یارانه و کمک به صندوق های بازنشستگی، قشر فقیر جامعه را هدف قرار نمی دهد و منابع آنچنانی برای توزیع بین نیازمندان باقی نمی ماند.

سه شنبه 18 اسفند 1394  11:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دریافت غرامت 4 میلیارد دلاری بانک ملت

مدیرعامل بانک ملت از دریافت غرامت 4 میلیارد دلاری این بانک بابت طرح شکایت از تحریم ها در دادگاه عالی انگلیس خبر داد و اعلام کرد که این مبلغ تا خرداد ماه دریافت می شود. علی رستگار در گفتگو با ایلنا در خصوص آخرین مراحل پرونده بانک ملت و طرح شکایت در دادگاه عالی انگلیس اظهار داشت: بانک ملت با طرح شکایتی در دادگاه عالی انگلیس خواستار دریافت مبلغی حدود ۴ میلیارد دلار بابت غرامت از دست رفتن فرصت کسب و کار در زمان اعمال تحریم‌ها شد و در ‌‌نهایت بر اساس حکم دادگاه عالی انگلیس، رای به نفع بانک ملت اعلام شد و این موضوع هم اینک در مراحل نهایی قرار دارد. رستگار گفت: مقرر شد تا خرداد ماه غرامت ۴ میلیارد دلاری به بانک ملت پرداخت شود. وی همچنین از واریز ۸۶۰ میلیون دلار بدهی شرکت نفتی شل به حساب بانک ملت خبر داد.

سه شنبه 18 اسفند 1394  11:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بانک ها سال آینده رتبه بندی می شوند

بانک ها سال آینده رتبه بندی می شوند

بانک ها سال آینده رتبه بندی می شوندقائم مقام بانک مرکزی با بیان اینکه رتبه‌بندی بانک ها به طور جدی در دستور کار بانک مرکزی است، گفت: تلاش می‌کنیم سال آینده رتبه‌بندی بانک ها نهایی و به عموم مردم اعلام شود.
اکبر کمیجانی در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به این سوال که برنامه بانک مرکزی برای رتبه بندی بانک ها به کجا رسید، گفت: به طور جدی این موضوع را در دستور کار داریم و امیدواریم در آینده نزدیک به اصول و محورهایی برسیم تا از منظر جایگاه و درجه بانک ها رتبه‌بندی بانک ها مشخص شود.
وی با بیان اینکه اطلاع به عموم داده می‌شود که هر بانک از چه توانمندی برخوردار است و چه خدماتی را ارائه می‌دهد، افزود: با این کسب آگاهی، مشتریان متوجه می‌شوند که بانک تا چه حد به تعهدات در قبال تسهیلات اعطایی و ارائه خدمات به سپرده‌گذاران پایبند است.

سه شنبه 18 اسفند 1394  11:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کاهش 50 درصدی قیمت پیاز

کاهش 50 درصدی قیمت پیازکاهش 50 درصدی قیمت پیاز

مهر- یک مقام مسئول در میدان مرکزی میوه و تره‌بار از کاهش 50 درصدی قیمت پیاز خبر داد و افزود: قیمت این صیفی در حال حاضر بین 1300 تا 1800 تومان و نرخ نوع دست‌چین آن 2200 تومان است. بختیاری با بیان اینکه قیمت گوجه‌ فرنگی با افت زیادی همراه بوده است، افزود: در حال حاضر قیمت گوجه‌فرنگی گلخانه ای بین 1500 تا 2000 تومان و نرخ نوع دست‌چین آن 3000 تومان است، همچنین قیمت گوجه‌فرنگی نو از 800 تا 1500 تومان و نرخ نوع دست‌چین آن 1800 تومان است.

سه شنبه 18 اسفند 1394  11:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دومین قرارداد نفتی ایران و توتال فرانسه امضا شد

دومین قرارداد نفتی ایران و توتال فرانسه امضا شددومین قرارداد نفتی ایران و توتال فرانسه امضا شد

مهر- پس از امضای قرارداد دائمی فروش روزانه 160 هزار بشکه نفت خام بین شرکت ملی نفت ایران و توتال، قراردادی بین پژوهشگاه صنعت نفت و این شرکت نفتی فرانسوی امضا شد.

سه شنبه 18 اسفند 1394  11:56 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها