0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

اگر قیمت خودرو را آزاد می کردند، پراید ۱۶ میلیون بود

مدیر عامل سابق سایپا با بیان اینکه کنترل قیمت‌ خودرو در سال‌های ۸۰ تا ۹۰ باعث کاهش نقدینگی در شرکت‌های خودروساز شده بود گفت: اگر قیمت خودرو نیز همزمان با تورم به اندازه یک سوم نرخ تورم افزایش پیدا می‌کرد، خودروسازان دچار بحران نمی‌شدند. سعید مدنی ادامه داد: در آن مقطع بدهی‌ها در حال افزایش بود که به اعتقاد من عامل اصلی این موضوع کنترل قیمت ها بود. زیرا اگر قیمت ها آزاد بود قیمت الان پراید 16 میلیون تومان بود نه 20 میلیون تومان . به گفته وی،  در آن شرایط شرکت‌ها به دریافت تسهیلات مالی از بانک‌ها روی آوردند که این تسهیلات بر هزینه‌های تولید خودرو اثر گذاشت و هزینه مالی 4 تا 5 میلیون تومانی به هر پراید اضافه شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 12 اسفند 1394  7:19 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ولایتی: آمریکایی ها از طریق آتش بس به دنبال حذف اسد هستند

ایرنا- علی اکبر ولایتی روز سه شنبه در حاشیه همایش جمهوری اسلامی؛ فرصت ها و تهدیدهای فرهنگی و افراطی گرایی در جمع خبرنگاران افزود: هدف آمریکایی ها در طرفداری از آتش بس سوریه خیر نیست و قصد اصلی آنها تغییر حکومت قانونی این کشور است . وی ادامه داد: آنها از طریق جنگ توسط عوامل خود نتوانستند این کار را انجام دهند حال این موضوع را به شورای امنیت سازمان ملل بردند و مصوب کردند بشار اسد در حکومت نباشد و یک حکومت دست نشانده آمریکا در دمشق روی کار آید. رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران با این کار آمریکایی ها حتما مخالف است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 12 اسفند 1394  7:23 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عارف: به دنبال توسعه روابط با دنیا خواهیم بود

فارس- نماینده منتخب مردم تهران در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در مصاحبه‌ای با نشریه وال استریت ژورنال، گفت که بهبود رابطه ایران با جهان یکی از محورهای برنامه او در این مجلس را تشکیل خواهد داد.  محمد رضا عارف، نماینده منتخب تهران در دهمین دوره مجلس، در مصاحبه‌ای با این روزنامه آمریکایی تصریح کرد: بهبود اقتصاد و تقویت روابط ایران با دنیا محور برنامه‌های نمایندگان اصلاح‌طلب در حمایت از دولت حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران را تشکیل خواهد داد.  عارف تصریح کرد: توسعه روابط با کشورهای اسلامی در صدر برنامه‌های او قرار خواهد داشت. او «توسعه روابط با دنیا» را برنامه دیگری دانسته که در دوره حضور در مجلس آن را پیگیری خواهد کرد.

چهارشنبه 12 اسفند 1394  7:24 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ترانزیت میوه از ایران، صرفاً با تودیع ضمانت نامه بانکی

دفتر نظارت بر ترانزیت گمرک ایران با صدور بخشنامه‌ای اعلام کرد: ترانزیت انواع میوه از ایران، صرفاً با تودیع ضمانت‌نامه بانکی معتبر میسر است و از ارسال محموله های میوه به مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی جلوگیری خواهد شد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما، این بخشنامه می افزاید: با توجه به بخشنامه وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر "لزوم کنترل بیشتر ترانزیت خارجی محموله‌های گیاهی با ریسک زیاد و نیاز به اخذ مجوز از سازمان حفظ نباتات"، مقرر است مأموران گمرک، ضمن بازدید دقیق همه محموله‌های ورودی و خروجی، نسبت به ثبت موارد ورود و خروج مربوط به هر مجوز اقدام کنند. ضمناً به‌منظور جلوگیری از رسوب و قاچاق کالاهای خارجی نظیر میوه و تره‌بار، خشکبار، تنقلات و شکلات، ضروری است این کالاها در مبدأ و مقصد فک پلمب و ارزیابی، و در صورت انطباق کالا با اسناد و مجوزهای قانونی، نسبت به عبور آنها اقدام شود.

شنبه 15 اسفند 1394  10:42 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایران در افغانستان کارخانه سیمان می سازد

وزیر صنعت با اشاره به تسهیل ارتباط میان تجار برای توسعه وگسترش همکاری های ایران وافغانستان، پیشنهاد داد صدور ویزای سه ساله برای بازرگانان دو کشور وبرقراری خط مستقیم پروازی درمسیر چابهار- کابل صورت پذیرد. محمدرضا نعمت زاده در گفتگو با ایرنا همچنین گفت که پیشنهاد کرده است برای برقراری پرواز چابهار – کابل، مطالعات لازم صورت بگیرد. چرا که افغانستان علاقه مند است تا از چابهار به عنوان نقطه ارتباطی این کشور با آبراه های بین المللی استفاده کند.وی با اشاره به امضای تفاهم نامه معدنی بین دو کشور افزود: قرار شده است که سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به اتفاق یک گروه بخش خصوصی برای ساخت یک کارخانه سیمان در افغانستان همکاری کنند. البته سرمایه گذاری را طرف افغانی می خواهد انجام بدهد و ما هم اعلام کردیم که می توانیم به صورت مشترک این کار را انجام بدهیم.

شنبه 15 اسفند 1394  10:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رئیس سازمان تأمین اجتماعی: صندوق تأمین اجتماعی سودده است

رئیس سازمان تأمین اجتماعی در واکنش به سوالی درباره زیان‌ده بودن صندوق تأمین اجتماعی، گفت: این صندوق در دولت نهم از نقطه سربه‌سری عبورکرده  و هم‌اکنون سودده است، اما اگر منابع‌ و مصارف به درستی مدیریت نشود، زیان‌ده می‌شود. به گفته وی، این صندوق از سال 86 (دولت نهم) تعهدات خود را در 2 سال گذشته به موقع انجام داد، یعنی هم در پرداخت مستمری و هم در بخش درمان به روز شده است و در دولت روحانی با وجود مشکلات فراوان، تعهدات انجام شده است. نوربخش در گفت‌وگو با فارس، ادامه داد: هم‌اکنون 9 میلیون نفر بیمه شده اجباری، یک میلیون نفر بیمه شده مشاغل آزاد اختیاری و 3 میلیون و 400 هزار نفر بیمه شده توافقی وجود دارد. وی افزود: بیمه قالیبافان همچنان ادامه دارد، اما به دلیل اینکه منابع آن از سوی دولت قطع شده، بیمه شده جدیدی به آمار اضافه نمی‌شود.

شنبه 15 اسفند 1394  10:44 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مبادله فراورده های نفتی با موز و سیگار

مبادله فراورده های نفتی با موز و سیگار

مبادله فراورده های نفتی با موز و سیگاراقتصاد نیوز - بررسی آمارهای رسمی گمرک ایران نشان می‌دهد، موز سبز، دانه به‌جز گندم دامی، سوپر فسفات، سیگار حاوی توتون و تخته های فیبری از چوب یا مواد چوبی اقلام عمده وارداتی ایران از ترکیه در 10 ماهه سال 94 هستند. در همین بازه زمانی، اقلام عمده صادرات غیرنفتی ایران به ترکیه محصولات پتروشیمی و فراورده های نفتی هستند.

شنبه 15 اسفند 1394  10:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قطعنامه کنگره آمریکا علیه سوریه ، ایران و روسیه

فارس- اعضای کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا با تصویب قطعنامه ای درباره سوریه، اتهام‌های قبلی علیه ایران، روسیه و سوریه را تکرار کردند. به گزارش فارس اعضای این کمیته بشار اسد، ایران و روسیه را به ارتکاب جنایات جنگی علیه غیرنظامیان سوریه متهم کرده و در این قطعنامه که توسط کریس اسمیث، نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان طرح شده از دولت اوباما خواسته شده تا از تشکیل یک دادگاه بین‌المللی در این مورد حمایت کند. همچنین نمایندگانی از دو حزب جمهوری خواه و دموکرات این  مجلس به دنبال پرداخت غرامت به پناهجویان ایرانی در سرزمین های اشغالی هستند.

شنبه 15 اسفند 1394  10:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گزارش تحقیق از 3 استانداری در مجلس قرائت می شود

ایرنا- با گذشت دو سال از تصویب طرح  تحقیق و تفحص از استانداری‌های تهران، فارس و آذربایجان غربی قرائت گزارش این تحقیق و تفحص در دستور کار این هفته نمایندگان مجلس شورای اسلامی  قرار دارد .
گفتنی است، هجدهم اردیبهشت ماه سال 92 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی، طرح تحقیق و تفحص از 4 استانداری کشور یعنی استان‌های فارس، آذربایجان غربی، لرستان و تهران را تصویب کردند. کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس این طرح را در دستور کار خود داشت.

شنبه 15 اسفند 1394  10:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آمریکا: بنا نداریم درباره انتخابات ایران موضع گیری کنیم

خبرگزاری صدا و سیما - معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا از پاسخ به پرسشی درباره برگزاری انتخابات در ایران خودداری کرد و افزود: باید تا نهایی و رسمی اعلام شدن نتایج منتظر ماند زیرا بنا نداریم در این باره موضع‌گیری کنیم. همچنین «رابرت منندز» سناتور دموکرات ایالت تنسی با ابراز ناامیدی از پیروزی میانه روها در ایران از تقدیم لایحه‌ای ضد ایران به سنا در آینده خبر داد.«مارک تونر» معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا تصریح کرد: ما فقط قصد داشتیم از دسترسی ایران به سلاح هسته ای جلوگیری کنیم که موفق هم شدیم.

شنبه 15 اسفند 1394  10:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آیت ا. . . جوادی آملی : برخی بانک ها فقط در ظاهر اسلامی هستند

آیت ا. . . جوادی آملی : برخی بانک ها فقط در ظاهر اسلامی هستند

آیت ا. . . جوادی آملی : برخی بانک ها فقط در ظاهر اسلامی هستندمهر - آیت ا. . . جوادی آملی، یکی از مراجع تقلید، با بیان اینکه نظام بانکی به شدت ربوی شده است، گفت: متأسفانه برخی بانک ها فقط در ظاهر اسلامی هستند و به شدت درگیر نظام ربوی شده‌اند.

شنبه 15 اسفند 1394  10:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توکلی: فردی که تخلف کرده به لحاظ قانونی باید کنار برود

توکلی: فردی که تخلف کرده به لحاظ قانونی باید کنار برود توکلی: فردی که تخلف کرده به لحاظ قانونی باید کنار برود

فارس - توکلی نماینده  تهران  درباره  عدم استعفای محمدرضا نجفی گفت:‌ کسی که شرایط قانونی ندارد، نمی‌تواند نامزد شود و در مرحله بعد از رأی‌گیری نیز اگر مشخص شود منتخب تخلف کرده رأیش قانونی نیست و باید کنار برود.

یک شنبه 16 اسفند 1394  11:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خبر درگذشت همسر شهید رجایی تکذیب شد

خبر درگذشت همسر شهید رجایی تکذیب شدخبر درگذشت همسر شهید رجایی تکذیب شد

ایسنا - پس از آن که خبری مبنی بر درگذشت همسر شهید رجایی در شبکه های اجتماعی منتشر شد عاتقه رجایی گفت: خواهر شهید رجایی همنام من است و ایشان 10 روز است که از دنیا رفته‌اند.  

یک شنبه 16 اسفند 1394  11:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دادستان تهران: خبر احضار جدید فاطمه هاشمی صحت ندارد

دادستان تهران: خبر احضار جدید فاطمه هاشمی صحت ندارددادستان تهران: خبر احضار جدید فاطمه هاشمی صحت ندارد

میزان - جعفری دولت آبادی در رابطه با اعلام جرم علیه فاطمه هاشمی و اینکه وی به دلیل اظهار نظر علیه یک مقام قضایی به دادگاه احضار شده گفت: این موضوع جدید نیست وخبر صحت ندارد.

یک شنبه 16 اسفند 1394  11:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ابراهیمی: قوه قضائیه و وزارت اطلاعات عناصر سازمان تخریب را شناسایی و معرفی کنند

ابراهیمی: قوه قضائیه و وزارت اطلاعات عناصر سازمان تخریب را شناسایی و معرفی کنندابراهیمی: قوه قضائیه و وزارت اطلاعات عناصر سازمان تخریب را شناسایی و معرفی کنند

فارس - حجت الاسلام ابراهیمی عضو جامعه روحانیت مبارز با اشاره به «تلاش سازمان تخریب برای تهی کردن مجلس خبرگان» گفت: قوه قضائیه و وزارت اطلاعات عناصر این سازمان تخریب را شناسایی و به مردم معرفی کنند.

یک شنبه 16 اسفند 1394  11:31 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها