0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

دادگاه هفته‌نامه پنجره و پایگاه‌های خبری ملیت برگزار می‌شود

دادگاه هفته‌نامه پنجره و پایگاه‌های خبری ملیت برگزار می‌شود دادگاه هفته‌نامه پنجره و پایگاه‌های خبری ملیت برگزار می‌شود 

ایلنا - جلسه رسیدگی به پرونده‌های پایگاه‌های خبری ملیت وپرشین خودرو وهفته‌نامه پنجره امروز (یک شنبه) در دادگاه کیفری یک استان تهران با حضور هیئت منصفه و به ریاست قاضی محمدی کشکولی برگزار خواهد شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 21 آذر 1395  7:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دعوت از دبیرکل جدید سازمان ملل برای سفر به تهران

دعوت از دبیرکل جدید سازمان ملل برای سفر به تهراندعوت از دبیرکل جدید سازمان ملل برای سفر به تهران

فارس - خوشرو نماینده دائم ایران در سازمان ملل در دیدار با دبیرکل جدید این سازمان از وی برای سفر به تهران دعوت کرد و از گوترس درخواست کرد که از طرف‌های برجام بخواهد تا به تعهداتشان پایبند بمانند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 21 آذر 1395  7:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امام جمعه تبریز: سفارت انگلیس در ایران بسته شود

امام جمعه تبریز: سفارت انگلیس در ایران بسته شودامام جمعه تبریز: سفارت انگلیس در ایران بسته شود

فارس - آیت ا... مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ضمن ابراز تاسف از این که برخی امیدوارند مسئله نقض برجام توسط لندن رفع شود، گفت: اگر سفارت انگلیس در ایران بسته شود بسیار عالی است  .

یک شنبه 21 آذر 1395  7:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

معرفی کاندیدای جمعیت رهپویان تا ۱۰ روز دیگر

معرفی کاندیدای جمعیت رهپویان تا ۱۰ روز دیگرمعرفی کاندیدای جمعیت رهپویان تا ۱۰ روز دیگر

تسنیم - سروری دبیرکل جدید جمعیت رهپویان از معرفی کاندیدای این تشکل سیاسی برای انتخابات ۹۶ به ائتلاف اصول گرایان تا پایان آذر خبرداد وافزود: در جلسات شورای مرکزی چند گزینه  در حال بررسی هستند.

یک شنبه 21 آذر 1395  7:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زاکانی به دلیل شکایت چندنهاد دولتی به دادگاه می‌رود

زاکانی به دلیل شکایت چندنهاد دولتی به دادگاه می‌رودزاکانی به دلیل شکایت چندنهاد دولتی به دادگاه می‌رود

فارس - زاکانی امروز (یک شنبه) با حضور در دادگاه به شکایت های مطرح شده از سوی وزارت نفت، معاونت حقوقی ریاست جمهوری و نیز سیداحمد موسوی از چهره های نزدیک به مشایی و حسین فریدون، پاسخ می‌دهد.

یک شنبه 21 آذر 1395  7:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

۶ وزیر برای پاسخ گویی به سؤالات نمایندگان به مجلس می روند

۶ وزیر برای پاسخ گویی به سؤالات نمایندگان به مجلس  می روند

تسنیم - شش عضو کابینه روحانی برای پاسخ گویی به سؤالات نمایندگان سه‌شنبه به مجلس می‌روند. محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه برای پاسخ گویی به سه سؤال جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد و هفت تن دیگر از نمایندگان و همچنین بررسی آخرین وضعیت اجرای برجام میهمان کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس است.عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیرکشور،عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی، دانش آشتیانی وزیر آموزش و پرورش،فرهادی وزیرعلوم وعلی ربیعی وزیرکار و تعاون برای پاسخ گویی به سوالات نمایندگان به کمیسیون های تخصصی می‌روند.

یک شنبه 21 آذر 1395  7:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سفير روسیه: اروپا اجازه ندهد آمریکا در اجرای برجام کارشکنی کند

روسیه: اروپا اجازه ندهد آمریکا در اجرای برجام کارشکنی کند

سفير روسیه: اروپا اجازه ندهد آمریکا در اجرای برجام کارشکنی کند

سفیر روسیه در تهران انتقادهای ایران از اقدامات ضدبرجامی آمریکا را بحق دانست و گفت: «کشورهای اروپایی بسیار علاقه مند هستند که برجام به طور کامل اجرا شود بنابراین نباید اجازه دهند آمریکا در اجرای این معاهده بین المللی کارشکنی کند. آن ها باید آمریکا را متقاعد کنند تا به تعهدات خود در زمینه برجام عمل کند.»

یک شنبه 21 آذر 1395  7:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عارف: برخی از روی غرور کاذب نقش اصلاح طلبان در انتخابات ۹۲ را باور ندارند

رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان گفت: اصلاح‌طلبان نقش اصلی در حماسه خرداد ۹۲ داشتند و این نقش انکار نشدنی است. به گزارش ایسنا، محمدرضا عارف در دیدار جمعی از فعالان اجتماعی،فرهنگی و سیاسی شهرستان نکا تصریح کرد: این که برخی از آقایان به نقش محوری اصلاح طلبان در انتخابات خرداد ۹۲ باور ندارند و هر از چند گاهی منکر این نقش می‌شوند بیشتر به نوعی توهم و غرور کاذب بر می‌گردد، برادرانه می‌گویم طرح اینگونه اظهارات کمکی به تداوم روند موجود در انتخابات آینده نمی‌کند. وی صداقت مسئولان با مردم را عامل مهم اعتماد بین حاکمیت و ملت دانست و گفت: تغییر روند کشور در خرداد ۹۲ که امری اجتناب ناپذیر بود به خاطر رویگردانی مردم از دروغ و رفتارهای عوام فریبانه بود و انتظار است مسئولان پاسخ اعتماد مردم به تفکر اصلاح‌طلبی و اعتدالی را  با اخلاق و عقلانیت و عمل به وعده‌های داده شده بدهند.

یک شنبه 21 آذر 1395  8:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عقب ماندگی های خراسان جنوبی را جبران می کنیم

فرخ نژاد - قرار است با اختصاص اعتبارات ویژه عقب ماندگی های خراسان جنوبی را جبران کنیم. فرمانده قرارگاه سازندگی قرب کوثر به «خراسان جنوبی» گفت: در برنامه است عقب ماندگی های خراسان جنوبی را با اختصاص اعتبارات ویژه جبران کنیم و تا حدودی آثار محرومیت را از این استان بزداییم. سردار «سید ضیاء الدین حزنی» میزان اعتباری را که قرار است به این استان اختصاص یابد اعلام نکرد .

یک شنبه 21 آذر 1395  8:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

غول کنکور مانع شکوفایی خلاقیت دانش آموزان می شود

استاد روانشناسی دانشگاه تهران، سند تحول بنیادین در دوره متوسطه را معیوب دانست و با انتقاد از شیوه آموزشی کشور، گفت: تا زمانی که غول کنکور و تست‌زنی وجود دارد، نمی گذارد خلاقیت دانش آموزان شکوفا شود. به گزارش ایرنا، ‌غلامعلی افروز تأکید کرد: وزیر آموزش و پرورش دو رسالت دارد که یکی از آنها باغبانی وجود شکوفه‌های حیات، یعنی نونهالان و نوجوانان 6 تا 18 ساله و دیگری، رسالت پیشگیری از آسیب‌هاست.

یک شنبه 21 آذر 1395  8:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

۲۰۰ هزار زندانی بیمه می شوند

۲۰۰هزار زندانی بیمه می شوند

۲۰۰ هزار زندانی بیمه می شوند

مهر - دستیار ویژه رئیس جمهور، از انجام مذاکرات با نهادهای مختلف برای بیمه شدن ۲۰۰هزار زندانی خبر داد. الهام امین زاده  گفت: یکی از این حقوق برخورداری از حق بیمه است که در رابطه با احقاق این حق، تلاش هایی در حال انجام است. متاسفانه بیمه بسیاری از زندانیان در بدو ورود قطع می شود. این در حالی است که شرایط زندانیان و خانواده هایشان، به نحوی است که احتیاج به بیمه بسیار محسوس است.

یک شنبه 21 آذر 1395  8:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

میزان جرایم کارکنان ناجا کاهش یافته است

فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد: میزان جرایم کارکنان با اقدامات و بررسی های انجام گرفته کاهش یافته که سازمان عقیدتی و سیاسی در این کاهش نقش موثری داشته است. به گزارش ایرنا، سردار اشتری دیروزدر همایش روحانیون سازمان عقیدتی سیاسی ناجا به اقدامات کمیسیون صیانت از کارکنان اشاره کرد و افزود: وجود روحانیون در مراکز انتظامی، موجب تزریق روحیه دینی و اسلامی و ارتقای بار معنوی در این مراکز می شود.

یک شنبه 21 آذر 1395  8:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بسته جدید سفری برای زائران عتبات عالیات

رئیس سازمان حج و زیارت از فراهم شدن بسته‌های سفری 3، 5، 7، 10 و 14 روزه برای متقاضیان سفر به عتبات عالیات خبر داد و افزود: این بسته‌های سفری به صورت هوایی و زمینی خواهد بود و برای رضایتمندی همه متقاضیان تدارک دیده شده است.اوحدی تصریح کرد: در سفرهای سه روزه، زائران عتبات عالیات به کربلا، نجف و کاظمین اعزام می‌شوند و قیمت این بسته سفری 800 هزار تومان خواهد بود.

یک شنبه 21 آذر 1395  8:14 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

۲ هزار کودک در کشور بیوه هستند!

۲هزارکودک درکشور بیوه هستند!

۲ هزار کودک در کشور بیوه هستند!

مدیر بخش مطالعات زنان انجمن جامعه شناسی ایران گفت: هم اکنون 43 هزار ازدواج دختربچه های ۱۰ تا ۱۵ ساله را در کشور داریم که از این تعداد، ۲ هزار دختربچه و پسربچه از همسر خود جداشده یا بیوه شده اند.به گزارش ایسنا، شهلا اعزازی در سمینار ازدواج کودک افزود: میزان ازدواج کودکان روبه افزایش است و سال گذشته نسبت به سال قبل‌تر، آمار ازدواج کودکان در ایران۱۰هزار نفر بیشتر شده و طلاق در سنین ۱۰ تا ۱۸ سالگی افزایش یافته است.

یک شنبه 21 آذر 1395  8:15 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دوستی‌های مجازی را محدود کنیم

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتای ناجا درباره دوستی‌های مجازی گفت: متاسفانه بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی به هر درخواست دوستی پاسخ مثبت می دهند. به گزارش میزان،نیک‌نفس با بیان این که مهم ترین نکته‌ای که کاربران در بستر شبکه‌های اجتماعی باید رعایت کنند محدود سازی دوستی‌هاست، افزود: بسیاری از اسامی و عکس‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی جعلی و سرقتی است و حتی افراد در خصوص جنسیت خود نیز صادق نیستند.

یک شنبه 21 آذر 1395  8:15 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها