0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

تاخیر 80 روزه در اعلام نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی

درحالی که حدود ۸۰ روز از فصل کشت می‌گذرد و نرخ‌های خرید تضمینی محصولات کشاورزی هنوز تصویب و ابلاغ نشده است، معاون وزیر کشاورزی از مذاکرات و رایزنی‌های حجتی با رئیس‌جمهور برای تعیین و تصویب نهایی نرخ‌های خرید تضمینی محصولات کشاورزی به ویژه گندم خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی برای افزایش حدود هفت درصدی قیمت این محصول در راستای نرخ تورم صورت گرفته است. علی قنبری - مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران - در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: سال گذشته قیمت خرید تضمینی گندم کیلویی ۱۲۷۰ تومان بود که برای خرید تضمینی در سال زراعی جاری (۹۶-۹۵) افزایش قیمتی معادل نرخ تورم باید درنظر گرفته شود که در این زمینه وزیر جهاد کشاورزی با رئیس جمهور در حال مذاکره و توافق هستند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 18 آذر 1395  8:13 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مذاکره برای تولید ۴ مدل بی ام و در ایران

مذاکره برای تولید ۴ مدل بی ام و در ایران

مذاکره برای تولید ۴ مدل بی ام و در ایران

مدیر فروش شرکت پرشیا خودرو از مذاکره با شرکت خودروسازی بی ام و برای تولید ۴ مدل سواری در ایران خبر داد و گفت: در صورت نهایی شدن مذاکرات، آلمانی ها در ایران سرمایه گذاری خواهند کرد. به گزارش فارس، پیام صالحی مدیر فروش و بازاریابی پرشیا خودرو ( نماینده بی ام و در ایران) در یک نشست خبری اظهار داشت: در این زمینه در حال مذاکره با شرکت بی ام و مادر هستیم تا تولید 4 مدل خودرو را در ایران داشته باشیم. وی تصریح کرد: مطالعات اولیه و همچنین مطالعات فنی و اقتصادی را به شرکت بی ام و ارائه کرده ایم و منتظر نظر نهایی آنها هستیم. صالحی افزود: در صورت نهایی شدن مذاکرات، ایجاد خط تولید و اتاق رنگ به حدود شش ماه تا یک سال زمان نیاز دارد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 18 آذر 1395  8:13 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مالیات 13 درصدی برای خودروهای وارداتی

گمرک ضمن اعلام جزئیات تعرفه واردات خودرو از تداوم ممنوعیت واردات خودروهای بالای 2500 سی سی خبر داد و اعلام کرد: خودروهای سواری کمتر از 1500 سی سی مشمول 40 درصد حقوق و عوارض گمرکی شد.به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی گمرک ایران،  واردات خودروهای سواری 1500 تا 2000 سی‌سی هم مشمول 40 درصد حقوق و عوارض گمرکی است. خودروهای سواری از 2000 تا 2500 سی‌سی نیز مشمول 55 درصد حقوق و عوارض گمرکی است. واردات خودروهای سواری بالای 2500 سی سی ممنوع است. همچنین واردات خودرو مشمول 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده و 4 درصد مالیات علی‌الحساب است.

پنج شنبه 18 آذر 1395  8:14 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اتمام مسکن مهر باز هم به تاخیر افتاد

فارس - با وجود وعده اتمام مسکن مهر در سال آینده، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: پرونده مسکن مهر سال آینده هم به اتمام نمی‌رسد. نادر محمدزاده افزود: یکی از عوامل به اتمام نرسیدن واحدهای مسکن مهر شهر پردیس دیر اجرا شدن این پروژه‌ها نیز هست، اما به هر حال سایر مسائل مثل پرهزینه بودن مراحل آماده‌سازی و برخی مشکلات دیگر باعث خواهد شد تا سال 96 هم منتظر به اتمام رسیدن واحدهای مسکن مهر شهر پردیس نمانیم.

پنج شنبه 18 آذر 1395  8:15 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیام رحمانی فضلی درباره برگزاری برنامه های روز دانشجو

ایسنا - وزیر کشور در پیامی با اشاره به برگزاری مراسم 16 آذر گفت: حضور باشکوه و گسترده دانشجویان آگاه و انقلابی که همراه با اهتمام ویژه سخنرانان به تقویت همبستگی و وحدت ملی و تاکید بر پایبندی به مصالح عمومی برگزار شد؛ نشان از بالندگی سیاسی و نشاط ملی همراه با بصیرت انقلابی دانشجویان دارد. رحمانی فضلی در بخش دیگری از این پیام تأکید کرد: وزارت کشور در بستر سازی توسعه متوازن و همه جانبه تمام تلاش خود را معطوف به ایجاد نشاط ملی و انقلابی و تامین امنیت مدافعان و پاسداران حریم استقلال و آزادی در جمهوری اسلامی دارد.

پنج شنبه 18 آذر 1395  8:16 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توصیه مقام سابق وزارت خارجه آمریکا به ترامپ درباره ایران

فارس- «رِی تکیه» از مقامات سابق وزارت خارجه آمریکا در یادداشتی به ترامپ نصیحت کرده که مانند روسای جمهور قبلی آمریکا، خیال خام حمایت از «به اصطلاح میانه رو های ایران» به امید سپرده شدن سکان انقلاب ایران به دست آن ها را در سر نپروراند. وی افزود: اولین درس این است که با ایران باید به عنوان یک دولت-ملت واحد برخورد شود و نه به عنوان مجموعه ای از تندرو ها و معتدل ها که آمریکا بتواند آن را در مسیر منافع خود، جهت دهی کند. تکیه مدعی شد: درس مهم دوم که دولت ترامپ باید بیاموزد این است که تهدید به استفاده از زور، بر روی ایرانیان جواب می دهد.

پنج شنبه 18 آذر 1395  8:17 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آژانس، خروج 11 متریک تُن آب سنگین از ایران را تأیید کرد

باشگاه خبرنگاران - روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت: آژانس بین المللی انرژی اتمی رسماً به اعضایش اطلاع داده فرآیند خروج 11 متریک تُن آب سنگین از ایران انجام شده است. آژانس در آخرین گزارش فصلی خود اعلام کرده بود میزان ذخایر آب سنگین ایران اندکی از محدودیت های تعیین شده در توافق هسته ای فراتر رفته است. ایران در نامه ای در 9 نوامبر برنامه هایش مبنی بر آمادگی برای انتقال آب سنگین اضافی به خارج را به اطلاع آژانس رساند. براساس گزارش رویترز توافق هسته ای میزان مجاز ذخایر آب سنگین ایران را 130 متریک تُن (معادل 143.3 تُن) تعیین کرده است.

پنج شنبه 18 آذر 1395  8:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آخرین وضعیت پرونده «عیسی سحرخیز» و شکایت راکعی از شریعتمداری

ایسنا - محمود علیزاده طباطبایی درباره شکایت فاطمه راکعی (فعال سیاسی) از حسین شریعتمداری (مدیرمسئول روزنامه کیهان) گفت: آن گونه که بازپرس به من گفت آخرین دفاع از مدیرمسئول روزنامه کیهان گرفته شد. ما منتظر صدور کیفرخواست هستیم. وی در رابطه با پرونده عیسی سحرخیز نیز گفت: با توجه به عدم صلاحیت دادگاه کیفری یک برای رسیدگی، پرونده به دادگاه کیفری دو ارسال شد. این دادگاه نیز رسیدگی به این پرونده را در صلاحیت خود ندانست و در نتیجه پرونده برای تعیین دادگاه صالح رسیدگی کننده، به دیوان عالی کشور ارسال شد و ما اکنون منتظر تصمیم دیوان هستیم.

پنج شنبه 18 آذر 1395  8:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مدارس ابتدایی برخی شهرستان های خراسان رضوی تعطیل شد

آموزش وپرورش خراسان رضوی با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: به علت بارش برف، برودت هوا، یخ زدگی سطح معابر و جاده ها مدارس ابتدایی فقط در نوبت صبح امروز شنبه بیستم آذر ماه در مناطق و شهرستان های تربت جام، تایباد، صالح آباد، فریمان، باخرز، زبرخان، کدکن، جلگه رخ، زاوه، رضویه، احمدآباد، طرقبه و شاندیز، تبادکان و نواحی هفتگانه مشهد تعطیل است.هم چنین براساس این اطلاعیه در شهرستان های چناران و گلبهار «مدارس ابتدایی» با یک ساعت تاخیر و در منطقه کدکن «مدارس دوره اول متوسطه (راهنمایی)» با یک ساعت تاخیر کار خود را آغازمی کنند.هم چنین کلیه مقاطع مدارس استثنایی در مناطق ذکر شده تعطیل خواهد بود.

شنبه 20 آذر 1395  1:20 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سلیمی: جزئیات بررسی پرونده تحصیل فریدون در روزهای آینده اعلام می شود

خراسان - علیرضا سلیمی رئیس کمیته آموزش‌ عالی مجلس درباره وضعیت پرونده تحصیل حسین فریدون در کمیته متبوعش گفت: این موضوع را پیگیری کرده‌ایم و نتایج آن را به زودی منتشر خواهیم کرد.وی در گفتگو با خراسان افزود: طی روزهای آینده جزئیات بررسی کمیسیون آموزش و تحقیقات در این زمینه اعلام خواهد شد.

شنبه 20 آذر 1395  1:24 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روحانی به کردستان سفر می‌کند

روحانی به کردستان  سفر می‌کند
روحانی به کردستان سفر می‌کند

فارس - واعظی وزیرارتباطات درسخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه سنندج با بیان اینکه دولت برنامه های بسیار خوبی برای آینده کردستان دارد گفت: رئیس جمهور درآینده نزدیک به کردستان سفر خواهد کرد.

شنبه 20 آذر 1395  1:25 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سناتورهای دموکرات خواستار انتشار اسناد محرمانه شدند

فارس - تعدادی از سناتورهای دموکرات از جمله سناتورهای حامی توافق هسته ای خواستار انتشار اسناد محرمانه برجام شدند. رئیس جمهوری آمریکا این اسناد را در زمره اسناد طبقه بندی شده ای قرار داده است .

شنبه 20 آذر 1395  1:25 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افکار عمومی منتظر بود روحانی مسئولیت شکست برجام را بپذیرد

فارس - صلاحی رئیس سازمان بسیج اساتید گفت: افکار عمومی منتظر بود که رئیس جمهور مسئولیت شکست فاحش برجام را شخصاً بپذیرد اما سخنان اخیر رئیس جمهور دل همه دوستداران نظام مقتدر اسلامی را به درد آورد.

شنبه 20 آذر 1395  1:26 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پورمحمدی: ممنوع‌ التصویری‌ ارتباطی به ما ندارد

پورمحمدی: ممنوع‌التصویری‌ ارتباطی به ما ندارد
پورمحمدی: ممنوع‌ التصویری‌ ارتباطی به ما ندارد

ایلنا – وزیر دادگستری ضمن تاکید بر این‌که موضوع ممنوع‌التصویری رییس دولت اصلاحات ارتباطی به وزارت دادگستری ندارد، گفت: نمایندگان می‌توانند این موضوع را از مجاری قانونی مربوطه پیگیری کنند.

شنبه 20 آذر 1395  1:27 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جلائی پور: فقط25 درصد قدرت در اختیار رئیس جمهور است

ایسنا - جلائی پورعضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت گفت: رئیس جمهور در ایران فقط 25 درصد از قدرت را در اختیار دارد اما همین قدرت در تدبیر امور مهم است و نباید به دست تندروها بیفتد.

شنبه 20 آذر 1395  1:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها