0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

هاشمی رفسنجانی: حرکت متخصصان هوا فضا در مسیر سند چشم انداز است

ایرنا- رئیس مجمع تشخیص در پیامی به نمایشگاه صنایع هوایی و فضایی، همراهی متخصصان صنعت هوا- فضا با پیشرفت های جهانی را حرکت در مسیر تحقق اهداف سند چشم انداز دانست. آیت ا... هاشمی در این پیام افزود: همراهی ایران با پیشرفت های جهانی و اصلاح سیاست های اصل 44 در راستای اقتصاد مقاومتی، آن هم در سال های تحریم های ظالمانه افتخار دیگری است که این صنعت به دست آورده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 5 آبان 1395  7:43 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شکوری: وقتی آلترناتیوی نداریم، چطور برای روحانی شرط بگذاریم

شکوری: وقتی آلترناتیوی نداریم، چطور برای روحانی شرط بگذاریم شکوری: وقتی آلترناتیوی نداریم، چطور برای روحانی شرط بگذاریم 

ایلنا - علی شکوری‌راد دبیرکل حزب اتحاد ملت گفت: وقتی آلترناتیوی برای آقای روحانی نداریم چطور می‌توانیم برای ایشان شرط بگذاریم؟ آقای روحانی رئیس جمهور است و مورد حمایت اصلاح‌طلبان است .

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 5 آبان 1395  7:43 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نادران گزینه‌ ایثارگران برای انتخابات96

نادران گزینه‌ ایثارگران برای انتخابات96نادران گزینه‌ ایثارگران برای انتخابات96

تسنیم - لطف ا... فروزنده عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران، الیاس نادران را از جمله گزینه‌های در حال بررسی این جمعیت برای سال ۹۶ دانست و گفت: پس از بررسی‌ها، نامزد نهایی را به ائتلاف اصولگرایان پیشنهاد می‌کنیم.

چهارشنبه 5 آبان 1395  7:44 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رحیمی: قالیباف گفته از تیترهای روزنامه همشهری علیه دولت متنفرم

رحیمی: قالیباف گفته از تیترهای روزنامه همشهری علیه دولت متنفرم رحیمی: قالیباف گفته از تیترهای روزنامه همشهری علیه دولت متنفرم 

ایسنا - رحیمی عضو کمیسیون امنیت ملی با اشاره به نشست مجمع نمایندگان استان تهران با شهردار گفت: قالیباف پیش از حضور در جلسه در تماس تلفنی با مدیر روزنامه همشهری از تیترهای این روزنامه علیه دولت اعلام برائت کرده است.

چهارشنبه 5 آبان 1395  7:45 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رسانه آمریکایی : ایران یک دوتابعیتی را به 18 سال حبس محکوم کرد

رسانه آمریکایی : ایران یک دوتابعیتی را به 18 سال حبس محکوم کردرسانه آمریکایی : ایران یک دوتابعیتی را به 18 سال حبس محکوم کرد

فارس - رسانه آمریکایی«وایس نیوز»،خبر داده که فرد دو تابعیتی که تیرماه در گرگان به دلیل همکاری با دولت متخاصم و جاسوسی بازداشت شده بود، به 18 سال حبس محکوم شده است.رسانه‌ها نام وی را «رضا روبین شاهینی» اعلام کردند.

چهارشنبه 5 آبان 1395  7:46 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تغییر نام بخشی از بزرگراه آزادگان به نام آیت‌ ا... مهدوی‌ کنی

تغییر نام بخشی از بزرگراه آزادگان به نام آیت‌ ا... مهدوی‌ کنی تغییر نام بخشی از بزرگراه آزادگان به نام آیت‌ا... مهدوی‌کنی 

ایسنا - شورای شهر تهران پیشنهاد نام گذاری قسمت شمال به جنوب بزرگراه آزادگان به نام آیت‌ا... مهدوی کنی را به رای‌گیری گذاشته که با اکثریت آرا قسمتی از این بزرگراه آزادگان به نام آیت‌ا... مهدوی‌کنی تغییر یافت.

چهارشنبه 5 آبان 1395  7:47 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

احتمال رد اصلاحیه قانون کار در کمیسیون اجتماعی مجلس

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان این که هفته گذشته موضوع اصلاحیه قانون کار در دستور کار کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی قرار گرفت، گفت: در این نشست انتقادات نمایندگان کارگری و کارفرمایی نسبت به این اصلاحیه اعلام شد اما نتیجه ای در بر نداشت. سلمان خدادادی در گفت وگو با فارس  افزود: احتمال رد لایحه در کمیسیون وجود دارد و به همین سادگی از کنار مسائل و منافع کارگری نخواهیم گذشت.

چهارشنبه 5 آبان 1395  7:54 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیش بینی افزایش 40 درصدی زائران امسال در اربعین حسینی

ایرنا- حجت الاسلام قاضی عسکرنماینده ولی فقیه در حج و زیارت دیروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: پیش بینی می‌شود زائران اربعین امسال در مقایسه با سال گذشته 40 درصد افزایش داشته باشند. وی با بیان اینکه در این اجتماع عظیم از تمام کشورها، شرکت کننده وجود دارد، گفت: این خود، نویدی است که در آینده بتوانیم این آیین معنوی را به عنوان نماد وحدت در سطح بین المللی معرفی کنیم.

چهارشنبه 5 آبان 1395  7:55 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کاهش ۲ درصدی سوء تغذیه در کودکان ایرانی

کاهش ۲ درصدی سوءتغذیه در کودکان ایرانی

کاهش ۲ درصدی سوء تغذیه در کودکان ایرانی

به گفته معاون وزیر رفاه، طی سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۴ شاخص سوءتغذیه در کودکان ایرانی از ۵ به ۳ درصد کاهش یافته و شاخص کوتاه قدی از ۲۶ به ۷ درصد رسیده است. به گزارش فارس، احمد میدری در همایش رفاه اجتماعی، نگاهی به گذشته و چشم انداز آینده گفت: پیشرفت‌های خوبی در شاخص‌های توسعه‌ای داشته‌ایم به‌طوری که در سال 1990، 5 درصد کودکان ایران دچار سوء تغذیه بودند اما در سال 2014 به 3 درصد رسید. وی همچنین از شناسایی2400 مبتلا به ایدز در سال 2000 در ایران خبر داد  که امروز به 31 هزار مورد رسیده است .

چهارشنبه 5 آبان 1395  7:56 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وجود 4 هزار کودک بیسواد و فاقد هویت در تهران

هم اکنون 3 تا 4 هزار کودک بیسواد در تهران وجود دارند که فاقد هویت هستند. به گزارش فارس مدیر کل اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران ضمن اعلام این خبر گفت: هم اکنون 3 تا 4 هزار کودک بیسواد در سطح استان تهران فاقد هویت هستند که می‌توانیم آموزش‌های لازم را به خانواده‌های آن ها بدهیم و یا  زنان سرپرست خانوار را آموزش  دهیم و یا کودکان را توانمند کنیم تا بتوانند برای بازار اقتصادی آینده کارآفرینی کنند. سیاوش شهریور تصریح کرد: ما نتوانسته‌ایم از فضای مجازی  به نفع پیشگیری از آسیب‌ها استفاده کنیم .

چهارشنبه 5 آبان 1395  7:57 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گردش مالی 1800 میلیارد تومانی کشور در حوزه علم و فناوری

ایسنا - معاون پژوهشی وزیر علوم گفت: سال گذشته گردش مالی کشور در حوزه علم و فناوری 1800 میلیارد تومان بود.چیزی حدود 10 برابر ارزش افزوده سرمایه‌ای که برای مراکز رشد اختصاص می‌دهیم، حدود 110 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای کارهای علم و فناوری است.وی افزود: گردش مالی ما در این حوزه طی سال گذشته 1800 میلیارد تومان بوده یعنی بیش از 10 تا 12 برابر ارزش افزوده حاصل شده است.

چهارشنبه 5 آبان 1395  8:04 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واردات بنزین از بودجه 96 حذف شد

واردات بنزین از بودجه 96 حذف شدواردات بنزین از بودجه 96حذف شد

مهر- معاون وزیر نفت با بیان این که سال آینده واردات بنزین به طور کامل متوقف خواهد شد، گفت: برنامه ای برای ارائه لایحه اخذ مجوز واردات بنزین در قالب بودجه سال 96 به مجلس نداریم. قبلا اعلام شده است که با راه اندازی فاز اول پالایشگاه ستاره خلیج فارس تا انتهای امسال کشور از واردات بنزین بی نیاز می شود.

چهارشنبه 5 آبان 1395  8:14 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توافق اولیه روسیه و عربستان برای تثبیت بازار نفت

توافق اولیه روسیه و عربستان برای تثبیت بازار نفتتوافق اولیه روسیه و عربستان برای تثبیت بازار نفت

فارس - وزیر انرژی روسیه در صفحه توئیتر خود از توافق اولیه با مقامات سعودی برای همکاری در راستای تثبیت بازار نفت خبر داد. این مقام روس در توییت خود همچنین آورده است که ما درباره موضوعات مرتبط با اجرای طرح فریز تولید نفت در روسیه و دیگر کشور هایی که ممکن است، به این طرح بپیوندند، گفتگو کردیم.

چهارشنبه 5 آبان 1395  8:15 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خط و نشان مجدد نعمت زاده علیه واردات واگن

پس از آزاد سازی معاملات ارزی صرافی بانک ها و افزایش گشایش های ارزی، حذف کالا های مشمول دریافت ارز رسمی از روز گذشته آغاز شده و این روند در هفته های آینده با حذف دیگر کالا های مندرج در این فهرست ادامه خواهد یافت.در همین راستا دو روز قبل مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از قیمت گذاری 20 قلم فرآورده بر مبنای ارز آزاد خبر داد و روز گذشته هم دبیر انجمن کارفرمایی پتروشیمی اعلام کرد براساس بخشنامه وزارت نفت، محاسبه نرخ خوراک مایع پتروشیمی بر مبنای ارز آزاد انجام می شود.بنابراین حرکت به سمت حذف ارز رسمی به طور جدی آغاز شده و احتمالا در هفته های آینده این روند ادامه خواهد یافت. در همین حال قیمت دلار در بازار آزاد نیز روند افزایشی خود را ادامه داد و به 3620 تومان رسید.

چهارشنبه 5 آبان 1395  8:16 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روند یکسان سازی نرخ ارز سرعت گرفت

پس از آزاد سازی معاملات ارزی صرافی بانک ها و افزایش گشایش های ارزی، حذف کالا های مشمول دریافت ارز رسمی از روز گذشته آغاز شده و این روند در هفته های آینده با حذف دیگر کالا های مندرج در این فهرست ادامه خواهد یافت.در همین راستا دو روز قبل مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از قیمت گذاری 20 قلم فرآورده بر مبنای ارز آزاد خبر داد و روز گذشته هم دبیر انجمن کارفرمایی پتروشیمی اعلام کرد براساس بخشنامه وزارت نفت، محاسبه نرخ خوراک مایع پتروشیمی بر مبنای ارز آزاد انجام می شود.بنابراین حرکت به سمت حذف ارز رسمی به طور جدی آغاز شده و احتمالا در هفته های آینده این روند ادامه خواهد یافت. در همین حال قیمت دلار در بازار آزاد نیز روند افزایشی خود را ادامه داد و به 3620 تومان رسید.

چهارشنبه 5 آبان 1395  8:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها