0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

تقدیر کمیسیونر بشردوستانه اتحادیه اروپا از رهبر انقلاب

خبرگزاری صداوسیما - کریستوس استیلیانیدس، کمیسیونر بشردوستانه در حاشیه دیدار با وزیر کشور گفت:‌ امکان ادامه تحصیل و آموزش تمام اتباع بیگانه حتی افرادی که به صورت غیرقانونی و ثبت نشده در ایران به سر می برند با حکم آیت ا... خامنه ای فراهم شده است و جای تقدیر و تشکر دارد. وی افزود: از خدمات فراوان و زحمات گسترده  ایران در بیش از چهار دهه در حق اتباع بیگانه که بدون هیچ گونه چشمداشتی بوده است، قدردانی می کنیم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 4 آبان 1395  10:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دعوت دانشگاه تهران از روحانی برای مراسم ۱۶ آذر

مهر- نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران گفت: طبق روال هرساله مراسم ۱۶ آذر دردانشگاه ها برگزار می شود و دانشگاه تهران نیز از دکترروحانی دعوت می کند تا برای حضور در این مراسم دراین دانشگاه  حضور یابد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 4 آبان 1395  10:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نامه نمایندگان زن مجلس به رئیس جمهور

ایسنا - نمایندگان زن مجلس در نامه‌ای به رئیس جمهور با یادآوری وعده های دکتر روحانی در دوران تبلیغات انتخابات خواستار الزامی کردن انتخاب مدیران ارشد وزارتخانه‌ها از میان زنان توانمند کشور در آستانه ترمیم کابینه شدند.

سه شنبه 4 آبان 1395  10:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فرماندار جدید «شهرستان قدس» معارفه شد

ایسنا - مراسم معارفه فرماندار جدید شهرستان قدس برگزار شد.مهدی محمدی معاون سیاسی شهرستان شهریار،جایگزین محسن ضرغام فرماندارسابق شهر قدس شد.براساس این گزارش ضرغامی اخیرا استعفای خود را تقدیم استاندار تهران کرده بود.

سه شنبه 4 آبان 1395  10:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«جمشید ممتاز» نامزد عضویت در یک کمیسیون حقوقی سازمان ملل

«جمشید ممتاز» نامزد عضویت در یک  کمیسیون حقوقی  سازمان ملل
«جمشید ممتاز» نامزد عضویت در یک کمیسیون حقوقی سازمان ملل

مهر - جمشید ممتاز حقوقدان برجسته کشورمان در فهرست نامزدهای عضویت در کمیسیون حقوق بین‌الملل مجمع عمومی که یکی از مهمترین نهادهای سازمان ملل است، قرار گرفت.انتخابات نهایی این کمیسیون ، سوم نوامبر (13 آبان ماه) برگزار خواهد شد.

سه شنبه 4 آبان 1395  10:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فرمانده جدید منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش منصوب شد

فارس - روزگذشته طی مراسمی امیر دریادار شریفی نسب به سمت فرماندهی جدید منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب شد.در این مراسم از خدمات فرمانده پیشین این منطقه، امیر دریاداردوم شفیعی قدردانی شد.

سه شنبه 4 آبان 1395  10:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هاشمی رفسنجانی: سران اروپایی از اردوگاههای آوارگان فلسطینی دیدن کنند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، ریشه بسیاری از اقدامات تروریستی در خاورمیانه را تشکیل رژیم جعلی صهیونیست‌ها در خاورمیانه توسط قدرت‌های غربی دانست و با تأکید بر سرنوشت نامعلوم حدود ۹ میلیون آواره فلسطینی، گفت: کشورهایی که روزی با هدف رهایی از شرّ یهودیان افراطی، آن‌ها را به منطقه خاورمیانه آوردند و باعث و حامی جنایت‌های صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین شده‌اند، باید کار ریشه‌ای کنند. به گزارش ایلنا آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی، در دیدار کارل هاینس کپف رئیس دوم پارلمان اتریش، از سران کشورهای اروپایی دعوت کرد از یکی از اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی دیدن کنند. وی افزود: از سال ۱۹۱۷ که انگلیس به بهانه واهی «وطن یهودی» سیاست مهاجرت به فلسطین را پیگیری کرد، این منطقه دیگر تاکنون روی آرامش را ندیده است و بسیاری از اقدامات تروریستی، نتیجه برنامه‌ها و سیاست‌های شوم صهیونیست‌ها به عنوان تروریسم دولتی است.

سه شنبه 4 آبان 1395  11:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مخالفتی با اصلاح قانون کار توسط مجلس نداریم

به گزارش روزنامه کاروکارگر، هادی ابوی، دبیر کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران گفت : ما با اصلاح قانون کار مخالف نیستیم و مجلس می‌تواند به آن ورود کند؛ فقط از نمایندگان مجلس می‌خواهیم اگر خواهان تعامل و همکاری هستند، برای بررسی بهتر اصلاحیه در مجلس، از نمایندگان سایر تشکل‌ها نیز دعوت کنند و فرصت نظردهی را به آنها بدهند که این رفتار، به عدالت و عقلانیت نزدیکتر است.

سه شنبه 4 آبان 1395  11:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سرپوش گذاشتن بر آسیب های اجتماعی رهاوردی جز زیان ندارد

ایرنا - معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: دولت در بدو فعالیت با طرح آسیب های اجتماعی و مسائل زنان متهم به سیاه نمایی می شد ولی اکنون این واقعیت در جامعه جاافتاده که سرپوش گذاشتن بر آسیب های اجتماعی رهاوردی ندارد و زیان بار است. مولاوردی افزود: ریشه بسیاری از معضلات حوزه زنان در بینش های غلط است و مادامی که اعتقاد به صلاحیت و توانمندی زنان نباشد نمی توان شایسته سالاری را رقم زد.

سه شنبه 4 آبان 1395  12:11 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

۷۰ درصد مددکاران اجتماعی بیمارستان ها تحصیلات مرتبط ندارند

۷۰ درصد مددکاران اجتماعی بیمارستان ها تحصیلات مرتبط ندارند

۷۰ درصد مددکاران اجتماعی بیمارستان ها تحصیلات مرتبط ندارند

رئیس انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران می گوید آمارها نشان می دهد نزدیک به ۷۰ درصد از افرادی که در جایگاه مددکاری اجتماعی در بیمارستان مشغول به کارند فاقد تحصیلات این رشته هستند.دکتر مصطفی اقلیما به مهرگفت:   متاسفانه به مرور زمان و با افزایش هزینه های درمان، وظیفه حمایت مالی از بیمار پر رنگ تر و سایر وظایف تخصصی مورد غفلت واقع شد به طوری که اغلب مدیران بیمارستان ها ترجیح می دادند مددکار اجتماعی در اتاقی نشسته و تنها به امر تخفیف و یا جذب کمک نقدی بپردازد.

سه شنبه 4 آبان 1395  12:41 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بطحایی: مراجع قضایی فسادهای مالی صندوق ذخیره را با شدت عمل پیگیری کنند

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: من از مراجع قضایی درخواست می‌کنم با شدت عمل و سختگیری موضوع را دنبال نمایند. مجلس محترم هم با طرح تحقیق و تفحص کالبد شکافی موضوع و عملکرد صندوق از ابتدای تاسیس تاکنون را دنبال خواهد کرد تا هم نقاط قوت و دستاوردهای مثبت عملکرد صندوق روشن شود و هم مشکلات و خدای ناکرده سوء مدیریت‌ها و فسادهای مالی آشکار گردد. به گزارش ایلنا،بطحایی افزود: ما مدعی صیانت از حقوق معلمان هستیم و در این مسیر هیچ خط قرمزی نداریم.

سه شنبه 4 آبان 1395  12:42 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اسامی برخی فرآورده های بهداشتی با تبلیغات غیر مجاز اعلام شد

سازمان غذا و دارو اسامی برخی فرآورده های بهداشتی با تبلیغات غیر مجاز را اعلام کرد. به گزارش سازمان غذا و دارو، شامپو و لوسیون تقویتی مو با نام تجاری «ژیوار»، شامپو ضد ریزش «آناژن» و همچنین شامپویی که بدون ذکر نام تجاری و صرفا با اعلام شماره تماس تلفنی به فروش می رسد جزو این فرآورده ها به شمار می‌آیند که فروشندگان محصولات یاد شده در تیزرهای تبلیغاتی خود از ادعاهای غیر واقعی ضد ریزش و رویش دوباره مو استفاده می کنند.

سه شنبه 4 آبان 1395  12:43 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سخت ترین امر به معروف و نهی از منکر امر و نهی مسئولان است

مهر - آیت ا... علوی گرگانی از مراجع تقلید با بیان اینکه مسئولان اگر از رهبری تبعیت داشته باشند، مشکلات جامعه برطرف می‌شود، گفت: سخت‌ترین امر به معروف و نهی از منکر، امر و نهی مسئولان است. وی با اشاره به تأثیر منتخبین در سرنوشت کشور افزود: کسانی که انتخاب می‌شوند، باید افرادی باشند که کمک کار رهبری و مرجعیت باشند.

سه شنبه 4 آبان 1395  12:53 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هشدار درباره موج اول آنفلوآنزا

ایسنا - معاون اداره کنترل بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت:هنوز موجی از بیماری آنفلوآنزا در کشور ایجاد نشده و معمولا از نیمه دوم آبان تا اول آذر موج اول آنفلوآنزا آغاز می شود. موج های دوم و سوم نیز تا اسفند و فروردین ممکن است ادامه پیدا کند.نبوی با تاکید بر این که تزریق واکسن به افراد سالم و عادی ضرورتی ندارد، افزود: واکسن آنفلوآنزا از نیمه دوم شهریور و تا اواخر مهر ماه باید تزریق شود اما اگر کسی که ضعف ایمنی دارد و تا این زمان واکسن تزریق نکرده است، بعد از آن هم می تواند از آن استفاده کند؛ چرا که سه موج آنفلوآنزا در کشور داریم و ممکن است در موج های بعدی به این بیماری مبتلا شود.

چهارشنبه 5 آبان 1395  7:41 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تهدید ترکیه به انجام عملیات زمینی در عراق

وزیر خارجه ترکیه تاکید کرد در صورتی که آنکارا حس کند تحولات عراق تهدیدی برای ترکیه به‌شمار می‌آید، آماده است تا عملیات زمینی را در خاک عراق به اجرا درآورد. مولود چاووش‌اوغلو درباره «تهدید» احتمالی اشاره شده خود از استقرار اعضای حزب کارگران کردستان ترکیه (پ‌ک ک) در شمال عراق نام برد. چاووش‌ اوغلو تأکید کرد که آنکارا مسئله استفاده پ‌ک ک از شمال عراق به عنوان پایگاه را تحمل نخواهد کرد.

چهارشنبه 5 آبان 1395  7:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها