0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

استقبال ایران از اقدام یونسکو در قبال مسجد الاقصی

ایلنا - بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با اشاره به قطعنامه اخیر شورای اجرایی یونسکو در تقبیح اقدامات غیر قانونی رژیم صهیونیستی در مناطق فلسطین و قدس، از اقدام شایسته یونسکو در تایید حق مردم فلسطین نسبت به سرزمین و مقدسات خود تجلیل کرده و واکنش منفی رژیم صهیونیستی نسبت به این مصوبه را نشانه استیصال و آشکار شدن اقدامات فریب‌کارانه این رژیم در گمراه کردن افکار عمومی جهانی و عدم مسئولیت‌پذیری نسبت به قطعنامه‌ها و قوانین بین‌المللی برشمرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 25 مهر 1395  8:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دیدار خداحافظی سفیر ایران در دمشق با بشار اسد

دیدار خداحافظی سفیر ایران در دمشق با بشار اسددیدار خداحافظی سفیر ایران در دمشق با بشار اسد

ایسنا - رئوف شیبانی که دراواخر مهرماه ماموریت پنج ساله‌اش در دمشق به عنوان سفیر ایران در این کشور به پایان می‌رسد در ادامه دیدارهای خداحافظی خود با مقامات سوری، با بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه دیدار کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 25 مهر 1395  8:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رئیس جمهور دوم آبان به استان مرکزی می‌رود

رئیس جمهور دوم آبان به استان مرکزی می‌رودرئیس جمهور دوم آبان به استان مرکزی می‌رود

فارس - روحانی رئیس جمهوردرراستای سی‌ ودومین سفراستانی خود، دوم آبان به استان مرکزی سفر خواهد کرد. همچنین استان البرز نیز به عنوان آخرین مقصد سفر استانی رئیس جمهور در مرحله نخست سفرها خواهد بود.

یک شنبه 25 مهر 1395  8:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تایید حکم 6 سال حبس اسماعیل عبدی

تایید حکم 6  سال حبس اسماعیل عبدیتایید حکم 6  سال حبس اسماعیل عبدی

ایلنا - حکم شش سال حبس اسماعیل عبدی، دبیرکل کانون صنفی معلمان در شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر تهران تایید شده است.این حکم، شانزدهم مهرماه به اسماعیل عبدی ابلاغ شده است.دادگاه وی بهمن سال گذشته برگزار شد. 

یک شنبه 25 مهر 1395  8:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امیرسرتیپ نعمتی معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش شد

امیرسرتیپ نعمتی معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش  شدامیرسرتیپ نعمتی معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش  شد

مهر - طی حکمی از سوی سرلشکر صالحی فرمانده کل ارتش امیر سرتیپ نعمتی به عنوان معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش منصوب شد.وی فرماندهی دوتیپ عمده واستراتژیک نزاجا هوابرد شیراز و ۶۵ نزاجا را در کارنامه خود دارد.

یک شنبه 25 مهر 1395  8:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیش‌فروش بلیت قطار‌ برای ایام اربعین و‌ شهادت امام رضا‌(ع)‌

فارس - مدیرکل برنامه‌ریزی و نظارت بر خدمات مسافری راه‌آهن از پیش فروش بلیت قطارهای مسافری برای تاریخ‌های اول آبان تا ۳۰ آذر‌ از امروز خبر داد. کاظمی ‌منش‌ افزود:  پیش فروش برای همه محورهای داخلی از ساعت 8 صبح‌ از طریق سیستم اینترنتی و از ساعت 10 صبح در همه مراکز فروش بلیت، آغاز خواهد شد.

یک شنبه 25 مهر 1395  8:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جزئیات ثبت‌نام اتباع خارجی در بیمه سلامت اعلام شد

فارس - قرارداد پوشش بیمه سلامت اتباع خارجی با همکاری کمیساریای عالی سازمان ملل متحد منعقد شده است و اتباع خارجی واجد شرایط می‌توانند از آن بهره ‌مند شوند. مدت این قرار داد پنج ماه است و تا ششم اسفند سال جاری قابلیت اجرا دارد؛ بنابراین پایان اعتبار دفاتر بیمه‌ای تمام بیمه شدگان یکسان خواهد بود به نحوی که بیمه شدگان تا پایان مدت قرارداد، امکان بهره مندی از خدمات سلامت را خواهند داشت. اتباع خارجی که قبل از دریافت دفترچه در مراکز موجود در تفاهم نامه بستری شده اند، می توانند از تاریخ شروع قرار داد هزینه های بستری خود را دریافت کنند.

یک شنبه 25 مهر 1395  8:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اصلاح زمان پرداخت مستمری بازنشستگان

فارس - معاون اداری و مالی تأمین اجتماعی از اجرای پرداخت متمرکز مستمری بازنشستگان این سازمان خبر داد و گفت: به دلیل اصلاح سامانه پرداخت، آن دسته از بازنشستگانی که در سال گذشته تغییری در زمان دریافت مستمری خود نداشتند، زمان دریافت مستمری آن ها در این مرحله اصلاح می‌شود. رحیم اردلان اظهار کرد: تاریخ پرداخت مستمری آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی که از طریق بانک هایی غیر از بانک رفاه کارگران پرداخت می‌شود و همچنین بازنشستگانی که نام خانوادگی آن ها با حروف «کاف» تا «ی» آغاز می‌شود؛ طی سه ماه به بیست و هفتم انتقال می‌یابد.

یک شنبه 25 مهر 1395  8:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

یارانه مهرماه، بامداد سه شنبه قابل برداشت است

سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرد شصت و هشتمین مرحله یارانه نقدی، ساعت 24 روز 26 مهر ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود. به گزارش فارس، بر این اساس، یارانه هر فرد مطابق با دوره های قبل 45 هزار و 500 تومان بوده که بامداد روز سه‌شنبه قابل برداشت خواهد بود. آمار حاکی ازآن است که بیش از ۷۴ میلیون نفر در کل کشور، یارانه نقدی دریافت می‌کنند.

یک شنبه 25 مهر 1395  9:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایران ششمین مصرف‌ کننده طلا در جهان

شورای جهانی طلا اعلام کرد: ایران در سه ماه دوم سال 2016 در رتبه ششم مصرف طلا در بین کشورهای جهان قرار گرفته است. میزان مصرف طلا و جواهرات کشور در این بازه زمانی 9.3 تن برآورد شده است. چین، هند، عربستان، امارات و ترکیه پیش از ایران و روسیه، کره جنوبی، فرانسه و هنگ‌کنگ پس از ایران قرار دارند.

یک شنبه 25 مهر 1395  9:22 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گوشت گوسفند ایرلندی به ایران می آید

فارس - وزیر کشاورزی ایرلند اعلام کرد: با توجه به سفر هیئت اقتصادی این کشور به تهران در ماه آوریل و توافقات صورت‌گرفته، این کشور هم‌اکنون می‌تواند به ایران گوشت گوسفند صادر کند.

یک شنبه 25 مهر 1395  9:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

صادرات 40 هزار تن مرغ در 6 ماه اول امسال

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: در مدت شش ماه نخست امسال 40 هزار تن گوشت مرغ از کشورمان به بازارهای هدف صادر شد که 50 درصد هدف امسال تحقق یافت .به گزارش ایرنا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، حسن رکنی افزود:تاکنون صادرات گوشت مرغ به صورت منجمد صورت گرفته، اما امکان صادرات مرغ گرم به بعضی کشورها مانند عراق و افغانستان وجود دارد. این مقام مسئول گفت : افزایش صادرات مرغ برای امسال نیاز به حمایت و پشتیبانی دولت دارد و برای این امر درخواست تخصیص یارانه یک هزار میلیارد ریالی شده است.

یک شنبه 25 مهر 1395  9:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مسکن مهر، تشنه اعتبار نامه های جهانگیری هم بی نتیجه ماند

رئیس سازمان برنامه و بودجه بارها وعده کمک به تکمیل زیرساخت واحدهای مسکن مهر را داده ولی اتفاقی نیفتاده است. این در حالی است که معاون‌اول رئیس‌جمهور بارها برای تأمین اعتبار مسکن مهر به این سازمان نامه نوشته است. به گزارش فارس، از اولین جلسه دولتی ها برای تکمیل مسکن مهر حدود دو سال می گذرد. در این جلسه نوبخت در حضور جهانگیری قول داد تا 700 میلیارد تومان را دولت و 300 میلیارد تومان را وزارت نیرو برای تأمین خدمات زیربنایی مسکن مهر تا پایان شهریور همان سال تقبل کنند اما نه این مبالغ و نه سایر وعده ها تاکنون عملی نشده است.

یک شنبه 25 مهر 1395  9:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رئیس شرکت دولتی اتمی چین در تهران

مهر - رئیس شرکت دولتی اتمی چین در رأس هیئتی به منظور مذاکره درخصوص همکاری‌های صلح آمیز هسته‌ای میان دو کشور به تهران سفر کرد.سان کین با «علی اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، «محمد احمدیان» معاون سازمان و مسئولان پروژه مدرن سازی راکتور تحقیقاتی آب سنگین اراک ملاقات کرد.در این مذاکرات طرفین ضمن ابراز علاقه مندی به تعمیق و گسترش روابط در کلیه حوزه‌های استفاده صلح آمیز از انرژی اتمی، راه‌های تسریع در پیشبرد پروژه مدرن سازی راکتور تحقیقاتی آب سنگین اراک را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.

سه شنبه 27 مهر 1395  7:51 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اشرفی اصفهانی: جنایات منافقین از ذهن مردم ایران پاک نشدنی است

ایرنا - فرزند شهید محراب آیت ا... اشرفی اصفهانی که توسط گروهک منافقین به شهادت رسیده است، گفت: منافقین بدانند که جنایات آنها هیچ گاه از ذهن مردم ایران پاک نشده و نخواهد شد.حجت الاسلام محمد اشرفی اصفهانی افزود: این گروهک تروریستی هم اکنون با رژیم آل سعود، وهابیون و رژیم صهیونیستی هم پیمان شده است. وی ادامه داد: جای تأسف است محمود عباس با زن رجوی قرار ملاقات می‌گذارد. بنابراین منافقین بدانند که جنایات آنها هیچ گاه از ذهن مردم ایران پاک نخواهد شد.

سه شنبه 27 مهر 1395  7:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها