0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

نمایندگان آمریکا درباره ممنوعیت پرداخت پول نقد به ایران رأی‌گیری می‌کنند

فارس – قانون گذاران در مجلس نمایندگان آمریکا قراراست فردا (جمعه ) درباره طرحی که خواستار ممنوعیت پرداخت پول نقد به ایران است رأی‌گیری کنند.کوین مک‌کارتی، با اعلام این خبر با انتقاد ازرئیس‌جمهور آمریکا گفت: « اوباما  باج داد.رئیس‌جمهور گفت مجبور بوده این پول را به ایران پرداخت کند.»درهمین حال یک سخنگوی کاخ سفید گفت : باراک اوباما طرح بررسی دارایی‌های خارجی مقامات ایرانی را وتو می‌کند.این طرح فعلا در کمیته‌های داخلی مجلس نمایندگان در حال بررسی است و برای تبدیل شدن به قانون نیازمند تصویب در مجلس نمایندگان،سنا وامضای رئیس‌جمهور است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 1 مهر 1395  11:43 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

موافقت شورای امنیت با انتصاب «گوترس» پرتغالی به ریاست سازمان ملل

به دنبال عدم مخالفت پنج کشور دارای حق وتو در شورای امنیت، آنتونیو گوترس نخست‌وزیر سابق پرتغال آماده می‌شود تا  دبیر کل آینده سازمان ملل شود.  رأی‌گیری مخفی در این خصوص انجام‌شده است. قراراست، گوترس به‌طور رسمی به مجمع عمومی سازمان ملل معرفی شود؛ بااین‌حال شورای امنیت باید قطعنامه‌ای را تصویب کند که حداقل ۹ عضو این شورا درباره گوترس نظر موافق داشته باشند و هیچ عضوی آن را وتو نکند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 15 مهر 1395  9:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قاسمی: آمریکا پرونده سنگینی در ارسال تجهیزات به متجاوزان در یمن دارد

ایسنا - بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به گفته‌های یک مقام ‌وزارت دفاع آمریکا که ادعا کرده بود موشکی که انصارا... یمن با آنها کشتی اماراتی را منهدم کردند، ساخت ایران بوده، ضمن رد این ادعا گفت: آمریکایی‌ها که خود پرونده سنگینی در ارسال انواع سلاح و تجهیزات به متجاوزان یمن دارند، با فرافکنی دیگران را متهم نکنند.

پنج شنبه 15 مهر 1395  9:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شناسایی 80 مجرم ایرانی در کشورهای خارجی

شناسایی 80 مجرم ایرانی در کشورهای خارجیشناسایی 80 مجرم ایرانی در کشورهای خارجی

ایسنا - سردار حسین اشتری فرمانده ناجا از شناسایی 80 مجرم ایرانی در سال‌جاری در کشورهای خارجی خبر داد و گفت: 17 نفر از این مجرمان با همکاری اینترپل مسترد شدند و استرداد بقیه هم پیگیری می‌شود.

پنج شنبه 15 مهر 1395  9:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آیت‌ا...جنتی با استعفای قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات موافقت کرد

آیت‌ا...جنتی با استعفای قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات موافقت کردآیت‌ا...جنتی با استعفای قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات موافقت کرد

فارس - قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استعفا داد.وی درنامه ای، حساسیت ویژه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، شرایط نامساعد جسمی وضرورت حضور نیروهای جوان را از دلایل استعفایش اعلام کرد. براساس این گزارش آیت‌ا... جنتی با استعفای آبخضر موافقت کرد.

پنج شنبه 15 مهر 1395  9:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سفیر فرانسه در تهران با بروجردی دیدار کرد

سفیر فرانسه در تهران با بروجردی دیدار کردسفیر فرانسه در تهران با بروجردی دیدار کرد

ایسنا - سفیر فرانسه درتهران با بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس دیدار و درباره برنامه سفررسمی هیئت پارلمانی به ریاست بروجردی به فرانسه به دعوت رئیس کمیسیون خارجه ودفاعی سنای فرانسه بحث وگفت‌وگو شد.

پنج شنبه 15 مهر 1395  9:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سرلشکر باقری: نیروی انتظامی از مهم ترین ارکان امنیت‌ساز کشور است

سرلشکر باقری: نیروی انتظامی از مهم ترین ارکان امنیت‌ساز کشور استسرلشکر باقری:نیروی انتظامی از مهم ترین ارکان امنیت‌ساز کشور است

ایسنا – سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تأکید بر این که نیروی انتظامی یکی از مهم ترین ارکان استقرار امنیت کشور به شمار می‌رود، بر تقویت و روزآمد کردن این نیرو متناسب با نیازهای روز جامعه تأکید کرد.

پنج شنبه 15 مهر 1395  9:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کمیته امداد 30 هزار واحد مسکونی را در 5 سال می سازد

ایرنا - مدیر کل تامین مسکن و ساختمان کمیته امداد گفت: این نهاد قرار است طی پنج سال ، 30 هزار واحد مسکونی برای افراد تحت پوشش کمیته امداد بسازد. ابراهیم بازیان افزود: هم اکنون 26 درصد خانواده های امداد در صف صاحب مسکن شدن قرار دارند به همین علت ظرفیت ها برای ساخت 30 هزار واحد در پنج سال باید 6 برابر شود و همه نهادهای ذیربط هم 6 برابر گذشته باید همکاری کنند.

پنج شنبه 15 مهر 1395  9:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مجازات سنگین سفر بدون روادید به عراق

معاون وزیر امور خارجه گفت: عراق برای ورود غیرمجاز به کشورش مجازات های سنگینی دارد. زائران بدون روادید به این کشور سفر نکنند. به گزارش میزان حسن قشقاوی گفت: افرادی که بدون روادید وارد این کشور شوند در صورت دستگیری با مجازات های سنگینی روبه رو خواهند شد.وی افزود: صدور روادید از روز 20 محرم در 12 دفتر استانی در تهران، مشهد،کرمانشاه و اهواز آغاز می شود. معاون وزیر امور خارجه همچنین  از وجود 3 هزار ایرانی زندانی در دنیا خبر داد و گفت:هر سال یک سوم این افراد با توجه به همکاری با 75 کشور به ایران مسترد می شوند.

پنج شنبه 15 مهر 1395  9:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بی تفاوتی نسبت به اعتیاد از حساسیت آن کم کرده است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به بی تفاوتی عمومی نسبت به پدیده اعتیاد هشدار داد و گفت: این عادی انگاری و بی تفاوتی از بروز حساسیت اجتماعی در خصوص اعتیاد کاسته است. علی ربیعی در نشست هم اندیشی آسیب های روانی و اجتماعی اعتیاد افزود: 60 درصد جرایم کشور به طور مستقیم و غیرمستقیم با مصرف مواد مخدر مرتبط است. وی خاطرنشان کرد: بیشترین توجه و تمرکز فعلی در برنامه های مبارزه و کاهش اعتیاد در وجه انتظامی است .وزیر رفاه گفت: در مدیریت طرح های اجتماعی و مدیریت حل مسائل فرآیندهای اجتماعی، ضعیف عمل کردیم.

پنج شنبه 15 مهر 1395  10:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مردودی 35 درصدی خودروها در تست معاینه فنی

35 درصد خودروها در تست معاینه فنی مردود می شوند. به گزارش مهر مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران ضمن اعلام این خبر گفت:طی ١4روز گذشته بیش از ٧٠ هزار خودرو برای دریافت معاینه فنی مراجعه کرده اند که بر این اساس میانگین مراجعات مهرماه 4٠٠ درصد افزایش یافته است. حسینی منش آلایندگی را اصلی ترین عامل مردودی خودروها در آزمون معاینه فنی دانست و افزود: 6٠ درصد خودروهای کشور پراید و پژو است و بیشترین آمار مردودی نیز به این خودروها اختصاص دارد. وی افزود: 5٠٠ هزار خودرو، معاینه فنی دریافت نکرده اند.

پنج شنبه 15 مهر 1395  10:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عقب نشینی ترامپ از وعده «منع کامل ورود مسلمانان به آمریکا»

مایک پنس، معاون دونالد ترامپ، از عقب‌نشینی نامزد جمهوری خواهان از وعده«منع کامل ورود مسلمانان به آمریکا» خبر داد. پنس در مصاحبه‌ با شبکه ان بی ‌سی در موردطرح منع ورود مسلمانان به آمریکا، پاسخ داد: «قطعاً نه.» او به شبکه سی ان ان نیز گفت که «منع کامل» دیگر موضع  ترامپ نیست. ترامپ پس از حمله تروریستی سن برناردینوی کالیفرنیا، خواهان توقف کامل ورود مسلمانان به آمریکا شده بود.

شنبه 17 مهر 1395  7:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سعیدی: پیگیر تحقیق و تفحص در شهرداری تهران هستیم

ایلنا - فاطمه سعیدی نماینده اصلاح‌طلب تهران گفت: پیگیر تحقیق و تفحص در شهرداری تهران هستیم و امیدواریم بتوانیم در این زمینه شفاف سازی لازم را انجام دهیم.وی گفت: امیدواریم این تحقیق و تفحص نشان دهد که فسادی در شهرداری رخ نداده است.

شنبه 17 مهر 1395  7:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«نجومی‌ بگیران» روزی برای نظام شمشیر می‌کشند

«نجومی‌بگیران» روزی برای نظام شمشیر می‌کشند
«نجومی‌ بگیران» روزی برای نظام شمشیر می‌کشند

تسنیم - حجت‌الاسلام محمدیان رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها با انتقاد از مدیران دریافت‌کننده حقوق‌های نجومی گفت: اگر روزی شرایطی برای این افراد فراهم شود، آنها به‌روی نظام جمهوری اسلامی شمشیر می‌کشند و در این موضوع اصلاً تردیدی وجود ندارد.

شنبه 17 مهر 1395  7:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ادعای عجیب هما هودفر پس از آزادی و بازگشت به کانادا

فارس - هما هودفر از متهمان امنیتی که هفته گذشته به دلایل انسان‌دوستانه با قرار وثیقه از زندان آزاد و راهی کانادا شد، ادعا کرده که «در زندان اوین با نواخته شدن موسیقی غمگین مورد شکنجه روحی قرار می‌گرفته است»!وی خرداد ماه گذشته به اتهام جرایم امنیتی دستگیر شده بود.

شنبه 17 مهر 1395  7:55 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها