0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

برادر شهید رجایی: بهزاد نبوی، کشمیری را به رجایی معرفی کرد

برادر شهید رجایی: بهزاد نبوی، کشمیری را به رجایی معرفی کردبرادر شهید رجایی: بهزاد نبوی، کشمیری را به رجایی معرفی کرد

فارس - محمدحسین رجایی برادر شهیدرجایی با اشاره به این که بهزاد نبوی، کشمیری را به شهید رجایی معرفی کرده بود، افزود: یکی از رفقایی که مرحوم شده‌ نقل می‌کرد که یک ساعت مانده به انفجار، بهزاد نبوی به من زنگ زد که امروز جلسه مهمی داریم و شما چرا همکاری نمی‌کنید و نمی‌آیید؟

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:29 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سالار عقیلی با یادی از داوود رشیدی روی صحنه رفت

سالار عقیلی با یادی ازداوود رشیدی روی صحنه رفت

سالار عقیلی با یادی از داوود رشیدی روی صحنه رفت

سالار عقیلی شامگاه جمعه با بزرگداشت یاد داوود رشیدی در برج میلاد روی صحنه رفت. وی در ابتدای این برنامه گفت: به احترام این هنرمند پیشکسوت بازیگری یک دقیقه سکوت می کنم.سپس با قطعه «وطن» به یاد رشیدی کنسرت خود را آغازو  قطعه هایی جدید به همراه تصانیفی بر سروده‌های شاعرانی چون شهریار، سایه، مولانا و بهمنی رااجرا کرد. در بخش دوم کنسرت عقیلی و فرج پوری، آثاری از گذشتگان اجرا شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خانه توران اثر تاریخی نبود ، قانونی تخریب کردیم

خانه توران اثرتاریخی نبود،قانونی تخریب کردیم

خانه توران اثر تاریخی نبود ، قانونی تخریب کردیم

فارس - رئیس کمیته امداد امام گفت: تذکری نسبت به خانه توران وجود نداشته و ما به طور کلی در کمیته امداد سعی می‌کنیم طبق ضوابط قانونی رفتار کنیم و این خانه، بنای تاریخی نبوده است و آن را قانونی تخریب کرده ایم. فتاح گفت:‌کمیته امداد برای انجام بازسازی املاک خود حتماً باید از شهرداری مجوز بگیرد به همین دلیل در رابطه با خانه توران نیز تمام مجوزها‌ی قانونی را از شهرداری گرفته است.

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:44 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشور ۳ ماه ذخیره «سرم تزریقی» دارد

مدیر اداره مدیریت زنجیره تامین سازمان غذا و دارو با انتقاد از برخی شایعه ‌ها گفت: حداقل به اندازه سه ماه نیاز مراکز درمانی کشور سرم تزریقی نمکی وجود دارد. به گزارش تسنیم، طلعت قانع اظهار کرد: حداقل به اندازه سه ماه نیاز مراکز درمانی کشور سرم‌های تزریقی نمکی وجود دارد و شایعه پراکنی یکی از مدیران مرکز دیالیز خاص صحت ندارد. به گزارش ایفدونا قانع خاطرنشان کرد: خوشبختانه شرکت‌های دارویی نیز با ظرفیت کامل در حال تولید هستند و برای جبران کمبود دو سه ماه قبل، واردات نیز داشتیم و در حال حاضر جای هیچ گونه نگرانی نیست.

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:46 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعطای وام ۱۰۰ میلیونی با کارمزد ۴ درصد به سمن‌های جوانان

فارس - معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: امسال برای طرح‌های سمن‌های جوانان تا یکصد میلیون وام با کارمزد 4 درصد اعطا می‌شود. محمدرضا رستمی افزود: برای رسیدن به اهدافمان، سازمان‌های مردم نهاد جوانان را به عنوان عنصر اصلی توسعه اجتماعی و اقتصادی دنبال کردیم و از اول دولت تدبیر و امید تا امروز به هزار و 700 سازمان مردم نهاد جوانان مجوز دادیم که تشکیل شده وهمچنین از طرح‌های این نهادها نیز حمایت می‌کنیم و امسال برای طرح‌های سمن‌های جوانان تا صد میلیون وام با کارمزد 4 درصد اعطا خواهد شد.

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:47 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر ارتباطات:عملیات ساخت ماهواره سنجش از راه دور آغاز شد

فارس - وزیر ارتباطات گفت: عملیات ساخت ماهواره سنجش از راه دور هفته گذشته شروع شده است.واعظی در ارتباط با اقدامات انجام‌شده برای ماهواره ملی، افزود: از سال گذشته مقدمات کار ساخت این ماهواره با همکاری کشورهای سازنده انجام شد.وی خاطرنشان کرد: کار ساخت ماهواره سنجش  از راه دور هفته گذشته شروع شده است.با ساخت این ماهواره تحول در زمینه محیط زیست، کشاورزی و حوزه آب و خاک کشور انجام می‎شود.

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اوکراین به ایران 100 میلیون یورو «واگن» فروخت

تسنیم - سفارت اوکراین در تهران اعلام کرد، شرکت آزووب شماش این کشور ۳۰۰۰ واگن به ایران فروخته است. به گزارش اینترفکس، ارزش موافقتنامه امضا شده بین دو کشور بیش از 100 میلیون یورو است. سفارت اوکراین در ایران افزود: «این تنها اولین موافقتنامه صدور محصولات شرکت آزووب شماش به ایران است. کل نیاز شرکت های دولتی پارس واگن و کورس واگن ایران بیش از 35 هزار واگن مسافری، باری و تانکری است.

یک شنبه 7 شهریور 1395  2:11 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دادستان تهران: فعلا امحای خودروهای قاچاق مدنظر ما نیست

دادستان تهران در نشستی درباره برخورد با قاچاق کالا و اهمیت موضوع عفاف و حجاب صحبت کرد. به گزارش روابط عمومی دادستانی تهران، جعفری دولت‌آبادی در این نشست اظهار کرد: در بحث امحا، اولویت با کالاهای فرهنگی یا کالاهایی مانند مشروبات الکلی است که ورود، نگه‌داری و مصرف آن‌ها جرم محسوب می‌شود؛ همچنین امحا لباس‌های مبتذل، لوازم آرایشی، اقلام فاسدشدنی، مصرفی یا غیر قابل استفاده و کالاهای تاریخ گذشته، اولویت دارد. وی افزود: هم اکنون امحای کالاهای قاچاق سرمایه‌ای مانند خودرو مدنظر دادستانی تهران نیست.

یک شنبه 7 شهریور 1395  2:12 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تولید مسکن در کشور به زیر ۳۰۰ هزار واحد در سال رسید

فارس - رئیس اتحادیه مشاوران املاک با تاکید بر این که تولید مسکن در کشور به زیر ۳۰۰ هزار واحد مسکونی رسیده و از برنامه تولید سالانه یک میلیون واحد مسکونی در طرح جامع بسیار عقب است، گفت: با این روند تولید، ۱۲ سال طول می‌کشد که بین عرضه و تقاضا توازن ایجاد ‌شود. عقبایی با بیان این که در سال 93 در استان تهران با اجرای قوانین مالیاتی و ایجاد یک فضای روانی بخشی از واحدهای مسکونی راکد، وارد حوزه اجاره شدند، گفت: آمار این واحدها از حدود 500 هزار واحد در آن زمان، هم اکنون به 280 هزار واحد رسیده است.

یک شنبه 7 شهریور 1395  2:13 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ترک همدانی: پرونده حادثه شیراز علی مطهری در دیوان عالی است

ایسنا - وکیل مدافع علی مطهری درباره آخرین وضعیت پرونده حادثه شیراز، از ارسال پرونده موکلش به شعبه یازدهم دیوان عالی کشور خبر داد. مصطفی ترک‌همدانی افزود: پس از آن که دادسرای نظامی شیراز خود را صالح رسیدگی به پرونده متهمان آمران حمله به علی مطهری ندانست، این پرونده برای رسیدگی به دادسرای انقلاب شیراز فرستاده شد. وی با اشاره به هویت نظامی تمام متهمان و عدم صلاحیت دادسرای عمومی شیراز یادآور شد: هم اکنون این پرونده در شعبه یازدهم دیوان عالی کشور در حال  رسیدگی است.

یک شنبه 7 شهریور 1395  2:14 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

منتشرکننده اسامی دانشجویان بورسیه محکوم شد

فارس - علی غزالی منتشر کننده اسامی دانشجویان بورسیه دولت دهم به جرم نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی به پرداخت 40 میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت و از باب افترا به تحمل یک سال حبس تعزیری محکوم شد. این رأی در شعبه 1057 دادگاه کیفری 2 تهران ویژه رسیدگی به جرایم کارکنان دولت صادر شد که طی آن نام برده به خاطر «نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی» به پرداخت 40 میلیون ریال جزای نقدی و به خاطر «افترا» به تحمل یک سال حبس تعزیری محکوم شد.

یک شنبه 7 شهریور 1395  2:15 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

صدور کیفرخواست برای 4 عضو شورای شهر تبریز

میزان - دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان شرقی از صدور کیفرخواست پرونده شورای شهر تبریز برای 4 عضو این شورا خبر داد. موسی خلیل اللهی با اعلام این خبر، گفت: در این پرونده در مورد 44 نفر کیفرخواست صادر شده است که از این تعداد، چهار نفر عضو شورای شهر تبریز و 16 نفر نیز کارمند شهرداری‌ هستند. در اسفند ماه سال گذشته مظفری رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی، از نخستین دستگیری یکی از اعضای شورای شهر تبریز به اتهام تبانی و اخذ رشوه خبر داده بود.

یک شنبه 7 شهریور 1395  2:16 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مسکو: واحد دوم نیروگاه بوشهر، اکتبر سال 2024 افتتاح می‌شود

تسنیم - سازمان انرژی اتمی روسیه در گزارشی اعلام کرده واحد دوم نیروگاه اتمی بوشهر، اکتبر سال 2024 میلادی، برابر با مهرماه 1403 هجری شمسی افتتاح می‌شود. بنا به اعلام شرکت روس‌ اتم، آغاز پروژه واحد سوم این نیروگاه در آوریل سال 2026 (برابر با فروردین سال 1405) خواهد بود. ایران و روسیه، سال 1374 قراردادی برای راه‌اندازی نیروگاه اتمی بوشهر امضا کردند. تکمیل این طرح به دلیل برخی مشکلات، چندین بار به تأخیر افتاد تا این که نیمه سال 92 نخستین واحد اولین نیروگاه اتمی برق ایران تحویل ایران شد.

یک شنبه 7 شهریور 1395  2:16 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اصلاحیه جدید دولت درباره قرارداد های نفتی

هیئت دولت روز گذشته از اصلاح مجدد مصوبه پیشین دولت درباره قرارداد های نفتی خبر داد. پیش از این دفتر رهبر انقلاب اشکالات 15 گانه ای به مصوبه ابتدایی دولت درباره قرارداد های نفتی وارد کرده بود که در مصوبه دوم دولت، حدود 11 اشکال همچنان پابرجا مانده بود. این در حالی است که برخی متخصصان و همچنین هیئت تطبیق مصوبات با قوانین که تحت نظارت مجلس فعالیت می کنند نیز چندین اشکال به مصوبه دولت وارد کرده بودند.

دوشنبه 8 شهریور 1395  7:09 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عراق، رسماً خواهان تغییر سفیر جنجالی عربستان شد

سخنگوی وزارت خارجه عراق ، از وزارت امور خارجه عربستان خواست تا ثامر السبهان سفیر عربستان دربغدادرا  که همواره اظهارات خصمانه‌ای علیه طرف‌های شیعی از جمله الحشد الشعبی ایراد می‌کند،تغییر دهد. احزاب، شخصیت ها و گروه های عراقی بارها اخراج سفیر سعودی از بغداد را به دلیل اظهارات توهین آمیز و مداخله جویانۀ او خواستار شده اند.عربستان سال گذشته میلادی پس از 25 سال سفارت خود را در عراق بازگشایی کرد.

دوشنبه 8 شهریور 1395  7:25 PM
تشکرات از این پست
emamedavazdah
دسترسی سریع به انجمن ها