0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

پرتو پزشــک‌ها روی لبـه پرتـــگاه

جنجال بین فارغ‌التحصیلان پرتوپزشکی و رادیولوژیست‌ها همچنان ادامه دارد؛
 پرتو پزشــک‌ها روی لبـه پرتـــگاه پرتو پزشــک‌ها روی لبـه پرتـــگاه
پرتو پزشــک‌ها روی لبـه پرتـــگاه
اختلاف بر سر تخصص، ماجرایی است که بین رادیولوژیست‌ها و پرتوپزشک‌ها شایع شده است و وزارت علوم نیز در نهایت، رای به حذف رشته پرتوپزشکی داده و ظاهرا قرار است دیگر پرتوپزشک‌ها هم در مراکز درمانی استخدام نشوند.

پنج شنبه 4 شهریور 1395  7:55 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پورمحمدی: توهین و اهانت به دولت پیگرد قضایی دارد

ایرنا - وزیر دادگستری گفت: توهین و اهانت به دولت و مقامات عالی پیگرد قضایی دارد.حجت الاسلام  پورمحمدی افزود: وزارت دادگستری موظف است هر گونه شکایتی را که در زمینه اهانت به دولت باشد، رسیدگی کند. وی اضافه کرد: اگر اهانت علنی به دولت و مقامات عالی دولت شود قوه قضاییه موضوع را پیگیری می‌کند که هم اینک پرونده‌های متعددی در دست رسیدگی است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 6 شهریور 1395  1:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ترامپ: اسناد دخالت آمریکا در کودتای ترکیه را رو خواهم کرد

ترامپ: اسناد دخالت آمریکا در کودتای ترکیه را روخواهم کرد

ترامپ: اسناد دخالت آمریکا در کودتای ترکیه را رو خواهم کرد

پس از سفر  «جوبایدن» معاون رئیس‌جمهور آمریکا به آنکارا و نفی هرگونه دست داشتن واشنگتن در کودتای نافرجام ترکیه ،  «دونالد ترامپ»،  اعلام کرد  اسنادی در دست دارد که نشان می‌دهد سازمان جاسوسی  «سیا » در کودتای نافرجام ترکیه دست داشته است وآن هارا رو خواهد کرد.به گزارش  «وترنز تودی» ، ترامپ با ارسال چند توئیت جدید اعلام کرده است   13 مأمور سیا به انجام کودتا علیه دولت ترکیه کمک کرده‌اند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 6 شهریور 1395  1:51 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جنتی: عربستان باید غرامت شهدای منا را پرداخت کند

ایرنا- وزیرارشاد گفت: هیئت ایرانی در مذاکراتی که اخیرا با سعودی ها داشت بر پرداخت غرامت شهدای منا تاکید کرد.علی جنتی افزود:حداقل غرامتی که به خانواده شهدا باید پرداخت شود به عهده دولت سعودی است.وی درخصوص اعزام زائران حج تمتع وعمره به عربستان افزود: دو بار هیئت ایرانی به این کشور اعزام شد و مذاکراتی را در این خصوص انجام داد که منجربه شکست شد .

شنبه 6 شهریور 1395  2:15 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روابط حماس با ایران بهتر از قبل است

فارس - «محمود الزهار »عضو دفتر سیاسی حماس روابط کنونی حماس با جمهوری اسلامی ایران را بسیار بهتر از قبل خواند و  در عین حال از عادی سازی بی سابقه اعراب با دشمن صهیونیستی ابراز تاسف شدید کرد.

شنبه 6 شهریور 1395  2:17 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نخست‌ وزیر ترکیه: جهانگیری 16 شهریور به آنکارا می‌آید

نخست‌وزیر ترکیه: جهانگیری 16 شهریور به آنکارا می‌آید
نخست‌ وزیر ترکیه: جهانگیری 16 شهریور به آنکارا می‌آید

ایرنا - بینالی ایلدیریم نخست وزیر ترکیه با اعلام این که جهانگیری معاون اول رئیس جمهورایران 16 شهریور به آنکارا سفر می کند افزود: تصمیمات مهمی را در حل بحران سوریه و مبارزه با تروریسم اتخاذ خواهیم کرد.

شنبه 6 شهریور 1395  2:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ورود هیئت نظارت به بررسی اظهارات یک نماینده

ورود هیئت نظارت به بررسی اظهارات  یک نماینده
ورود هیئت نظارت به بررسی اظهارات یک نماینده

ایسنا - محمد مهدی برومندی عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان گفت که این هیات اظهارات کذب یکی از نمایندگان درباره بازداشت یک عضو تیم همراه ظریف در سفر به ترکیه را بررسی می کند.

شنبه 6 شهریور 1395  2:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

درخواست عبدولی از سپاه برای حضور در سوریه

باشگاه خبرنگاران -سعید عبدولی عضو تیم ملی کشتی، گفت: می‌خواهم مدافع حرم شده و برای دفاع از کشور به سوریه اعزام شوم و از مسئولان سپاه کشور تقاضای پیگیری این خواسته را دارم.

شنبه 6 شهریور 1395  2:19 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ویزای ایران و عراق به‌زودی لغو می‌شود

ایسنا - رئیس سازمان میراث فرهنگی گفت: لغو روادید میان ایران  و عراق "به‌زودی" اجرایی خواهد شد.سلطانی فرافزود: البته ملاحظاتی وجود دارد و باید رعایت شود، ولی این اتفاق به‌زودی خواهد افتاد.

شنبه 6 شهریور 1395  2:20 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توصیه های شمخانی درخصوص بحران کشمیر در دیدار با مسئولان هند

ایسنا - دبیر شورای عالی امنیت ملی که برای دیدار رسمی دو روزه به هند سفر کرده است با نارندرا مودی نخست وزیر این کشور دیدار و گفت وگو کرد. شمخانی گفت :  در فضای پس از برجام مجموعه موانعی که اجرای این سند را متوقف کرده بود بر طرف شده و لازم است دو کشور برای بهره گیری از ظرفیت های گسترده این سند گام های جدیدی بردارند.شمخانی همچنین در دیدار با مشاور امنیت ملی نخست وزیر این کشور بر ضرورت خویشتنداری دولت هند در برابر حوادث جاری کشمیر تاکید کرد .

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هشدار المالکی دربارۀ خطر قانون عفو عمومی عراق

نوری المالکی رئیس ائتلاف دولت قانون درعراق، باهشداردربارۀ نواقص موجود در قانون عفوعمومی و احتمال سوء استفاده از آن، خواستار شکایت نمایندگان پارلمان درخصوص این قانون شد  وافزود: این قانون اجازه خواهد داد که هزاران تروریست و جنایتکار از مجازات بگریزند.همزمان در پی سلب اعتماد پارلمان عراق از وزیر دفاع این کشور، مقتدی صدر پارلمان را به "فساد و حمایت از فاسدان" متهم کرد.

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:20 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فضلی: 1200 پایگاه نظامی آمریکا در منطقه توسط پهپادهای ایرانی کنترل می شود

ایسنا - سردار علی فضلی، جانشین فرمانده بسیج مستضعفین با بیان این که «موشک‌های ما مرزهای امنیتی کشور را فراتر برده و امروزه دشمنان ملت، هزاران کیلومتر دورتر، در یمن و لبنان زمین‌گیر شده اند» گفت: علاوه بر سرزمین‌های اشغالی رژیم منحوس صهیونیستی، ۱۲۰۰ پایگاه نظامی آمریکا در منطقه به‌صورت لحظه‌ای توسط پهپادهای ایرانی رصد و کنترل می شود.

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:26 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر کشور: مناطق مرزی از جمله استحکامات پدافند غیرعامل هستند

وزیر کشور: مناطق مرزی از جمله استحکامات پدافند غیرعامل هستندوزیر کشور: مناطق مرزی از جمله استحکامات پدافند غیرعامل هستند

فارس - وزیر کشور که در جمع مدیران استان گلستان سخن می گفت، تصریح کرد: مناطق مرزی کشور از جمله استحکامات پدافند غیرعامل ما هستند. رحمانی‌فضلی افزود: انتخابات اخیر تنها انتخاباتی بود که حتی یک نفر از دماغش خون نیامد.

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:27 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز به کار ستاد انتخاباتی جبهه ایستادگی به نام "همت"

آغاز به کار ستاد انتخاباتی جبهه ایستادگی به نام "همت"آغاز به کار ستاد انتخاباتی جبهه ایستادگی به نام "همت"

باشگاه خبرنگاران - حسین کنعانی مقدم از آغاز به کار ستاد انتخاباتی جبهه ایستادگی(همت) خبر داد و گفت: جلسات این ستاد انتخاباتی در حال برگزاری است. وی افزود: هم اکنون فقط برای انتخابات شوراها آغاز به کار کرده‌ایم و هنوز وارد بحث انتخابات ریاست جمهوری نشده‌ایم.

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:27 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقدی: نوجوانان باید برای آزادی بیت‌المقدس آماده شوند

نقدی: نوجوانان باید برای آزادی بیت‌المقدس آماده شوندنقدی: نوجوانان باید برای آزادی بیت‌المقدس آماده شوند

ایسنا - سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در مراسم «افتتاحیه المپیاد پایگاه‌های استعدادیابی ورزش سازمان بسیج» گفت: نوجوانان ورزشکار باید با جهاد در عرصه تحصیل، تهذیب و ورزش، راهی را که شهدا رفته‌اند به آخر رسانند و برای آزادی بیت‌المقدس آماده شوند.

یک شنبه 7 شهریور 1395  1:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها