نقل قول farshon
سلام نمی خواهم احساس ناتوانی کنم امابه هروسیله ای که شده سعی می کنم پایداریموحفظ کنم آهای آدمایی که سالمیدقدرسلامتی تونوبدونین امسال ماه مبارک قرآن رویک چشمی می خونم چون یک چشمم دوربین شده ویکی دیگه نزدیک بین درواقع پیرچشمی اومده سراغم امامیگن قرائت قرآن نورچشم روزیادمیکنه دوستانی که سالهای قبل ختم قرآن بودین آجی سلماکجائین؟شماکه مطئمنم قرآن می خونین پس بیاین جلسه ختم قرآن راسخون روپابرجابگذاریم،ان شاالله
سلام مجدد به شما بزرگوار...صادقانه از شما بزرگوار تشکر میکنم...ان شااله امیرالمومنین در درنیا و آخرت شما را مورد لطف خودش قرار دهد...از همت جنابعالی و فعالیت صادقانه شما و دیگر دوستان در بخش های متفاوت انجمن تشکر و قر دانی میکنم...با همه ی مشکلاتی که دارید اجرتون با قرآن کریم...ممنون که دیگر عزیزان را تشویق به قرات قران می فرمایید....
این جمله شما...(نمی خواهم احساس ناتوانی کنم امابه هروسیله ای که شده سعی می کنم پایداریموحفظ کنم)
درسی برای حقیر است...در طول عمری که کردم انصافا خیلی جالب بود...واقعا فرزاد عزیز من خودم را میگم انصافا قدر سلامتی را نمیدونم..زانودرد شدیدی دارم...که سه ساله با هام هست..اما این کجا و شرایط شما بزرگوار کجا...خدا به شما و خانواده محترم عزت و سلامتی و توانمندی عنایت فرمایید..