پاسخ به:اتاق چت راسخون
یک شنبه 28 فروردین 1401 7:16 AM
سلام نمی خواهم احساس ناتوانی کنم امابه هروسیله ای که شده سعی می کنم پایداریموحفظ کنم آهای آدمایی که سالمیدقدرسلامتی تونوبدونین امسال ماه مبارک قرآن رویک چشمی می خونم چون یک چشمم دوربین شده ویکی دیگه نزدیک بین درواقع پیرچشمی اومده سراغم امامیگن قرائت قرآن نورچشم روزیادمیکنه دوستانی که سالهای قبل ختم قرآن بودین آجی سلماکجائین؟شماکه مطئمنم قرآن می خونین پس بیاین جلسه ختم قرآن راسخون روپابرجابگذاریم،ان شاالله
سلام مجدد به شما بزرگوار...صادقانه از شما بزرگوار تشکر میکنم...ان شااله امیرالمومنین در درنیا و آخرت شما را مورد لطف خودش قرار دهد...از همت جنابعالی و فعالیت صادقانه شما و دیگر دوستان در بخش های متفاوت انجمن تشکر و قر دانی میکنم...با همه ی مشکلاتی که دارید اجرتون با قرآن کریم...ممنون که دیگر عزیزان را تشویق به قرات قران می فرمایید....
این جمله شما...(نمی خواهم احساس ناتوانی کنم امابه هروسیله ای که شده سعی می کنم پایداریموحفظ کنم)
درسی برای حقیر است...در طول عمری که کردم انصافا خیلی جالب بود...واقعا فرزاد عزیز من خودم را میگم انصافا قدر سلامتی را نمیدونم..زانودرد شدیدی دارم...که سه ساله با هام هست..اما این کجا و شرایط شما بزرگوار کجا...خدا به شما و خانواده محترم عزت و سلامتی و توانمندی عنایت فرمایید..
باسلام مجدد
درموردزانودردتون هم تقریباهم دردهستیم من پای چپمه وقتی خیلی دردمیکنه ازپماداکبر2استفاده می کنم ازدواخونه ،داروخانه،تهیه کنین،روغن مارهم خوبه،برخی عمل روتوصیه می کنن چنانچه تصمیم به گرفتن عمل جراحی گرفتین قبلش حتماتحقیق کنین که خوب خواهدشدچون دورازجون شمابسیاری مواردبوده که بدترشده که بهترنشده البته اگه دکترصلاح بدونه که احتیاج به عمل داره من واسه دردپایم کمی پایم روروی زمین می کشم ازموقعیکه اینطوری شده حرکات موزون وناموزون روهم کم کردم ،خخخ خداان شاالله به همه سلامتی بده