پاسخ به:اتاق چت راسخون
من دیگه باید برم
خداحافظ تا هفته دیگه
**بسم الله القاصم الجبارین**
خب دوستان
من کم کم تا ده دقیقه دیگه برم چون فردا صبح عازم شهر فارس هستم باید صبح زود هم بیدار بشم برم ببینم میشه خوابید یا نه
التماس دعای دارم
حلال بفرمایید یه وقت رفتم وماشین چپ کرد روش ننوشته عمره دیگه ،به هر حال حلال بفرمایید
بسلامت ازتوپیاده روبرو.خخخخخ
از تو پیاده رو تاریکه از جاده که بعداز کوه صفه اصفهان به سمت شهررضا میرم باید برم .خخخخ
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
به هرحال مهندس من از مدیریت استعفا دادم که نیام راسخون ولی به خاطر کلاس شیمی مجازی اومدم که مجبورم از راسخون فعلا به مدت دوماه برم ،همین طورم ده روزی نیستم از فردا اصفهان با خیال راحت میرم .خخخ
اشالله به سلامت بری و برگذدی ولی نمیدونم راسخون چی داره جماعت معتادشن من یادمه قبلن رفتم خارج اونجام راسخون سر میردم شمام حتما با گوشیت میای سر میزنی هرچند نامحسوس
ان شالله اگر بشه که حتما با تبلت یه سری می زنم ولی برام سخته ولی سعی ام را خواهم نمود
فارس میری فارسی بلتی نصفهانی نحرفی؟
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
همون شیراز یا پارس یا فارس .خخخخ،نه شیرازیو هم واردم .خخخخ
کدوم کشوررفتین؟
با اجازتون چندتاییرو رفتم تا سال پیش
از عراق بگیر تا سوریه و لبنان و ترکیه
البته بیشترشون لطف خدا زیارتی بوده
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning
نامه یادت نره دوستانونفراموشی گاهی خبربگیر،علی یارت.بادرشکه برو.
سفر خوبی داشته باشین.ان شاالله به سلامتی برین وبرگردین...قولتون یادتون نره
حتما حتما
التماس دعا
حسین اقا بسلامت بری سفر بیخطر راستی چون میخای دهروز بیشتر بمونی روزهاتو بگیریا.....
جدی کاکو؟بروبخواب راسخون کخ نه اعتیادداره.صبح بخیر.احوالت،خوبی
نه با اسب میرم
یه سر با اینترنت گوشی حتما به راسخون خواهم زد .خخخخ
خدانگهدارت
التماس دعای فراوان
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
شاعر میگی رفتی سفر من را هم با خودت ببر .خخخخ
مراقبه سرت باش بجایی اصابت نکنه فرمولاروچپگی یادبگیری.