پاسخ به:اتاق چت راسخون
باسلام وعصرهمگی بخیروشادی
سلام سحری شما هم بخیر 18 ساعت با عصر فاصله هست خخخخخخخخخ
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning
**بسم الله القاصم الجبارین**
علیک سلام من نکه یه مدت خارجه بودمومسایل اختلاف ساعت هنوفک میکنم اونجام،،حسین لندن یادته؟
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
سلام به همه دوستان گلمون برادرا خواهرا
خوبین دوستان گل راسخونی
سلام بر مهندس ایمانی
سلام اقا حسین مهندس راسخون خوبی برادر چه خبرا
سلامتی خوبی میزونی فداتشم؟
شکر خدا صدهزار مرتبه شکر میزون میزون ،سلامتی ،من از مهندس بودن خوشم نمیاد .خخخ
مهندس ایمانی هم می دونه دعوای اون شب بیخود بود ولی اینقدر پا درمیونی کرد که آخرش شیطون بر من غالب شده بود
الهی شکر که خوبی
حسین جان منم بعنوان برادر حالا بزررگو کوچیکیش بکنار میگم ولی یکم صعه صدرتو زیاد کن ماشالله اول جوونیته یکم خونسردتر با دید بازتر به قضایا نگاه کن البته منم مثل تو قبلا خیلی زود عصبی میشدم ولی راستش یه اتفاقی افتاد دیدم ارزش نداره ادم بخاطر مسایل بیخودی خودشو دوستاشو رفیقاشو خونوادشو ناراحت کنه
در کل همینکه خودت میگی من مقصرم این نشون میده خیلی خیلی گلی و مهربون و اگه راسخون نباشی کلا اینجا صفایی ندارد
به هرحال مهندس من از مدیریت استعفا دادم که نیام راسخون ولی به خاطر کلاس شیمی مجازی اومدم که مجبورم از راسخون فعلا به مدت دوماه برم ،همین طورم ده روزی نیستم از فردا اصفهان با خیال راحت میرم .خخخ
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
سلام بر سلطان شادی
حالت خوبه
چاق وچله ای؟من سلطانه خنده هستم الان تازه ازدعوتیه افطاری میام ،به قصدکشت خوردم آره دماغم چاغه.خخخخ
نه سلطان خنده اصولا خدایی هست
حسین
توبروماجاتوخیس نه ببخشیدپرمیکنیم.خخخخ
من دیگه باید برم
خداحافظ تا هفته دیگه
تاپیک های تحت مدیریت
(عاشقان امام حسن (ع
رستوران راسخونی
پس قدم درست حدس زدم ..
البته آجی حالا من نفهمیدم اینا خوب بود یا بد بود یا متوسط بود
البته آجی من 90کیلو وزن داشتم تا قبل از خرداد 93که با رژیم درمانی تحت نظر دکتر رژیم این وزن را روی 74تثبیت کردم که صد البته وزن فوق نرمال باید69باشد که حدود 5کیلو دیگه هم باید کم کنم ماله همینه عکسام خوب در میاد ،البته زیاد خوش عکس نیست دیگه چی بشه که عکس ها خوب در بیاد .خخخخ
اشالله به سلامت بری و برگذدی ولی نمیدونم راسخون چی داره جماعت معتادشن من یادمه قبلن رفتم خارج اونجام راسخون سر میردم شمام حتما با گوشیت میای سر میزنی هرچند نامحسوس
بسلامت تابلوکلوزه رستوران فراموش نشه
خب دوستان
من کم کم تا ده دقیقه دیگه برم چون فردا صبح عازم شهر فارس هستم باید صبح زود هم بیدار بشم برم ببینم میشه خوابید یا نه
التماس دعای دارم
حلال بفرمایید یه وقت رفتم وماشین چپ کرد روش ننوشته عمره دیگه ،به هر حال حلال بفرمایید
کدوم کشوررفتین؟
ان شالله اگر بشه که حتما با تبلت یه سری می زنم ولی برام سخته ولی سعی ام را خواهم نمود
بسلامت ازتوپیاده روبرو.خخخخخ