پاسخ به:اتاق چت راسخون
برادر امشب میگفت آقای معروف با ۵ میلیون دلار با یکی از تیم های روسیه قرار داد بسته
گفتم این قرار داد در والیبال گرون ترین قرار داد درج شده
اون که برای قرار داد پارسالش بود ولی خداییش معروف خوبم بازی میکنه
فوتبالیستا میرن خارج برای خوش گذرونی.البته حقم دارنا به یه جوون 20 -25 ساله یهو میلیاردی پول بدی هوایی میشه دیگه
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
بریم سر توافق هسته ای
من که میگم توافق نمیشه ،شما آجی ها چی فکر می کنید؟؟؟
واااااااااااای اجی از دست شما
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
یاده احمدی نژاد افتادم که می گفت کی خسته هست ؟دشمن ،بعدش می انرژی هسته ای همه جواب می دادند حق مسلم ماست چند نفر اون وسط داد می زند ۲۰۰تومان بسته ای .خخخخ
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
اگه داده بودند من که یه دکه ساندویچی گوشه اتاق می زدم .خخخ
خدانگهدار اتاق چتی ها ،باید ببخشید که از فردا دیگه نمی تونم بیایم سراغتون شاید بتونم فقط یه پست سلام وعرض ارادت ارسال کنم ولی مثل سابق نمی تونم در خدمتتون باشم
التماس دعای فراوان
کوجا بودجه نداریم از استلد کیانی ده میلیون بودجه برا اتاق چت گرفتم ،رنگ زدیم ،پارکت کردیم ،دزدگیز گذاشتیم ،پنجره ها را دوجداره کردیم ،گرمایش از کف گذاشتیم ،در نو گذاشتیم ،کلید به تعداد اتاق چتی ها زدیم ،سماور برقی خریدیم ،اینا کم کاره با ده میلیون انجام دادیم .خخخخخدانگهدار
ساختمون هم پروانه پایانه ساختش را گرفتم ،ان شالله تا مهرماه می خرمش ،فقط به نام چه کسی بزنیم که بعدا سرش دعوا نشه .خخخ
فعلا باید صبر کرد چون بعداز سه ماه که پروانه پایانه ساخت را دادند میشه خرید فعلا به اجاره نشینی ادامه بدید .خخخ