پاسخ به:اتاق چت راسخون
لهستان سه به دو امریکا رو برد .بااین نتیجه رسما ایران از رفتن به دور بعد حذف شد.حیف شد واقعا
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
سلام من تازه اومدم نیمه شب همه بخیر
پس حیف شد ولی وقتی نه برای فوتبالش ونه برای والبالیست هایش وزارت ورژش ارزشی قایل نیست همون بهتر که ببیازیم
برای والیبال حرفتون رو قبول دارم ولی برای فوتبال نه.زیادی فوتبال رو حمایت کردن .دیگه حمایت بیشتر ازاین که میلیاردی پول بیت المال رو میدن به فوتبالیستا برای هیچ و پوچ.جای دوری نمیرم که به کسی برنخوره همین پرسپولیس خودمون کم براش خرج شده؟چه نتیجه ای گرفتن؟سال به سال بدتر دارن میشن .بازیشون مثل گل کوچیک بچه هاست ولی پول رونالدو و مسی رو میگیرن تازه طلبکارم هستن.اگه تعصبی نخوایم نگاه کنیم میبینیم که تیم های دیگه هم همین هستن
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
سلام اجی جان خوش اومدین.نماز و روزه تون قبول حق
خب کم کم تا ساعت دوونیم بامداد صحته اتاق چت را ترک می کنم چون فردا بسیار کار زیادی برای درس شیمی دارم ،اگر تونستم فرداشب خدمتتان در اتاق چت می رسم ،اگر در میانه وقت ام آزاد بود سلامی در اتاق چت می دهم ،به امید روزهای بهتر
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
برادر امشب میگفت آقای معروف با ۵ میلیون دلار با یکی از تیم های روسیه قرار داد بسته
گفتن این قرار داد در والیبال گرون ترین قرار داد درج شده
ممنون دوست عزیز طاعات شما هم قبول باشه ان شاءالله
ممنون دوست عزیز ان شاءالله نماز و روزه شما هم قبول باشه
گفتم این قرار داد در والیبال گرون ترین قرار داد درج شده
اون که برای قرار داد پارسالش بود ولی خداییش معروف خوبم بازی میکنه
فوتبالیستا میرن خارج برای خوش گذرونی.البته حقم دارنا به یه جوون 20 -25 ساله یهو میلیاردی پول بدی هوایی میشه دیگه
البته آجی من لیگ ایران را نگفتم اون که تموم پول توش سرازیر هست هیچ وپوچ ،من فوتبال ملی کشورمون را گفتم که تو قانون فیفا دی بازی های تدارکاتی ودوستانه زیادی ندارد ،بعدا میگن چرا تو بازی با ترکمنستان برنده نشدیم ،خب قبل از بازی با ترکمنستان باید سه تا بازی تدارکاتی انجام میشد که فقط یه دونه انجام شد همین بازی با ازبک ها بود ،ازدوی ترکیه هم که یه هفته مونده به بازی با ازبک ها لغو شد ،بعدشم قضیه فرودگاه که مثل بدبخت ها تیم اول آسیا را بردند پا هواپیما وبعدا مثل این گدا ها برشون گردوندن تو سالن فرودگاه ،همینطوری که پیش بریم از مقام اول آسیا به مقام ودوم وسوم سقوط می کنیم
من تخصصم فقط پرسپولیسه مطمئن باشین برای تیم ملی هم اگه بازی تدارکاتی هم انجام میدادن همین بودن.بدم نشده ها میبازن یه بهونه دارن که بازی تدارکارتی انجام ندادیم باختیم
ان شا الله یه نفر پیدا شه این بیت المال این قدر اسراف نشه
منم تخصصم سپاهان واستقلال .خخخ ،الحق سپاهان خوب بازی می کنه .خخخ،به هرحال به تیم ملی نمی رسند اونجوری که به لیگ می رسند به تیم ملی نمی زسند ،کلا ورزش تو ایران بسیار ضعیف تر از گذشته دارد کار می کند
بریم سر توافق هسته ای
من که میگم توافق نمیشه ،شما آجی ها چی فکر می کنید؟؟؟