سلام و عرض ادب
سپاس ازمشارکت دوستان
در ارتباط با اینکه اصلا چنین ازدواجی وجود داره یا نه، ک برخی متعجب بودن!
باید عرض کنم ک بله و جود داره! بنده خودم ب عینه دیدم!!!! ب این صورت ک دو طرف ب دلایل مختلفی تمایل ندارن ازدواجشون ثبت بشه، مث هر زن و شوهری ممکنه حلقه ب دست کنن و در تمام محافل و جمعها خود را به عنوان زن و شوهر نه همخانه معرفی میکنن. همخانه بودن با نوع زندگی آنها فرق میکنه! تمام رفتارهای یک زن و شوهر معمولی را دارنو ... و جالبش اینجاست ک خانواده هاشونم مشکلی با این نوع زندگیشون ندارن! یکی از بزرگترین علتهایی که خانوادهها به «ازدواج سفید» تن در میدهند به این خاطر است که از بار مسئولیت خود کم کنند: «در «ازدواج سفید» به خاطر اینکه هیچ کجا سندی مبنی بر زن و شوهری ثبت نشده است به همین خاطر خیلی راحت این دختر و پسر میتوانند رابطه خود را پایان بدهند بدون اینکه اتفاقی افتاده و کسی از کسی انتظار و توقعی داشته باشد به همین خاطر در این دوره و زمانه چه چیزی بهتر از این اتفاق؟» این پدیده را یک پدیده غربی میدانند که در خانوادههای امروزی بدون اینکه بدانند چنین فرهنگی در جامعه وجود ندارد رخنه کرده است: «در فرانسه این نوع ازدواجها صورت میگیرد تنها به خاطر منفعتشان و بعد از اینکه نیازشان برطرف شد از هم جدا میشوند اما در ایران جایی برای چنین رفتارهایی نیست. در این نوع کشورها این نوع ازدواج نوعی قدرت به زن داده میشود اما در ایران اینطور نیست؛ چون فرهنگها با هم فرق میکند.»
از جمله عواملی که میتواند جوانها را به سمت این دست از ازدواجها بکشاند مشکلات مالی، محک زدن رابطه، آشنایی بیشتر و نداشتن اعتقاد به ازدواج میتوانند دلایل زندگی مشترک بدون ازدواج باشند. همچنین هزینه بالای اجاره یا خرید مسکن و نبود تناسب دخل و خرج که در این دوره و زمانه بسیار برجستهاست، میتواند دلایل دیگری باشد که موجب میشود کسی حاضر به امضای عقدنامه نباشد و زندگی بدون ازدواج یا ازدواج از نوع سفیدش را ترجیح بدهند.
و اما اینکه این نظر خواهی رو زیر سؤال بردین باید عرض کنم:
ازونجایی ک چنین مواردی دیده شده و متأسفانه در حال افزایشه خواستم نظرخواهی کنم! اگه موافقن چرا اگر مخالفن چرا؟! ب هرحال این نظر خودشونه ک اینطوری بیشتر میتونن با هم آشنا شن و اگه نتونستن با هم کنار بیان و تفاهم نداشتن، دیگه دردسر طلاقو کارای قانونیشو نمیکشن! خ راحت بدون هیچ دردسری رابطه رو پایان میدن!!!!
البته تو این سایت مث اینکه(...)و نظرخواهی درست نبود، شاید اگر تیتر « ازدواج سفید » بود، بهتر می بود!
هدف این پست آگاهی جوونا نسبت ب این نوع ازدواج و منعشون هست!!!