بنده کاری ب دروغ یا راست شبکه های بی بی سی وامثالهم ندارم! چیزی ک میبینمو قبول دارم ولاغیر!
با ی نگاهی گذرا ب بیست سال پیش و حال شاید ب حرف من برسین! حجاب اون موقع کجا الآن کجا و همینطور موارد این چنینی ک دیگه بیان نمیکنم؛ خودتون و همه بهتر از من میدونین!
اکثرا صراحتا بیان میکنن ک باید ماهواره جمع شه و ازین حرفا ک عامل اصلی انحرافات ماهواره ست! ولی چرا خودشون نمیان ی شبکه اصلی تی وی رو اختصاص بدن ب فیلمای روز نه فیلمای عهد دقیانوس! چرا هزینه نمیکنن؟! چرا تو فیلمای سینماییشون بی حجابیو رواج میدن؟!!! ک مجوز پخششو تو تی وی نمیدن؟! و همینطور موضوعات فیلمای سینمایی
شاید قبلا محدود ب قشر خاصی بود ولی اگه همینطور پیش بره تو هر قشری ب وجود میاد؛ همینطور ک الانم محدود ب ی قشر خاص نیس!
صرفا دنبال پیشگیری و درمان اساسی هستم اونم از طرف مقامات بالا! ک ریشه همه این معضلات ب نظر من برمیگرده ب گرونی و درکنارش بی پولی...ک باید ی جوری این مشکلو حل کنن! هرچند هیچ وقت این مشکل ب کل حل نمیشه!
تو پست اول هم بیان کردم "به علت اینکه جامعه ایران یک جامعه ایرانی-اسلامی است و چنین پدیدههایی در آن به هیچ عنوان تعریف نشده و به صورت مخفیانه انجام میشود، به همین منظور نیز آماری درخصوص تعداد این نوع ازدواجها در دست نیست. "مهم اینه ک هر کدوممون در اطرافمون داریم میبینیمو نباید اجازه اشاعشو بدیم! ک باز هم نیاز ب ی مسئول فرهنگی و ی کار فرهنگی درست و ب جاست!!!
پاینده باشید.