0

آیا با ازدواج سفید موافقین؟

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:آیا با ازدواج سفید موافقین؟
سه شنبه 19 خرداد 1394  8:50 PM

نقل قول nargesi

بنده کاری ب دروغ یا راست شبکه های بی بی سی وامثالهم ندارم! چیزی ک میبینمو قبول دارم ولاغیر!

با ی نگاهی گذرا ب بیست سال پیش و حال شاید ب حرف من برسین! حجاب اون موقع کجا الآن کجا و همینطور موارد این چنینی ک دیگه بیان نمیکنم؛ خودتون و همه بهتر از من میدونین!

اکثرا صراحتا بیان میکنن ک باید ماهواره جمع شه و ازین حرفا ک عامل اصلی انحرافات ماهواره ست! ولی چرا خودشون نمیان ی شبکه اصلی تی وی رو اختصاص بدن ب فیلمای روز نه فیلمای عهد دقیانوس! چرا هزینه نمیکنن؟! چرا تو فیلمای سینماییشون بی حجابیو  رواج میدن؟!!! ک مجوز پخششو تو تی وی نمیدن؟!  و همینطور موضوعات فیلمای سینمایی

شاید قبلا محدود ب قشر خاصی بود ولی اگه همینطور پیش بره تو هر قشری ب وجود میاد؛ همینطور ک الانم محدود ب ی قشر خاص نیس!

صرفا دنبال پیشگیری و درمان اساسی هستم اونم از طرف مقامات بالا! ک ریشه همه این معضلات ب نظر من برمیگرده ب گرونی و درکنارش بی پولی...ک باید ی جوری این مشکلو حل کنن! هرچند هیچ وقت این مشکل ب کل حل نمیشه!

تو پست اول هم بیان کردم "به علت اینکه جامعه ایران یک جامعه ایرانی-اسلامی است و چنین پدیده‌هایی در آن به هیچ عنوان تعریف نشده و به صورت مخفیانه انجام می‌شود، به همین منظور نیز آماری درخصوص تعداد این نوع ازدواج‌ها در دست نیست. "مهم اینه ک هر کدوممون در اطرافمون داریم میبینیمو نباید اجازه اشاعشو بدیم! ک باز هم نیاز ب ی مسئول فرهنگی و ی کار فرهنگی درست و ب جاست!!!

پاینده باشید.

سلام

درباره صحبت اول که کاری به دروغ یا راست شبکه های دیگه نداشته باشیم من مخالفم وقتی سطح اگاهی  من حوان بحدی رسید که فهمیدم اهداف این شبکه ها چیه میتونم خیای کارها بکنم همین شبکه ای که فرمودین برای مردم انگلیس بابت پخشش مالیات میگیره حالا چیشده عاشق من ایرانی شده اومده در راه خدا برا من شبکه فارسی زده حتی زحمت خاندن زیرنویسم از رو دوش من برداشته و فیلمارو ترجمه کرده تا چشمام اذیت نشن بنظرتون این چه سیاستیه؟

در مورد جمع اوری دجالواره من نظرم اینه اگه فرهنگ سازی بشه مردم خودشون میتونین بهترو از بدتر تشخیص بدن لازم به جمع اوری نیست و کارهایی که باید درموردش رو انجام میدادند رو باید از الان انجام یدن نه اینکه هروز بیان خونه ملت و مزاحم بشن به بهانه جمع اوری دیش و امثالهم

در مورد حجاب هم همین نظرم صدق میکنه وقتی خانم ها فهمیدند فلسفه حجاب چیه خودشون استقبال  میکنن از این نوغ پوشش فقط مشکل اینه رسانه ایران ضعیفه و تو خوابن و بیدارهم نمیشن تا کار از کار بگزره و ناتو فرهنگی شدیدی رخ بده

موفق باشید

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

تشکرات از این پست
nargesi farshon ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها