نقل قول shayesteh2000
سلام خدمت آقاسید ...
بله درست میفرمایید کسی منکر این نیست که ارزش قائل نبودن برای کار معلمی ،تاثیر در روحیه و روند کاری او نمیزنه ...ولی من این رو قبول ندارم که خب چون از سیستم آموزش حقوق او مکفی در نظر گرفته نشده پس کم بگذاره برای محصل ...آیا این حرف عقلانی و وجدانیست ....اگه اینطور باشه پس اکثر معلمان حق دارند با روحیه ی گرفته برن سرکلاس و در همون حد کتاب نه بیشتر ونه کمتر درس بدن و بیان ...اونوقت چیزی درست میشه یا تازه خراب تر میشه ؟؟
اتفاقا برخی اساتید بزرگ علمی هستند با حقوق عالی و مکفی ولی این وجدان درشون بیدار نیست که دانشجورو سیراب کنند از تجربه و معلومات خودشون ....یعنی این مسئله ی اخلاقی باید در اساتید جابیفته ...
خیلی از استادها رو پیرامون خودم میبینم که فقط از روی عشق و علاقه و پیشرفت خودش و راه باز کردن برای دیگری داره تدریس میکنه و با اینکه از لحاظ مالی معترض هست ولی دو تا مسئله رو از هم جدا میدونه ....
من یادم میاد قدیم اصلا نیازی نبود کلاس جبرانی برای بچه ها بگذارند.
یعنی اینقدر معلمان با صبر و علاقه به دانش آموزان مطالب رو یاد می دادند که خیلی از والدین نیازی به کلاس جبرانی نمی دیدند.
ولی الان در همین مدارس ابتدایی که من شاهدش هستم، معلم اول مدرسه اعلام می کنه که روزهای پنج شنبه، کلاس های جبرانی هم می گذاریم. با شهریه ای حالا هرچند ناچیز! (حالا بعضی وقتها انصاف دارند و دسته جمعی کلاس می گذارند و با هزینه کم. بعضی وقتها هم اعلام می کنند ما تو خونه هم تدریس می کنیم. ( این یعنی معلم از همین اول قرار رو گذاشته به این حساب که دانش آموز رو یا کندذهن معرفی می کنه یا اینکه از کم کاری خودش مطمئنه).