0

اخبار باشگاه یوونتوس

question
question
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 172

می خواهم زودتر برگردم تا به هم تیمی هایم پاس گل بدهم
چهارشنبه 26 آبان 1389  12:57 PM

یکی از ستاره های تازه خریداری شده بانوی پیر است که برای رشد و کسب افتخارات بیشتر فضا و محیط برای او هموار شده، تیفوسی ها او را در کنار خود پذیرفته و مربیان و مدیران نیز رضایت کامل از نمایشش دارند. میلوش کراسیچ که به بازگشت هر چه زودتر به ترکیب یووه می اندیشد می گوید یوونتوس توان و قدرت بیشتری دارد و باید با این توان بهتر نتیجه بگیرد.

خیلی خوشحالم که شرایط به خوبی پیش می رود، تیم از هر نظر امادگی خود را به خوبی کسب کرده و با بازگشت مصدومین شرایط بسیار بهتر می شود. متاسفانه در این لحظات مصدومین زیادی داریم اما بازیکنان اماده تیم چنان ظاهر شده اند که به هیچ عنوان غیبت اسیب دیدگان مشخص نیست.

از این بابت بسیار خرسندم، باید به سرنسن نیز اشاره کنیم که فوق العاده ظاهر شده و در حد یک بازیکن باتجربه در کنار سایر بازیکنان قرار گرفته، او اینده روشنی دارد زیرا در یووه بازی می کند که توجه زیادی به جوانان دارند.

امیدوارم هر چه زودتر مشکل اسیب دیدگی من نیز رفع شود و به کنار تیم بازگردم. می خواهم برای یووه مفید و موثر باشم و همچون هفته های نخست برای هم تیمی هایم موقعیت گل فراهم کنم و در زمان مناسب نیز گلزنی کنم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها