0

اخبار باشگاه یوونتوس

question
question
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 172

اخبار باشگاه یوونتوس

سلام

در این تاپیک اخبار باشگاه یوونتوس را قرار می دهم . منبع اخبار هم کانون هواداران یوونتوس در ایران است . .juventus.ir

چهارشنبه 26 آبان 1389  12:52 PM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

به دنبال پایانی با افتخار هستیم

یکی از اهداف ما به اتمام رساندن فصل با افتخار و غرور است، کاپیتان دوست داشتنی یوونتوسی ها با بیان این جمله دورانی که بانوی پیر در ان به سر می برد را قابل قبول و خوب خواند و تاکید کرد که در رقابت های سری ا و لیگ اروپا به نتایج درخشان و خوب فکر می کنیم و می خواهیم با قدرت به راه خود تا پایان ادامه دهیم و ناکامی های فصل گذشته را به فراموشی بسپاریم.

الکس در خصوص شرایط خود نیز گفت: خوب هستم و برای من اینکه می توانم بازی کنم و در امادگی به سر می برم بسیار خوشایند است. من 18 سال است که در تورینو زندگی می کنم و فضا و محیط تورینو را بسیار هیجان انگیز و زیبا دیده و می بینم.

مطمئن لیگ اروپا و موفقیت در سری ا از اهداف ما به شمار می رود و می خواهیم فصل اتی در لیگ قهرمانان حضور داشته باشیم، این هدف بزرگ ما محسوب می شود، می خواهیم فصل را با افتخار و غرور به اتمام برسانیم و رضایت هواداران مان که همیشه در کنارمان بودند و هستند را جلب کنیم و انان را خوشحال و خرسند.
چهارشنبه 26 آبان 1389  12:53 PM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

از یووه و دل نری ممنونم

شادابی و هیجان خاصی در چهره وی نمایان شده، از زمانی که به کشور بازگشته روحیه بهتری گرفته و با انگیزه و تلاش بیشتر و امید به اینده در میادین حاضر می شود با نمایش های موثر و قابل قبول خود در یووه بار دیگر به پیراهن اتزوری رسید تا رویای خود را بار دیگر دست یافتنی ببیند.

البرتو اکوئیلانی که بی صبرانه به بازگشت و پوشیدن پیراهن اتزوری امیدوار بود سرانجام با اعلام پرندلی به تیم ملی ایتالیا بازگشت و طبق گفته مربی ایتالیا جز بازیکنان مهم و موثر تیم به شمار می رود می گوید: از یوونتوس و دل نری ممنونم.

در حال حاضر در اردوی ملی گروه خوبی را تشکیل داده ایم. می خواهیم بهتر و خوب ظاهر شویم و نتایج درخشانی کسب کنیم.

اما یوونتوس، در حال رشد و حرکتی مثبت هستیم و خوب ظاهر می شویم، هدف ما بهتر شدن در هر دیدار و ایستادن در رده های بالای جدول است، تیمی کامل و باانگیزه هستیم و در شرایطی که برخی نام های در سایر تیم ها مد نظر است ما گروهی بزرگ را تشکیل داده ایم.

زمانی که به ایتالیا بازگشتم به دنبال پیشرفت و ادامه هدفی که در سر داشتم بودم، در یووه رشد کردم. یوونتوس فرصت ویژه ای برای من بود و توانست مرا متحول کند. در این تیم متوجه شدم که می توانم برگردم و بهتر کار کنم و می توانم بار دیگر پیراهن اتزوری را بر تن کنم، نادان نیستم و می دانم که به این زودی به تیم ملی بازگشتم به دلیل حضور در فضای یوونتوس و نمایش خوب است.

در حال حاضر نام میلان جلوتر از نام ما برای قهرمانی مطرح می شود اما شما یوونتوس را برابر این تیم در سن سیرو دیدید و متوجه شدید که با چه نیرو و انگیزه ای ظاهر شدیم. زمانی که با قلب و روحت بازی می کنی می توانی بهتر و بهتر نتیجه بگیری.

یوونتوس تیمی بزرگ و با برنامه نشان می دهد و هدف من ماندن و ادامه این دوران با بانوی پیر است.

چهارشنبه 26 آبان 1389  12:54 PM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

مطمئن باشید در یووه خواهم ماند

بدون شک تمامی طرفداران بانوی پیر منتظر بازگشت جیجی بوفون سنگربان افسانه ای خود هستند و شایعات اخیر پیوستن وی به تیم های انگلیسی نگرانی های شدیدی را در میان تیفوسی های تورین به وجود اورده است اما جیجی در مصاحبه ی جدید خود به تمامی شایعات پاسخ داد:

"در شرایط فعلی میلان شایسته ترین تیم برای کسب عنوان قهرمانی سری آ می باشد. یووه اگر بتواند با اختلاف 3 - 4 امتیاز پشت سر دیگر تیم ها قرار بگیرد می توان گفت فصل موفقی را پشت سر گذاشته ایم اما اگر فاصله ی ما به 18 امتیاز برسد بعنی با یوونتوس واقعی فاصله ی بسیار زیادی داشته ایم."

"یوونتوس در حال حاضر شرایط متفاوتی دارد و به نظر می رسد در حال پیشرفت سریع می باشد و این درحالی است که تیم ما جوانان زیادی در اختیار دارد که می توانند اینده ی خوبی برای ما رقم بزند."

جیجی در پایان به وضعیت خود در یووه اشاره کرد و گفت: "بدون شک من در ژانویه به تمرینات بازخواهم گشت و فعالیت خود را ادامه خواهم داد.
چهارشنبه 26 آبان 1389  12:54 PM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

همسیک در ازای امائوری - سیسوکو ؟

مارک همسیک ستاره ی اسلواک باشگاه ناپولی که مشتری های فراوانی در اروپا دارد مورد توجه سران باشگاه یوونتوس قرار گرفته است و ماروتا علاقه ی فراوانی به انتقال وی به تورین دارد.

پاول ندود مدیر جدید باشگاه یوونتوس نیز در اظهار نظری از علاقه ی خود به این بازیکن تکنیکی خبر داد و بر همین اساس شایعات انتقال وی به تورین افزایش پیدا کرد.

بر اساس گزارش رسانه های ایتالیا سران یووه در نظر دارند برای به خدمت گیری همسیک دو بازیکن خود به نام های امائوری و سیسوکو را در اختیار تیم ناپولی قرار دهند تا بتوانند نظر دی لورنتیس مدیر ارشد ناپولی را جلب و مارک همسیک لباس یووه را بر تن کند.

گفتنی است قیمت حدودی همسیک در بازار نقل و انتقالات 24 میلیون یورو تخمین زده شده و انتقال دو بازیکن فوق به ناپل می تواند کلید این جا به جایی باشد.
چهارشنبه 26 آبان 1389  12:55 PM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

خانه ای برای تغییر روش فوتبال

یوونتوسی ها نخستین تیم ایتالیایی خواهند بود که برای بهتر و مجهز شدن روش و زندگی خود دست به ساخت خانه ای مدرن و زیبا زده اند تا هیجان و فوتبال جدید و نویی را به فوتبال دوستان ایتالیایی هدیه دهند.

به نظر می رسد نخستین نورهای امید و موفقیت استادیوم جدید یووه در حال دیدن است و پروژه ساخت خانه جدید بانوی پیر به خوبی به مراحل پایانی خود نزدیک می شود تا از فصل اتی پذیرای یوونتوس و رقبایش باشد.

ژان کلود بلان که در مراسم بررسی شرایط و موقعیت استادیوم جدید حاضر بود تاکید کرد که ورزشگاه جدید یووه روش فوتبال را تغییر می دهد. احساس زیبایی داریم از اینکه به خواسته خود نزدیک تر می شویم.

خانه جدید تیفوسی ها را راضی و حضورشان را پررنگ تر می کند با این خانه می توانیم پیشرفت و توسعه بهتری داشته باشیم و رابطه و صمیمیت ما با انها در روزهای بازی بیشتر می شود. به این ترتیب با هیجان تازه ای زندگی می کنیم و این استادیوم روش زندگی فوتبال را تغییر خواهد داد و می تواند رویاهای مردم نیز پیش ببرد.
چهارشنبه 26 آبان 1389  12:55 PM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

از پیراهن یووه تا تیم ملی ...

از سوی چزاره پراندلی سرمریی جدید تیم ملی ایتالیا 23 بازیکن برای دیدار دوستانه مقابل رومانی به ارودی اتزوری فرا خوانده شدند که در این میان باشگاه یوونتوس چهار بازیکن را در لیست ایتالیا دارد.

بونوچی - مارکیزیو - اکوئیلانی و کوالیارلا چهار ستاره ی باشگاه یوونتوس هستند که در اردوی تیم ملی حاضر هستند و در این میان بازگشت اکوئیلانی به تیم ملی ایتالیا از نکات جالب توجه لیست ایتالیا می باشد.

اکوئیلانی که بعد از حضور نا موفق در لیورپول نتوانسته بود در اردوی ایتالیا حاضر شود امیدوار بود با حضور دوباره در ایتالیا و پوشیدن پیراهن یووه به پیراهن تیم ملی برسد که بعد از 12 هفته حضور با پیراهن یووه به این مهم دست پیدا کرد.

اسامی کامل بازیکنان تیم ملی ایتالیا

دروازه بان :
میرانته - سیریگو - ویویانو

مدافعان :
استوری - بالزارتی - بونوچی - کاسانی - کریشیتو - گاستادلو - رانوکیا - سانتون

هافبک ها :
اکوئیلانی - ده روسی - دیامانتی - لدسما - مارکیزیو - مائوری - پیرلو

مهاجمان :
بالوتلی - جیلاردینو - پاتزینی - کوالیارلا - روسی
چهارشنبه 26 آبان 1389  12:56 PM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

مارکیزیو از تیم ملی ایتالیا خط خورد

کلودیو مارکیزیو ستاره ی خط میانی یووه که برای دیدار دوستانه مقابل تیم ملی رومانی توسط پراندلی به اردوی تیم ملی ایتالیا دعوت شده بود به دلیل مصدومیت از لیست تیم ملی خط خورد.

کلودیو که بعد از بازی مقابل رم دچار مشکل شده بود با انجام تست های پزشکی مشخص شد که مشکل وی چندان حاد به نظر نمی رسد و پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا برای جلوگیری از تشدید مصدومیت وی بو کلودیو اجازه داد تا اردوی تیم ملی را ترک و راهی تورین شود.
چهارشنبه 26 آبان 1389  12:57 PM
تشکرات از این پست
question
question
کاربر برنزی

می خواهم زودتر برگردم تا به هم تیمی هایم پاس گل بدهم

یکی از ستاره های تازه خریداری شده بانوی پیر است که برای رشد و کسب افتخارات بیشتر فضا و محیط برای او هموار شده، تیفوسی ها او را در کنار خود پذیرفته و مربیان و مدیران نیز رضایت کامل از نمایشش دارند. میلوش کراسیچ که به بازگشت هر چه زودتر به ترکیب یووه می اندیشد می گوید یوونتوس توان و قدرت بیشتری دارد و باید با این توان بهتر نتیجه بگیرد.

خیلی خوشحالم که شرایط به خوبی پیش می رود، تیم از هر نظر امادگی خود را به خوبی کسب کرده و با بازگشت مصدومین شرایط بسیار بهتر می شود. متاسفانه در این لحظات مصدومین زیادی داریم اما بازیکنان اماده تیم چنان ظاهر شده اند که به هیچ عنوان غیبت اسیب دیدگان مشخص نیست.

از این بابت بسیار خرسندم، باید به سرنسن نیز اشاره کنیم که فوق العاده ظاهر شده و در حد یک بازیکن باتجربه در کنار سایر بازیکنان قرار گرفته، او اینده روشنی دارد زیرا در یووه بازی می کند که توجه زیادی به جوانان دارند.

امیدوارم هر چه زودتر مشکل اسیب دیدگی من نیز رفع شود و به کنار تیم بازگردم. می خواهم برای یووه مفید و موثر باشم و همچون هفته های نخست برای هم تیمی هایم موقعیت گل فراهم کنم و در زمان مناسب نیز گلزنی کنم.

چهارشنبه 26 آبان 1389  12:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها