پاسخ به:*** علل بد حجابی در ایران *** (تاپیک ویژه ویژه)
شنبه 6 آبان 1391 2:20 PM
یکی از الگوهای اصلی صدا وسیماست فلان بازیگر را صدا وسیما با یک سریال سوپر استار می کنه فردا عکسها و فیلم هاش با بدترین حجاب تو اینترنت پر میشه مردم هم میشه الگوشون.
با سلام خدمت شما
تو تکمیل فرمایشات این کاربر عزیز باید ذکر کنم که :
بازیگران، ورزشگانران و افرادی که به نوعی در توجه هستند. اگر مقید به پوشش مناسب نباشند بانوان و کلا افراد دیگر جامعه نیز به تبعیت از این افراد پوشش خود را انتخاب می کنند. و می شود همینی که شاهد ان هستیم.
بنابراین اگر شما بازیگری که حجاب را رعایت نمی کند تکریم کنید و در رسانه ملی دعوت نماید . در سمینارها، نمایشگاه ها در بالای سر خود جای نهید.
به بانوان جامعه خود و در نهایت به جامعه خود اسیب زده اید.
برای اینکه بیشتر آشنا بشیم با تفکرات بعضی از بازیگرانی که به عنوان الگو می باشند(به دلیل در توجه و دید بودن) روی لینک زیر کلیک کنید.
لینک
میبینید که بعضی از ما در داخل به کمک فیلم های هالیوودی و ماهواره و غرب میاییم. و خواسته یا ناخواسته با آنان همراهی می کنیم.
اینجاست که قران می گه با دست خودتون، خودتون رو به هلاکت نیاندازید.
با احترام
سلام
با تشکر ویژه از جناب qodrat که واقعا استدلالهای زیبایی را بیان می کنند
به نظر خودم بد حجابی باید ریشه ای حل شود
از پدر مادرها گرفته تا خود مسئولین و مخصوصا صدا سیما در این امر باید تلاش بیشتری بکنند
با تشکر
![]()