پاسخ به:اخبار اقتصادي امروز
سه شنبه 24 اسفند 1389 3:55 PM
خبرگزاري فارس: وزير نيرو به شهروندان قمي نويد داد كه طرح بزرگ آبرساني به قم تا نيمه نخست سال آينده به بهره برداري برسد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از وزارت نيرو، مجيد نامجو گفت: طرح آبرساني به قم يكي از طرح هاي بزرگ آبي كشور است كه از ابتداي انقلاب تاكنون اجرا شده است.
وي با بيان اينكه تاكنون چنين طرحي با اين عظمت و ويژگي هاي فني و مهندسي اجرا نشده است، اظهار داشت: يكي از افتخارات وزارت نيرو اجراي طرح بزرگ قمرود و آبرساني به شهر قم است.
نامجو تصريح كرد: اين طرح با ويژگي انتقال حوزه به حوزه، آب را از غرب رشته كوه هاي زاگرس به كوير مركزي ايران منتقل مي كند.
به گفته نامجو، تاكنون سامانه انتقال 52 كيلومتري و تونل 5،7 اين طرح اجرا شده است.
وزير نيرو با بيان اينكه مرحله نخست طرح قمرود انتقال آب به شهر مقدس قم است، ابراز اميدواري كرد: اين طرح تا نيمه نخست فروردين ماه سال 90 با حضور رييس جمهوري به بهره برداري برسد.
انتهاي پيام/ص