0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:50 AM

بیانات امام خمینی در جمع اعضای کمیته انقلاب اسلامی شمیرانات

تاریخ: 1358/06/14

من شما را مثل سربازان صدر اسلام می بینم

بسم الله الرحمن الرحیم
من میل ندارم دوستان عزیز خود را که در آفتاب عرق می ریزند معطل کنم لکن چند کلمه ای برای شما عرض می کنم و امیدوارم آقایان موفق و به سلامت به محل خودشان برگردند. من از این تحولی که در شما جوانان حاصل شده است امیدوارم و شما را پیروز می بینم. من شما را مثل سربازهای صدر اسلام می بینم. من به این چهره های نورانی علاقه دارم. من به این چهره های نورانی و اسلامی که برای خدمت به اسلام مهیا هستند، درود می فرستیم. شما مثل لشکر اسلام در صدر اسلام برای اسلام خدمت می کنید و مورد نظر امام زمان سلام الله علیه هستید. دلخوش باشید که اسلام شما را می پذیرد، دلخوش باشید که شکست برای شما نیست، نه در حیات و نه در شهادت. شهادت فخر اولیا بوده است و فخر ما. شما چه در دنیا پیروز بشوید یا به شهادت برسید، پیروزمندید، مثل لشکر اسلام در صدر اسلام که خودشان را پیروز می دیدند، چه کشته بشوند و چه بکشند.

شما حق هستید و در مقابل باطل ایستاده اید و حق پیروز است

من به شما مژده پیروزی می دهم و تبریک عرض می کنم، خدای تبارک و تعالی به شما نظر دارد. همان نظر لطف خدا بود که شما با نداشتن سازمان و با نداشتن ساز و برگ ارتشی، بر قدرتهای بزرگ پیروز شدید این نظر خدای تبارک و تعالی و تایید اسلام بود و این نظر اسلام است که شما را متحول کرده است. خداوند با شماست، قرآن کریم پناه همه ماست. ما برای قرآن قیام می کنیم و کردیم و پیروز خواهیم بود شما حق هستید و در مقابل باطل ایستاده اید و حق پیروز است. شما برای اسلام قیام کردید و پشتیبان شما اسلام است و کسی که پشتیبان او قرآن است و اسلام باشد پیروز است. من سلامت همه شما و پیروزی شما را از خدای تبارک و تعالی خواستارم. این دسته اشرار که الان مشغول شرارت هستند چیزی نیستند، اینها دفن خواهند شد. خداوند شما را بر اشرار غلبه دهد. من از شما و آقایان که تشریف آورده اید تشکر می کنم و همه آقایان که آمدند، چه از مشهد و چه از شمیران و چه از جاهای دیگر، به همه سلام می فرستم و من خدمتگزار همه هستم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها