پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396 8:50 AM
تاریخ: 1358/06/14
بسم الله الرحمن الرحیم
من میل ندارم دوستان عزیز خود را که در آفتاب عرق می ریزند معطل کنم لکن چند کلمه ای برای شما عرض می کنم و امیدوارم آقایان موفق و به سلامت به محل خودشان برگردند. من از این تحولی که در شما جوانان حاصل شده است امیدوارم و شما را پیروز می بینم. من شما را مثل سربازهای صدر اسلام می بینم. من به این چهره های نورانی علاقه دارم. من به این چهره های نورانی و اسلامی که برای خدمت به اسلام مهیا هستند، درود می فرستیم. شما مثل لشکر اسلام در صدر اسلام برای اسلام خدمت می کنید و مورد نظر امام زمان سلام الله علیه هستید. دلخوش باشید که اسلام شما را می پذیرد، دلخوش باشید که شکست برای شما نیست، نه در حیات و نه در شهادت. شهادت فخر اولیا بوده است و فخر ما. شما چه در دنیا پیروز بشوید یا به شهادت برسید، پیروزمندید، مثل لشکر اسلام در صدر اسلام که خودشان را پیروز می دیدند، چه کشته بشوند و چه بکشند.
من به شما مژده پیروزی می دهم و تبریک عرض می کنم، خدای تبارک و تعالی به شما نظر دارد. همان نظر لطف خدا بود که شما با نداشتن سازمان و با نداشتن ساز و برگ ارتشی، بر قدرتهای بزرگ پیروز شدید این نظر خدای تبارک و تعالی و تایید اسلام بود و این نظر اسلام است که شما را متحول کرده است. خداوند با شماست، قرآن کریم پناه همه ماست. ما برای قرآن قیام می کنیم و کردیم و پیروز خواهیم بود شما حق هستید و در مقابل باطل ایستاده اید و حق پیروز است. شما برای اسلام قیام کردید و پشتیبان شما اسلام است و کسی که پشتیبان او قرآن است و اسلام باشد پیروز است. من سلامت همه شما و پیروزی شما را از خدای تبارک و تعالی خواستارم. این دسته اشرار که الان مشغول شرارت هستند چیزی نیستند، اینها دفن خواهند شد. خداوند شما را بر اشرار غلبه دهد. من از شما و آقایان که تشریف آورده اید تشکر می کنم و همه آقایان که آمدند، چه از مشهد و چه از شمیران و چه از جاهای دیگر، به همه سلام می فرستم و من خدمتگزار همه هستم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.