0

اتاق چت راسخون

emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

پاسخ به:اتاق چت راسخون
جمعه 26 تیر 1394  9:40 AM

سلام بر همه کاربران طلایی

راستش الان سه چهار روز هست دارم با خودم کلنجار میرم که این کار درستی هست یا نه . و شاید این مطلب جاش اینجا نباشه

بسم الله

مقدمه:

امر به معروف و نهی از منکر از بزرگ‌ ترین واجبات دینی است، قرآن کریم میفرماید: «وَلْتَکنْ مِنْکمْ أُمَّةٌ یدْعُون إِلی الْخَیرِ وَیأَمُرونَ بْالْمَعْرُوفِ وَینْهَوْنَ عَنِ المُنْکرِ وَأُوْلَئِک هُمْ الْمُفلِحُونَ»
باید از شما «اُمّت اسلامی» گروهی باشند که به سوی نیکی دعوت کنند، و امر به معروف و نهی از منکر نمایند. و آنان هستند که رستگارند.
رسول اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: «لا تَزال أمّتی بخیر ما أمروا بالمعروف ونهُوا عَن المنکر وتَعاوَنوا علی البرّ، فَإذا لمْ یفعلوا ذلک نُزعت عنهم البرکات.... ».
«اُمّت من مادامی که امر به معروف و نهی از منکر نمایند، و یکدیگر را به احسان و نیکی کمک کنند، در خیر و خوبی خواهند بود، و اگر چنین نباشند برکت از آنان برداشته خواهد شد ... ».
از حضرت أمیر المؤمنین علیه السلام همچنین روایت شده است: «لا تترکوا الأمر بالمعروف والنهی عن المنکر فیولّی علیکم شرارکم، ثمّ تدعون فلا یستجاب لکم».
«امر به معروف و نهی از منکر را ترک ننمایید، وگرنه بدترین افراد بر شما حکومت خواهند کرد، و دعاهای شما هم مستجاب نخواهد شد».

این آماری هست که رئیس اتاق چت ارائه دادن در روز 94/04/22

آمارتاپیک اتاق چت از اول تا آخر تاپیک

ردیف

نام کاربری

تعداد پست ارسالی در اتاق چت

1

salma57

15298

2

khodaeem1

12332

3

farshon

11465

4

nazaninfatemeh

9255

5

hossein201273

7709

6

tahmores

7446

7

AliFanoodi

6886

8

amirhossein1392

6714

9

borkhar

6642

10

09303495228

2941

11

onehamed

2898

12

mgmoheby1

2608

13

aftabm

2372

14

fatemeh313

1955

15

shayesteh2000

1686

16

s4d3gh

1652

البته این جدول تعداد آیتم هاش بیشتر بود بخاطر طولانی بودن حذف شد

اینم یه آمار از همون روز در اتاق چت راسخون توسط کاربران طلایی و مدیران انجمن ها . که هیچ ربطی هم به مسائل کاری نداشته (مربوط به تاریخ 22 / 04 / 94 )

دیروز بالآخره یه مطلب قرار دادم تو این لینک

https://rasekhoon.net/forum/post/show/1070183/2315008/

کاش یه کمی حواسمون جمع تر بود

ماهای به ظاهر مذهبی (اول به خودم میگم ) هم که تو این سایتیم فکر نکنیم اوضاعمون بهتر از بقیه هست . نه ... . به اسم دین و در قالب خواهر و آبجی و داداش گفتن خیلی هامون دچار ....... میشیم.

شهوت برای یه بی حجاب ( نه بد حجاب ) نمایش بدنشه برای مذهبی ها نفسمون .

که تازه توجیه هم میکنه کارهامونو ... میگیم ماها چت مذهبی می کنیم

بعد میایم میگیم :سلام آبجی خوبی چطوری کم پیدایی نیستی نبودی بود و نبودت فرقی نمیکنه و ...

: سلام داداشی تو چطوری خواب بودم ، نمی دونم لباسامو میشستم یا غذادرست می کردم

بعد میشه به به آشپز هم هستی یه پا خانمی و ....

بعد هم آخرش تو یه پست برا تشکرات میایم می نویسیم من اینجا دوستای خوبی پیدا کردم مثلا برادر hasan، ali، naqi و یا خواهر fati ، Zahra ،Maryam  ،Nazi  اسامی غیر واقعی ند)

اینها نامحرم نیستن به من ؟

اسلام کجا گفته در غیر موارد لزوم با نامحرم هم کلام بشیم ؟ یا فکر کردیم راسخون و جاهای اینجوری شیطون نیست !

اسلام کراهت شدید داده برای صحبت های غیر ضروری با نامحرم مگه در قرآن نداریم که فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ ... این حرف های ما با ناز و عشوه نیست

بقول ی بنده ی خدایی ببین اگر زن داشتی یا شوهر داشتی جلو اونها هم به یه نفر دیگه می گفتی سلام ابجی/داداش خوبی یا نه می گفتی سلام خانوم فلان/آقای فلان ؟ اگر جواب بله هست فبها المراد

اگر جوابمون خیر هست ، خب برگردیم به عقب نگاه کنیم و عواقبشو ببینیم . و بهتره در مقابل امام زمانمون هم رعایت کنیم .

ممنون اگه تحمل کردین . چون احساس وظیفه کردم .جامعه ای که امر به معروف انجام نده فردای روز ، امر به منکر نهادینه میشه

التماس دعا

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 nazaninfatemeh borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها