پاسخ به:اتاق چت راسخون
جمعه 26 تیر 1394 9:40 AM
سلام بر همه کاربران طلایی
راستش الان سه چهار روز هست دارم با خودم کلنجار میرم که این کار درستی هست یا نه . و شاید این مطلب جاش اینجا نباشه
بسم الله
مقدمه:
امر به معروف و نهی از منکر از بزرگ ترین واجبات دینی است، قرآن کریم میفرماید: «وَلْتَکنْ مِنْکمْ أُمَّةٌ یدْعُون إِلی الْخَیرِ وَیأَمُرونَ بْالْمَعْرُوفِ وَینْهَوْنَ عَنِ المُنْکرِ وَأُوْلَئِک هُمْ الْمُفلِحُونَ»
باید از شما «اُمّت اسلامی» گروهی باشند که به سوی نیکی دعوت کنند، و امر به معروف و نهی از منکر نمایند. و آنان هستند که رستگارند.
رسول اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: «لا تَزال أمّتی بخیر ما أمروا بالمعروف ونهُوا عَن المنکر وتَعاوَنوا علی البرّ، فَإذا لمْ یفعلوا ذلک نُزعت عنهم البرکات.... ».
«اُمّت من مادامی که امر به معروف و نهی از منکر نمایند، و یکدیگر را به احسان و نیکی کمک کنند، در خیر و خوبی خواهند بود، و اگر چنین نباشند برکت از آنان برداشته خواهد شد ... ».
از حضرت أمیر المؤمنین علیه السلام همچنین روایت شده است: «لا تترکوا الأمر بالمعروف والنهی عن المنکر فیولّی علیکم شرارکم، ثمّ تدعون فلا یستجاب لکم».
«امر به معروف و نهی از منکر را ترک ننمایید، وگرنه بدترین افراد بر شما حکومت خواهند کرد، و دعاهای شما هم مستجاب نخواهد شد».
این آماری هست که رئیس اتاق چت ارائه دادن در روز 94/04/22
آمارتاپیک اتاق چت از اول تا آخر تاپیک
|
ردیف |
نام کاربری |
تعداد پست ارسالی در اتاق چت |
|---|---|---|
|
1 |
salma57 |
15298 |
|
2 |
khodaeem1 |
12332 |
|
3 |
farshon |
11465 |
|
4 |
nazaninfatemeh |
9255 |
|
5 |
hossein201273 |
7709 |
|
6 |
tahmores |
7446 |
|
7 |
AliFanoodi |
6886 |
|
8 |
amirhossein1392 |
6714 |
|
9 |
borkhar |
6642 |
|
10 |
09303495228 |
2941 |
|
11 |
onehamed |
2898 |
|
12 |
mgmoheby1 |
2608 |
|
13 |
aftabm |
2372 |
|
14 |
fatemeh313 |
1955 |
|
15 |
shayesteh2000 |
1686 |
|
16 |
s4d3gh |
1652 |
| البته این جدول تعداد آیتم هاش بیشتر بود بخاطر طولانی بودن حذف شد | ||
اینم یه آمار از همون روز در اتاق چت راسخون توسط کاربران طلایی و مدیران انجمن ها . که هیچ ربطی هم به مسائل کاری نداشته (مربوط به تاریخ 22 / 04 / 94 )

دیروز بالآخره یه مطلب قرار دادم تو این لینک
https://rasekhoon.net/forum/post/show/1070183/2315008/
کاش یه کمی حواسمون جمع تر بود
ماهای به ظاهر مذهبی (اول به خودم میگم ) هم که تو این سایتیم فکر نکنیم اوضاعمون بهتر از بقیه هست . نه ... . به اسم دین و در قالب خواهر و آبجی و داداش گفتن خیلی هامون دچار ....... میشیم.
شهوت برای یه بی حجاب ( نه بد حجاب ) نمایش بدنشه برای مذهبی ها نفسمون .
که تازه توجیه هم میکنه کارهامونو ... میگیم ماها چت مذهبی می کنیم
بعد میایم میگیم :سلام آبجی خوبی چطوری کم پیدایی نیستی نبودی بود و نبودت فرقی نمیکنه و ...
: سلام داداشی تو چطوری خواب بودم ، نمی دونم لباسامو میشستم یا غذادرست می کردم
بعد میشه به به آشپز هم هستی یه پا خانمی و ....
بعد هم آخرش تو یه پست برا تشکرات میایم می نویسیم من اینجا دوستای خوبی پیدا کردم مثلا برادر hasan، ali، naqi و یا خواهر fati ، Zahra ،Maryam ،Nazi اسامی غیر واقعی ند)
اینها نامحرم نیستن به من ؟
اسلام کجا گفته در غیر موارد لزوم با نامحرم هم کلام بشیم ؟ یا فکر کردیم راسخون و جاهای اینجوری شیطون نیست !
اسلام کراهت شدید داده برای صحبت های غیر ضروری با نامحرم مگه در قرآن نداریم که فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ ... این حرف های ما با ناز و عشوه نیست
بقول ی بنده ی خدایی ببین اگر زن داشتی یا شوهر داشتی جلو اونها هم به یه نفر دیگه می گفتی سلام ابجی/داداش خوبی یا نه می گفتی سلام خانوم فلان/آقای فلان ؟ اگر جواب بله هست فبها المراد
اگر جوابمون خیر هست ، خب برگردیم به عقب نگاه کنیم و عواقبشو ببینیم . و بهتره در مقابل امام زمانمون هم رعایت کنیم .
ممنون اگه تحمل کردین . چون احساس وظیفه کردم .جامعه ای که امر به معروف انجام نده فردای روز ، امر به منکر نهادینه میشه
التماس دعا

اللهم عجل لولیک الفرج