0

پیامکهای اسرائیلی

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:پیامکهای اسرائیلی
یک شنبه 10 خرداد 1394  9:50 AM

نقل قول aftabm

نقل قول nazaninfatemeh

وای چقدر هم سخته با بانومجتهده نازنین فاطمه بحث کردن/ من تسلیم شدم چون اجتهاد ندارمsad

البته به جرات میگم من هیچ وقت پامو تو کفش علما و مجتهدین نکردم و نخواهم کرد  چون  مجتهد حکم اون مساوی حکم خداست به شرطی که در استنباط احکام الهی هیچ نقطه مجهولی را برای خودش نگذاشته باشه لذا در روز قیامت حرف او حجت است و بخاطر همین در پیشگاه خداوند معذور است لذا جایی مثل پیامک های اسرائیلی  را سریعا موضع میگیرن و فتوا می دهند چون ضرر  به مبانی دینی یک اصل مسلم است در این نوع پیامک ها/

ولی در مسئله سفره و آش و و... امثالها شاید به نظر من و شما و خیلی موارد ضرر حساب بشه و مورد پسند نباشه ولی یادمان باشه اینجا ضرر دونوع است یک ضرر هست بد است یک ضرر هست بدتر است مسلما باید بد را انتخاب کرد نه بدتر را برای اینکه مسئله بیشتر تفهیم شود فرض منید الان یک مجتهدی بیاید و اینجور حکم بدهد.

رفتن به روضه ای که درآن سفره حضرت عباس یا رقیه  ......وجود دارد حرام است ؟به نظر شما عکس العمل مردم چی هست در این این رابطه؟؟یعنی پا گذاشتن مستقیم روی اعتقادات عرفی مردم درحالی که مجتهد هنگام فتوا دادن باید یکی از ملاک ها را اعتقادات عرف مردم قرار بدهد.آیا این مجتهد روز قیامت نزد باری تعالی دفاعی دارد .آیا خسارتی که به جامعه و به افراد وارد می شود را می تواند جبران نماید.

لذا ضرری به اون معنای واقعی احساس نمی کنند تا حق تصرف در اعتقادات عرفی بنمایند.بله اگر روزی همین اعتقادات عرفی هم تا جایی جلو برود که مورد پسند قرارنگیرد همین موارد را را هم حرام می کنند چون ادله کافی و جامع برا ی صدور حکم در دست دارند.

بازم ممنون از شما

سلام

فکر کردم میگین اینجور مراسمات کلا از نظر مراجع اشکالی نداره پس بحث بد و بدتر هست چون با این بد و بدتر قضیه فرق کرد.درست میگین شاید اگه بیان و اینجور جاها رو حرام اعلام کنن عوام جلوی این فتوا جبهه بگیرن .به نظرم هرچیزی که ما رو از خدا و پیغمبر دور کنه باید حرام بشه اینجور مراسمات هم یه نوع بدعت اشتباهه که متاسفانه به اسم بزرگان دینمون هست ولی اصلا حتی نامی ازشون در این مراسمات برده نمیشه.

ان شاءالله که خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه

امیدوارم خسته نشده باشین ممنون از جواب هاتون

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
salma57 aftabm nargesi ravabet_rasekhoon f3080h517
دسترسی سریع به انجمن ها