0

اخبار بين الملل امروز

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
الازهر: رهبري امام‌خميني دليل برتري انقلاب اسلامي ايران

خبرگزاري فارس: مدير دفتر شيخ الازهر وجه شباهت انقلاب اسلامي ايران و انقلاب مصر را مردمي بودن آنها و مقابله با رژيم فاسد و بيگانگان دانست و تاكيد كرد رهبري امام خميني علت برتري انقلاب ايران و بارزتر شدن جنبه اسلامي آن شد.

به گزارش فارس، "محمد رفاعه الطهطاوي " در گفت‌وگو با شبكه خبري العالم اعلام كرد: وجه شباهت انقلاب اسلامي ايران و انقلاب مصر مردمي بودن آنها و رويارويي با نيروهاي بيگانه حاكم بر منطقه و رژيم فاسد و سلطه‌طلب است، ولي وجود رهبر بزرگي مانند امام خميني (ره) باعث برتري انقلاب ايران و بارزتر شدن جنبه اسلامي آن شد.

الطهطاوي با پيش‌بيني تأثيرگذاري انقلاب مصر بر كشورهاي اسلامي و عربي و ساير كشورها، درباره تلاش‌هاي بيگانگان براي مقابله با اين انقلاب و دور زدن آن هشدار داد.

مدير دفتر شيخ الازهر تاكيد كرد: انقلاب مصر تا تحقق همه اهداف و تشكيل جامعه‌اي آزاد و دموكرات كه در آن اثري از عوامل رژيم سابق نباشد، ادامه خواهد يافت.

الطهطاوي گفت: انقلاب مصر، جاني تازه در كالبد مرده ملت دميد زيرا اين انقلاب براي بازيابي عزت و آزادي صورت گرفت.

وي با تاكيد بر ادامه انقلاب مردم مصر، تصريح كرد: ما راهي طولاني تا تحقق آزادي و دموكراسي و رسيدن به جامعه دموكراتيك و عاري از تبعيض و سركوب پيش رو داريم.

مدير دفتر شيخ الازهر با بيان اينكه خواسته‌هاي انقلاب روشن است، افزود: آزادي زندانيان، لغو وضع فوق‌العاده، آزادي فعاليت احزاب، انحلال كابينه تشكيل شده در دوره مبارك به رياست احمد شفيق، تشكيل شوراي رياستي و كميته‌هاي ريشه‌يابي فساد و اصلاح رسانه‌ها، خواسته‌هاي روشن و صريح انقلاب است.

الطهطاوي تاكيد كرد: بخش اعظم عوامل و عناصر رژيم سابق هنوز در حكومت حضور دارند.

مدير دفتر شيخ الازهر از ارتش خواست هر چه سريع‌تر اقداماتي اتخاذ كند كه صداقت آن در متحول كردن كشور به سمت دموكراسي را ثابت كند.

وي سپس درباره هرگونه تلاش براي سرقت دستاوردهاي انقلاب و دور زدن آن يا بازگشت به گذشته هشدار داد.

الطهطاوي سپس با بيان اينكه رژيم سابق از طريق فتنه‌افكني ميان مسلمانان و مسيحيان بر كشور حكومت مي‌كرد، گفت: انقلاب ثابت كرد كه همه گروه‌ها و قوميت‌هاي مصر متحد هستند.

مدير دفتر شيخ الازهر تصريح كرد: ما خواهان واگذاري سرنوشت مردم مصر به ملت هستيم تا زمام امور خود را در دست گيرند. مصر در قرن 21 منطقه را به سوي دموكراسي به پيش خواهد برد.

مدير دفتر شيخ الازهر همچنين با تأكيد بر اينكه اين انقلاب فرصتي براي ملت مصر براي پيشرفت و شكوفايي است نسبت به روي كار آمدن يك نظام سلطه طلب ديگر در كشور كه با زور بر مردم تحميل و از سوي بيگانگان مورد حمايت قرار گيرد هشدار داد و افزود: مردم بايد سياست هاي داخلي و خارجي كشور را تعيين كنند.

الطهطاوي از انقلابيون مصر خواست تا زمان تحقق كامل همه اهداف انقلاب و برپايي نظام آزاد و بدون حاكميت نهادهاي سركوبگر امنيتي و اطلاعاتي، بازداشت غيرقانوني، شكنجه و ارعاب به مبارزه خود ادامه داده و بر مواضعشان پافشاري كنند.

انتهاي پيام/.++

یک شنبه 8 اسفند 1389  10:53 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
جنبش احرار:
نخست‌وزير بحرين منفور است و بايد بركنار شود

خبرگزاري فارس: جنبش احرار بحرين اعلام كرد مردم اين كشور نخست وزير فعلي را منفورترين شخص سياسي مي‌دانند و خواستار بركناري فوري او هستند.

به گزارش فارس، "سعيد الشهابي " از رهبران جنبش احرار بحرين به شبكه خبري العالم گفت كه نخست‌وزير بحرين بايد فورا بركنار شود.

الشهابي با متهم كردن حكومت بحرين به تلاش براي دور زدن خواسته‌هاي معترضان از طريق اقدامات صوري و تشريفاتي، تغييرات كابينه را به منزله قرباني دادن برشمرد.

الشهابي افزود: نخست وزير بحرين از منفورترين چهره‌ها در اين كشور است و اگر وي تغيير نكند به آن معني است كه نظام بر جا مانده و تغييري نكرده است زيرا تصميم گيري‌ها و صدور دستورات به عهده خود نخست وزير است.

وي سپس بركناري پنج وزير از كابينه را به منزله قرباني دادن برشمرد و گفت: اينها تغييراتي صوري است و مخالفان دولت به عنوان اصلاحات اينها را نخواهند پذيرفت.

اين رهبر جنبش احرار بحرين در ادامه گفت: دولت سعي دارد با تغيير وزيران و حتي جايگزين كردن وزيران شيعي، خواسته‌هاي مخالفان را دور بزند، ولي در واقع مشكل اصلي خود رژيم است كه اوضاع را به بحران كنوني رسانده است.

الشهابي در پايان هشدار داد كه جوانان انقلابي به قصد سرنگوني رژيم در روزهاي آينده، اعتراضات خود را گسترش خوهند داد و در اين مجال با ترك ميدان اللؤلؤه و حركت به سمت مقاصد مشخص، اوضاع را به سمتي غافگليركننده سوق خواهند داد.

انتهاي پيام/.++

یک شنبه 8 اسفند 1389  10:55 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در نشست شب گذشته؛
روسيه از قطعنامه شوراي امنيت در مورد ليبي حمايت كرد

خبرگزاري فارس: نماينده دائم روسيه در سازمان ملل متحد اعلام كرد كه اين كشور از تصميم شوراي امنيت براي تصويب قطعنامه‌اي در محكوميت كشتار غيرنظاميان در ليبي و اعمال تحريم‌ها عليه رهبران اين كشور حمايت كرده است.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري «نووستي»، روسيه از تصميم شوراي امنيت سازمان ملل متحد براي تصويب قطعنامه‌اي در خصوص اعمال تحريم‌ها عليه مقامات بلندپايه ليبي حمايت كرد.

"ويتالي چوركين " نماينده دائم روسيه در سازمان ملل شنبه شب در آغاز نشست شوراي امنيت اعلام كرد كه اين كشور از قطعنامه مربوط به «نگراني جدي از جريانات كنوني در ليبي» حمايت كرده است.

وي گفت: بيشترين نگراني جامعه بين‌الملل از افزايش تعداد قربانيان در ميان مردم غيرنظامي ليبي است كه در جريان تظاهرات در مخالفت با رژيم حاكم بر اين كشور و بخاطر برخورد شديد نيروهاي نظامي ليبيايي كشته شده‌اند.

اين ديپلمات بلندپايه روس افزود: ما بكارگيري از توان نظامي در برابر مردم غيرنظامي ليبي را بشدت محكوم كرده و اين اقدامات را غيرقابل قبول مي‌دانيم و خواستار توقف هرچه سريع‌تر چنين اقداماتي از سوي حكومت ليبي هستيم.

چوركين در ادامه يادآور شد كه طرف روسي قاطعنانه از مقامات دولتي ليبي مي‌خواهد تا به درخواست‌هاي شوراي امنيت، جامعه بين‌الملل، اتحاديه عرب و اتحاد كشورهاي آفريقايي عمل كند.

به گفته وي، اين مسئله براي ممانعت از افزايش خشونت‌ها، بروز جنگ داخلي و حفظ وحدت و تماميت ارضي ليبي ضرورت دارد.

سفير روسيه در سازمان ملل همچنين تاكيد كرد كه حل و فصل اوضاع كنوني در ليبي تنها در راستاي مذاكرات سياسي با حضور همه نيروهاي فعال در اين كشور امكان پذير است و ادامه خشونت‌ها نتيجه‌اي جز تشديد وخامت اوضاع در ليبي نخواهد داشت.

انتهاي پيام/ص

یک شنبه 8 اسفند 1389  10:56 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
واكنش تند رئيس جمهور تركيه به همتاي فرانسوي خود

خبرگزاري فارس: رئيس جمهور تركيه در ديدار و گفتگو با رئيس جمهور فرانسه، كه از مخالفان سرسخت عضويت تركيه در اتحاديه اروپاست، تصريح كرد كه كشورش عليرغم فرانسه به پيشرفت خود در راه عضويت در اين اتحاديه ادامه خواهد داد.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه بوگون تركيه، "عبداله گل " رئيس جمهور تركيه "نيكلاس ساركوزي " رئيس جمهور فرانسه را كه به عنوان رئيس ادواري گروه بيست به تركيه سفر كرده بود، به حضور پذيرفت.

گل كه پس از ديدار دوجانبه با ساركوزي به اتفاق وي در برابر خبرنگاران قرار گرفته بود، طي اظهاراتي تند به ساركوزي گفت كه دولت تركيه معتقد است كه در مورد عضويت اين كشور در اتحاديه اروپا برخوردي دوگانه صورت مي‌گيرد و وي نيز همين عقيده را دارد.

رئيس جمهور تركيه در ادامه تصريح كرد كه كشورش عليرغم ساركوزي و فرانسه به پيشرفت خود در راه عضويت در اتحاديه اروپا ادامه داده و موفق هم خواهد شد.

ساركوزي نيز طي اظهاراتي خاطرنشان كرد كه مذاكرات براي عضويت تركيه در اتحاديه اروپا ادامه خواهد يافت، ولي ممكن است كه نتيجه مذاكرات لزوما به عضويت تركيه در اين اتحاديه نيانجامد.

در اين بين منابع خبري تركيه از طرح همكاري هسته‌اي از سوي ساركوزي با دولت آنكارا خبر دادند.

مقامات كاخ رياست جمهوري تركيه نيز تاكيد كردند كه ديدار دوجانبه گل و ساركوزي در جوي متشنج صورت گرفته است. اين در حالي است كه مراسم استقبال از ساركوزي در فرودگاه آنكارا نيز به سردي برگزار شد و هيچ يك از وزيران كابينه تركيه به استقبال وي نيامدند.

انتهاي پيام/++

یک شنبه 8 اسفند 1389  10:56 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مخالفت ناتو با تحويل سه افسر كودتاگر تركيه‌اي به اين كشور

خبرگزاري فارس: پيمان ناتو از تحويل سه افسر تركيه‌اي شاغل در اين پيمان كه به مشاركت در طرح كودتاي موسوم به "پتك " در تركيه متهم شده‌اند، خودداري كرد.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه وطن تركيه، در پي متهم شدن سه تن از افسران شاغل ارتش تركيه كه مامور به پيمان ناتو هستند، مذكور به مشاركت در طرح كودتاي موسوم به پتك، دادگاه اين كشور حكم جلب اين عده را صادر كرد.

از سوي ديگر به دنبال فراخوانده شدن افسران متهم به كودتا از ناتو، پيمان مذكور از تحويل اين افسران به دولت تركيه خودداري كرد.

سه افسر متهم به مشاركت در طرح كودتا در حال حاضر و به مدت سه سال در قرارگاه بين‌المللي لجستيك ناتو در بلژيك انجام وظيفه مي‌كنند. ناتو اعلام كرده است كه پس از بررسي درخواست ستاد مشترك ارتش تركيه پاسخ مقتضي را خواهد داد.

طي روزهاي گذشته دادگاه تركيه حكم جلب 163 افسر ارشد و عالي‌رتبه شاغل و بازنشسته ارتش اين كشور را به جرم مشاركت در طرح كودتاي موسوم به پتك صادر كرد. از اين عده تاكنون 157 افسر دستگير و روانه زندان شده‌اند.

انتهاي پيام/++

یک شنبه 8 اسفند 1389  10:56 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مجلس اعلاي اسلامي شيعيان لبنان:
شاه بحرين به مطالبات معترضان تن دهد

خبرگزاري فارس: نايب رئيس مجلس اعلاي اسلامي شيعيان لبنان از شاه بحرين خواست كه به مطالبات مردمي تن داده و راه را براي اصلاحات سياسي در كشور هموار كند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري شين‌هوا، شيخ "عبدالامير قبلان " نايب رئيس مجلس اعلاي اسلامي شيعيان لبنان در كنفرانسي مطبوعاتي از "حمد بن عيسي آل خليفه " شاه بحرين خواست تا باب اصلاحات سياسي را در كشور باز كند.

وي خواستار تحقق آرمان‌ها و مطالبات ملت بحرين در رسيدن به آزادي و حق تعيين سرنوشت سياسي شد تا نظامي مبتني بر حفاظت از حقوق مشروع شهروندان در بحرين ايجاد شود.

قبلان تصريح كرد: اصلاحات سياسي در بحرين بيش از حد مورد نياز است، همچنين تحقق ثبات سياسي در اين كشور برادر كه ما شكوفايي آن را با استحكام وحدت داخلي و همكاري ميان اقوام آن از تمام جريان‌ها مختلف را مي‌خواهيم، امري ضروري است.

اين روحاني شيعي لبناني از آزادي تعدادي از زندانيان سياسي بحرين استقبال كرده و خواستار آزادي تمامي زندانيان سياسي شد تا با برادران و خانواده‌هاي خود در روند اصلاحات سياسي مورد نظر شركت داشته باشند.

وي با خانواده‌هاي شهدايي كه در اين روزها خون آنها ريخته شده است، ابراز همدردي كرد و خواستار محاكمه كساني شد كه دستانشان به خون مردم بحرين آلوده شده است.

روز جمعه گذشته بيش از 250 هزار نفر از مردم كشور بحرين در شهر منامه گردهم آمده و تظاهرات ضد دولتي برپا كردند.
انتهاي پيام/++

یک شنبه 8 اسفند 1389  10:56 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مقاومت مردمي در ليبي ادامه دارد؛
شكست مجدد مزدوران قذافي از جوانان در شهر "الزاويه "

خبرگزاري فارس: جوانان شهر الزاويه با ادامه مقاومت در برابر مزدوران قذافي دومين تلاش اين نيروهاي براي ورود به اين شهر استراتژيك را ناكام گذاشتند.

به گزارش مانيتورينگ فارس، جوانان شهر "الزاويه " در نزديكي طرابلس دومين حمله نيروهاي قذافي را دفع كردند و مانع از ورود نيروهاي مزدور به داخل شهر شدند.

از سوي ديگر شبكه الجزيره به نقل از منابع آگاه اعلام كرد كه در درگيري‌هاي شديد بين مردم و مزدوران قذافي در مصراته و در اطراف انبارهاي اسلحه اين شهر، 18نفر كشته شده‌اند.

همچنين در درگيري‌هاي شديد در طرابلس نيز 7 نفر كشته شده‌اند و شبكه الجزيره تصاويري از تلاش نيروهاي امنيتي قذافي براي دزديدن جسد دو تن از كشته شدگان در منطقه فشلوم را پخش كرد.

شبكه الجزيره در گزارشي از آخرين اوضاع ليبي اعلام كرد كه روز گذشته بزرگترين تظاهرات طرابلس با حضور 200 هزار نفر برگزار شد و اين در شرايطي بود كه مزدوران در خيابان‌ها مردم را به رگبار مي‌بستند.

انتهاي پيام/++

یک شنبه 8 اسفند 1389  10:56 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
وزير دفاع انگليس:
تحولات ليبي شوكي راهبردي در سراسر جهان عرب ايجاد مي‌كند

خبرگزاري فارس: وزير دفاع انگليس تاكيد كرد تحولات روي داده در ليبي شوك راهبردي در سراسر جهان عرب ايجاد خواهد كرد.

به گزارش فارس، "ليام فاكس " در مقاله‌اي در هفته نامه انگليسي "ساندي تلگراف " هشدار داد، معاني ضمني ناآرامي‌هاي ليبي و ديگر كشورهاي شمال آفريقا و خاورميانه بسيار وسيع خواهد بود و مي‌تواند تا سال‌ها انعكاس داشته باشد.

وي در ادامه نوشت كه اوضاع ليبي نشان مي‌دهد دولت انگليس براي سازماندهي سريع مجدد نيروهاي مسلح اين كشور حق داشته چرا كه اين نيروها به اين ترتيب با تهديدهاي امنيتي جديد سازگارترند.

فاكس گفت: اين رويدادها در چند روز اخير ممكن است يك شوك و تغيير راهبردي در اينكه ما چگونه جهان را مي‌بينيم به وجود آورد.

وزير دفاع انگيس گفت: كشوري جزيره‌اي مانند انگليس كه بسياري از منافع آن در بسياري از نقاط جهان است، حدود 10 درصد اتباع آن در خارج زندگي مي‌كنند، به طور اجتناب ناپذيري از بي ثباتي جهاني تاثير منفي مي‌پذيرد.

وي همچنين اعلام كرد كه به عنوان بخشي از شكل دهي مجدد وزارت دفاع، منابع اضافي به يك طرح توسعه‌اي در نيروهاي ويژه انگليس اضافه خواهد شد.

فاكس افزود: در صورتيكه نياز باشد ما مي‌توانيم واحدي 30 هزار نفري تشكيل دهيم كه شامل نيروهاي دريايي و هوايي براي مداخله‌هاي منحصر بفرد و اختصاصي باشند.

وي به جزئيات بيشتري در اين زمينه اشاره نكرد.

وزير دفاع انگليس در پايان مقاله خود در ساندي تلگراف تاكيد كرد: وقايع 11 سپتامبر شوكي راهبردي را ايجاد كرد كه بسرعت ديدگاه ما به جهان را تغيير داد. رويدادهاي شمال آفريقا در چند روز اخير نيز ممكن است شوكي راهبردي و تغييري را در چگونگي ديدگاه ما به جهان ايجاد كند.

انتهاي پيام/ص

یک شنبه 8 اسفند 1389  10:56 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
سفير ايران در اروگوئه:
اسرائيل محور تفرقه و نقض حقوق‌ بشر در خاورميانه است

خبرگزاري فارس: سفير جمهوري اسلامي ايران در اروگوئه در يك گفت‌وگوي راديويي اظهار داشت: رژيم صهيونيستي محور تفرقه، وحشت و نقض حقوق ‌بشر در منطقه خاورميانه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در منطقه آمريكاي لاتين، "حجت‌الله سلطاني "، سفير جمهوري اسلامي ايران در اروگوئه، در گفت‌وگويي راديويي كه در مونته‌ويدئو پايتخت اين كشور برگزار شد، اظهار داشت: آنچه اكنون در خاورميانه مي‌گذرد، قيام ملت‌هايي است كه از زندگي كردن در شرايط موجود خسته شده‌اند و مي‌خواهند به اين وضعيت پايان ببخشند.

وي در اين خصوص گفت: رژيم‌هاي دست‌نشانده آمريكا در اين منطقه با سياست ايجاد ترس و وحشت حقوق ملت‌ها را انكار مي‌كنند و مردم مي‌خواهند اين شرايط را تغيير دهند.

سلطاني افزود: ملت‌ها مي‌خواهند خودشان راجع به سرنوشتشان تصميم‌گيري كنند و آنچه مي‌توان گفت اين است كه بايد اعتماد نشان داده تصميم ملت را محترم بشمارند.

سفير ايران در پاسخ به سؤالي در خصوص نقش اسرائيل در ايجاد وضعيت نابه‎سامان عليه ملت‌هاي منطقه خاورميانه گفت: رژيم صهيونيستي محور تفرقه، وحشت و نقض حقوق بشر در منطقه است.

وي در اين خصوص اظهار داشت: چنانچه نگاهي به تاريخ بيندازيم مشاهده خواهيم كرد كه قبل از سال 1948 جنگي بين كشورها نبود و تفرقه‌اي در جهان اسلام وجود نداشت. ولي اكنون شرايط و وضعيت چگونه است؟

سلطاني افزود: نه‎تنها اين رژيم در برخي موارد به كشورهاي مسلمان حمله كرده است و حتي در سال 1967 صحراي سينا را كه بخش مهم استراتژيكي مصر است اشغال كرد، بلكه پيوسته سعي مي‌كند بين دولت‌ها، كشورها و ملت‌هاي مسلمان تفرقه ايجاد كند.

وي در ادامه اضافه كرد: سياست ايجاد تفرقه بين ملت‌ها نمي‌تواند موفق شود زيرا مردم هميشه از ملت فلسطين حمايت مي‌كنند، اما در بعضي موارد توانسته است تا اندازه‌اي بين كشورها و دولت‌ها تفرقه ايجاد كند.

سفير جمهوري اسلامي در پايان اظهار داشت: البته رژيم صهيونيستي به نقطه پايان اين داستان رسيده است چرا كه همان‌گونه كه مشاهده مي‌كنيد ملت‌هاي خاورميانه عزم خود را جزم كرده‌اند و مي‌خواهند خودشان درباره مسايل خود تصميم بگيرند.

انتهاي پيام/ت*

یک شنبه 8 اسفند 1389  10:57 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
تظاهرات مردم تركيه عليه ديكتاتور ليبي

خبرگزاري فارس: جمعي از اعضاي سازمان‌هاي غير دولتي تركيه با تجمع در مقابل كنسولگري ليبي در شهر استانبول، ضمن محكوم كردن جنايا ديكتاتور ليبي از قيام مردم اين كشور حمايت كردند.

به گزارش فارس به نقل از رسانه هاي تركيه، اقشار مختلف مردم تركيه روز گذشته با تجمع در مقابل كنسولگري ليبي در استانبول از قيام مردم اين كشور عليه معمر قذافي و فرزندان وي حمايت كردند.

در اين تظاهرات كه اعضاي سازمان‌هاي غير دولتي تركيه نظير بنياد كمك هاي انساندوستانه آي اچ اچ، انجمن حمايت از مظلومين و انجمن حمايت از آزادي و جمع زيادي از مردم شركت كرده بودند، تظاهركنندگان از ميدان "تقسيم " شهر استانبول به سوي كنسولگري ليبي راهپيمايي كرده و تصاوير معمر قذافي رهبر ديكتاتور ليبي را به آتش كشيدند.

تظاهركنندگان همچنين با سردادن شعارهايي در حمايت از قيام مردم ليبي عليه ديكتاتور اين كشور، تيراندازي طرفداران قذافي بر روي مردم بي دفاع را محكوم كردند.

نماينده تظاهركنندگان با قرائت بيانيه‌اي با تاكيد بر اينكه وقايع ليبي در واقع قتل عام مردم اين كشور است، در ادامه تصريح كرد كه ديكتاتورهاي منطقه نه تنها عليه مردم خود بلكه عليه بشريت اعلان جنگ كرده‌اند.

انتهاي پيام/++

یک شنبه 8 اسفند 1389  10:57 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
ساندي تلگراف افشا كرد:
توافق محرمانه 10 ميليارد پوندي انگليس با ليبي

خبرگزاري فارس: يك هفته نامه انگليسي فاش كرد دولت انگليس پيش از شروع ناآرامي‌ها در ليبي گفت‌‌وگوهاي محرمانه‌اي با رژيم اين كشور درباره يك توافق محرمانه به ارزش 10 ميليارد پوند داشته است.

به گزارش فارس به نقل از هفته نامه ساندي تلگراف، در 18 ماه گذشته يك واحد اختصاصي از وزارت خارجه انگليس از وكلايي حمايت مي‌كرده‌اند كه در تلاش به منظور اخذ غرامت براي قربانيان انگليسي بمب‌گذاري‌هاي ارتش جمهوريخواه ايرلند با مواد منفجره ليبيايي بوده‌اند.

به نوشته اين نشريه انگليسي، تيم فوق در مرحله نهايي بحث درباره يك بسته به نام "ابتكار قربانيان " با اعضاي ارشد رژيم قذافي بوده است.

ساندي تلگراف ادامه داد: اين توافق احتمالي مي‌توانست شامل پرداخت غرامت به 150 خانواده كشته شدگان و يا مجروحان بمب‌گذاري‌هاي فوق باشد. همچنين اين توافق شامل يك سرمايه گذاري فرهنگي و اجتماعي عظيم روي پروژه‌هاي آشتي جويانه در ايرلند شمالي مي‌شد.

افراد نزديك به اين توافق اعلام كردند از زمان روي كار آمدن دولت ائتلافي انگليس در ماه مي 2010، دولت انگليس تلاش كرد تا توافقي را كه در مراحل نهايي بود تضمين كند و اين در شرايطي است كه گفته مي‌شود ديويد كامرون نخست وزير و ويليام هيگ وزير امور خارجه نفع شخصي نيز در گفت‌وگوهاي اختصاصي محرمانه فوق داشته‌اند.

منابع اعلام كرده‌اند كه اين توافق رژيم قذافي را از پرداخت 2 تا 10 ميليارد پوند به انگليس متعهد مي‌ساخت كه به عنوان بخشي از ترميم چهره ليبي محسوب مي‌شد.

اين خبر در حالي اعلام مي‌شود كه انگليس به دليل رابطه تجاري و دفاعي با رژيم ليبي بشدت مورد انتقاد منتقدان و حاميان حقوق بشر قرار گرفته‌ است.

بر اساس اين گزارش، انگليس در سال‌هاي گذشته گاز اشك آور و گلوله به ليبي صادر كرده است.

گفته مي‌شود قذافي از شروع تظاهرات مردمي در اين كشور و سركوب آنها حدود دو هزار نفر را كشته و هزاران نفر را مجروح كرده است.

انتهاي پيام/ص

یک شنبه 8 اسفند 1389  10:57 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
3سناريو براي فرجام قذافي

خبرگزاري فارس: يك تحليلگر كويتي سه سناريو را براي فرجام "معمر القذافي " ديكتاتور ليبي پيش‌بيني كرده است.

به گزارش فارس، "عبدالرحمن القريشي " روانشناس كويتي در گفت‌وگو با شبكه تلويزيوني العربيه سه سناريو را براي فرجام معمر القذافي پيش‌بيني كرد، بر اساس اظهارات وي اولين سناريو اين است كه قذافي خودكشي كند.

*خودكشي اولين سناريوي در انتظار قذافي

او معتقد است هنگامي كه فردي مرحله دفاع از خود را پشت سر گذاشته و بي‌دفاع باقي مي ماند، به فروپاشي رواني مي‌رسد و خود را تنها حس مي‌كند، اين حالت است كه براي فرد دردناك است و ممكن است دست به خودكشي بزند.

* كشته شدن قذافي به‏دست انقلابيون ليبي

وي سناريوي دوم را كشته شدن قذافي در درگيري با نيروهاي مخالف و انقلابي ليبي مي‌داند، او معتقد است كه ممكن است كار به جايي برسد كه انقلابيون به مقر رياست وي نيز برسند و او را از بين ببرند.

* مخفي شدن از انظار عمومي

سناريو سوم كه تا اين لحظه اندكي بعيد به نظر مي‌رسد، اختفاي قذافي است، البته اين روانشناس توضيح مي‌دهد كه محاكمه قذافي را بعيد مي‌داند، چون افرادي شبيه به وي در زمان شكست مخفي شده و نمي‌توان به آنها دست يافت، بنابراين قذافي يا خودكشي كرده و يا كشته مي‌شود و يا اينكه خود را به صورتي قوي مخفي مي‌نمايد.

قريشي معتقد است كه شخصيت عجيب و جنجالي قذافي با روحيه وي در يكه‌تازي در زمينه‌هاي مختلف و نشان دادن خود عجين شده و اين در نحوه عجيب لباس پوشيدن و سخن گفتن وي خود را نشان داده است.

به گفته وي قذافي به هيچ وجه نمي‌خواهد تحت سلطه كسي باشد و به همين دليل هرگز نمي‌تواند در موقعيت ضعف خود را نشان دهد.

در دومين هفته از انقلاب مردمي ليبي و ادامه خشونت‌ها و جنايات قذافي عليه آنها اين كشور كانون توجه رسانه‌هاي جهاني شده است،. بسياري از دولت‌ها و ملت‌هاي جهان و سازمان‌هاي بين‌المللي خواستار توقف فوري اين جنايات و محاكمه قذافي در دادگاه‌هاي بين‌المللي شده‌اند.

تاكنون هزاران نفر از مردم ليبي در تظاهرات اعتراض‌آميز عليه رژيم كودتايي معمر القذافي كشته و زخمي شده‌اند.

انتهاي پيام/++*

یک شنبه 8 اسفند 1389  10:57 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
منابع سوئدي فاش كردند؛
"موساد " براي سركوب مردم ليبي 1500 مزدور اجير كرده است

خبرگزاري فارس: تعدادي از افسران موساد كه متخصص در امور آفريقا هستند، بيش از هزار و 500 مزدور از كشورهاي آفريقايي و تابعيت‌هاي مختلف اجير كرده‌اند تا با همكاري عناصر وابسته به قذافي قيام مردمي اين كشور را سركوب كنند.

به گزارش فارس، پايگاه خبري نهرين‌نت به نقل از برخي منابع سوئدي نوشت كه "سيف الاسلام قذافي " فرزند "معمر قذافي " ديكتاتور ليبي از طريق برخي رابط‌‌ها كه اين منابع آنها را دوستان اسرائيلي خوانده‎اند و ارتباطات خوبي با "اورلي واينرمن " بازيگر و مدل صهيونيست دارند، تماس گرفته و از آنها خواسته است تا در برابر اقداماتي كه وي آن را آشوب در كشور خوانده و در شهر بن‎غازي و ديگر شهرهاي ليبي اوج گرفته است، به سران ليبي كمك كنند.

بر اساس اين گزارش، تعدادي از افسران موساد كه متخصص در امور آفريقا هستند، موفق شده‌اند تا بيش از هزار و 500 مزدور از كشورهاي آفريقايي و تابعيت‌هاي مختلف اجير كنند و از طريق كشورهاي مالت و چاد آنها را به ليبي بفرستند تا براي مقابله با نيروهاي مردمي از آن استفاده كنند.

اين منابع اعلام كردند كه سيف الاسلام قذافي از سال 2005 و از زمان سفر به اردن و مشاركت در كنفرانس بين‌المللي اقتصادي در اين كشور ارتباطات خوبي با برخي افرادي كه در موساد فعاليت مي‌كنند، دارد.

بر اساس اين گزارش، اين ارتباطات تا حدي پيش رفت كه اين جاسوسان موساد براي ليبي نقش رابط ميان طرابلس و آمريكا را ايفا مي‌كردند و به ليبي كمك كردند تا مذاكرات خوبي با آمريكايي‌ها در زمينه مسايلي چون پايان دادن به موضوع لاكربي و از سرگيري مناسبات با ‌آنها داشته باشد.

اين منابع سوئدي گفته‌اند كه ليبي از طريق همين جاسوس‌ها اطلاعاتي را از تاسيسات هسته‌اي ايران، فعاليت‌هاي حزب‌الله و شخصيت‌هاي ارشد اين حزب و همچنين توانمندي‌هاي نظامي سوريه دريافت كرده است.

بنا بر اعلام اين منابع، اسرائيلي‌ها به سيف الاسلام در روز بيستم ماه جاري و تنها سه روز بعد از آغاز انتفاضه مردمي وعده دادند كه در زمينه تاخير اعلام موضع‌ آمريكا عليه نظام حاكم ليبي تلاش كنند تا رژيم قذافي بتواند به انقلاب مردمي در ليبي پايان دهد.

سيف الاسلام از سال 2005 با "اورلي واينرمن " بازيگر و مدل صهيونيست كه برخي وي را جاسوس موساد مي دانند، ارتباط دارد و به صورت دايمي در ايتاليا و سوئد و گاهي در ليبي با وي ملاقات مي‌كند.

گفته مي‌شود اين بازيگر زن صهيونيست نقش زيادي را در جمع‌آوري اطلاعات مهم براي موساد از طريق روابط خاص خود با سيف ‌الاسلام دارد.
انتهاي پيام/++*

یک شنبه 8 اسفند 1389  10:57 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
بودجه‌ 19 تريليون روبلي روسيه براي مجهز كردن ارتش

خبرگزاري فارس: معاون اول وزير دفاع روسيه اعلام كرد كه اين كشور طي 10 سال آينده بودجه‌اي معادل 19 تريليون روبل براي تجديد ساختارهاي نظامي خود صرف مي‌كند كه 80 درصد آن صرف خريد تجهيزات نظامي جديد خواهد شد.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه تحليلي-اينترنتي «اوترا»، وزارت دفاع روسيه طرح‌هاي خود براي تجديد ساختار نظامي ارتش اين كشور ظرف 10 سال آينده را اعلام كرد.

ژنرال "ولاديمير پاپوكين " معاون اول وزير دفاع روسيه به خبرنگاران اعلام كرد كه بر اساس برنامه دراز مدت دولت كه در ماه دسامبر سال گذشته به تصويب كابينه وزراء رسيد، طرح مدرنيزه سازي نيروهاي مسلح كشور مورد توجه خاص قرار دارد.

اين مقام بلندپايه نظامي روس گفت: براي اين منظور بودجه‌اي معادل 19 تريليون روبل در نظر گرفته شده است كه از اين بودجه، 80 درصد آن صرف خريد تسليحات نظامي جديد شده و 10 درصد آن نيز براي كارهاي علمي-تحقيقاتي هزينه خواهد شد.

اولويت اصلي در برنامه نظامي دولت روسيه توسعه نيروهاي هسته‌اي راهبردي است كه به گفته معاون اول وزير دفاع، بر اساس آن تا سال 2020 قرار است 7 زيردريايي اتمي راهبردي مجهز به موشك‌هاي بالستيك قاره پيماي «بولاوا» ساخته شود.

علاوه بر اين هواپيماهاي «توپولف-160» نيروي هوايي روسيه نيز مدرنيزه سازي شده و در آينده نزديك هم طرحي براي ساخت موشك‌هاي سنگين بالستيك قاره پيما در حال تهيه است.

ژنرال پاپوكين همچنين يادآور شد كه وزارت دفاع روسيه قصد دارد بيش از 600 فروند هواپيما، حدود 1000 بالگرد و 100 كشتي نظامي به ارتش تحويل دهد.

به گفته وي، 100 كشتي نظامي، شامل 25 زيردريايي، 35 رزم‌ناو و 15 كشتي بادباني مي‌شود. علاوه بر اين طي ده سال آينده سامانه‌هاي موشك‌هاي زمين به هواي «اس-500» جايگزين مجموعه‌هاي «اس-400» خواهند شد.

انتهاي پيام/ص

یک شنبه 8 اسفند 1389  10:57 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مقر موقت شوراي موقت "بنغازي " تعيين شد؛
تشكيل دولت انتقالي موقت در شرق ليبي

خبرگزاري فارس: وزير دادگستري مستعفي ليبي از موافقت براي تشكيل دولت انتقالي موقت در اين كشور تا آزادسازي تمام شهرهاي ليبي از سيطره رژيم قذافي خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري "الجزيره "، "مصطفي عبدالجليل " وزير دادگستري مستعفي ليبي از تلاش براي تشكيل شوراي ملي موقت به رياست شخص خودش خبر داد و گفت كه مقر موقت اين شورا تا آزادي "طرابلس " پايتخت ليبي، شهر "بنغازي " خواهد بود.

وي افزود: تصميم تشكيل اين شورا از سوي اعضاي شوراي محلي در مناطق شرقي ليبي گرفته شد و اين شورا شامل تمام مناطق كشور خواهد بود و به هيچ وجه موضوع خروج "معمر القذافي " از ليبي را بررسي نخواهد كرد بلكه وظيفه دارد كه قذافي و فرزند پسر پنجمش را به دليل جناياتي كه مرتكب شده‌اند، بازخواست كند.

* موافقت با تشكيل دولت موقت انتقالي در شرق ليبي

عبدالجليل كه از بنغازي سخن مي‌گفت، تصريح كرد: دولت پيشنهادي اين شورا مشتمل بر شخصيت‌هاي مدني و نظامي مطمئن است كه اداره امور تمام مناطق آزاد شده در ليبي را به مدت 3 ماه برعهده خواهد گرفت تا انتخاباتي شفاف و آزاد برگزار شود و ملت ليبي به موجب آن نمايندگان پارلماني و رئيس جمهور خود را بطور دموكراتيك و طبق روابط و ضوابط بين‌المللي انتخاب كنند.

وي افزود: اكثر پستهاي دولت آتي طبق بافت جمعيتي موجود در ليبي به منطقه غربي اين كشور اختصاص خواهد يافت. همچنين بخش جنوبي ليبي نيز در آن سهيم خواهد بود كه "عبدالرحمن شلقم " متعلق به اين منطقه است. عبدالجليل با ستايش وي گفت كه او بعنوان نماينده ليبي در سازمان ملل با داشتن يك پست بالا از رژيم حاكم جدا شد.

از ديگر شخصيت‌هاي مورد تقدير عبدالجليل "عبدالفتاح يونس " وزير كشور مستعفي ليبي است كه در دوره وزارت خود هيچ‌گاه با تظاهرات‌كنندگان مقابله نكرده است.

* ضرورت انتخاب پرچم و سرود ملي جديد براي دولت انتقالي ليبي

وي افزود: دولت انتقالي بايد بلافاصله پس از آزادي تمام بخش‌هاي ليبي داراي قانون اساسي مشخص، پرچم و سرود ملي جديدي باشد. در اين دولت جديد اسلام اصل خواهد بود اما تمام اديان و طوايف در آن داراي جايگاه و احترام خواهند بود.

وزير دادگستري مستعفي ليبي كه در پي اقدامات معمر القذافي از اين پست كناره‌گيري كرده است، اظهار داشت: دولت انتقالي ليبي پس از نشست ديروز در بنغازي متولد شد و نمايندگان شوراهاي محلي مناطق آزاد شده شرقي ليبي در اين نشست حضور داشتند.

* محاكمه معمر القذافي و فرزند پنجمش

وي افزود كه دولت انتقالي ليبي هرگونه گفت‌وگو براي خروج قذافي از ليبي را رد خواهد كرد و او را به دليل اقداماتش بازخواست خواهد كرد. حتي تمام فرزندان قذافي به استثناي فرزند پنجمش را عفو خواهد كرد اما پسر پنجم او به دليل اجير كردن مزدوران خارجي و سركوب تظاهرات‌كنندگان بايد پاسخگو باشد.

* تلاش براي جلب حمايت جامعه بين‌الملل براي دولت انتقالي ليبي

پس از اعلام تشكيل دولت انتقالي در ليبي، "ابراهيم دباشي " معاون رئيس هئيت ليبيايي در سازمان ملل كه اعلام كرده است از قذافي جدا شده است، اين ايده را تاييد و تاكيد كرد كه با اصل تشكيل دولت انتقالي موافق است و منتظر دريافت جزئيات و اطلاعات بيشتر درباره آن است.

"علي العجيلي " سفير ليبي در آمريكا نيز كه پيش از اين استعفا داده است از جامعه بين‌الملل و آمريكا خواست تا از اين دولت جايگزين ليبي حمايت كنند زيرا اين امر مي‌تواند به سرنگوني قذافي تسريع بخشد.

انتهاي پيام/++

یک شنبه 8 اسفند 1389  10:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها