0

اخبار بين الملل امروز

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
هلباوي از رهبران اخوان ‌المسلمون در گفت‌وگوي تفصيلي فارس:
صداقت، شجاعت و ساده‎زيستي امام خامنه‌اي مثال‌زدني است

خبرگزاري فارس: يكي از رهبران ارشد جماعت اخوان‌ المسلمون، صداقت، شجاعت و ساده‎زيستي مقام معظم رهبري را از ويژ‌گي‎هاي برجسته ايشان ياد كرد و گفت: شجاعت رهبران ايران و صداقت آنها مثال‌زدني است. آنها همان حرف‌هايي را كه در تهران مي‌زنند در سازمان ملل بيان مي‌كنند.

گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------

قيام مردم مصر عليه رژيم ديكتاتوري حسني مبارك و خيزش مردم منطقه در مقابل رژيم هاي ديكتاتوري تحولات عميقي را در منطقه خاورميانه پديد آورده و اميدها را براي ايجاد حكومت هاي مردمي در منطقه زنده كرده است.

يكي از گروه هايي كه نقش مهم و حياتي را چه قبل و چه بعد از قيام مردم در تحولات كشور مصر ايفا مي كند، گروه اخوان المسلمون از قديمي ترين تشكل هاي اسلامي اين كشور است.

اخوان المسلمون در زمان دولت حسني مبارك اصلي ترين گروه معارض با حكومت اين كشور و در زمان قيام مردم نيز از جمله نيروهاي اصلي براي پيشبرد اين انقلاب محسوب مي شد و هم‎اكنون ميزان مشاركت اين گروه در دولت آينده مصر و نحوه تعامل آن با قدرت‌هاي منطقه‌اي به خصوص مصر از جمله مهمترين دغدغه‌هاي محافل سياسي و امنيتي محسوب مي شود.

دكتر كمال هلباوي از اعضاي قديمي گروه اخوان المسلمون محسوب مي شود و تاكنون نيز سمت هاي مختلفي را در اين گروه به‎عهده داشته است.

حضور اين شخصيت قديمي اخوان المسلمون در تهران براي شركت در كنفرانس تقريب مذاهب فرصتي را فراهم كرد تا گفت‌وگويي صميمي با دكتر هلباوي درباره اين تشكل قديمي، رويكرد آن به انقلاب اسلامي و همچنين سوابق فعاليت هاي مبارزاتي وي را بعد از ظهر يك روز زمستاني داشته باشيم.

* آقاي هلباوي، با تشكر از فرصتي كه در اختيار ما قرار داديد. اينكه در ابتدا بگوييد كه در حال حاضر كجا اقامت داريد و فعاليت شما چيست؟

بله، من در سال 1988 توسط حكومت حسني مبارك از مصر اخراج شدم. سال‌هاي اوليه پس از اخراجم از مصر، مدتي را در افغانستان و پاكستان گذراندم و در اين كشورها برنامه هاي اخوان المسلمون را پيگيري مي كردم. من همچنين مشاور موسسه مطالعات سياسي پاكستان بودم و به پروفسور خورشيد احمد نايب رئيس جماعت اسلامي پاكستان درباره مطالعات وي پيرامون مسلمانان منطقه كمك كردم.
در آن زمان دولت مبارك با كساني كه براي فعاليت هاي اسلامي به افغانستان و پاكستان سفر مي كردند، خيلي شديد برخورد مي كرد و با حضور مخالفان حكومت خود در اين دو كشور مخالف بود.
افرادي را كه از مصر به افغانستان با پاكستان سفر مي كردند به محض بازگشت به مصر دستگير و شكنجه مي شدند.

*علت اين نگراني حكومت مبارك چه بود؟

علت اين نگراني آنها اين بود كه فرهنگ انقلاب و جهاد از منطقه وارد مصر شود. در آن زمان اغلب گروه‌هاي جهادي به افغانستان مي رفتند براي همين مبارك از اين مساله بسيار واهمه داشت.

*مزاحمتي هم از سوي سرويس هاي امنيتي مصر متوجه شما شد؟

من توسط سرويس‌هاي امنيتي مصر فردي شناخته شده بودم به خاطر اينكه هيچگاه اسم و ظاهرم را تغيير ندادم. من دوستي را در دفتر رياست جمهوري مصر به نام شجاعت حسين داشتم كه به من اطلاع داد كه آمريكايي ها به دنبال تو هستند و بايد پاكستان را ترك كني در غير اينصورت دستگير مي شوي.
در سال 1994 از آنجا به لندن رفتم و تا به امروز در لندن زندگي مي‌كنم و تاكنون نيز سفري را به مصر نداشته‌ام.

*فعاليت هاي شما در اخوان المسلمون در چه سطحي بود؟

من عضو دفتر ارشاد اخوان المسلمون بودم كه بالاترين دفتر در اخوان المسلمون است. من همچنين عضو شوراي اخوان‌المسلون هم بودم و من سخنگوي رسمي اين جماعت در غرب در دهه 90 بودم و بعد براي انجام كارهاي تحقيقاتي استعفا دادم من مشغول به فعاليت هايي شدم كه به اتحاد بين شيعه و سني مرتبط مي‌شد.

*فكر مي‌كنم كه شما انجمن اتحاد مسلمانان را در لندن پايه گذاري كرديد؟

انجمن اتحاد مسلمانان در لندن و سه چهار سال پيش ايجاد شد. ما طي اين مدت 4 كنفرانس را برگزار كرديم و ما بردارانمان را از كشورهاي مختلف اسلامي به اين كنفرانس دعوت كرديم. افرادي كه معتقد هستند كه اتحاد بين شيعه و سني بايد اتفاق بيافتد بايد با هژموني غرب مقابله كرد. انشاء الله كنفرانس بعدي ما تابستان سال جاري ميلادي خواهد بود.

*آقاي الهلباوي در كوران انقلاب مصر، مصاحبه شما با شبكه بي بي سي و دفاع از ايران و سخنراني رهبر انقلاب بازتاب گسترده اي در محافل خبري داشت. در تهران هم شما در جمع ديدار كنندگان با رهبر انقلاب اسلامي بوديد. نظر شما درباره تاثير ايران بر انقلاب كشور هاي عربي چيست؟

بله، در سفري به ايران اين افتخار را داشتم كه با "رهبر امام خامنه‌اي " ديدار كردم و بتوانم حرف هايم خودم را بزنم و نظرات ايشان را جويا شوم. در اين جلسه اين توفيق را داشتم تا در كنار امام خامنه اي و بسيار نزديك به ايشان بنشينم و توصيه‌هاي ايشان كه بسيار شيوا به زبان عربي بيان شد، گوش فرا دهم.

*چه نكاتي در سفر به ايران براي شما جالب بود؟

چند نكته در سفرم به ايران براي من جالب بود. اول ساده زيستي زندگي امام خامنه‌اي و دكتر احمدي نژاد دوم پيشرفت هاي صنعتي ايران بود و سوم توانايي ايران براي پيشرفت با وجود تحريم ها بود.
شجاعت رهبران ايران و صداقت آنها هم برايم خيلي جالب و مثال‌زدني است. آنها همان حرفهايي را كه در تهران مي‌زنند در سازمان ملل در آمريكا هم مي زنند.
ولي ما رهبران دو رو و رياكاري زيادي در كشورهاي اسلامي عربي داريم اگر ما بخواهيم ديگر حاكمان كشورهاي عربي را كه با اسرائيلي‌ها دست مي‌دهند و پيشنهاد مذاكره مي دهند با آيت‌الله امام خامنه‌اي مقايسه كنيم، شما مي‌توانيد تفاوت بين رهبر واقعي امت اسلامي و رهبران غير واقعي را متوجه شويد.

*بهترين خاطره‌اي كه از ديدار با رهبر انقلاب اسلامي داشتيد، چه بود؟

بهترين خاطره‌اي كه از ديدار امام خامنه اي دارم اين است كه در زماني كه با ايشان ديدار كردم در صحبت ها و برخورد ايشان عشق و علاقه به امت اسلامي را مي ديدم كه اين علاقه را ايشان به خوبي با جملات و سخنراني عربي منتقل كنند و همچنين عشق ايشان به انقلاب مردم مصر بسيار زيبا بود. صحبت ها و توصيه هاي ايشان از علم و شناخت نشات گرفته شده بود و ايشان مانند حاكمان كشورهاي عربي نسبت به مسائل بي تفاوت نيستند.

*راستي شما چرا از لفظ امام خامنه اي براي ايشان استفاده مي كنيد؟

من اصرار دارم كه از لفظ "سيد القائد، الامام الخامنه‌اي " استفاده كنم زيرا بعد از امام خميني ايشان امامت و رهبري امت اسلامي را بر عهده دارند. زماني كه ما به پيشنماز يك مسجد مي گوييم امام جماعت به خاطر اين است كه يك عده اي از نماز گزاران را امامت مي‌كند زماني كه من مي گويم امام خامنه‌اي به اين خاطر است كه ايشان يك امت اسلامي را رهبري و هدايت مي كنند. ايشان بعد از امام خميني آمده‌اند و حامل همان پيام‌ها و رهنمودها هستند

*شما سالها است كه از وطن خود دور هستيد آيا تصور اين رو مي‌كرديد كه زماني بتوانيد به كشور خود بازگرديد؟

بله البته من طي اين سال‌ها هميشه اين اميد را داشتم كه به مصر برگردم براي همين طي 6 سالي كه در مصر بودم موسسه‌اي را با نام "مصر را نجات دهيد " راه اندازي كردم كه عده‌اي به من مي گفتند كه منظورت از اين كار چيست؟ مصر مشكلي ندارد و من پاسخ مي‌دادم كه مصر تحت حاكميت مبارك وضعيت خوبي ندارد و ما بايد مصر را از شر مبارك نجات دهيم. بايد بگويم كه انقلاب مردم مصر را از دست مبارك نجات داد.

*زماني كه اولين بار خبر فرار مبارك را شنيدي چه حسي داشتيد؟

من هميشه در انتظار اين لحظه بودم. يا مرگ مبارك را ببينم و يا فرار او را. حالا كه او فرار كرده آرزو مي‌كنم كه او تحويل مصر داده شود و به خاطر جناياتي كه كرده است و به خاطر عقب ماندگي هايي كه او باعث آن شده است به خصوص درمورد ظلم‌هايي كه به اخوان المسلمون كرده است محاكمه شود . آيا مي توانيد تصور كنيد كه مبارك، خانواده و اطرافيان آن سرزمين مصر را از مردم مصر دزديده‌اند. چنين مردي بايد محاكمه شود و درس عبرتي براي ساير پادشاهان و اميرنشين‌هاي كشورهاي عربي شود.

* گويا شما به آقاي احمدي نژاد علاقه وافري داريد، دليل اين علاقه چيست؟

من تنها از چند نفر از سياستمداران دنيا خوشم مي آيد كه به طور حتم يكي از آنها "احمدي نژاد " است . من معتقدم رهبران كشورها بايد به مردم خيلي نزديك باشند رهبران بايد ساده زيست باشند و رهبران همچنين بايد صادق و شجاع باشند و احمدي نژاد صادق ساده زيست و شجاع است. او همچنين تمركز زيادي براي پيشرف كشور مي كند و او برخلا سران احمق عرب بسيار با هوش است و مي خواهد ايران را به يك قدرت تبديل كند نه تنها يك قدرت منطقه‌اي بلكه يك قدرت جهاي در جهان تبديل كند و اين اتفاق خيلي دور نيست. با پيروزي انقلاب مصر و ليبي و ديگر كشورهاي عربي اين مهم روي خواهد داد كه مي توان گفت در 10 سال آينده اين اتفاق خواهد افتاد.

نظرشما درباره پوشش اخبار مصر چيست؟ براي مثال شبكه تلويزيوني الجزيره تلاش مي‌كرد وانمود كند كه پوشش كاملي از انقلاب مردم در مصر مي دهد، در حالي كه هيچ خبري در خصوص شعارهاي ضد آمريكايي و ضد اسراييلي مردم مصر مخابره نمي كرد. نظر شما در اين خصوص چيست؟

البته بايد بگويم با وجود اينكه شبكه الجزيره به خاطر انتقادهاي شديد من عليه آمريكا يك سال و نيم است از من براي مصاحبه دعوت نمي كند اين شبكه در كل پوشش خوبي داد البته بايد بگويم كه خيلي نبايد از شبكه الجزيره انتظار مطالب ضد آمريكايي داشت.

*ممنون از فرصتي كه در اختيار ما قرار داديد.

گفت‌وگو از مصطفي افضل‌زاده

انتهاي پيام/پ

یک شنبه 8 اسفند 1389  11:03 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

عناوين مهم روزنامه‌هاي امروز عربستان:
ارتش رژيم صهيونيستي فيس‌بوك را به روي سربازان قطع كرد

خبرگزاري فارس: تماس تلفني بان‌كي‌مون با ملك عبدالله براي بررسي تحولات منطقه، بيانيه شوراي همكاري براي مجازات عاملان جنايت عليه مردم ليبي، هماهنگي‌ها براي تشكيل دولت انتقالي در ليبي از عناوين مهم روزنامه‌هاي امروز عربستان است.

به گزارش فارس، عناوين مهم روزنامه‌هاي امروز عربستان به شرح ذيل است:

الرياض:
- 156 هزار پست خالي در دستگاه‌هاي دولتي وجود دارد
- 50 درصد از توامندي زنان شايسته كار به دليل نبود محيط مناسب بلااستفاده است
- عماني‌ها يادداشت درخواسته‌هاي خود براي ايجاد اصلاحات سياسي و اقتصادي را به سلطان قابوس دادند
- روسيه تعهد خود به مجهز كردن سوريه با موشك‌هاي ياخنوت را اعلام كرد
- سلطان قابوس دستور ايجاد اصلاحات در تركيب كابينه دولت را صادر كرد
- شاهزاده نايف با شيخ صباح الاحمد الجابر الصباح امير كويت در كويت ديدار و درباره تحولات منطقه گفت‌وگو كرد

عكاظ:
- نهادهاي دولتي اجراي دستورات پادشاه را آغاز كردند
- بان‌كي‌مون در تماس تلفني با ملك عبدالله تحولات منطقه و جهان را بررسي كرد
- ارتش رژيم صهيونيستي شبكه فيس‌بوك را به روي سربازان قطع كرد
- عبدالرحمن العطيه از شوراي امنيت خواست عاملان حمله به مردم ليبي را مجازات و به حمام خون در اين كشور پايان بدهد

الشرق الاوسط:
- قذافي در سنگر خود در باب "العزيزيه " مانده است و مناطقي از طرابلس تحت سلطه معارضان
- سازمان كنفرانس اسلامي آمادگي خود را براي همكاري با سازمان ملل در تحقيق درباره جنايتكاران ليبي اعلام كرد
- سكوت اتحاديه آفريقا در برابر حوادث ليبي سوال‌برانگيز است
- سخنگوي شوراي حاكم بنغازي: از كشورهاي عربي طلب كمك مي‌كنيم
- منابعي از خانواده قذافي: قذافي تا سرحد مرگ مي‌جنگد و جسدش را بايد از ليبي بيرون كنند
- معاون رئيس پارلمان يمن: دستگاه اصلاعاتي يمن من و برخي شخصيت‌هاي برجسته معارض را هدف گرفته است

الحيات:
- معارضان قذافي براي اعلام دولت انتقالي هماهنگي مي‌كنند
- كويت در بيستمين سال آزادسازي كشور از اشغال عراق رژه نظامي بزرگي برگزار كرد
- 18 هزار نفر در فيس‌بوك فراخوان براي قيام آزادي در 16 مارس در قطر را تاييد كردند
- عمر سليمان در مراسم جشن استقلال و آزادسازي كويت شركت و با امير كويت ديدار كرد
- حمله شهرك‌نشينان صهيونيست به روستاهاي نابلس و حمله جنگنده‌هاي اين رژيم به غزه
- معارضان اردن اعتراضات خود را با تعيين ضرب الاجل و افزايش تظاهرات جدي‌تر مي‌كنند

الوطن:
- روزانه هزاران نفر از اتباع خارجي از ترس حوادث ليبي به جزيره مالت پناه مي‌برند
- طرابلس ديگر جاي قذافي نيست
- وزير خارجه بحرين پيش‌بيني مي‌كند كه مذاكره با معارضان ظرف هفته جاري برگزار شود اما معارضان همچنان براي تظاهرات جديد برنامه‌ريزي مي‌كنند

انتهاي پيام/++

تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

پس از سكوت طولاني‌مدت؛
اوباما خواستار كناره‌گيري قذافي از قدرت شد

خبرگزاري فارس: با گذشت چندين هفته از خونريزي‌ها در ليبي و سكوت آمريكا در محكوم كردن دولت اين كشور، رئيس‌جمهوري آمريكا اعلام كرد كه رهبر ليبي ديگر مشروعيت ندارد و بايد از قدرت كناره‌گيري كند.

به گزارش فارس به نقل از شبكه "بي‌بي‌سي "، كاخ سفيد با صدور بيانيه‌اي اعلام كرد كه "باراك اوباما " رئيس‌جمهوري آمريكا در گفت‌وگوي تلفني با "آنگلا مركل " صدراعظم آلمان تأكيد كرده است كه "معمر قذافي " رهبر ليبي مشروعيت خود را بعنوان رهبر ليبي از دست داده و بايد هرچه سريع‌تر از قدرت كناره‌گيري كند.

اوباما تصريح كرد: رهبر كشوري كه فقط با استفاده از خشونت گسترده عليه مردم مي‌تواند بر سر قدرت باقي بماند مشروعيت حكومت كردن را از دست داده است و بايد با كناره گيري فوري، كار درست را براي كشورش انجام دهد.

"هيلاري كلينتون "، وزير خارجه آمريكا نيز طي بيانيه‌اي اعلام كرد: معمر قذافي اعتماد مردم خود را از دست داده و بايد پيش از وقوع خونريزي و خشونت بيشتر، برود.

وي افزود: مردم ليبي شايستگي دولتي را دارند كه آرمان‌هاي آنها را برآورده و حقوق بشر جهان شمول آنان را رعايت كند.

مقامات آمريكايي در حالي چنين اظهاراتي را مطرح مي‌كنند كه صدها نفر در اعتراضات ليبي و خشونت‌هاي قذافي كشته شدند و عليرغم آنكه بسياري از كشورها خشونت‌هاي ليبي را محكوم كردند، آمريكا پس از سكوتي طولاني‌مدت اموال قذافي را بدون آنكه وي را محكوم كند، بلوكه كرد.

بر اساس اين گزارش، معمر قذافي و نيروهاي هوادار او هنوز كنترل "طرابلس " پايتخت ليبي و نواحي اطراف آن را در دست دارند اما چند شهر از جمله بنغازي، دومين شهر بزرگ ليبي در اختيار مخالفان است.

انتهاي پيام/ص

تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

كر‌ه‌شمالي تحريكات رواني كره‌جنوبي را بي‌پاسخ نخواهد گذاشت

خبرگزاري فارس: بدنبال اعمال تحريك‌آميز كره‌جنوبي، كره‌شمالي امروز اعلام كرد در صورت ادامه رفتارهاي رواني سئول، پيونگ‌يانگ به سئول تيراندازي مي‌كند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري يونهاپ، مقامات كره‌شمالي به ارتش كره‌جنوبي هشدار داده‌اند كه اگر سئول به "اقدامات رواني " خود ادامه دهد، ارتش پيونگ‌يانگ به سوي سئول تيراندازي خواهد كرد.

بر اساس اين گزارش، يك قانونگذار كره‌جنوبي اخيرا اعلام كرد كه ارتش كره‌جنوبي اعلاميه‌هايي را در كره‌شمالي در مورد اعتراض‌هاي مردمي در مصر توزيع كرده است.

به گزارش خبرگزاري رسمي كره شمالي (KCNA)، كره‌جنوبي با اقدامات رواني و تحريك فعاليت‌هاي ضد دولتي، شبه‌ جزيره ‌كره را به سوي تقابل حركت مي‌دهد. اگر اين اقدامات ادامه يابد به طور رسمي اعلام مي‌كنيم كه ارتش ما تحت قوانين دفاع از خود به منطقه‌اي كه در آن اقدامات رواني و ضد دولتي انجام مي‌شود، تيراندازي خواهد كرد.

كره‌جنوبي در منطقه "ايمجينجاك " دست به تبليغات عليه كره‌شمالي زده است، منطقه‌اي كه كره‌شمالي و جنوبي را از يكديگر جدا كرده است.

امروز همچنين نمايندگان كره شمالي در "پانمونجوم " در مرز داخلي دو كره تصريح كردند كه در صورتي كه مانور نظامي كره‌جنوبي و آمريكا كه قرار است روز دوشنبه آغاز شود ادامه يابد آنها نيز تهديدات آنها را بي‌پاسخ نخواهند گذاشت.

كره‌شمالي روز چهارشنبه همچنين نسبت به برگزاري رزمايش مشترك نظامي كره‌جنوبي و آمريكا به شدت انتقاد كرد. پيونگ‌يانگ اعلام كرد كه اين مانور نشانگر آن است كه جنگ طلبان كره‌جنوبي بدون توجه به خواست مردم براي گفت‌وگو و صلح، ديوانه‌وار به دنبال جنگ افروزي هستند.

خبرگزاري كره‌شمالي اعلام كرد: با توجه به اقدام‌هاي تحريك‌آميز جنگ طلبانه‌ كره‌جنوبي، رابطه‌ بين دو كره تيره‌تر شده و خطر بروز جنگ در اين شبه‌جزيره روز به روز بيشتر مي‌شود.

طي بيانيه منتشر شده از هم‌پيمانان فرماندهي نيروهاي تركيبي آمريكا، سئول و واشنگتن در نظر دارند از 28 فوريه تا 10 مارس مانورهاي نظامي مشترك خود را برگزار كنند.

"جن والتر شارپ "، فرمانده نيروهاي تركيبي آمريكا گفت كه ما به غير از مهار يك حمله متعارف در حال انجام اقداماتي متحد براي شماري از سناريوهاي واقع‌گرايانه هستيم.

منابع خبري به نقل از "كيم يوانگ‌كيو " سخنگوي فرماندهي نيروهاي تركيبي اعلام كردند كه اين مانورها در خارج از شبه‌جزيره كره و با حضور 12800 نظامي آمريكايي و 200 هزار نظامي كره‌جنوبي براي يك مانور 11 روزه در نظر گرفته خواهد شد. پيش از اين يك منبع دولتي در سئول اعلام كرد كه يك جنگنده آمريكايي به اين مانورها ملحق خواهد شد.

سال گذشته و پس از غرق شدن ناوجنگي كره‌جنوبي كه در آن 46 نفر كشته شدند، آمريكا و كشورهاي غربي تلاش كردند كه كره‌شمالي را مقصر غرق شدن اين ناو نشان دهند.

انتهاي پيام/ص

تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

الشرق‌الاوسط: انقلاب بزودي دامن رژيم صهيونيستي را مي‌گيرد

خبرگزاري فارس: يك روزنامه فرامنطقه‌اي با اشاره به انقلاب مردم خاورميانه تصريح كرد كه سرانجام نوبت فلسطين اشغالي نيز مي‌رسد و انقلاب به تل‌آويو نيز سرايت خواهد كرد اما آن موقع آمريكا باز هم از مردم حمايت مي‌كند؟

به گزارش فارس، روزنامه الشرق‌الاوسط در مقاله‌اي با اشاره به تحولات و انقلاب‌هاي مردمي خاورميانه تصريح كرد: انقلاب‌هاي خاورميانه سرانجام به اسرائيل نيز سرايت خواهد كرد.

الشرق‌الاوسط نوشت: اسرائيل دولتي فاسد است كه انقلاب بزودي به آن هم خواهد رسيد. دولت اسرائيل چندان با دولت‌هاي عربي كه عليه آنان انقلاب شده است، تفاوتي نمي‌كند.

اين روزنامه افزود: در اسرائيل نيز فساد، گسترده و طرح‌هاي موروثي كردن قدرت مانند شارون و فرزندش كه دادگاه‌هاي اسرائيل به بهانه فساد آن را بررسي كردند، وجود دارد.

الشرق‌الاوسط در ادامه، انقلاب در اردن را به سود اسرائيل و به ضرر مردم اين كشور دانست و تاكيد كرد كه ماندن رژيم كنوني اردن كه داراي فساد است، بهتر از حاكم شدن دولت نژادپرست اسرائيل بر آن است.

اين روزنامه نوشت: اسرائيل تلاش مي‌كند دامن خود را از انقلاب در امان نگاه دارد؛ شعله‌ور كردن اوضاع در اردن يك راه براي اين كار است تا اينكه اسرائيلي‌ها به رؤياي ديرين و معروف خود برسند؛ با توجه به شمار زياد فلسطيني‌ها در اردن، انقلاب در اردن، اين كشور را به فلسطيني‌ ديگر تبديل مي‌كند.

به نوشته الشرق‌الاوسط، «فلسطين همان اردن است». اين شعار مدتها پيش نتانياهو و گروه اوست؛ حتي شعار دولت‌هاي مختلف در اسرائيل و حتي يك مقوله اسرائيلي است كه نزديك به يك عقيده است. بنابراين بايد درباره اين ديدگاه اسرائيلي يعني كودتا يا ناامني در اردن هشدار داد زيرا اسرائيل با تظاهرات مردم در اردن چيزي را به دست مي‌آورد كه 60 سال است در پي تحقق آن است تا به جاي فلسطين، فلسطين ديگري ايجاد كند.

در ادامه اين گزارش آمده است: نژادپرستي و برنامه‌هاي اسرائيل بسيار مهم‌تر از حسابرسي به فاسدان اردن است، بنابراين ما بايد مانع شعله‌ور شدن اوضاع در اردن يا سقوط نظام اردن بشويم.

الشرق‌الاوسط در حالي در اين مقاله بر سقوط نكردن دولت اردن تاكيد مي‌كند كه عبدالله دوم شاه اردن از مهم‌ترين و صميمي‌ترين متحدان اسرائيل در منطقه است و بسياري وي را براي اسرائيل بسيار مهم‌تر از ملك عبدالله بن عبدالعزيز پادشاه عربستان سعودي مي‌دانند.

الشرق الاوسط افزود: مهم اين است كه اردني‌ها كمي توقف كنند تا انقلاب به اراضي 1948 فلسطين اشغالي و همچنين كرانه باختري سرايت كند تا هر چه زودتر پلاكاردهايي در دست مردم ببينيم كه بر آن نوشته شده باشد كه «مردم خواهان سرنگوني نظام هستند» تا ببينيم كه آنگاه دنياي غرب چگونه با تغيير نظام نژادپرستي و تبعيض نژادي در اراضي اشغالي برخورد مي‌كند ولي همه اينها بدين شرط است كه اردن را نگاه داريم.

الشرق الاوسط تصريح كرد: اسرائيل قله ظلم در منطقه است و زمان آن رسيده است كه انقلاب به آن سرايت كند؛ انقلاب عليه ستم و نژادپرستي و فساد اخلاقي.

اين روزنامه نوشت: اسرائيل منتظر است ببيند نتيجه انقلاب ما چه مي‌شود تا تلاش كند بر اساس آن با ما تعامل كند ولي آنچه اسرائيل آن را نمي‌فهمد اين است كه اين انقلاب انقلاب خاورميانه‌اي است كه روزي به آن نيز مي‌رسد و معتقديم كه آن روز بسيار بسيار نزديك است.

به نوشته اين روزنامه سعودي، «نظام در خاورميانه تغيير مي‌كند و اسرائيل نيز بايد با آن تغييير كند. آيا اگر انقلاب به اسرائيل نيز برسد آيا ما آنگاه از آمريكا و اروپا نيز خواهيم شنيد كه اين انقلاب انقلاب مظلومان عليه ظلم و تحقير است يا اينكه ادبيات تروريسم و تروريست به قاموس سياست غرب بازخواهد گشت؟

انتهاي پيام/.++

اخبارمرتبط :
  هزاران اسرائيلي خواستار كناره‌گيري "نتانياهو " شدند  
89/12/08 - 12:36
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

كنفرانس هرتصليا 2011 در اسرائيل- 4
اسحاق حاسون: همه علماي شيعه بر نابودي اسرائيل اتفاق نظر دارند

خبرگزاري فارس: بررسي مذهب شيعه و همچنين پرداختن به آراء علماي شيعه يكي از موضوعاتي است كه تقريبا در همه كنفرانس‌هاي سالانه هرتصليا به آن پرداخته مي‌شود كه علماي شيعه در عمل هيچ اختلاف بنيادي با هم نداشته و همه ضد اسرائيل عمل مي‌كنند.

به گزارش فارس، كنفرانس سالانه هرتصليا يكي از محافل سياسي - راهبردي رژيم صهيونيستي است كه علاوه بر بررسي مشكلات پيشِ‏روي اين رژيم از نظر داخلي و خارجي، به ارائه راهكار و پيشنهاد براي آينده اين رژيم مي‌پردازد.

يكي از قسمت‌هاي مهم كنفرانس سالانه هرتصليا، پرداختن به تبيين باورها و عقايد مسلمانان به خصوص معرفي اعتقادات و احكام سياسي شيعيان است.
در يازدهمين كنفرانس هرتصليا نيز پژهشگران صهيونيست به تبيين قسمتي از تاريخچه و اعتقادات سياسي اجتماعي شيعيان پرداخته‌اند.

موضوعاتي كه در يازدهمين كنفرانس هرتصليا و در ارتباط با مذهب شيعه مطرح شده است شامل موارد زير است:

* بررسي افكار و رفتار سياسي آيت الله سيستاني
* بررسي جايگاه رهبران شيعه
* بررسي جايگاه ولايت فقيه در حزب‌الله لبنان
* بررسي حكم جهاد به عنوان يك استراتژي جهاني در شيعه
* ايدئولوژي حزب‌الله لبنان و اقدامات عملي

در ادامه اين گزارش، به معرفي يكي از موضوعاتي كه درباره آراء علماي شيعه در يازدهمين كنفرانس هرتصليا به آن پرداخته شده است، مي‌پردازيم.

لازم به ذكر است كه گزارش زير تنها ترجمه متن مورد نظر است و اين نگاه درباره علماي شيعه از نظر يك محقق صهيونيست ارائه شده است.

* سيستاني مرجعيت معتدل در عراق

پروفسور "اسحاق حاسون " استاد دانشگاه عبري بيت‌المقدس و آشنا به مسائل اسلام و علماي شيعه در ارائه بحث خود در دومين روز يازدهمين كنفرانس سالانه هرتصليا، به معرفي عقايد و آراء سياسي آيت الله سيستاني مي‌پردازد و نقش وي را به عنوان يك مجتهد معتدل و ميانه‌رو معرفي كرده و به دنبال قرار دادن ايشان مقابل ديگر علماي شيعه است.

حاسون در بحث خود بعد از معرفي اجمالي آيت الله سيستاني و معرفي اساتيد وي در نجف به تبيين آراء اسلامي و سياسي وي مي‌پردازد.

استاد دانشگاه عبري بيت‌المقدس مي‌گويد: بعد از اشغال عراق توسط نيروهاي انگليسي و آمريكايي، توجه همه رسانه‌ها به شخصي معطوف شد كه به دنبال مديريت نيروهاي عراقي، كاهش ظلم عليه مردم عراق و قرار دادن شيعه در مناصب سياسي عراق بود.
كسي كه رسانه‌ها از او به عنوان "آيت‌الله العظما سيد علي حسيني سيستاني " نام مي‌برند و نقش رهبري علماي شيعه عراق بر عهده اوست.

حاسون در ادامه بحث خود مي‌گويد: در بين علماي شيعه به خصوص كساني كه به آنها لقب "آيت الله العظما " اطلاق مي‌شود هيچ اختلافي مبني بر اينكه اين افراد جانشينان عام پيامبر و امامان معصوم هستند ديده نمي‌شود و شيعيان نيز اين اعتقاد را دارند كه بعد از پيامبر، امام معصوم و همچنين در زمان غيبت آخرين امام شيعيان دوازده امامي [حضرت ولي وعصر (عج)] ، بايد براي حل مشكلات ديني خود به علماي شيعه رجوع كنند و اين موضوع از همان اوايل تاريخ شيعه تا به الان وجود داشته است.

* اختلاف در دايره حدود نقش علما

استاد دانشگاه عبري بيت‌المقدس در ادامه بحث خود به تبيين اختلافات علماي شيعه مي‌پردازد و علما را به دو دسته تندرو و معتدل تقسيم مي‌كند و مي‌گويد: شايد اختلاف قابل توجه در بين علماي شيعه در ميزان جانشيني علما بعد از پيامبر و امام است.

بر اساس احكام شيعي، تنها كساني كه از طرف خدا اجازه مطلق براي مديريت اجتماع را دارند، پيامبر و امامان معصوم هستند و در صورت حيات اين افراد، كسي اجازه حكومت بر مردم را ندارد و بايد از طرف اين افراد صلاحيت حكومت را به دست بياورد.
وي در ادامه مي‌گويد: بر اساس نظر علماي شيعه، بعد از پيامبر و امام معصوم "فقيه جامع‌الشرايط " يا همان آيت‌الله العظما بايد مشكلات ديني مردم را حل و فصل كند.

* اعتقاد به ولايت فقيه اعتقاد هم علماي شيعه

حاسون مي‌گويد: در اين ميان بخشي از علماي شيعه مانند خميني نظريه مطلق بودن نقش فقيه جامع الشرايط را صادر مي‌كنند و بر اين اساس كشوري را پايه گذاري مي كند كه تمام احكام اسلامي در آن توسط علما اجرا مي‌شود.

وي مي‌گويد: جمهوري اسلامي ايران و دشمن اصلي اسرائيل، نماد كامل اجراي نظريه ولايت فقيه بر اساس مطلق بودن نقش فقيه جامع الشرايط است.

اين محقق صهيونيست بر اساس يافته‌هاي خود و درباره ديگر علما شيعه مي‌گويد: دسته دوم علماي شيعه كساني هستند كه قائل به نقش مطلق فقيه جامع الشرايط بعد از پيامبر و امام معصوم نيستند.

وي آيت‌الله سيستاني را در اين دسته قرار داده و ادعا مي‌كند: آيت الله سيستاني اعتقادي به نظريه مطلق ولايت فقيه ندارد و قائل به اين است كه اگر فقيه اختيار مطلق در اجراي حدود داشته باشد، تفاوت بين فقيه و پيامبر و امام معصوم از بين مي‌رود.

وي در ادامه بحث خود مي‌گويد: البته با توجه به نظرات و دستورهايي كه از طرف سيستاني به نام "فتوا " صادر مي‌شود، به نظر مي‌رسد كه وي در عمل دخالت‌هاي بسياري در امور حكومتي مي‌كند مانند دخالت در انتخابات مجلس عراق كه اين دخالت‌ها عملا با نظريه ولايت فقيه خميني تفاوتي ندارد و تبيين اينكه چگونه سيستاني در تئوري و عمل متفاوت است، خيلي قابل شناخت نيست.

* علماي شيعه نقطه ثقل دشمني با اسرائيل

وي در انتهاي بحث خود و با ارئه مثال‌هايي از مخالفت‌هاي آيت الله سيستاني با نيروهاي اشغالگر در عراق مي‌گويد: آنچه مهم به نظر مي‌رسد اشاره به اين مطلب است كه در واقع تفاوت بنيادي بين علماي معتدل و تندرو ديد نمي‌شود و هر دو گروه در عمل مثل يكديگر عمل كرده و حكم به "جهاد " عليه دشمنان مسلمانان مي‌دهند.

وي مي‌گويد: آنچه براي اسرائيل مهم به نظر مي‌آيد ديدگاه علماي شيعه درباره ماهيت اسرائيل است كه با توجه به آراء علماي معاصر شيعه در هر دو گروه معتدل و تندرو، اسرائيل دشمن اسلام و مسلمان قلمداد مي‌شود و نظر همه علماي شيعه بر نابودي اسرائيل قرار گرفته است.

انتهاي پيام/پ

یک شنبه 8 اسفند 1389  11:04 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

انفجاري شديد قندهار افغانستان را تكان داد

خبرگزاري فارس: سخنگوي والي قندهار از انفجاري شديد در شهر قندهار افغانستان خبر داد.

"زلمي ايوبي " در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس در كابل، محل انفجار را منطقه "ارغنداب " اين شهر بيان كرد اما از تلفات اين انفجار اظهار بي اطلاعي كرد.

يكي از ساكنان شهر قندهار در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، از انفجار در حين يك مسابقه محلي موسوم به سگ جنگي خبر داد.
در صورت درستي ادعاي اين ساكن شهر قندهار، تلفات اين انفجار سنگين خواهد بود.

سال گذشته نيز انفجاري در نزديكي چنين مسابقه اي رخ داد كه ده ها كشته و زخمي بر جاي گذاشت.
"خيرمحمد مجاهد " فرمانده امنيتي ولايت قندهار در گفت‌وگو با خبرنگار فارس تصريح كرد: تاكنون هشت غير نظامي در اين انفجار كشته شده‌اند، اما ميزان تلفات دقيق اين حادثه مشخص نيست.

در روزهاي اخير شدت حملات طالبان افزايش چشمگيري داشته و در اين عمليات‌ها، غيرنظاميان هدف قرار مي گيرند.
حملات و انفجارها در روزهاي اخير، تاكنون بيش از 50 كشته و 200 زخمي برجا گذاشته است.
انتهاي پيام/م

تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

كشتار 50 شهروند ليبي با سلاح‌هاي سنگين

خبرگزاري فارس: مزدوران هوادار قذافي با بمباران مردم شهر الزاويه با گلوله‌هاي سنگين بيش از 50 نفر را كشته و 50 تن ديگر را زخمي كردند.

به گزارش فارس به نقل از الجزيره، يكي از ساكنان شهر الزاويه در ليبي گفت كه مزدوران هوادار معمر القذافي رهبر ديكتاتور اين كشور بيش از 50 شهروند ليبيايي را به ضرب گلوله‌هاي سنگين كشتند.

بمباران مردم با گلوله‌هاي توپ در حين درگيري‌هاي شديد ديشب ميان انقلابيون مصر با نيروهاي هودار قذافي روي داد كه علاوه بر كشته شدن 50 نفر از شهروندان بي‌گناه، 50 نفر ديگر نيز زخمي شده و سي نفر به مكان‌هاي نامعلومي انتقال داده شدند.

اين منبع در تماس تلفني با رويترز اعلام كرد كه مزدوران قذافي در اين حمله با سلاح‌هاي سنگين مردم را هدف قرار داده و به صورت بي‌هدف به سوي آنها شليك مي‌كردند.

شاهدان عيني به رويترز گفتند كه شهر الزاويه به تسلط كامل نيروهاي مردمي درآمده است، اما اطراف آن در اختيار نيروهاي قذافي قرار داد.

اين در حالي است كه درگيري‌ها در دو شهر ساحلي صبراته و صرمان نيز ادامه دارد، بر اساس اعلام روزنامه قوريناي ليبي عناصر يگان الخويلدي الحميدي وابسته به قذافي به صورت بي‌هدف به سوي شهروندان شليك مي‌كنند.

در پايتخت نيز نيروهاي امنيتي و نظامي قذافي هواداران خود را به سلاح مجهز كرده و گشتي‌هايي را در اين شهر و اطراف آن ايجاد كرده‌اند تا از هر گونه تحرك در آن جلوگيري كنند.

از سوي ديگر شيخ "فرج الزوي " نيز كه چند روز پيش تهديد به قطع كردن صادرات نفت ليبي به كشورهاي غربي در صورت عدم توقف كشتار مردم كرده بود، گفت كه نيروهاي امنيتي به منزل وي حمله كرده و فرزندش و تعدادي از كارگران او را ربوده‌اند، آنها از اين شيخ قبيله خواسته‌اند تا براي جلوگيري از كشته شدن فرزندش، خود را تسليم كند.

اين در حالي است در شهر بنغازي كه در دست نيروهاي مردمي و انقلابي قرار دارد، اوضاع آرام است و مراكز تجاري و مدارس بازگشايي شده است.

انتهاي پيام/++

تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

بازتاب استقبال سرد تركيه از ساركوزي در رسانه‌هاي فرانسه

خبرگزاري فارس: رسانه‌هاي فرانسه با اشاره به سفر 5 ساعته رئيس جمهورشان به كشور تركيه، از استقبال سرد و نيز واكنش تند مقامات تركيه به وي خبر دادند.

به گزارش فارس، سفر نيكلاس ساركوزي رئيس جمهور فرانسه به كشور تركيه كه با استقبال سرد مقامات اين كشور و واكنش‌هاي تند آنان همراه بود، در رسانه‌هاي فرانسه بازتاب و انتقادات گسترده‌اي به همراه داشت.

روزنامه لوموند در ارزيابي سفر ساركوزي به تركيه نوشت كه ديدار 300 دقيقه‌اي ساركوزي با اردوغان نخست وزير تركيه، براي شنيدن 300 بار لفظ "يك دقيقه " معروف اردوغان، كه در حاشيه اجلاس دو سال گذشته مجمع جهاني اقتصاد در داوس در بحث با شيمون پرز سركرده رژيم صهيونيستي بكار برده بود، كافي بود. اين روزنامه تصريح كرد كه سفر ساركوزي نتوانست به انتظارات دولت تركيه پاسخ دهد.

لوموند در ادامه خاطرنشان كرد كه فرانسه به لحاظ اقتصادي و استراتژيك نيازمند نزديكي به تركيه است و پاريس كه قادر به پيش بيني تحولات منطقه خاورميانه نيست بايد به حرف‌هاي تركيه گوش دهد.

روزنامه كوئست فرانس نيز با اشاره به اين سفر، با انتقاد از ساركوزي تاكيد كرد كه سفر ساركوزي نه به عنوان رئيس جمهور فرانسه، بلكه به عنوان رئيس گروه بيست به تركيه‌اي كه به قدرتي غيرقابل اغماض دست يافته به هيچ عنوان پذيرفتني نيست.

انتهاي پيام/++

تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

در تظاهراتي در قدس غربي؛
هزاران اسرائيلي خواستار كناره‌گيري "نتانياهو " شدند

خبرگزاري فارس: حدود 2هزار اسرائيلي در تظاهراتي در قدس غربي خواستار بركناري "بنيامين نتانياهو " نخست‌وزير رژيم صهيونيستي شدند.

به گزارش فارس به نقل از رسانه‌هاي رژيم صهيونيستي، به دنبال شهادت يك فلسطيني بدست صهيونيست‌ها و فراخوان خاخام‌هاي صهيونيست براي ممنوعيت اجاره آپارتمان به عرب‌ها، حدود دو هزار اسرائيلي در مركز قدس غربي تظاهرات كرده و مخالفت خود را با اقدامات نژادپرستانه اين رژيم اعلام كردند.

تظاهرات‌كنندگان كه بيشتر آنان را جوانان تشكيل مي‌دادند و بنا به دعوت گروه‌هاي چپگرا تظاهرات كرده بودند، پلاكاردهايي در محكوميت نژادپرستي در دست داشتند و خواستار بركناري نتانياهو و "آويگدور ليبرمن " وزير خارجه و رهبر حزب "اسرائيل بيتنا "(اسرائيل خانه ما) شدند.

"حسين الرويدي " پدر جوان 24ساله فلسطيني كه اوايل ماه جاري در اثر ضربات چاقوي صهيونيست‌ها به شهادت رسيد، در اين تظاهرات شركت داشت و تظاهرات‌كنندگان خواستار مجازات عاملان قتل وي شدند.

به گفته يكي از همسايگان الرويدي، وي در حين بازگشت از بازار مركزي قدس غربي بدون هيچ علتي هدف حمله صهيونيست‌ها قرار گرفته و در اثر ضربات چاقو به شهادت رسيد.
پليس رژيم صهيونيستي چهار اسرائيلي را در رابطه با اين قضيه دستگير كرده است.

انتهاي پيام/++

اخبارمرتبط :
  الشرق‌الاوسط: انقلاب بزودي دامن رژيم صهيونيستي را مي‌گيرد 
89/12/08 - 13:13
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

تركمنستان به صادر كننده گندم تبديل شد

خبرگزاري فارس: تركمنستان براي اولين بار پس از استقلال از شوروي سابق، با توليد گندم به ميزان بيش از نياز اين كشور، به صادر كننده گندم تبديل شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در عشق‌آ‌باد، تركمنستان در سال زراعي گذشته، با توليد بيش از يك ميليون و 500 هزار تن گندم، علاوه بر خودكفايي در توليد اين محصول، به صادر كننده اين محصول استراتژيك تبديل شد.
تلويزيون ملي تركمنستان امروز با انتشار گزارشي به نقل از "قربان‌قلي بردي محمداف " اعلام كرد: :هم‌اكنون بيش از 200 هزار تن گندم مازاد بر نياز، در انبارها و سيلوهاي گندم كشور وجود دارد كه اين ميزان گندم قرار است از طريق بازار بورس دولتي كالا و مواد خام تركمنستان به خارج صادر شود.
رئيس جمهور تركمنستان تصريح كرد: انجام اصلاحات و پرداخت گسترده يارانه‌ها به بخش كشاورزي به صورت مستمر از سوي دولت، باعث شده‌ است كه كشور ضمن خود كفايي در توليد گندم و برخي ديگر از محصولات زراعي، بتواند به صادر كننده اين محصول تبديل شود.
رئيس جمهور تركمنستان همچنين اعلام كرد: آن‌دسته از كشاورزاني كه در زمينه توليد پنبه و گندم فعاليت مي‌كنند، مي‌توانند از امسال مازاد توليدات خود را از طريق بورس كالا و مواد خام تركمنستان، براي فروش عرضه كنند.
بردي‌محمداف گفت: با توجه به اين كه هر تن پنبه در بازارهاي بين‌المللي حدود 5 هزار دلار داد و ستد مي‌شود، عرضه محصولات مازاد بر نياز كشاورزان در اين بازار، مي‌تواند درآمد خوبي براي آنان داشته باشد.
در تركمنستان همه اراضي كشاورزي متعلق به دولت هستند و كشاوران اين كشور با استفاده، از تسهيلات و يارانه‌هاي دولتي، زمين‌هاي زراعي را اجاره كرده و محصولات كشاورزي توليدي خود را با قيمت تعيين شده از سوي دولت، به انبارهاي دولتي تحويل مي‌دهند.
گندم، پنبه، برنج و چغندرقند، مهمترين محصولات كشاورزي تركمنستان هستند.
انتهاي پيام/م

تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

يك وزير فرانسوي:
وزير خارجه فرانسه امروز استعفا مي‌كند

خبرگزاري فارس: در پي افزايش انتقادها از وزير خارجه فرانسه به دليل ارتباط با خاندان ديكتاتور ساقط شده تونس، يك وزير فرانسوي روز گذشته از استعفاي آليوماري در روز جاري خبر داد.

به گزارش فارس، يك وزير فرانسوي كه خواست نامش فاش نشود، روز گذشته در گفت‌وگو با خبرگزاري فرانسه اعلام كرد: « "ميشل آليو ماري " وزير امور خارجه فرانسه روز يكشنبه به دليل ناشي‌گري‌ها و اشتباهاتش درخصوص آشفتگي‌هاي اخير جهان عرب از سمت خود كناره‌گيري مي‌كند.»

بر اساس اين گزارش، شمار زيادي از وزرا و مسئولان احزاب راست‌گراي دولت فرانسه از روز جمعه گذشته اعلام كرده‌اند كه آليوماري 64 ساله آماده كناره‌گيري از قدرت است و اين در حالي است كه هم‌اكنون تنها 3 ماه از انتصاب وي به وزارت خارجه فرانسه ميگذرد.

اظهارات اين وزير فرانسوي در خصوص استعفاي آليوماري در حالي مطرح شد كه اطرافيان آليوماري شب گذشته در گفت‌وگو با خيرگزاري فرانسه اعلام كردند كه افرادي كه كه به جاي آليوماري تصميم گرفتند تنها خود را درگير كرده‌اند و اعلام كردند: «چگونه ممكن است يك وزير بداند ميشل آليوماري فردا قرار است چه كاري انجام بدهد؟»

در پي افشاي خبر سفر وزير امور خارجه فرانسه به تونس براي سپري كردن تعطيلات در حين برگزاري اعتراض‌ها در اين كشور، موج فشارها و انتقاد‌هاي داخلي عليه وي براي استعفا قوت گرفت.

چندي پيش اخباري منتشر شد مبني بر اينكه "ميشل آليوماري " وزير امور خارجه‌ فرانسه در حين برگزاري اعتراضات شديد مردمي در تونس، در حال سپري كردن تعطيلات خود در اين كشور بوده است كه به دنبال اين انتشار اين خبر موج فشارها و انتقادهاي داخلي عليه وزير خارجه جديد فرانسه افزايش يافت.

وزير خارجه فرانسه پس از افشاي اين سفر در توجيه اقدام خود بيان كرد كه با يك هواپيماي خصوصي بنا به دعوت "عزيز ميلاد‌ " تاجري كه روابط نزديكي با "زين العابدين بن علي " ديكتاتور مخلوع تونس داشته، به اين كشور سفر كرده بوده است؛ اما اين توضيحات و توجيهات وي هيچ فايده‌اي نداشت و انتقادها عليه وي همچنان ادامه دارد و احزاب مخالف و چپ‌گراي دولت فرانسه مصرانه خواستار استعفاي وي هستند.

انتهاي پيام/fr/ص

یک شنبه 8 اسفند 1389  11:05 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

تظاهرات مردم تونس براي ساقط كردن دولت موقت

خبرگزاري فارس: حمله نيروهاي امنيتي تونس به معترضان دولت موقت محمد الغنوشي باعث كشته شدن سه تن از شهروندان تونسي شد.

به گزارش فارس به نقل از الجزيره، شاهدان عيني اعلام كردند كه در تظاهرات و درگيري‌ها ميان مردم انقلابي و نيروهاي امنيتي در تونس و خيابان الحبيب بورقيبه دست‌كم سه نفر از معترضان كشته شدند. اين در حالي است كه اعتراضات مردمي در ميدان القصبه در نزديكي مقر دولت در پايتخت تا ساقط كردن دولت موقت محمد الغنوشي ادامه دارد.

نبيل الشاهد يكي از خبرنگاران حاضر در منطقه به الجزيره اعلام كرد كه سه نفر در اين درگيري‌ها كشته شده و دست كم ده‌ها نفر ديگر نيز زخمي شده‌اند.

اين در حالي است كه خبرگزاري رويترز نيز به نقل از يك منبع در وزارت كشور تونس كشته شدن سه نفر و زخمي شدن بيش از 12 نفر و همچنين بازداشت صدها نفر از مردم اين كشور را تاييد كرد.

از سوي ديگر كه مقامات محلي وابسته به دولت الغنوشي سعي كردند تا با برقراري مقررات منع آمد و شد رفت و آمد مردم را در خيابان بورقيبه و ساير شهرهاي اين كشور كنترل كنند. نيروهاي امنيتي همچنين براي كنترل مردم گاز اشك‌آور و تير هوايي شليك كردند.

نيروهاي پليس ضد شورش و تعداد ديگري از لباس شخصي‌هايي كه بيشترشان از ماسك استفاده مي‌كردند، سعي كردند تا موانعي را بر سر راه تظاهرات كنندگاني كه با استفاده از سنگ به نيروهاي امنيتي حمله مي‌كردند، ايجاد كنند.

اين تظاهرات دومين تظاهرات مردم تونس در دو روز اخير بود، دو روز پيش نيز بيش از صد هزار نفر از مردم تونس در ميدان القصبه و مقابل وزارت كشور تجمع كرده و استعفاي دولت الغنوشي را خواستار شدند.

انتهاي پيام/++

تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

تلاش چين براي مبارزه با فساد در جهت حفظ رشد اقتصادي

خبرگزاري فارس: نخست‌وزير چين تاكيد كرد كه وي قصد دارد ضمن مبارزه با تورم، رشد اقتصادي را حفظ كند، با فساد مقابله كرده و محيط زيست را حفظ كند.

به گزارش فارس به نقل از بي بي سي، "ون جيابائو " نخست‌وزير چين از عزم خود براي بهبود شرايط زندگي مردم كشورش سخنراني كرد.

بر اساس اين گزارش، نخست‌وزير چين تاكيد كرد كه وي قصد دارد ضمن مبارزه با تورم، رشد اقتصادي را حفظ كند، با فساد مقابله كرده و محيط زيست را حفظ كند.

سخنان ون جيابائو در حالي صورت مي‌گيرد كه طي هفته‌هاي اخير، فراخوان‌هايي براي "انقلاب ياسمن " و برپايي تظاهرات در چين اعلام شده است.

در پي اين فراخوان‌ها، مقامات چيني بعضي از معروفترين فعالان حقوق بشر اين كشور را بازداشت كردند و سايت‌هاي اينترنتي را فيلتر كردند.

ون‌جيابائو اين اظهارات خود را در پاسخ به كاربران اينترنت در چين بيان كرده است. وي سالانه با كاربران اينترنت در چين گفت‌و‌گو مي‌كند.

نخست‌وزير چين گفت كه رشد سالانه اقتصادي به 7 درصد محدود مي‌شود تا مانع از رشد غيرقابل دوام شود. وي تاكيد كرد كه اجازه نخواهد داد قيمت محصولات افزايش يابد.

ون‌جيابائو گفت كه آينده چين به آموزش، تحقيقات علمي و تشويق خلاقيت ميان جوانان وابسته است.

مقامات چيني در روزهاي اخير اظهارات مشابهي در مورد لزوم بهبود وضع اجتماعي و اقتصادي اين كشور بيان كرده‌اند كه نشانه نگراني دستگاه رهبري چين از اين بابت است كه عمران و بهبود وضع اقتصادي در تمام مناطق به طور يكسان پيش نمي‌رود و اين امر ممكن است منجر به نارضايتي مردم شود و در درازمدت حكومت چين را به خطر بياندازد.

برخي معتقدند كه دولت چين با بازداشت فعالان حقوق بشر و فيلتر كردن سايت‌هاي اجتماعي صرفا به يك شايعه واكنش نشان داد.

به گفته اين گروه در چين هنوز شرايط موفقيت يك حركت جمعي اعتراضي وجود ندارد زيرا دولت به شدت اينترنت و خيابان‌ها را كنترل مي‌كند.

انتهاي پيام/ص

تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

تظاهرات مردم آلمان در اعتراض به وزير دفاع اين كشور

خبرگزاري فارس: شماري از مردم آلمان روز گذشته در اعتراض به فريبكاري وزير دفاع آلمان در كسب مدرك دكترا در برلين اقدام به برگزاري تظاهرات كردند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري آلمان، بنابر اعلام پليس آلمان شماري از مردم برلين روز گذشته در ميدان "پتسدام " اقدام به برگزاري تظاهرات كردند و خشم خود را از اقدام "كارل تئودور تسوگوتنبرگ " در زمينه تقلب در كسب مدرك دكترا اعلام كردند.

براساس اين گزارش، حاضرين در اين تجمع به نشانه اعتراض به اقدام گوتنبرگ و دروغگو خواندن وي براي نشان دادن خشم خود مانند كشورهاي عربي عمل كردند و كفش‌هاي خود را از نرده‌هاي مقابل وزارت دفاع آلمان آويزان كردند و نوشته‌هايي به سبك انقلاب فرانسه در قرن هيجدهم را نيز در كنار كفش‌ها قرار دادند.

چندي پيش مشخص شد كه وزير دفاع آلمان براي كسب مدرك دكترا در نوشتن پايان‌نامه مرتكب تخلف شده است كه انتقادهاي فراواني از وي را به دنبال داشت از جمله اينكه "اليور لپسيوس " كه از سال 2002 در دانشگاه بايرويت - دانشگاه محل تحصيل گوتنبرگ - تدريس مي‌كند اعلام كرد كه وي مرتكب كلاهبرداري شده است.

اگر چه در پي اين رسوايي دانشگاه بايرويت مدرك دكتراي گوتنبرگ را سلب كرد اما "آنگلا مركل " صدراعظم آلمان همچنان بر ابقاي وي در سمت خود تاكيد دارد.

انتهاي‌پيام/ص

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها