0

اخبار مربوط پرسپولیس

 
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 116

پاسخ به:اخبار مربوط پرسپولیس
چهارشنبه 6 شهریور 1392  3:15 PM

عاليشاه: بازي با فولاد را فداي دربي نمي‌کنم

 

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مثل همه بازيکنان دوست دارم در دربي باشم اما هرگز بازي با فولاد را فداي دربي نمي‌کنم.

اميد عاليشاه در خصوص وضعيت پرسپوليس اظهار داشت: پس از باخت تلخي که مقابل نفت تهران به دست آورديم با روحيه و انگيزه مضاعفي خود را براي بازي حساس مقابل تيم پرمهره فولاد آماده مي‌کنيم و مطمئن باشيد انشاءالله فقط به سه امتياز فکر مي‌کنيم.

به گزارش فارس ، وي افزود: با توجه به شرايط مان در جدول و بازي با فولاد فردا محکوم به برد هستيم و به چيز ديگر نمي‌توانيم فکر کنيم، انشاءالله اين اتفاق خواهد افتاد.

مهاجم قرمزپوشان يادآور شد: با توجه به شرايط پرسپوليس ما بايد با يک نتيجه خوب گذشته را جبران کنيم چون واقعا اين پتانسيل را در تيم خود داريم و مطمئنا با انگيزه مضاعف مي‌توانيم به هدفمان برسيم.

عاليشاه درباره دو اخطاره بودنش و احتمال بازي با احتياط خود مقابل فولاد نيز گفت: مطمئن باشيد من کارم را مي‌کنم و به اين مسائل هيچ توجهي ندارم. الان براي من فولاد مهمتر از دربي است. ما بايد خيلي قوي اتفاقات گذشته را فراموش کنيم.

وي افزود: من اگر بخواهم محتاط بازي کنم همان بازي نکنم بهتر است. پس مطمئن باشيد اگر دايي به من اطمينان کند محتاط که هيچ، مطمئن باشيد جسور‌تر بازي مي‌کنم تا جواب اعتماد سرمربي تيم را بدهم. مطمئنا همه بازيکنان دوست دارند در دربي باشند اما الان شرايط ايجاب مي‌کند که به قبل از دربي بيشتر و با تمرکز‌تر فکر کنيم. من تمام سعي خود را مثل بازي‌هاي ديگر انجام مي‌دهم و ديگر همه چيز با خداست. انشاءالله بتوانم در بازي با فولاد که حريف سرسختي است موثر باشم.

وي در پاسخ به سوالي که شما در جلسه اي به دايي قول داديد که همه چيز درست مي‌شود گفت: بله، ما به دايي قول داديم که همه چيز درست مي‌شود. البته يک سري حرف هاي خودماني بود که انشاءالله با تلاشي که انجام مي‌دهيم حرف‌هايمان تبديل به عمل مي شود و دوباره دل مردم و کادر فني را شاد مي‌کنيم.

مهاجم قرمز‌پوشان يادآور شد: البته شما فراموش نکنيد فولاد تيم خوب و مربي خوش‌ قلبي دارد. من يک سال با حسين فرکي کار کردم. ايشان انساني شريف و بسيار با دانش است اما ما مجبوريم به خاطر باخت هفته گذشته فقط به برد فکر کنيم که انشاءالله اين اتفاق مي‌افتد. ما دوست داريم با تمرکز و روحيه بالا در دو بازي بعدي موفق باشيم تا ذره‌اي از حمايت هواداران را جواب دهيم که انشاءالله اين اتفاق مي‌افتد. حالا با اين شرايط برايم مهم نيست دو کارته باشم يا يک کارته؛ فعلا مي‌خواهم مقابل فولاد خوب باشم.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها