0

اتاق چت راسخون

ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

پاسخ به:((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392  12:01 PM

کاربران محترم  اتاق چت به نظر شما این لحن صحبت  در خور مدیر تالار است ؟ 

نقل قول mina_k_h 

نقل قول mohammad_43 

نقل قول mina_k_h 

نقل قول mohammad_43 

به نام خدا

با سلام و عرض ادب و احترام حضور جناب آقای نجاران عزیز

ظاهرا ایمیل و پیام های بنده به دست شما نمیرسد چون بدون پاسخ میماند . من به دلایلی که قبلا هم گفته ام متاسفانه نمیتوانم در جلسات هفتگی شرکت کنم که مهمترین آن تاهل و در کنار خانواده بودن است یک تعطیلی آخر هفته  است و هزار کار از جمله صله رحم که در اسلام بسیار به آن سفارش شده و خصوصا در این فصل که بحت گردشگری خانواده هم هست .

ضمنا بنده این مورد را بارها گلایه کرده ام ولی به هیج نتیجه ای نرسیده :

جلسه حضوری مدیران انجمن ها در راسخون بارها مطرح شد آقای خواجه هم همیشه میگفتند برگزارمیکنیم ولی خوب خبری نشد . به نظر حقیر اگر این جلسه برگزار شود و مدیران رودرو مسائل و مشکلات و پیشنهادات و انتقادات را مطرح کنند مفید فایده خواهد بود .

حال با این اوصاف عدم حضور من ریش سفید در جلسات هفتگی  اگر به نظر شما غیبت غیر موجه است هرگونه تنبیه و کسر امتیاز و ... را لحاظ بفرمائید  . ما که با نداری های راسخون ساختیم با کم کردنها و تنبیهات هم میسازیم .

با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم جناب mohammad_43

ببخشید قصد دخالت نداشتم اما فکر نمی کنید  شرکت در جلسه حضوری برای همه مدیران مقدور نباشد؟ شما خودتون اصفهان هستید و مشکلی ندارید اما فکر همه مدیران رو کرده اید؟

خودتون به خاظر متاهل بودنتون در جلسات آخر هفته که فقط 2 ساعت وقتتون رو میگیره نمی تونید شرکت کنید حال چه انتظاری دارید که مدیران بتونند برای جلسه حضوری شرکت کنند؟

بازم از اینکه دخالت کردم و جواب دادم عذر می خواهم.

روز خوش.

مدیر محترمه mina_k_h

با سلام و احترام  ، ولی این برنامه از سوی  برخی مدیران که اتفاقا اصفهانی هم نبودند قبلا مطرح شده بود و آقای خواجه هم در این زمینه نظر مساعد داشتند .حتی با آقای کیانی هم که اخیرا صحبت کردم به این موضوع اعتقاد داشته و قرار شد برنامه ریزی کنند .

من وقتی  بیرون شهر رفته باشم نمیتوانم برای 2 ساعت که شما میفرمائید برگردم در جلسه شرکت کنم یا وقتی مهمان داریم یا جایی مهمانی باشم در جلسه شرکت کنم .( متاهل ها خصوصا اون ها که سن بالایی دارند و داری فرزندانی هم هستند درک میکنند )

. برای یک بار اصفهان آمدن بعد ازچند سال انشالله مشکلی نیست  خصوصا وقتی هزینه را خود راسخون متقبل بشوند  .

مجدداً سلام و عرض ادب.

جناب Mohammad_43 من قبول دارم برای شخصی چون شما که درگیر خانواده هستید شرکت در جلسات مشکل هست. اما از طرفی سال گذشته که مکرراً هر هفته این جلسات برگزار میشد شما خیلی کم حضور داشتید. بالاخره شما مدیر تالار هستید و بقیه میخواهند از نظراتتون استفاده کنند. کما اینکه با تعداد کم حاضرین جلسه علنی نمیشه!

بعدشم شما که خودتون به مشکلات مالی راسخون واقف هستید که حتی برای جوایز کاربران زحمت کش مشکل دارند (که انشال... به زودی مشکلاتشون مرتفع بشه) چه جوری انتظار دارید که هزینه ایاب و ذهاب مدیران که تعدادشون هم کم نیست شکر خدا را تقبل بفرمایند؟!!!

به هر حال بنده امیدوارم شما و سایر مدیران عزیز در جلسات بعدی شرکت فرمایید و مدیران دیگر از نظرات و پیشنهاداتتون مستفیض بشوند.

روز خوش.

با سلام مجدد

این گردهمایی مدیران در راسخون برای یک بار است نه همیشه ضمنا ممنون میشوم جواب حقیر را چون آقای نجاران میدهند شما زحمت نکشید .

ممنون

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

تشکرات از این پست
a_sadri salma57 09303495228 mina_k_h yasbagheri tahmores zaahra s4d3gh
دسترسی سریع به انجمن ها