0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
سه شنبه 3 آذر 1394  3:08 PM

نقل قول kahrizsang

ضمن عرض سلام و خسته نباشید

من یه بار یه نظری دادم ولی نمیدونم شما بودید یا مسئول مسابقات جواب سربالا داد و قانع نشد

من گفتم هرکس خواست (مثلا خودم حاضرم) جوایزی که طول یکسال میگیرم باهم جمع بشه و آخر سال برام ارسال بشه که خرجتون کمتر بشه زنگ زدید گقتید پولشو ما میدیم شما که نمیدید خوب اینا بیت الماله ، وقفه ... نمی دونم ولی باید درست مصرف بشه  وقتی ازاونطرف پول پست کمتر بدید و جوایزو بیشتر کنید مطمئنا همه کاربران اینطور راضی هستند

مثلا خودم تا به حال دو تا نرم افزار زلال وحی برنده شدم تکی با پول پست سه تومان ارسال کردید می تونستید بعدهم ارسال کنید الان یکیشو استفاده کردم اون یکی رو تو مسجد می خواهم بدم 

یا مثلا جوایزو بذارید یه موقع که خواستیم از فروشگاه بخریم با اونا ارسال کنید

حالا نمیدونم اینو به مدیریت هم میرسونید یا نه؟

سلام بر شما و تشکر بابت سوال و پیشنهادتون.

این که می فرمایید صحیحه البته به بنده نفرموده بودید ولی نکته این است که چون جوایز و هدایا در بسیاری مواقع مناسبتی است و باید همان موقع به دست کاربران برسد نیاز است ارسال گزدد اما نکته ی دیگر اینکه شاید شما و چند نفر از عزیزان خرید کنند و بشود با دیگر اقلام برایتان ارسال کرد اما کاربری که یک بار برنده شود مایل است زود هدیه اش به دستش برسد. وگرنه به همان مقدار که برای شما بیت المال مهم است برای ما نیز مهم تر... ان شا الله که بتوانیم با همراهی یکدیگر مصداق یک مجموعه ی واقعا فرهنگی و مسلمانان راستین باشیم.

سپاس از همراهی شما. موفق و پیروز باشید

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hossein201273 salma57 ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها