0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
دوشنبه 26 اسفند 1392  11:36 AM

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای کیانی

خیلی خرسندم ک این توفیق نصیبم شد و خیلی تصادفی با این سایت آشنا شدم؛ همه چیز سایت عالیه _از کاربراش گرفته تا مطالب متنوعش_ البته میتونه عالی ترم بشه! درواقع میخوام از زحماتتون قدردانی کنم و پیشاپیش سال جدیدو ب شما و همکاران محترم سایت تبریک بگم؛ امیدوارم ک سال پربرکتی رو پیش رو داشته باشید...

تو این مدت شش ماهه با بعضی از کاربرا تاحدودی آشنا شدم(یکطرفه) _ البته  هرکدوم از این عزیزان بنابر دلائلی تو ذهنم حک شدن! و چون یکطرفه بود نخواستم پیام بدم ک بعضی از دوستان دچار سوءتفاهم شن _ ک اگه اجازه بدین میخوام با نام بردن تک تکشون هم ازشون حلالیت بطلبم اگه سهواً موجبات ناراحتیشون رو فراهم کردم و هم پیشاپیش سال جدید رو ب همه بزرگواران تبریک بگم...

***  Kuoroshss***  amirali123  ***   Ahmadfarm   ***   hoseinh1990   ***  mohsen_alavi    ***  salma57   ***   Onehamed   ***

***  09303495228  ***  S4D3GH  ***   Nazaninfatemeh  ***  Siryahya  ***   AliFanoodi  *** mohammad98  ***  

*** ms57bd45   ***  Arseyfi  ***  tahmores ***  Hessamnice  ***  prompet  ***  omiddeymi1368  ***

*** YaSiN313   ***   khodaeem1   ***   omiddeymi1368   ***   masoudranjbar   ***

***   mina_k_h  ***   Yasbagheri   ***   Zemestanast  ***   Borkhar   ***

*** amirhossein1392  ***   Farshon  ***  yarabyarabyarab  ***

تشکرات از این پست
yasbagheri salma57 borkhar farshon AliFanoodi nazaninfatemeh mohsen_alavi mohammad98 ravabet_rasekhoon onehamed
دسترسی سریع به انجمن ها