0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

shirani98
shirani98
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 483

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
شنبه 3 اسفند 1392  6:23 PM

با سلام خدمت جناب آقای کیانی مسئول روابط عمومی موسسه راسخون

من و کاربر محترم hossin201273 مدیران تالار با اجرای برنامه های متفاوت در تالار هدفمان اینست که به رشد وتعالی وجذب کاربر روز به روز برای راسخون تاثر گذار باشیم ،لذا از شما درخواست دارم با موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی که سیاستهای کلی آن از طرف رهبری معظم ابلاغ گردید راسخون وتالار وبلاگ نویسی راسخون وراسخون بلاگ اولین رسانه های فضای مجازی کشور باشند که با برگزاری این موج وبلاگی به حمایت از این ابلاغیه برخیزند که ضمن اینکه در فضای مجازی با برگزاری آن تاثیر بسزایی خواهیم داشت ،که می توانیم کاربران جدیدی را برای راسخون وراسخون بلاگ وتالار های گفتگو از این طریق جذب نمود.لذا درخواست دارم که با این اجرای طرح موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی موافقت نمئده وجوایزی را برای استقبال بی نظیر دوستان وبلاگنویس در نظر بگیرید تا در این مدت 15روزه اجرای این موج وبلاگی با استقبال راسخون بلاگیها روبرو شویم وبه رشد وتعالی وبلاگنویسی در کشور از این طریق وهمچنین تحقق اقتصاد مقاومتی گام برداریم
با تشکر

هنر وبلاگ نویس ، خلق محتواست نه تقلید آن

تماس با من : shirani98@yahoo.com

درباره من

سعی می کنم تا حد معقول از تجربیات دیگران استفاده کنم. حد معقول یعنی نکات مثبت هر تجربه؛ که باعث پیشرفت می شود. اگر با تمام وجود تلاش می کنید، هیچوقت به خود این تفکر را راه ندهید که پیشرفت نخواهید کرد.

تشکرات از این پست
salma57 hossein201273 sayyed13737373 rasekhoon_m borkhar siryahya AliFanoodi farshon
دسترسی سریع به انجمن ها